Reis alene

REIS ALENE

Reis alene på ferie

Hvis du er singel eller bare liker å reise alene, finner du reisen din her.

Reis alene sammen med andre

INSPIRASJON

Det er mange gode grunner til å reise alene.

Charterreiser

Her kan du se de beste tilbudene på rom for én person. Vi har på enkelte hotell fjernet eller redusert pristillegget som ofte kreves når du bor alene.

Mer informasjon På mange av våre reisemål tilbyr vi utflukter, noe som er en hyggelig aktivitet hvis du reiser alene, og hvis du trenger en avveksling fra solsengen.
 
Et populært alternativ til å reise alene er å bli med på en treningsreise – på den måten kan du kombinere herlig alenetid med trening og hyggelig selskap.
 
Vil du reise så raskt som mulig? Ta en titt på våre tilbud på reiser for én person, så kan du snart være på vei til varmen!
 
Hvorfor skal jeg betale tillegg for enkelte hotellrom når jeg reiser alene?
Mange av våre hotell har ikke enkeltrom, men kun rom med minimum to senger. Det betyr at vi betaler hotellene for dobbeltrom, og derfor kan vi ikke bare halvere prisen når du reiser alene.
Mindre informasjon

Oslo, Gardermoen, 1 voksen, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Reisetid fra flyplassen
 
0.5 tim
4.5 tim
Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?