Se hotell (493)

Reiser til Hellas

Reis med Ving til Hellas! Den greske øyverdenen kan friste med alt fra store, velkjente øyer som Kreta og Rhodos til små øyperler som Symi og Skopelos.
Med Ving kan du bestille akkurat den reisen som passer deg, uansett om du reiser med barn eller i selskap med andre voksne. Du kan velge mellom luksushotell og enklere leiligheter, fra Korfu i vest til Rhodos i øst, og fra Thassos i nord till Kreta i sør. Vi har velkjente greske øyer og mer ukjente, alle med vakker natur og strender av alle slag. er du nysgjerrig på å oppleve mer av landet mens du er i Hellas bør du studere vårt utfluktsprogram. På mange av våre reisemål tilbyr vi utflukter som tar deg ut i naturen eller bakover i historien.

Hellas for hele familien

På både Kreta og Rhodos kan du velge å bo på våre beste familiehotell; Sunwing Family Resorts, perfekt for en familieferie med mye å finne på for både store og små barn. Gå heller ikke glipp av Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta – et familiehotell med fin design som ble en suksess fra første stund. Dessuten finner du de populære Family Garden-hotellene på flere av reisemålene våre.

Voksenferie i Hellas

Reiser du uten barn og vil ha total avslapning kan vi anbefale Sunprime Platanias Beach i Platanias på Chaniakysten – vårt første konsepthotell for voksne på Kreta. Eller hvorfor ikke nyte livet på Sunprime Miramare Beach på vestkysten av Rhodos? Du kan også bestille en ekstra avslappet ferie med en av våre praktiske måltidspakker. På Sunprime bor du alltid i elegante omgivelser på et barnefritt hotell hvor alt er tilpasset voksne livsnytere.

Praktisk charter til greske øyer

All ære til Rhodos og Kreta, men Hellas har så mye mer å by på. Ving tilbyr komfortabelt charterfly direkte til flere greske øyer, som for eksempel Lefkas, Skiathos og Kos, for å nevne noen. Og selvsagt kan du også bestille en reise med rutefly til Hellas' hovedstad Athen når som helst på året.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Hellas?
På Vings reisemål i Hellas er det middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, fuktige vintre. Det er imidlertid visse forskjeller i været avhengig av hvor i landet du befinner deg. Om våren kommer varmen tidligere til øyene som ligger syd i Hellas, som for eksempel Rhodos og Kreta, og den varer lenger utover høsten. På Kreta er det også lokale forskjeller, med litt mer nedbør på nordsiden av øya enn på sydsiden.

Parga-området, Lefkas og Korfu

I området langs veskysten av Hellas har Ving reisemålene Parga, Paleros og Ammoudia på fastlandet samt Nidri på øya Lefkas. Disse reisemålene samt øya Korfu bør du reise til i juli og august hvis du vil ha det skikkelig varmt med ca. 30 grader på dagtid. Foretrekker du svalere temperaturer passer vår og høst bedre, med ca. 23 grader i mai og 28 grader i september. Høyest vanntemperatur er det i august, ca. 25 grader. Det regner sjelden i sommermånedene, men regn kan forekomme vår og høst.

Skiathos, Skopelos, Thassos, Kavala by og Lesvos

Reisemålene nordøst i Hellas bør du reise til i høysesong i juli og august hvis du ønsker å ha det skikkelig varmt. Da er temperaturen rundt 27 grader på Thassos og i Kavala by, mens det er over 30 grader på Lesvos, Skiathos og Skopelos. I april/mai er det 20–25 grader, og i oktober ca. 22 grader. På begynnelsen av høsten er det som regel tørrere enn om våren. Reiser du til øyene er havet på sitt varmeste i august, ca. 25 grader, og det holder seg varmt også i september. Vanntemperaturen på Lesvos er litt lavere, med ca. 21 grader i august.

Athen, Santorini, Kos, Kalymnos, Telendos, Rhodos, Tilos, Symi og Kreta

I Athen og på øyene i syd er gjennomsnittstemperaturen rundt 30 grader i høysesong i juli og august. Vår og høst er mer lik norsk sommer, med ca. 20–25 grader i april/mai og i oktober. Havet er badevennlig fra mai til november, ca. 19–25 grader, med høyest temperatur i august. Om våren og først og fremst sent på høsten kan det komme regnskurer, men nedbør er uvanlig i høysesong. På nordøstsiden av Kreta kan det imidlertid komme nedbør også i høysesong.
Pass og visum
For innreise i Hellas kreves norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Hellas.
For mer informasjon ta kontakt med Hellas' ambassade på tlf. 22 44 27 28. www.mfa.gr/oslo

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Hellas.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Hellas

