Se hotell (63)

Reiser til Vietnam

Reis med Ving til Vietnam som byr på herlige strender, spennende historie, nydelig mat og fargerik kultur. Her er det både storby og strender.
Det er lett å forelske seg i Vietnam. Noen faller for den utsøkte maten, andre lar seg fascinere av landets begivenhetsrike historie. De myldrende markedene og folkelivet er en opplevelse i seg selv, også er det strendene – herlige og perfekte for soling og badeliv. Heldigvis trenger du ikke å velge bort noe, for nesten uansett hvor i Vietnam du er har du kort vei til det meste.

Phu Quoc

Denne vietnamesiske øya, som til tross for at den ikke er stor, rommer mye: Fine strender, kultur, folkeliv og fantastiske matopplevelser. Det sies at det er på Phu Quoc du kan spise Vietnams beste fiske- og skalldyrsretter.

Verdensberømte severdigheter

På en reise til Vietnam er det utrolig mye å se og oppleve, spesielt om du er interessert i landets historie, som for det meste handler om Vietnamkrigen – eller "den amerikanske krigen" som den kalles i Vietnam. Du kan for eksempel besøke Cu Chi-tunellene utenfor Ho Chi Minh City (Saigon) hvor Viet Cong-geriljaen hadde base under krigen, eller se en fotoutstilling med øyevitnemål på War Remnants Museum. Er du interessert i natur og vitenamesisk dagligliv kan vi anbefale å bli med på en utflukt til det mektige Mekongdeltaet. Mekongelven kantes av pålehus, og det er travel skytteltrafikk av båter. Du får et godt innblikk i hverdagslivet både langs og på elven.

Vings Vietnam

I tillegg til Hanoi tilbyr Ving tre andre reisemål i Vietnam, Saigon og badereisemålene Phan Thiet, og Nha Trang.
Finn ditt hotell
Finn reise til Vietnam

Reiser til Vietnam

Flere reisemål i Vietnam
Hanoi
Hanoi har vært Vietnams hovedstad i mer enn tusen år. Her er det massevis av severdigheter og den franske arven er merkbar, ikke minst på restaurantene.
Nha Trang
Nha Trang er et komplett reisemål med strender, byliv, shopping, fine hotell og bra restauranter. Og dessuten behagelig lave priser.
Phan Thiet
Nesten alle Vings hotell i Phan Thiet ligger på stranden, bare noen skritt fra en herlig dukkert.
Phu Quoc Island
Phu Quoc er en liten øy som har mye å by på. Med Ving kan du bo på hotell som ligger på stranden.
Ho Chi Minh City (Saigon)
Saigon, eller Ho Chi Minh City, er en intens storby med uventede oaser og spennende severdigheter.