Reis alene - Ving

Ving Solo

Reis alene på ferie

Hvis du er singel eller bare liker å reise alene, finner du reisen din her.

Her kan du se de beste tilbudene på rom for én person. Vi har på enkelte hotell fjernet eller redusert pristillegget som ofte kreves når du bor alene.

På mange av våre reisemål tilbyr vi utflukter, noe som er en hyggelig aktivitet hvis du reiser alene, og hvis du trenger en avveksling fra solsengen.

Et populært alternativ til å reise alene er å bli med på en treningsreise – på den måten kan du kombinere herlig alenetid med trening og hyggelig selskap.

Vil du reise så raskt som mulig? Ta en titt på våre tilbud på reiser for én person, så kan du snart være på vei til varmen!

Hvorfor skal jeg betale tillegg for enkelte hotellrom når jeg reiser alene?
Mange av våre hotell har ikke enkeltrom, men kun rom med minimum to senger. Det betyr at vi betaler hotellene for dobbeltrom, og derfor kan vi ikke bare halvere prisen når du reiser alene.

Reiseforslag for deg som reiser alene

Utvalgte hotell med bra priser for deg som reiser alene på ferie.

Reis alene sammen med andre

Reise alene på cruise | Ving

Reis alene på cruise

Norwegian Cruise Line var de første med studiolugarer for cruisegjester som reiser alene. Studio Lounge er en fin måte å møte andre singel-cruisere på – hvis du vil.

En voksen og ett barn

Reiser for èn voksen og ett barn

Ta med barn eller barnebarn på en herlig ferie og få kvalitetstid sammen. På flere av tilbudene gjelder barnerabatten også i ordinær seng, noe som medfører en bedre pris på reisen.

INSPIRASJON

Det er mange gode grunner til å reise alene.

5 gode grunner til å reise alene

Synes du bare tanken på å reise alene er litt skremmende? Faktisk har det å reise på egen hånd mange fordeler. Dette er fem av dem.

Reis alene – sammen med andre

Det kan være gøy å oppleve noe nytt sammen med venner. Samtidig kan det være vel så herlig å reise helt alene. Hva med å gjøre begge deler på en og samme reise?

De beste reisemålene for deg som reiser alene

Har du lyst på en innholdsrik ferie – helt uten kompromisser? Å reise alene er en økende trend, men det er ikke så lett å vite hvor man skal reise. Disse stedene er imøtekommende, trygge og byr på mange spennende opplevelser.

Charterreiser

Her finner du våre beste tilbud for deg som reiser på ferie alene.

Oslo, Gardermoen, 1 voksen, 1 uke
Filtrer
0 hotell