Kalymnos
Senk skuldrene på en reise til Kalymnos, øya som lenge har vært mest kjent for sine svampdykkere, men som også kan skryte av fine strender og solblekede landsbyer.
Kos
Mulighetene er mange på en reise til Kos. Uansett hva som tiltrekker deg mest, er det nok av fine strender, historiske severdigheter, shopping, restauranter og barer å velge mellom på øya.
Kreta
Velkommen til Hellas' største øy! Du har mange grunner til å bestille en reise til Kreta – her venter fine strender, historiske severdigheter, vakker natur og fine hotell for enhver smak.
Lefkas
En reise til Lefkas er en reise til det ekte Hellas, med billedskjønne fjellandsbyer og mange fine strender. De mange små, lokale tavernaene er ofte familieeide og har en avslappet stemning.
Lesvos
Nyt et avslappet, gresk hverdagsliv og vakre omgivelser på en reise til Lesvos. På denne rolige øya er stemningen lokal, og det er færre turister enn på mange andre greske øyer.
Parga-området
Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange velger å reise til Parga-området år etter år. I denne lille og sjarmerende kystbyen kan du nyte ekte gresk atmosfære og et rolig tempo.
Rhodos
På en reise til Rhodos er det mye å utforske, blant annet en bykjerne fra middelalderen og et livlig uteliv i øyas hovedstad. Legg til fine hotell, små landsbyer og mange restauranter.
Santorini
Har du lyst til å oppleve Hellas slik det er på postkort, mend hvitkalkede hus, idylliske landsbyer, fine strender og vakker utsikt? Da er det på tide å bestille en reise til Santorini!
Korfu
På Korfu får du oppleve vakker natur, severdigheter, små landsbyer og førsteklasses strandliv. Nå kan du også kombinere reisen til Korfu med nabolandet Albania.
Skiathos
På en reise til Skiathos kan du oppdage flere nye strender hver dag. Denne sjarmerende øya rommer mer enn 60 strender, og hyggelige Skiathos by er vel verdt et besøk.
Telendos
På Telendos får du en ferie full av avslapning og herlige kvelder på trivelige restauranter.
Symi
Symi er en vakker liten øy med sjarmerende hotell, koselige små tavernaer og deilige strender.
Skopelos
Skopelos er en vakker og frodig øy hvor turismen ennå ikke har fått fotfeste. Lei en bil og utforsk øyas bortgjemte badeviker, vakre kirker og overveldende natur på egen hånd.
Athen
Athen er en klassisk by som de siste årene har gjennomgått en betydelig ansiktsløftning. Kultur, fornøyelser, shopping, restauranter – Athen har alt.

Hotelltips! Våre beste hotell i Hellas

Med Ving kan du velge blant over 400 hotell i Hellas. Finn din neste reise til Hellas her.

Ocean Beach Club Kreta | Reiser til Hellas med Ving

Familiehotell i Hellas

En familieferie til Hellas er alltid en god idé.

Rhodos og Kreta finner du våre beste familiehotell – Sunwing Family Resorts.

For litt ekstra familieluksus passer det perfekt med en reise til Kreta og vårt populære Ocean Beach Club.

En familieferie til Hellas er alltid en god idé. På [Rhodos](/hellas/rhodos) og [Kreta](/hellas/kreta) finner du våre beste familiehotell – [Sunwing Family Resorts](/hotell/sunwing).   For litt ekstra familieluksus passer det perfekt med en reise til Kreta og vårt populære [Ocean Beach Club](/hellas/kreta/makrigialos/ocean-beach-club-kreta).
Reis uten barn til Hellas | Ving

Hotell for voksne i Hellas

På eventyr alene, god tid til hverandre, eller ferie med venner?

Om det frister å reise til Hellas, har vi et stort utvalg av hotell og reisemål.

Bo på et av våre herlige Sunprime Hotels, vårt konsept som er tilpasset dere som reiser uten barn. God mat og drikke, spa og SATS-trening på hotellet.

På eventyr alene, god tid til hverandre, eller ferie med venner? Om det frister å reise til Hellas, har vi et stort utvalg av hotell og reisemål. Bo på et av våre herlige [Sunprime Hotels](/hotell/sunprime), vårt konsept som er tilpasset dere som reiser uten barn. God mat og drikke, spa og SATS-trening på hotellet.
5 lekre hotell i Hellas - reiser til Hellas med Ving

5 lekre designhotell i Hellas

Når du kan velge blant over 400 hotell i Vings Hellas, hvorfor ikke velge et av de lekreste hotellene? Her er 5 hotell du må sjekke ut.

Når du kan velge blant over 400 hotell i Vings Hellas, hvorfor ikke velge et av de lekreste hotellene? Her er 5 hotell du må sjekke ut.

