Ikke for å skryte, men...

Vi er både glade og stolte over alle priser og utmerkelser vi har fått – uansett om det gjelder kåringen av Europas beste charterselskap eller Norges beste reiseblogg. Og for hver pris vi vinner lover vi å jobbe enda litt hardere for å leve opp til forventningene.

Ving vant Kundeserviceprisen 2020 i kategorien Turoperatør!

Hurra! Vi vant Kundeserviceprisen 2020!
Kundeserviceprisen utføres og kåres av SeeYou og er Norges største undersøkelse av kundeopplevelse. Totalt ble det gjennomført 4319 henvendelser i 181 kundesentre fordelt på 23 bransjer. Undersøkelsene gjøres av Mystery Shoppers og hvert kundesenter blir kontaktet 25 ganger. VING fikk en score på 79,0. Et stort lysglimt i en annerledes hverdag.

Ving Norge bransjevinner i Sustainable Brand Index Awards 2020

Norges mest bærekraftige merkevarer ble i mars 2020 kåret i forbindelse med den årlige prisutdelingen Sustainable Brand Index Awards™ i Oslo.

I kategorien «reise» beholdt Ving førsteplassen for andre år på rad.

Mer informasjon Totalt vurderes 233 merkevarer ut ifra hvordan organisasjonen presterer innen miljø- og samfunnsansvar. Resultatene er basert på 7600 respondenter. Les mer om
Sustainable Brand Index er Nordens største merkevareundersøkelse med fokus på bærekraft på sb-index.com/norway
Mindre informasjon

Ving Norge bransjevinner i Sustainable Brand Index Awards 2019

Norges mest bærekraftige merkevarer ble for et par dager siden kåret i forbindelse med den årlige prisutdelingen Sustainable Brand Index Awards™ i Oslo.

I kategorien «reise» tok Ving hjem førsteplassen. Best i Norge er TINE, som forbrukerne anser som den sterkeste norske merkevaren når det gjelder både miljø og samfunnsansvar i 2019.

Mer informasjon Siden i fjor har vi klatret i reisebransjen, fra 3. til 1. plass. Totalt vurderes 233 merkevarer ut ifra hvordan organisasjonen presterer innen miljø- og samfunnsansvar. Resultatene er basert på 7600 respondenter.
 
− Det er en glede at vi har klatret innenfor vår bransje, det viser at vi det siste året har lykkes med å nå ut med vårt budskap, sier informasjonssjef Siri Røhr-Staff.
 
Om undersøkelsen
Sustainable Brand Index er Nordens største merkevareundersøkelse med fokus på bærekraft. Kåringen har som mål å oppmuntre til og belyse bærekraftig arbeid og kommunikasjon som utgjør en forskjell for mennesker, samfunn eller miljø. I år har ca. 50 000 respondenter svart på undersøkelsen i Norden, hvorav 7600 i Norge. Respondentene er et landsrepresentativt utvalg i sine respektive land i alderen 16-70 år. Intervjuene ble gjennomført fra januar til mars 2019.
Mindre informasjon

Vi har Norges beste reiseblogg!

Det var med stor jubel vi mottok nyheten om at vi gikk helt til topps i TrueStorys kåring av Norges beste reiseblogger. Tusen, tusen takk til alle som har stemt på oss! Vi gleder oss til å dele mer reiseinspirasjon med dere.

La deg inspirere av bloggen vår

Hurra, vi er kåret til årets pakkereisearrangør!

Vi er utrolig stolt over å bli kåret til «Årets pakkereisearrangør».
På årets Grand Travel Awards 2020 ble Ving Norge kåret til Norges beste pakkereise-arrangør. De øvrige nominerte var TUI, Apollo, Ticket og Escape. Veldig gøy og veldig fortjent, om vi får si det selv.

Travellers’ Choice 2019

Vings flyselskap utnevnt til det beste charterflyselskapet i Europa

Vings flyselskap Thomas Cook Airlines Scandinavia (nå Sunclass Airlines), ble kåret som vinner av Tripadvisor Travellers 'Choice Awards for Leisure Airline – Europe i 2019.

TripAdvisor deler årlig ut prisen til et av Europas ledende charterflyselskaper, og prisen er basert på både kvaliteten og mengden kundevurderinger fra flyselskapene over en tolv måneders periode.

Mer informasjon - Vi er veldig beæret og stolte over å ha vunnet TripAdvisor-prisen. Det er gjestene våre som nominerer oss, og det viser at vi leverer utmerket kvalitet og service på hver flytur. Denne prisen tilhører alle våre ansatte, og jeg er virkelig stolt over å lede et team med så engasjerte og kompetente mennesker, sier Per Knudsen, administrerende direktør i Thomas Cook Airlines Scandinavia (nå Sunclass Airlines).Mindre informasjon

Hurra! Storeslem for Ving i Grand Children's Holiday Award 2019

Avstemmingen til Great Children's Holiday Award 2019 er nå avsluttet, og for sjette år på rad tar vi med oss gevinst i samtlige av kategoriene vi ble nominert i.

Beste familiehotellet

Mer om Ving

Her finner du informasjon om oss og hvordan vi jobber med reisemålene våre,
kvalitet og sikkerhet og et mer bærekraftig reiseliv.