Se hotell (35)

Reiser til Sicilia

En reise til Sicilia, Middelhavet største øy, tar deg lengst sør i Italia, rett utenfor "tåa" på det støvelformede landet. Her får du det beste av Italia – strender, historiske severdigheter og et bredt utvalg av shopping og verdensberømt mat.
Sicilias natur er variert med fjell, jordbrukslandskap og karrige stepper. Landskapet er kupert, med svingete veier som leder opp til de mange fjellandsbyene. Langs kysten ligger det fine strender, og på nordvestsiden av øya ligger hovedstaden Palermo. Og over det hele troner vulkanen Etna. Storbyen Palermo har lykkes med å bli kvitt sitt dårlige rykte som mafiahovedstad, og er i dag et blomstrende kultursentrum. Takket være sin interessante fortid er det mye å utforske, og byen er definitivt verdt et besøk mens du er på Sicilia.

Lokale restauranter

Italienerne er med rette stolte av sin matkultur, og på en reise til Sicilia vil du garantert støte på lokale restauranter med italienske og sicilianske retter på menyen. Opp gjennom årtusenene har mange folkegrupper befolket øya og etterlatt seg varige spor i den lokale matkulturen. Mange råvarer kommer selvsagt fra havet, og hovedingrediensene i måltidene er ofte fisk og skalldyr.

Fine strender

Sicilia er en stor øy med en lang kystlinje, og noen av strendene på øya er utpekt til verdens beste. Langs hele kysten ligger det kortere og lengre strender. Noen er bare en bukt med klipper, mens andre har barnevennlige sandstrender. Jo mer klipper stranden har, jo bedre er den å snorkle på, siden vannet er krystallklart og sikten fantastisk. Det er også mulig å ta båten ut i skjærgården hvor enda flere idylliske strender venter.

Vings reiser til Sicilia

På Sicilia er det middelhavsklima, noen som gjør at det er spesielt solsikkert i sommermånedene. Når du bestiller en reise til Sicilia med Ving kan du selv bestemme når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Slik kan du skreddersy reisen og tilpasse den dine behov og ønsker.
Finn ditt hotell
Finn reise til Sicilia

Reiser til Sicilia

Giardini Naxos
I Giardini Naxos venter deilige strender og lokalt hverdagsliv. Dette er kort sagt det perfekte reisemålet for deg som vil ha en avslappende solferie.
Taormina
Taormina er et av Sicilias mest klassiske reisemål. Her nyter du livet på stranden eller tar en avslappende liten rusletur i de bilfrie gatene.
Cefalu
Cefalù passer for deg som vil ha mer enn bare strandliv i ferien. Byen har aner tilbake til middelalderen, med trange smug og italiensk atmosfære.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.