Inspirasjon til ferie i Hellas – våre beste Hellas-tips

Her har vi samlet inspirasjon og tips om våre favoritter i Hellas. Finn din reise til Hellas i sommer.

Bestill leiebil med rabatt nå!

250,– i rabatt på leiebil hos AVIS

Akkurat nå får du 250,– i rabatt når du bestiller leiebilen din hjemmefra
Bestill leiebilen din raskt og enkelt før ferien. Sikre deg både ferie og leiebil på én og samme bestilling, eller legg til leiebil senere via Min side.

Rabatten gjelder inntil videre på alle våre destinasjoner der vi samarbeider med AVIS, og når du reiser på en charterferie.

**Akkurat nå får du 250,– i rabatt når du bestiller leiebilen din hjemmefra** Bestill leiebilen din raskt og enkelt før ferien. Sikre deg både ferie og leiebil på én og samme bestilling, eller legg til leiebil senere via Min side. _Rabatten gjelder inntil videre på alle våre destinasjoner der vi samarbeider med AVIS, og når du reiser på en charterferie._
Gresk taverna på stranden | Reiser til Hellas med Ving

10 grunner til å oppleve de greske øyene

Atmosfæren, duftene og omgivelsene på en gresk øyferie er noe helt for seg selv. Det finnes hundrevis av greske øyer å velge mellom, og minst like mange grunner til å besøke dem. Dette er de ti beste. Legg ferien til Hellas.

Det genuine Hellas

Opplev det ekte Hellas | Alonnissos | Reiser til Hellas med Ving

Hellas – opplev små, autentiske reisemål

Olivenlunder så langt øyet kan se, små lokale tavernaer hvor tomatsalaten smaker sol og sommer og hvor vinen er laget på naboens druer. Vi tilbyr reiser til idylliske øyer som for eksempel Skiathos og Symi – som skapt for deg som vil ha en smakebit av det autentiske Hellas.

Olivenlunder så langt øyet kan se, små lokale tavernaer hvor tomatsalaten smaker sol og sommer og hvor vinen er laget på naboens druer. Vi tilbyr reiser til idylliske øyer som for eksempel [Skiathos](/hellas/skiathos) og [Symi](hellas/symi) – som skapt for deg som vil ha en smakebit av det autentiske Hellas.
Kombinasjonsreiser | Reiser til Hellas med Ving

Øyhopping i Hellas

Når du reiser med Ving kan du bo på to greske reisemål i én og samme ferie. En kombinasjonsreise er perfekt for deg som vil se mer av Hellas i ferien.

Når du reiser med Ving kan du bo på to greske reisemål i én og samme ferie. En kombinasjonsreise er perfekt for deg som vil se mer av Hellas i ferien.
Slik tipser du | Reiser til Hellas med Ving

Slik tipser du i Hellas

Renholdspersonale: Ca. 1 euro pr. person/natt
Bagasjebærer: Ca. 1 euro pr. kolli. Det er ikke vanlig med piccoloservice utenfor Athen.
Servitør: Ca. 10% av restaurantregningen, selv om det er inkludert ”service charge”.
Taxisjåfør: Det er få som benytter taksameter, så avtal derfor prisen før du setter deg inn i bilen. Det er relativt dyrt, og det er vanlig å runde av sluttsummen oppover. Utover dette forventer de ikke tips.
Frisør: Ingen tips.
En kommentar: Det er fortsatt vanskelige tider i Hellas, og om du er fornøyd med servicen skal du så klart gi tips.

**Renholdspersonale:** Ca. 1 euro pr. person/natt **Bagasjebærer:** Ca. 1 euro pr. kolli. Det er ikke vanlig med piccoloservice utenfor Athen. **Servitør:** Ca. 10% av restaurantregningen, selv om det er inkludert ”service charge”. **Taxisjåfør:** Det er få som benytter taksameter, så avtal derfor prisen før du setter deg inn i bilen. Det er relativt dyrt, og det er vanlig å runde av sluttsummen oppover. Utover dette forventer de ikke tips. **Frisør:** Ingen tips. **En kommentar:** Det er fortsatt vanskelige tider i Hellas, og om du er fornøyd med servicen skal du så klart gi tips.

Hotelltips

Domes Resorts

Domes Resorts

For deg som vil bo luksuriøst, omgitt av Hellas' enestående skjønnhet og natur. Uansett hvilket av Domes' hotell du velger kan du forvente lekre rom og service i en klasse for seg.

For deg som vil bo luksuriøst, omgitt av Hellas' enestående skjønnhet og natur. Uansett hvilket av Domes' hotell du velger kan du forvente lekre rom og service i en klasse for seg.
Finn reise til Hellas
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.