Bestill charterferien med Ving

VINGS
CHARTERREISER

Charterreiser til solen

I over 60 år har vi sendt reiseglade nordmenn på charterturer til sol og varme, og den dag i dag har vi fortsatt en lang rekke solsikre reisemål du kan velge blant. Prøv hotellsøket vårt lenger ned på siden og finn den perfekte charterferien – enkelt og greit!

Å reise på charterferie med Ving er både lett og bekvemt. Du får alt i ett, både fly og hotell – og du reiser til et av våre mest populære reisemål. Hvis du har mulighet til å reise på kort varsel kan vi anbefale charter-restplassene våre, da kan du gjøre et skikkelig kupp. Du kan også søke blant mange andre rimelige charterferier.

Er du usikker på hvor og når du bør reise? Da bør du se nærmere på varmeguiden vår, hvor du kan søke etter charterreiser basert på temperaturpreferansene dine.

Mer informasjon En charterferie er ikke bare den enkleste måten å feriere på, det er som regel også den billigste. Når du bestiller en charterferie med Ving flyr du som regel med vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines.
 
På reisemålet venter reiselederne våre, med gode råd og spennende tips til hva du kan oppleve i ferien. De hjelper deg også hvis du får behov for det. Det vanligste er at ferien varer i én eller to uker, men på enkelte reisemål kan oppholdet være kortere eller lengre.
Mindre informasjon

Populære charterreisemål

Velg måned for oversikt over restplasser

Søk blant alle våre reiser

Bestill charterferien i dag!

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
 
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
 
25 m
> 10 000 m
Reisetid fra flyplassen
 
0.5 tim
4.5 tim