Brasil

Brasil

Brasil

Sol, samba og fotball – velkommen til Brasil! Ving tilbyr reiser med rutefly og valgfri reiselengde til to av de mest populære reisemålene i Brasil: Verdensbyen Rio de Janeiro og den lille feriebyen Buzios, også kalt Brasils Saint-Tropez. Selvsagt kan du kombinere disse slik at du får oppleve så mye som mulig i ferien din.

Les mer om å reise til Brasil Skjul tekst

Brasil er et stort land med et bredt spekter av severdigheter og kontrastfylte opplevelser. Her finner du blant annet jungel, storbyer, spennende kunst og kultur og et variert folkeliv. Du kan for eksempel innlede ferien din med et par dager i Rio de Janeiro, Brasils nest største by, etterfulgt av en deilig sol- og badeferie i rolige omgivelser ved kysten.

Når er det best vær i Brasil?
Ving har to reisemål i Brasil – Rio de Janeiro og Buzios. Her er det tropisk klima, noe som betyr at det er varmt og fuktig året rundt. Gjennomsnittstemperaturen på dagtid ligger på 24–29 grader, og om natten er det litt svalere. Også havet holder en behagelig temperatur hele året, som regel over 23 grader. Den beste tiden å reise hit er fra mai til oktober. Da er gjennomsnittstemperaturen et par grader lavere, men det er vanligsvis mer sol og betydelig tørrere vær i denne perioden. Varmest er det fra november til april, og da er det også størst risiko for regn.

  • Antall reisemål:  2
  • Antall hotell:  34