Mann med dykkermaske

Sommerferie i august

Reiser i august

Nyt sensommeren på et av våre mange deilige reisemål hvor det er mange solskinnstimer. Selv om sommeren så smatt er på hell i august er det enkelt å finne reisemål med sensommersol og varme. I syden er solen og sommerhumøret høyt, og en verden av deilige ferieopplevelser venter på deg. Forleng sommerfølelsen og finn din reise i august med Ving.

Favorittene i august

Billige reiser i august

Du kan fortsatt drømme om varmt vær når du har ferie i august, selv om budsjettet ditt er lite.

Jente i basseng med badering

Reis her og nå

Sjansene for å finne en billig reise i august er gode hvis du kan være fleksibel med reisedatoene dine. Hold et øye med våre restplasser i august, der er det ofte gode tilbud på reiser.

Mat på Mallorca

Mat og drikke inkludert

Det er penger å spare hvis du velger et hotell med All Inclusive. Da er det meste av mat og drikke betalt på forhånd, og du slipper å tenke på penger eller kort på restauranten.

Flere reiser i august

Mor og barn på strand

Hvor er det varmt i august?

Finn ut hvor det er varmt i august. Sjekk vår varmeguide!

Finn ut hvor det er varmt i august. Sjekk vår varmeguide!

Finn din reise i august

Oslo, Gardermoen, Haugesund, Harstad/Narvik (Evenes), Bodø, Bergen, Ålesund, Kristiansand S, Kristiansund N, Molde, Torp, Sandefjord, Trondheim, Stavanger, Tromsø, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.