Charterreiser til solen

I over 60 år har vi sendt reiseglade nordmenn på charterturer til sol og varme, og den dag i dag har vi fortsatt en lang rekke solsikre reisemål du kan velge blant.

Prøv hotellsøket vårt lenger ned på siden og finn den perfekte charterferien – enkelt og greit!

Å reise på charterferie med Ving er både lett og bekvemt. Du får alt i ett, både fly og hotell – og du reiser til et av våre mest populære reisemål. Hvis du har mulighet til å reise på kort varsel kan vi anbefale charter-restplassene våre, da kan du gjøre et skikkelig kupp. Du kan også søke blant mange andre billige charterferier.

Er du usikker på hvor og når du bør reise? Da bør du se nærmere på varmeguiden vår, hvor du kan søke etter charterreiser basert på temperaturpreferansene dine.

En charterferie er ikke bare den enkleste måten å feriere på, det er som regel også den billigste. Når du bestiller en charterferie med Ving flyr du som regel med vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines.

På reisemålet venter reiselederne våre, med gode råd og spennende tips til hva du kan oppleve i ferien. De hjelper deg også hvis du får behov for det. Det vanligste er at ferien varer i én eller to uker, men på enkelte reisemål kan oppholdet være kortere eller lengre.

Fordelene med charterreiser

  • Pakkereiser med fly og hotell
  • Ofte våre egne hotell
  • Som regel direktefly
  • Transport til hotellet
  • Guider på de fleste reisemål
  • Enkelt, komfortabelt og trygt

Populære charterreisemål

Se utvalget av charterreiser til våre mest populære reisemål.

Mallorca

Mallorca

Mallorca er vårt mest populære reisemål for charterreiser på sommeren. Her venter koselige tapasbarer, herlige strender og grønne olivenlunder.

Koselige tapasbarer, herlige strender og grønne olivenlunder.

Kypros

Kypros

Du kan velge mellom fire reisemål på Kypros. Nyt de barnevennlige sandstrendene, det turkisblå havet og en rekke morsomme aktiviteter.

Barnevennlige hotell og strender.

Charter til Tyrkia

Tyrkia

Ving har noe for enhver smak i Tyrkia. Her er ligger både flere populære familiehotell og tre Sunprime Hotels for deg som reiser uten barn.

Noe for alle.

Kroatia

Kroatia

Bestill charterreisen til Kroatia med Ving! Du kan velge blant mange reisemål, både nord og sør i landet – alle med sin egen sjarm og særegenhet.

En rekke sjarmerende reisemål.

Charter i Hellas

Hellas

Hellas byr på alt fra store øyer som Kreta og Rhodos til små perler med koselige badebukter. Du kan også kombinere flere av reisemålene.

Velg mellom store og små reisemål.

Kanariøyene

Kanariøyene

Kanariøyene har vært en favoritt blant nordmenn i lang tid. Ikke så rart, med det solsikre været og de fine strendene. Finn din favorittøy!

Solsikkert vær og fine strender.

Madeira

Madeira

Madeira er en moderne charterklassiker med storslagen natur, hotell for enhver smak og et stort aktivitetstilbud.

Storslagen natur og hotell for enhver smak.

Bulgaria

Bulgaria

Bulgaria er et populært reisemål med charter, mye takket være sine kilometerlange sandstrender, den vakre naturen og ikke minst – det stabile sommerværet.

Vakre strender og stabilt sommervær.

Thailand

Thailand

Phuket er et av våre mest populære reisemål for charterreiser på vinteren. Her venter langstrakte strender, god mat og tropiske omgivelser.

Vakre omgivelser og deilig vær.

Søk blant alle våre reiser

Bestill charterreisen i dag!

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m

Restplasser til populære charterreisemål

globallayoutpicker has no component

Fordelene med en charterreise

Charterreiser er en av de mest populære former for reise. Ofte forbindes charterreisen med sol, sommer og late dager på stranden eller ved bassenget. En charterreise er en pakkereise hvor både fly og hotell inngår. I de fleste tilfeller møter du i tillegg en guide fra Ving på reisemålet, og du kan bestille utflukter og andre aktiviteter.

Charterreise med All Inclusive

Tenker du også på All Inclusive når du hører ordet charterreise? Da har du kommer til rett sted. Hos oss kan du kjøpe All Inclusive på mange av våre hotell. Når du reiser med All Inclusive vet du hva reisen koster, noe som er perfekt om du reiser med sultne tenåringer. På en charterreise med All Inclusive inngår mat og drikke. Det kan likevel være lurt å ta med lommepenger om du vil dra på utflukter, legge igjen litt tips, handle og oppleve omgivelsene.

Når drømmen om en charterreise blir virkelighet

Lengter du bort fra fra det ustabile været her hjemme til det pålitelige klimaet lenger sør? Da kan en charterreise være akkurat det du trenger. Om du er ute i god tid, kan du reise til sol, badeliv og strender til en bra pris. Vi har gode tilbud på reiser til steder du kan varme deg når kulda setter inn. Prøv for eksempel en reise til Kanariøyene hvor klimaet alltid er behagelig, eller til herlige dager på stranden i Hellas. Om du foretrekker å ligge under en palme på en paradisstrand om vinteren, tilbyr vi charterreiser til Thailand. Gjør drømmen til virkelighet og bestill en charterreise til solen i dag!

Resväskor

Vanskelig å vite hva du bør pakke?

Vi har laget en pakkeliste som gjør det enklere for deg som skal på en reise der du skal ut på flere fotturer.

Visste du?

  • Vårt mest populære charterreisemål er den klassiske favoritten Gran Canaria.
  • Vårt første hotell i serien Sunwing Family Resorts så dagens lys i 1967, og har siden da vært et av de aller beste alternativene for familier som skal på charterferie.
  • Vårt første Sunprime – barnefrie hotell med 16-års aldersgrense – åpnet i 2007.
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.