Se hotell (543)

Reiser til Hellas

Reis med Ving til Hellas! Den greske øyverdenen kan friste med alt fra store, velkjente øyer som Kreta og Rhodos til små øyperler som Symi og Kos.
Med Ving kan du bestille akkurat den reisen som passer deg, uansett om du reiser med barn eller i selskap med andre voksne. Du kan velge mellom luksushotell og enklere leiligheter, fra Korfu i vest til Rhodos i øst, og fra Thassos i nord till Kreta i sør. Vi har velkjente greske øyer og mer ukjente, alle med vakker natur og strender av alle slag. er du nysgjerrig på å oppleve mer av landet mens du er i Hellas bør du studere vårt utfluktsprogram. På mange av våre reisemål tilbyr vi utflukter som tar deg ut i naturen eller bakover i historien.

Hellas for hele familien

På både Kreta og Rhodos kan du velge å bo på våre beste familiehotell; Sunwing Family Resorts, perfekt for en familieferie med mye å finne på for både store og små barn. Gå heller ikke glipp av Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta – et familiehotell med fin design som ble en suksess fra første stund. Dessuten finner du de populære Family Selection-hotellene på flere av reisemålene våre.

Voksenferie i Hellas

Reiser du uten barn og vil ha total avslapning kan vi anbefale Sunprime Platanias Beach i Platanias på Chaniakysten – vårt første konsepthotell for voksne på Kreta. Eller hvorfor ikke nyte livet på Sunprime Miramare Beach på vestkysten av Rhodos? Du kan også bestille en ekstra avslappet ferie med en av våre praktiske måltidspakker. På Sunprime bor du alltid i elegante omgivelser på et barnefritt hotell hvor alt er tilpasset voksne livsnytere.

Praktisk charter til greske øyer

All ære til Rhodos og Kreta, men Hellas har så mye mer å by på. Ving tilbyr komfortabelt charterfly direkte til flere greske øyer, som for eksempel Lefkas, Skiathos og Kos, for å nevne noen. Og selvsagt kan du også bestille en reise med rutefly til Hellas' hovedstad Athen når som helst på året.
Finn ditt hotell
Finn reise til Hellas

Reiseforslag til Hellas

Sunprime Miramare Beach
Sunprime
 • Passer for voksne
Sunprime Miramare Beach
Rhodos' vestkyst, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i Junior Suite, 2-roms, terrasse mot hagen
 • 1 uke
 • Avreise 28 aug 2024 fra Trondheim
Fly + hotell, 1 uke
28 aug 2024 fra Trondheim
Sunprime Platanias Beach
Sunprime
 • Passer for voksne
Sunprime Platanias Beach
Chaniakysten, Platanias, Kreta, Hellas
 • Fly + del i Classic Suite, 1 stort rom, terrasse mot hagen/omgivelsene
 • 1 uke
 • Avreise 24 aug 2024 fra Bergen
Fly + hotell, 1 uke
24 aug 2024 fra Bergen
Ocean Beach Club - Kreta
Ocean Beach Club
 • Barnevennlig
Ocean Beach Club - Kreta
Makrigialos, Kreta, Hellas
 • Fly + del i 2-romsleilighet med terrasse uten utsikt
 • 1 uke
 • Avreise 29 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
29 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Sunwing Kallithea Beach
Sunwing
 • Barnevennlig
Sunwing Kallithea Beach
Kallithea, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i 2-romsleilighet med balkong
 • 1 uke
 • Avreise 18 aug 2024 fra Stavanger
Fly + hotell, 1 uke
18 aug 2024 fra Stavanger
Athena's
Athena's
Parga, Parga-området, Hellas
 • Fly + del i 1-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 19 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
19 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen

