Leiebil på pakkereiser med rutefly

Opplev reisemålet på egen hånd

Leiebil på pakkereiser med rutefly

Med leiebil får du mer ut av ferien på egen hånd

Reiser du på en av våre fleksible pakkereiser med rutefly kan du bestille leiebil gjennom oss. Da slipper du å bruke verdifull tid av ferien på å ordne det på reisemålet.

Du kan bestille leiebilen via Min Side eller linken i e-posten vi sender deg dagen etter at du har bestilt reisen. Leiebilvilkårene finner du på Avis' hjemmeside som du kommer inn på når du klikker på linken. Husk at leiebilen må bestilles senest 14 dager før avreise.

For oss er sikkerhet og trygghet svært viktig, derfor samarbeider vi med Avis. Velger du å bruke et annet leiebilfirma, anbefaler vi at du ser nøye på hva som er inkludert. Vær spesielt oppmerksom på små, ukjente utleiefirmaer som lokker med lave priser.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.