Se hotell (45)

Reiser til Bulgaria

Det blir stadig mer populært å reise til Bulgaria for å nyte de herlige strendene, det livlige utelivet og de lave prisene. Hit reiser både barnefamilier og vennegjenger og alle andre som lengter etter en solfylt og rimelig ferie.
Til Bulgarias svartehavskyst kommer du på kun et par timer fra Norge, og vel fremme kan du nyte de kilometerlange sandstrendene og det stabile sommerklimaet. Her kan du like gjerne bli med på en utflukt bakover i historien som å bli med på en utflukt ut på havet, eller danse hele natten. Med Ving kan du velge blant flere ulike reisemål, det rolige Balchik, partyreisemålet Sunny Beach og det historiske Nessebar.

Varna-området

I Varna-området kan du velge mellom tre ulike reisemål. Lengst nord ligger Balchik, en liten by med trivelig folkeliv og flere strender. Litt lenger sør ligger barnevennlige Albena og Golden Sands med sine kilometerlange strender. Fra både Albena og Golden Sands er det enkelt å ta bussen inn til Varna, og det er en rekke utfluktsmål du kan reise til på egen hånd, eller besøke på en arrangert utflukt.

Burgas-området

I Burgas-området venter store kontraster. Her ligger partyreisemålet Sunny Beach, med flere kilometer lang sandstrand og et uteliv som varer helt til soloppgang. Litt sør for Sunny Beach ligger Nessebar ute på en halvøy. Her befinner du deg i en by med tusenvis av år med historie og smale smug mellom de litt skjeve husene fra middelalderen.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Bulgaria?
Langs Bulgarias Svartehavskyst ligger Vings reisemål Albena, Balchik, Golden Sands, Sunny Beach og Nessebar. Kysten har et klima likt det du finner ved Middelhavet; varme, tørre somre og milde, fuktige vintre. Våren tyvstarter i april med ca. 16 grader i gjennomsnittstemperatur på dagtid for så å stige til over 20 grader i mai. På sommeren, i juni–september, kan du regne med temperaturer rundt 25–30 grader, og i vannet er det 20–23 grader. Om høsten synker temperaturen ganske raskt, fra 20 grader i oktober til 13 grader i november. Vinteren, mellom desember og mars, har dagtemperaturer på 5–10 grader. Nedbøren er relativt jevnt fordelt over hele året, den tørreste tiden er dog høysesongen i juli og august samt tidlig høst, i september og oktober.
Pass og visum
For innreise i Bulgaria kreves norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Passet må være gyldig utover den planlagte utreisedagen fra Bulgaria.
Norske borgere som oppholder seg i kortere eller lengre tid i Bulgaria, oppfordres til å registrere seg på www.reiseregistrering.no. Reisende oppfordres til å ha gyldig reiseforsikring før avreise.
Hvis du reiser med barn under 18 år, krever bulgarske myndigheter at familieforhold dokumenteres. Det kan kreves en bekreftet fullmakt fra den av foreldrene, evt. begge foreldrene, som ikke er med på reisen. Kopi av foreldrenes pass bør legges ved bekreftelsen

For mer informasjon ta kontakt med Bulgarias ambassade på tlf. 22 55 40 40. www.mfa.bg/embassies/norway

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Bulgaria.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiseforslag til Bulgaria

Flamingo
familycomfort
 • Barnevennlig
Flamingo
Albena, Varna-området, Bulgaria
 • Fly + del i Dobbeltrom, mulig med 2 ekstrasenger
 • 1 uke
 • Avreise 29 aug 2022 fra Stavanger
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
29 aug 2022 fra Stavanger
Erma
Erma
Golden Sands, Varna-området, Bulgaria
 • Fly + del i Dobbeltrom lite
 • 1 uke
 • Avreise 29 aug 2022 fra Stavanger
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
29 aug 2022 fra Stavanger
Grifid Club Hotel Bolero
Grifid Club Hotel Bolero
Golden Sands, Varna-området, Bulgaria
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 31 aug 2022 fra Trondheim
Inkl. All Inclusive
Inkl. All Inclusive
Fly + hotell, 1 uke
31 aug 2022 fra Trondheim
Kristal
Kristal
Golden Sands, Varna-området, Bulgaria
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 31 aug 2022 fra Trondheim
Inkl. All Inclusive
Inkl. All Inclusive
Fly + hotell, 1 uke
31 aug 2022 fra Trondheim