Reiser til Hellas

Kalymnos
Senk skuldrene på en reise til Kalymnos, øya som lenge har vært mest kjent for sine svampdykkere, men som også kan skryte av fine strender og solblekede landsbyer.
Kos
Mulighetene er mange på en reise til Kos. Uansett hva som tiltrekker deg mest, er det nok av fine strender, historiske severdigheter, shopping, restauranter og barer å velge mellom på øya.
Kreta
Velkommen til Hellas' største øy! Du har mange grunner til å bestille en reise til Kreta – her venter fine strender, historiske severdigheter, vakker natur og fine hotell for enhver smak.
Lefkas
En reise til Lefkas er en reise til det ekte Hellas, med billedskjønne fjellandsbyer og mange fine strender. De mange små, lokale tavernaene er ofte familieeide og har en avslappet stemning.
Parga-området
Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange velger å reise til Parga-området år etter år. I denne lille og sjarmerende kystbyen kan du nyte ekte gresk atmosfære og et rolig tempo.
Rhodos
På en reise til Rhodos er det mye å utforske, blant annet en bykjerne fra middelalderen og et livlig uteliv i øyas hovedstad. Legg til fine hotell, små landsbyer og mange restauranter.
Santorini
Har du lyst til å oppleve Hellas slik det er på postkort, mend hvitkalkede hus, idylliske landsbyer, fine strender og vakker utsikt? Da er det på tide å bestille en reise til Santorini!
Korfu
På Korfu får du oppleve vakker natur, severdigheter, små landsbyer og førsteklasses strandliv.
Skiathos
På en reise til Skiathos kan du oppdage flere nye strender hver dag. Denne sjarmerende øya rommer mer enn 60 strender, og hyggelige Skiathos by er vel verdt et besøk.
Telendos
På Telendos får du en ferie full av avslapning og herlige kvelder på trivelige restauranter.
Tilos
En reise til Tilos passer utmerket for hellaselskere som søker en rolig, avslappende ferie nær havet, naturen og det greske hverdagslivet.
Symi
Symi er en vakker liten øy med sjarmerende hotell, koselige små tavernaer og deilige strender.
Alonissos
Reis til vakre Alonissos og oppdag en øy med herlige strender og vakre omgivelser. Du kan også velge å kombinere ferien på Alonissos med en uke på Skiathos eller Skopelos.
Skopelos
Skopelos er en vakker og frodig øy hvor turismen ennå ikke har fått fotfeste. Lei en bil og utforsk øyas bortgjemte badeviker, vakre kirker og overveldende natur på egen hånd.
Athen
Athen er en klassisk by som de siste årene har gjennomgått en betydelig ansiktsløftning. Kultur, fornøyelser, shopping, restauranter – Athen har alt.
Thessaloniki
Kombiner solferien med en helg i Thessaloniki – en storby i ordets rette forstand. Her finner du alt du kan forvente av fornøyelser, shopping, historie og kultur.
Halkidiki
I Halkidiki møtes du av en herlig blanding av storslått natur, gyldne strender og ekte gresk hverdagsliv. Det er et populært reisemål, ikke minst for grekerne selv.

Hotelltips! Våre beste hotell i Hellas

Med Ving kan du velge blant over 400 hotell i Hellas. Finn din neste reise til Hellas her.

Ocean Beach Club Kreta | Reiser til Hellas med Ving

Familiehotell i Hellas

En familieferie til Hellas er alltid en god idé.

Rhodos og Kreta finner du våre beste familiehotell – Sunwing Family Resorts.

For litt ekstra familieluksus passer det perfekt med en reise til Kreta og vårt populære Ocean Beach Club.

Reis uten barn til Hellas | Ving

Hotell for voksne i Hellas

På eventyr alene, god tid til hverandre, eller ferie med venner?

Om det frister å reise til Hellas, har vi et stort utvalg av hotell og reisemål.

Bo på et av våre herlige Sunprime Hotels, vårt konsept som er tilpasset dere som reiser uten barn. God mat og drikke, spa og SATS-trening på hotellet.

5 lekre hotell i Hellas - reiser til Hellas med Ving

5 lekre designhotell i Hellas

Når du kan velge blant over 400 hotell i Vings Hellas, hvorfor ikke velge et av de lekreste hotellene? Her er 5 hotell du må sjekke ut.

Inspirasjon til ferie i Hellas – våre beste Hellas-tips

Her har vi samlet inspirasjon og tips om våre favoritter i Hellas. Finn din reise til Hellas i sommer.

Gresk taverna på stranden | Reiser til Hellas med Ving

10 grunner til å oppleve de greske øyene

Atmosfæren, duftene og omgivelsene på en gresk øyferie er noe helt for seg selv. Det finnes hundrevis av greske øyer å velge mellom, og minst like mange grunner til å besøke dem. Dette er de ti beste. Legg ferien til Hellas.

Det genuine Hellas

Opplev det ekte Hellas | Alonnissos | Reiser til Hellas med Ving

Hellas – opplev små, autentiske reisemål

Olivenlunder så langt øyet kan se, små lokale tavernaer hvor tomatsalaten smaker sol og sommer og hvor vinen er laget på naboens druer. Vi tilbyr reiser til idylliske øyer som for eksempel Skiathos og Symi – som skapt for deg som vil ha en smakebit av det autentiske Hellas.

Kombinasjonsreiser | Reiser til Hellas med Ving

Øyhopping i Hellas

Når du reiser med Ving kan du bo på to greske reisemål i én og samme ferie. En kombinasjonsreise er perfekt for deg som vil se mer av Hellas i ferien.

Slik tipser du | Reiser til Hellas med Ving

Slik tipser du i Hellas

Renholdspersonale: Ca. 1 euro pr. person/natt
Bagasjebærer: Ca. 1 euro pr. kolli. Det er ikke vanlig med piccoloservice utenfor Athen.
Servitør: Ca. 10% av restaurantregningen, selv om det er inkludert ”service charge”.
Taxisjåfør: Det er få som benytter taksameter, så avtal derfor prisen før du setter deg inn i bilen. Det er relativt dyrt, og det er vanlig å runde av sluttsummen oppover. Utover dette forventer de ikke tips.
Frisør: Ingen tips.
En kommentar: Det er fortsatt vanskelige tider i Hellas, og om du er fornøyd med servicen skal du så klart gi tips.