Se hotell (43)

Reiser til Vietnam

Vietnam lokker med herlige strender, spennende historie, fantastisk mat og fargerik kultur.

Det er lett å forelske seg i Vietnam. Noen faller for den utsøkte maten, andre lar seg fascinere av landets spennende historie. De myldrende markedene og folkelivet er en opplevelse i seg selv, også er det strendene, da. Herlige og perfekte for sol og bad. Heldigvis trenger du ikke å velge bort noe, for nesten uansett hvor i Vietnam du er, så er du i nærheten av alt sammen.

Vings Vietnam
Når du reiser med Ving kan du velge mellom fem reisemål i Vietnam. Hovedstaden Hanoi, Nha Trang, Phan Thiet, øya Phu Quoc og sagnomsuste Ho Chi Minh City (Saigon). Du reiser med rutefly og bestemmer selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i Vietnam?
Vietnam har et monsuntropisk klima med store temperaturforskjeller om vinteren mellom nord og sør. I sør, der Phu Quoc, Ho Chi Minh City (Saigon), Phan Thiet og Nha Trang ligger er det liten forskjell i temperaturen mellom sommer og vinter. Desember–april er den beste perioden å besøke området på – da er været på sitt tørreste. Regnperioden varer fra mai til november, og da kommer regnet i form av kraftige skurer. Ellers er det som regel sol.

Phu Quoc

Dagstemperatur på rundt 29-33 grader året rundt. Nattetemperatur på ca. 21-24 grader. Temperaturen i vannet er ca. 28-30 grader.

Ho Chi Minh City (Saigon)

Gjennomsnittstemperatur på 31-34 grader på dagtid og 21-25 grader om natten, året rundt. Høy luftfuktighet. Varmest i april med 34 grader.

Phan Thiet

I dette området er det tørrest mellom januar og april. Dagstemperaturen ligger på rundt 28-32 grader og 21-25 grader om natten hele året. Ca. 25-29 grader i vannet.

Nha Trang

I Nha Trang varierer gjennomsnittstemperaturen mellom 26 grader i januar og 32 grader i mai-august. På natten ligger temperaturen på rundt 21-25 grader hele året. 25-29 grader i vannet.

Hanoi

I nordlige Vietnam, der Hanoi ligger, er det varme somre med rundt 30 grader på dagtid og 25 om natten. Vintrene er betydelig kjøligere, og det er sjeldent mer enn 20 grader på dagtid.

November, desember og januar er de tørreste månedene, men regn forekommer hele vinteren. Nedbørsmengden øker i februar og mars, og regntiden begynner i april og varer til september/oktober. Mest nedbør er det i august.

Reiser til Vietnam

Flere reisemål i Vietnam
Hanoi
Hanoi har vært Vietnams hovedstad i mer enn tusen år. Her er det massevis av severdigheter og den franske arven er merkbar, ikke minst på restaurantene.
Nha Trang
Nha Trang er et komplett reisemål med strender, byliv, shopping, fine hotell og bra restauranter. Og dessuten behagelig lave priser.
Phan Thiet
  • Barnevennlig
  • Sport & aktiviteter
  • Strender
Nesten alle Vings hotell i Phan Thiet ligger på stranden, bare noen skritt fra en herlig dukkert.
Phu Quoc Island
Phu Quoc er en liten øy som er akkurat passe stor til å oppdages i løpet av en uke eller to. Vings hotell ligger på stranden.
Ho Chi Minh City (Saigon)
Saigon, eller Ho Chi Minh City, er en intens storby med uventede oaser og spennende severdigheter.

FINN REISE TIL Vietnam