Leiebil på pakkereiser med rutefly

Opplev reisemålet på egen hånd

Leiebil på pakkereiser med rutefly

Med leiebil får du mer ut av ferien på egen hånd

Reiser du på en av våre fleksible pakkereiser med rutefly kan du bestille leiebil gjennom oss. Da slipper du å bruke verdifull tid av ferien på å ordne det på reisemålet.

Du kan bestille leiebilen via linken i e-posten vi sender deg dagen etter at du har bestilt reisen. Leiebilvilkårene finner du på Avis' hjemmeside som du kommer inn på når du klikker på linken. Husk at leiebilen må bestilles senest 14 dager før avreise.

Finner du ikke reisemålet ditt? Ring oss gjerne på 915 08 888 for å få informasjon om leiebil der du skal.

For oss er sikkerhet og trygghet svært viktig, derfor samarbeider vi med Avis. Velger du å bruke et annet leiebilfirma, anbefaler vi at du ser nøye på hva som er inkludert. Vær spesielt oppmerksom på små, ukjente utleiefirmaer som lokker med lave priser.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.