Leiebil på pakkereiser med rutefly

Opplev reisemålet på egen hånd

Leiebil på pakkereiser med rutefly

Med leiebil får du mer ut av ferien på egen hånd

Reiser du på en av våre fleksible pakkereiser med rutefly kan du bestille leiebil gjennom oss. Da slipper du å bruke verdifull tid av ferien på å ordne det på reisemålet.

Ikke bare er det enkelt og praktisk å leie bil gjennom oss – du får også en god pris hos vår samarbeidspartner AVIS. For å få rabatt på billeien bestiller du via Min side etter at du har bestilt reisen.

Leiebilvilkårene finner du på Avis' hjemmeside når du bestiller bilen. Husk at leiebilen må bestilles senest 14 dager før avreise.

Finner du ikke reisemålet ditt? Ring oss gjerne på 915 08 888 for å få informasjon om leiebil der du skal.

Har du allerede bestilt en reise hos oss, kan du gå inn på bestillingen din på Min side og legge til en leiebilbestilling.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.