Reiser til Bulgaria

En reise til Burgas-området frister med lange sandstrender, et heftig uteliv, rimelig shopping og mange aktiviteter for alle aldersgrupper.
Nessebar
 • Strender
 • Shopping
På en reise til Nessebar får du oppleve badeliv, severdigheter og byliv. I den nyere delen av byen ligger det en barnevennlig og langgrunn strand som skapt for en familieferie.
Sunny Beach
 • Strender
 • Shopping
 • Sport & aktiviteter
Sunny Beach kan skilte med både en barnevennlig sandstrand og et heftig uteliv. En reise til Sunny Beach passer for par, familier og ungdom som liker å ha tilgang til et stort utvalg av det meste.
Lange sandstrender, fin natur og et bredt utvalg av restauranter venter deg om du bestiller en reise til Varna-området. Her har Ving flere barnevennlige hotell for deg som reiser med barn.
Albena
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Sport & aktiviteter
Albena er et barnevennlig reisemål. Aller best bor du på Vings barnevennlige hotell Flamingo med barnebasseng og lekeplass.
Balchik
 • Barnevennlig
 • Strender
Balchik er en sjarmerende småby med en fin sandstrand, som skapt for en ferie med familien. Vårt barnevennlige Family Garden-hotell White Lagoon Beach er perfekt for en familieferie.
Golden Sands
 • Strender
 • Barnevennlig
 • Shopping
Golden Sands er et klassisk badested som passer for både barnefamilier og for deg som reiser uten barn. Leier du en bil kan du også oppdage mer av Bulgaria.

Reiser til Bulgaria i sommer

Sommerferie i Bulgaria

Billig sommerferie til Bulgaria

Brede strender, barnevennlige hotell og lave priser er noen av det som kjennetegner Bulgaria. Flytiden er kun ca. 3 timer, sommerklimaet er stabilt og du får ekstra mye for pengene sammenlignet med mange andre ferieland.

I sommer kan du fly direkte til Bulgaria fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Brede strender, barnevennlige hotell og lave priser er noen av det som kjennetegner Bulgaria. Flytiden er kun ca. 3 timer, sommerklimaet er stabilt og du får ekstra mye for pengene sammenlignet med mange andre ferieland. I sommer kan du fly direkte til Bulgaria fra [Oslo](/hotell/finn-hotell?departure=OSL&filters=wF), [Bergen](/hotell/finn-hotell?departure=BGO&filters=wF), [Stavanger](/hotell/finn-hotell?departure=SVG&filters=wF) og [Trondheim](/hotell/finn-hotell?departure=TRD&filters=wF).
Bestill leiebil med rabatt nå!

250,– i rabatt på leiebil hos AVIS

Akkurat nå får du 250,– i rabatt når du bestiller leiebilen din hjemmefra
Bestill leiebilen din raskt og enkelt før ferien. Sikre deg både ferie og leiebil på én og samme bestilling, eller legg til leiebil senere via Min side.

Rabatten gjelder inntil videre på alle våre destinasjoner der vi samarbeider med AVIS, og når du reiser på en charterferie.

**Akkurat nå får du 250,– i rabatt når du bestiller leiebilen din hjemmefra** Bestill leiebilen din raskt og enkelt før ferien. Sikre deg både ferie og leiebil på én og samme bestilling, eller legg til leiebil senere via Min side. _Rabatten gjelder inntil videre på alle våre destinasjoner der vi samarbeider med AVIS, og når du reiser på en charterferie._
Finn reise til Bulgaria
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.