Et par skåler i glass

Charterreiser til solen

En mer behagelig ferie

Charterreiser hos Ving

Hos oss finner du reiser til hele verden, og blant våre charterreiser finner du spennende reisemål fra Karibia i vest til Thailand i øst. Du kan også bestille charterreise til klassiske Kanariøyene, Mallorca, Kreta, Rhodos, Kypros og andre favoritter ved Middelhavet. Hvorfor ikke oppdage en ny favoritt i Bulgaria, på Madeira eller i den greske øyverdenen?

Charterreiser – trygt, enkelt og komfortabelt

Når du bestiller en charterferie får du med all vår trygghet på kjøpet. Du kan enkelt komme i kontakt med vårt personale døgnet rundt, du vet hva som er inkludert i reisen din, og ferien din er beskyttet av pakkereiseloven.

Å reise på en charter er også enkelt. Du kan bestille charterreisen hjemmefra og velge de tilvalgene du ønsker, for eksempel måltider på hotellet og på flyet, taxfree-shopping og transport til og fra flyplassen.

Bestill en charter slik du ønsker den

Vi tilbyr deg en komplett pakke med fly og hotell til våre mest populære destinasjoner. Har du anledning til å reise på kort varsel? Da kan vi anbefale en av våre restplasser hvor du kan finne virkelig gode tilbud, eller du kan søke blant flere billige reiser. For deg som ønsker at det meste skal være inkludert kan vi anbefale å bestille en reise med All Inclusive.

Hvis du ikke vet hvor du vil reise kan du ta en titt på varmeguiden, hvor du kan søke etter matchende reisemål basert på måned og preferanser på temperatur.

Fordeler med en charterreise

Populære charterreisemål

Klassiske favoritter og spennende nyheter

Hvilken charterreise passer deg?

Inspirasjon til din neste charterferie

Tjej spelar padel

Fire fine ferieaktiviteter på Mallorca og Gran Canaria

Uansett hvilken av de spanske øyperlene du velger, kan du se frem til trening og aktiviteter for både store og små, nybegynnere og erfarne.

Lefkas

Greske øyer du ikke bør gå glipp av

Dra på oppdagelsesferd på Rhodos, la deg fascinere av spektakulære strandlandskap på Lefkas eller prøv strandsafari på Skiathos. Hellas er full av muligheter.