Kvinne i vannet på Mallorca

Reiser i juni

Sommeren er i gang i syden, og du trenger ikke lete lenge etter sol, varme og herlige strender. Finn den perfekte reisen i juni her.

I juni har du fritt valg når du ønsker sol og varme for en tidlig sommerferie. Tyrkia og Kypros byr på gjennomsnittlig 12 soltimer per dag, og varmen har også nådd Rhodos, Kreta og resten av Hellas. Finn sommerferien din i juni her!

Favoritter i juni

Billige reiser i juni

Par ved basseng

Restplasser

Kan du reise på kort varsel? Eller har du fleksible avreisedatoer? Ta en titt på våre restplasser i juni. Her er gode sjanser for å finne en billig reise i juni.

Barn spiser mat

All Inclusive

En ekstra is? All Inclusive slukker tørsten og sulten hos alle. Det beste er at alt er betalt hjemmefra, så du trenger ikke tenke på restaurantregningen på ferien. Vi har gode reiser i juni med All Inclusive.

Strand i Sal Santa Maria

Tilbud og rabatter

Selvom juni er begynnelsen av høysesongen så har vi mange gode rabatter til deg som leter etter et godt tilbud på en reise i juni. Vil legger til nye kampanjer og rabatter hver uke.

Flere reiser i juni

Fire venninner i Barcelona

Storbyferie

Hvorfor ikke starte sommeren med en storbyferie i juni? I f.eks Barcelona og Nice kan du kombinere sol og sommerferie med severdigheter, shopping og strand.

Kvinne med yogamatte

Aktiv ferie

Drømmer du om en aktiv reise i juni? Bestill ferie til et populært treningshotell eller dra på arrangerte treningsturer.

Varmeguiden i juni

Hvor er det varmt i juni?

Finn ut hvor det er varmt i juni. Sjekk vår varmeguide!

Finn ut hvor det er varmt i juni. Sjekk vår varmeguide!

Finn din ferie i juni

Oslo, Gardermoen, Haugesund, Harstad/Narvik (Evenes), Bodø, Bergen, Ålesund, Kristiansand S, Kristiansund N, Molde, Torp, Sandefjord, Trondheim, Stavanger, Tromsø, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell