Kreta

Reiser i september

September byr på sol og varme flere steder i sør. Det er derfor mange gode grunner til å reise i september.

Selv om sommeren går mot slutten i september, er det fortsatt mye varme å finne på de fleste reisemålene sørover. Kreta og Mallorca gir deg herlig sensommer sol, og det er fortsatt mye sommervarme i Tyrkia, på Kypros og Rhodos. Finn din sensommerferie i september her!

Favorittene i september

Billige reiser i september

Jente i basseng med badering

Reis her og nå

Sjansene for å finne en billig reise i september er gode hvis du kan være fleksibel med reisedatoene dine eller reise på kort varsel. Hold et øye med våre restplasser i september, der finner du ofte gode tilbud på reiser.

Trikk i Lisboa

Våre beste tilbud og rabatter

Du kan absolutt dra på ferie selv om du reiser med et budsjett. Hver uke oppdaterer vi tilbudssiden vår med de beste rabattene og kampanjene for september.

Pizza

Mat og drikke inkludert

Det er penger å spare hvis du velger et hotell med All Inclusive. Da er det meste av mat og drikke betalt på forhånd, og du trenger ikke tenke på penger eller kort når du skal på restauranten.

Flere reiser i september

Varmeguiden i september

Hvor er det varmt i september?

Finn ut hvor det er varmt i september. Sjekk ut vår varmeguide!

Finn ut hvor det er varmt i september. Sjekk ut vår varmeguide!

Finn din reise i september

Oslo, Gardermoen, Haugesund, Harstad/Narvik (Evenes), Bodø, Bergen, Ålesund, Kristiansand S, Kristiansund N, Molde, Torp, Sandefjord, Trondheim, Stavanger, Tromsø, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell