Kvinne som sitter på stranden i solen - bestill din solreise hos Ving

Solreiser

Herlige reiser til solen

Vi elsker å reise til sol og varme, og hos oss finner du solreiser til spennende reisemål over hele verden.

Lurer du på hvor du bør reise for en varm solferie? Ta en titt i vår varmeguide for å finne solsikre reisemål året rundt.

Solreiser med charter

Bestill en herlig og komfortabel solreise. Du får alt i ett, både fly og hotell – og du reiser til et av våre mest populære reisemål.

Solreiser med rutefly

Pakkereiser med rutefly og hotell til enda flere solfylte reisemål. Velg selv hvor lenge du vil være borte og reis til eksotiske steder over hele verden.

Reisetips for solreiser

Finn den perfekte solreisen med vår varmeguide, og la deg inspirere til din neste solferie blant våre reisetips.

Solfylte Kypros - med over 300 soldager i året

Hvor er det varmt når du vil reise?

I vår varmeguide finner du tips for solreiser og hvor du bør reise for å få mest mulig sol og varme i ferien din.

Kuredu Island Resort & Spa, Maldivene

Opplev verdens beste strender

Brede, langstrakte, silkemyke, gylne, kritthvite – verden er full av postkortvakre strender som bare venter på å få hilse deg velkommen. Kanskje går din neste solreise til en av disse fine strendene?

Luksusreiser til solen - hotell med det lille ekstra

Luksusreiser til solen

Er det luksus som lokker på din neste solreise? Her har vi samlet luksusreisemål og hotell som som har det lille ekstra.

Strand på Mauritius sett fra havet

5 grunner til å elske Mauritius

Mauritius er selve symbolet på paradisstrender, og kanskje er det den perfekte destinasjonen for din neste solreise? Her får du noen gode grunner til å besøke øyparadiset.

Finn din neste solreise

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.