Kroatia

Kroatia

Kroatia

Ving gir deg det meste og beste av Kroatia. Velg mellom mange forskjellige reisemål både i syd og nord, alle med sin egen sjarm. Gå ikke glipp av Dubrovnik, en vakker by med mye historie.

Den vakre lille byen Supetar på øya Brac ble en stor suksess da den ble lansert. Vårt familievennlige hotell ble veldig populært og mange valgte å bestille All Inclusive. Gå heller ikke glipp av: Tucepi, en liten kystby noen kilometer syd for Makarska – kjent for sin lange strand med de dramatiske Biokovofjellene som bakgrunnskulisse.

Flere av Vings reisemål i Kroatia ligger på Dalmatia-kysten, nær den vakre gamle byen Split. Du kan også fly direkte til et av reisemålene lenger syd, for eksempel Dubrovnik. Reiser du med Ving kan du velge om du vil bo ute på øyene eller på fastlandet, og om du vil bo på et lite, familiedrevet hotell eller på et større og mer luksuriøst hotellkompleks. Vi tilbyr også fire reisemål i Istria i nordvestlige Kroatia: Opatija, Porec, Vrsar og Rovinj.

Les mer om å reise til Kroatia Skjul tekst

Når er det best vær i Kroatia?
På alle Vings reisemål i Kroatia er det middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Høysesong er juli og august – da er Kroatia på sitt varmeste, lyseste og tørreste med minst risiko for regn. Dagtemperaturen ligger på rundt 30–33 grader, og i havet er det 23–24 grader. Foretrekker du litt lavere temperaturer, er det bedre å reise til Kroatia om våren eller høsten. Da er gjennomsnittstemperaturen ca. 20 grader på dagtid og kveldene er svalere enn om sommeren. I april og mai begynner havvannet å varmes opp til ca. 15–17 grader. I oktober er det fremdeles varmt i havet, ca. 20 grader. Deretter blir det kjøligere etterhvert som vinteren nærmer seg. Perioden desember–mars regnes som vintermåneder, med en lufftemperatur på ca. 10–14 grader på dagtid. Da er det færre soltimer og regn er ikke uvanlig.

  • Valuta: Kuna (HRK)
  • Antall reisemål:  15
  • Antall hotell:  115

Våre reisemål i Kroatia

Direktefly til Kroatia

Direktefly til Kroatia

Vi flyr direkte til Kroatia fra Bergen, Oslo, Stavanger & Trondheim.

Flyprogram sommer 2018 Flyprogram sommer 2019

Har du spørsmål om Kroatia?

Spør om alt fra charterreiser til restplasser

Kontakt oss via
telefon, chat eller e-post.

Kontakt oss her