Se hotell (20)

Reiser til Brasil

Med Ving kan du reise til Brasil når du vil og være borte så lenge du ønsker.
Sol, samba og fotball – velkommen til Brasil! Ving tilbyr reiser med rutefly og valgfri reiselengde til to av de mest populære reisemålene i Brasil: Verdensbyen Rio de Janeiro og den lille feriebyen Buzios, også kalt Brasils svar på Saint-Tropez. Selvsagt kan du kombinere disse slik at du får oppleve så mye som mulig i ferien din.

Opplev Brasil

Brasil er et stort land som er fullt av opplevelser og severdigheter, med alt fra fotball på stranden til utflukter i Amazonas-jungelen. Den vakre naturen, storbyene, kystlinjen og det utrolig varierte folkelivet resulterer i en unik blanding. Brasil er også et spennende matland, med mange retter som du ikke finner andre steder. Sørg for å prøve de lokale variantene mens du er her, for eksempel på en "churrascaria", en grillrestaurant som serverer perfekt grillet kjøtt med lekkert tilbehør. Brasil er også kjent for sin frukt, og da snakker vi ikke bare om bananer og ananas. Her er det frukt av alle tenkelige slag, og mange av dem får du i flytende form i juicebarene som finnes overalt. En reise til Brasil er heller ikke komplett uten en fotballkamp eller to – de like mye folkefest som idrett. I Rio de Janeiro ligger Maracana-stadion, så sørg for å få med deg en fotballkamp for å oppleve stemningen.

Kombiner flere reisemål

Hva med å innlede oppholdet i Brasil med et par dager i Rio de Janeiro, Brasils nest største by, for så å slappe av på en badeferie i rolige omgivelser i Buzios ute ved kysten? Slik får du med deg både storbyliv og late dager på stranden på reisen til Brasil.
Finn ditt hotell
Finn reise til Brasil

Reiser til Brasil

Flere reisemål i Brasil
Buzios
På en reise til Buzio venter en halvøy i Atlanterhavet, omgitt av strender og vakker natur og med fornøyelser og shopping på kort avstand. Kombiner gjerne Buzios med noen dager i Rio de Janeiro.
Rio de Janeiro
En reise til Rio de janeiro er ensbetydende med stekende sol, hissige sambarytmer, sene kvelder og en lidenskapelig livsstil. Velkommen til Brasil!