Priser og utmerkelser - Ving

VINNEREN ER...

VING

Ikke for å skryte, men...

Vi er både glade og stolte over alle priser og utmerkelser vi har fått – uansett om det gjelder kåringen av Europas beste charterselskap eller Norges beste reiseblogg. Og for hver pris vi vinner lover vi å jobbe enda litt hardere for å leve opp til forventningene.

Grand Travel Awards 2024 – logo

Ving er Norges beste pakkereisearrangør 2024

Vi er utrolig stolte over å bli kåret til «Årets pakkereisearrangør» for andre år på rad på årets Grand Travel Awards 2024.

Grand Travel Awards 2023 – logo

Ving er Norges beste pakkereisearrangør 2023

Vi er utrolig stolte over å bli kåret til «Årets pakkereisearrangør» på årets Grand Travel Awards 2023. Veldig gøy!

Beste kundeservice-logo KSindeks

Ving har bransjens beste kundeservice!

I kategorien reise stakk Ving av med den gjeve prisen, basert på resultatene i KSindeks.

Det er alltid viktig å få kundens bekreftelse på at det vi gjør er rett, og det er spesielt viktig nå. Vi har lagt to tøffe år bak oss - først Thomas Cook-konkursen og nå koronaen, som virkelig topper alt. Vi har jo hatt mange kunder som har fått ferien sin ødelagt, og vi har prøvd å gjøre vårt aller beste for å imøtekomme dem med respekt og løsningsmuligheter i en vanskelig tid, sier Ann-Renée Degnes, leder for Vings kundesenter.

Kundeserviceprisen 2020 – logo

Ving vant Kundeserviceprisen 2020 i kategorien Turoperatør!

Hurra! Vi vant Kundeserviceprisen 2020!
Kundeserviceprisen utføres og kåres av SeeYou og er Norges største undersøkelse av kundeopplevelse. Totalt ble det gjennomført 4319 henvendelser i 181 kundesentre fordelt på 23 bransjer. Undersøkelsene gjøres av Mystery Shoppers og hvert kundesenter blir kontaktet 25 ganger. VING fikk en score på 79,0. Et stort lysglimt i en annerledes hverdag.

Sustainable Brand Index – logo

Bransjevinner i Sustainable Brand Index Awards 2020

Norges mest bærekraftige merkevarer ble i mars 2020 kåret i forbindelse med den årlige prisutdelingen Sustainable Brand Index Awards™ i Oslo. I kategorien «reise» beholdt Ving førsteplassen for andre år på rad.

Totalt vurderes 233 merkevarer ut ifra hvordan organisasjonen presterer innen miljø- og samfunnsansvar. Resultatene er basert på 7600 respondenter. Les mer om
Sustainable Brand Index – Nordens største merkevareundersøkelse med fokus på bærekraft på sb-index.com/norway

Travel Content Award – logo

Vi har Norges beste reiseblogg!

Det var med stor jubel vi mottok nyheten om at vi gikk helt til topps i TrueStorys kåring av Norges beste reiseblogger. Tusen, tusen takk til alle som har stemt på oss! Vi gleder oss til å dele mer reiseinspirasjon med dere.

La deg inspirere av bloggen vår

Hurra, vi er kåret til årets pakkereisearrangør!

Vi er utrolig stolt over å bli kåret til «Årets pakkereisearrangør».
På årets Grand Travel Awards 2020 ble Ving Norge kåret til Norges beste pakkereise-arrangør. De øvrige nominerte var TUI, Apollo, Ticket og Escape. Veldig gøy og veldig fortjent, om vi får si det selv.

Travellers’ Choice 2019 – logo

Vings flyselskap utnevnt til det beste charterflyselskapet i Europa

Vings flyselskap Thomas Cook Airlines Scandinavia (nå Sunclass Airlines), ble kåret som vinner av Tripadvisor Travellers 'Choice Awards for Leisure Airline – Europe i 2019.

TripAdvisor deler årlig ut prisen til et av Europas ledende charterflyselskaper, og prisen er basert på både kvaliteten og mengden kundevurderinger fra flyselskapene over en tolv måneders periode.

Mer om Ving