Nye eventyr venter.

Flere reisetips for høstferien

Enten du vil oppleve den herlige sommervarmen igjen, utforske små kafeer i en livlig storby eller besøke flere destinasjoner med cruise, har vi en reise som passer for deg. Velg blant alt fra familievennlige resorter til boutiquehotell for to.

Spennende storbyer i høstferien

Hva med å oppleve en storby sammen i høstferien? Velg blant over 60 ulike storbyer i Europa og resten av verden.

Inspirasjon: Barnevennlige storbyreiser

Kvier du deg for å ta med barna på storbyferie? Det er fort gjort å glemme at mange storbyer faktisk er ganske barnevennlige, og at en tur dit kan være en fin opplevelse for både store og små.

Ta med barna på storbyferie

Dra på cruise i høstferien

Visste du at cruise passer perfekt for barnefamilier? Ta med deg hele familien og forbered dere på massevis av spennende opplevelser og aktiviteter – både til havs og i land.

Klassiske reisemål rundt Middelhavet

Behold sommerfølelsen på et av våre herlige reisemål med sol, palmer og myke sandstrender.

Bajondillo
Popular Selection
Bajondillo
Torremolinos, Costa del Sol, Spania
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 1 uke, 7 hotellovernattinger
  • Avreise 28 sep 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 7 hotellovernattinger
28 sep 2023 fra Oslo, Gardermoen
db San Antonio Hotel + Spa
Family Selection
  • Barnevennlig
db San Antonio Hotel + Spa
St. Paul's Bay, Malta, Malta
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 1 uke, 7 hotellovernattinger
  • Avreise 28 sep 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. All Inclusive
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. All Inclusive
Fly og 7 hotellovernattinger
28 sep 2023 fra Oslo, Gardermoen
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.