Chania by på Kreta
Chania, Kreta

Reiser i april

Det er virkelig vårstemning på våre mange reisemål. Besøk favorittstedet ditt med en reise i april.

Vi tilbyr alltid mange spennende og solfylte reisemål i april. Hvis du trenger å fylle opp varmekontoen er en reise til Kanariøyene det opplagte valget. Eller hva med en herlig vår på Madeira?

Favorittene i april

Billige reiser i april

Tre venner spiser is

Tilbud og rabatter

Er du på jakt etter et godt tilbud eller en reise med rabatt? På vår tilbudsside samler vi hver uke våre beste tilbud og rabatter på alle reiser.

Lindos på Rhodos

Restplasser

Har du is i magen og en kalender uten planer i april? Det er penger å spare dersom du tør vente med å bestille reisen din og satse på å finne en restplass til et av våre mange reisemål.

Kvinne forsyner seg av gresk salat

All Inclusive

Det høres nesten for godt ut til å være sant, men det er mange penger å spare dersom du kjøper All Inclusive på ferien din. Du trenger ikke tenke på å skulle betale dyre regninger på restauranter og kaféer.

Flere reiser i april

Varmeguiden i februar

Hvor er det varmt i februar?

Vil du finne ut hvor det er varmt i februar? Sjekk vår varmeguide!

Vil du finne ut hvor det er varmt i februar? Sjekk vår varmeguide!

Finn din ferie i april

Oslo, Gardermoen, Haugesund, Harstad/Narvik (Evenes), Bodø, Bergen, Ålesund, Kristiansand S, Kristiansund N, Molde, Torp, Sandefjord, Trondheim, Stavanger, Tromsø, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.