Charterreiser til solen

I over 60 år har vi sendt reiseglade nordmenn på charterturer til sol og varme, og den dag i dag har vi fortsatt en lang rekke solsikre reisemål du kan velge blant.

Prøv hotellsøket vårt lenger ned på siden og finn den perfekte charterferien – enkelt og greit!

Mer informasjon Å reise på charterferie med Ving er både lett og bekvemt. Du får alt i ett, både fly og hotell – og du reiser til et av våre mest populære reisemål. Hvis du har mulighet til å reise på kort varsel kan vi anbefale charter-restplassene våre, da kan du gjøre et skikkelig kupp. Du kan også søke blant mange andre billige charterferier.
 
Er du usikker på hvor og når du bør reise? Da bør du se nærmere på varmeguiden vår, hvor du kan søke etter charterreiser basert på temperaturpreferansene dine.
 
En charterferie er ikke bare den enkleste måten å feriere på, det er som regel også den billigste. Når du bestiller en charterferie med Ving flyr du som regel med vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines.
 
På reisemålet venter reiselederne våre, med gode råd og spennende tips til hva du kan oppleve i ferien. De hjelper deg også hvis du får behov for det. Det vanligste er at ferien varer i én eller to uker, men på enkelte reisemål kan oppholdet være kortere eller lengre.
Mindre informasjon

Fordelene med charterreiser

  • Pakkereiser med fly og hotell
  • Ofte våre egne hotell
  • Som regel direktefly
  • Transport til hotellet
  • Guider på de fleste reisemål
  • Enkelt, komfortabelt og trygt

Populære charterreisemål

Søk blant alle våre reiser

Bestill charterferien i dag!

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Reisetid fra flyplassen
 
0.5 tim
4.5 tim

Restplasser til populære charterreisemål

Velg måned for oversikt over restplasser

Fordelene med en charterreise

Charterreiser er en av de mest populære former for reise. Ofte forbindes charterreisen med sol, sommer og late dager på stranden eller ved bassenget. Mer informasjon En charterreise er en pakkereise hvor både fly og hotell inngår. I de fleste tilfeller møter du i tillegg en guide fra Ving på reisemålet, og du kan bestille utflukter og andre aktiviteter.Mindre informasjon

Charterreise med All Inclusive

Tenker du også på All Inclusive når du hører ordet charterreise? Da har du kommer til rett sted. Hos oss kan du kjøpe All Inclusive på mange av våre hotell. Mer informasjon Når du reiser med All Inclusive vet du hva reisen koster, noe som er perfekt om du reiser med sultne tenåringer. På en charterreise med All Inclusive inngår mat og drikke. Det kan likevel være lurt å ta med lommepenger om du vil dra på utflukter, legge igjen litt tips, handle og oppleve omgivelsene.Mindre informasjon

Når drømmen om en charterreise blir virkelighet

Lengter du bort fra fra det ustabile været her hjemme til det pålitelige klimaet lenger sør? Da kan en charterreise være akkurat det du trenger. Mer informasjon Om du er ute i god tid, kan du reise til sol, badeliv og strender til en bra pris. Vi har gode tilbud på reiser til steder du kan varme deg når kulda setter inn. Prøv for eksempel en reise til Kanariøyene hvor klimaet alltid er behagelig, eller til herlige dager på stranden i Hellas. Om du foretrekker å ligge under en palme på en paradisstrand om vinteren, tilbyr vi charterreiser til Thailand. Gjør drømmen til virkelighet og bestill en charterreise til solen i dag!Mindre informasjon

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?