Se hotell (22)

Reiser til Brasil

Med Ving kan du reise til Brasil når du vil og være borte så lenge du ønsker.
Sol, samba og fotball – velkommen til Brasil! Ving tilbyr reiser med rutefly og valgfri reiselengde til to av de mest populære reisemålene i Brasil: Verdensbyen Rio de Janeiro og den lille feriebyen Buzios, også kalt Brasils svar på Saint-Tropez. Selvsagt kan du kombinere disse slik at du får oppleve så mye som mulig i ferien din.

Opplev Brasil

Brasil er et stort land som er fullt av opplevelser og severdigheter, med alt fra fotball på stranden til utflukter i Amazonas-jungelen. Den vakre naturen, storbyene, kystlinjen og det utrolig varierte folkelivet resulterer i en unik blanding. Brasil er også et spennende matland, med mange retter som du ikke finner andre steder. Sørg for å prøve de lokale variantene mens du er her, for eksempel på en "churrascaria", en grillrestaurant som serverer perfekt grillet kjøtt med lekkert tilbehør. Brasil er også kjent for sin frukt, og da snakker vi ikke bare om bananer og ananas. Her er det frukt av alle tenkelige slag, og mange av dem får du i flytende form i juicebarene som finnes overalt. En reise til Brasil er heller ikke komplett uten en fotballkamp eller to – de like mye folkefest som idrett. I Rio de Janeiro ligger Maracana-stadion, så sørg for å få med deg en fotballkamp for å oppleve stemningen.

Kombiner flere reisemål

Hva med å innlede oppholdet i Brasil med et par dager i Rio de Janeiro, Brasils nest største by, for så å slappe av på en badeferie i rolige omgivelser i Buzios ute ved kysten? Slik får du med deg både storbyliv og late dager på stranden på reisen til Brasil.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Brasil?
Ving har to reisemål i Brasil – Rio de Janeiro og Buzios. Her er det tropisk klima, noe som betyr at det er varmt og fuktig året rundt. Gjennomsnittstemperaturen på dagtid ligger på 24–29 grader, og om natten er det litt svalere. Også havet holder en behagelig temperatur hele året, som regel over 23 grader. Den beste tiden å reise hit er fra mai til oktober. Da er gjennomsnittstemperaturen et par grader lavere, men det er vanligsvis mer sol og betydelig tørrere vær i denne perioden. Varmest er det fra november til april, og da er det også størst risiko for regn.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst. Norske statsborgere trenger kun pass for innreise til Brasil, og turister kan oppholde seg i Brasil i inntil 90 dager uten visum. Det anbefales sterkt at nordmenn som reiser til Brasil har med vaksinasjonsbok/vaksinasjonskort med dokumentasjon av vaksinasjon mot gulfeber, og kan vise det fram i passkontrollen. For mer informasjon ta kontakt med Brasils ambassade på tlf. 22 54 07 30. http://oslo.itamaraty.gov.br/no/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Brasil.

Reiser til Brasil

Buzios
På en reise til Buzio venter en halvøy i Atlanterhavet, omgitt av strender og vakker natur og med fornøyelser og shopping på kort avstand. Kombiner gjerne Buzios med noen dager i Rio de Janeiro.
Rio de Janeiro
En reise til Rio de janeiro er ensbetydende med stekende sol, hissige sambarytmer, sene kvelder og en lidenskapelig livsstil. Velkommen til Brasil!

Finn reise til Brasil
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.