St. Martin/St. Maarten
Orient Bay

St. Martin/St. Maarten

St. Martin/St. Maarten

Velkommen til St. Martin og St. Maarten – en øy med to land, paradisiske strender og rundt 400 restauranter å velge mellom. Med Ving velger du selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte - også om sommeren.

Les mer om å reise til St. Martin/St. Maarten Skjul tekst

Reiser du med Ving kan du velge mellom alt fra koselige små hotell med bare noen få rom, til store familievennlige hotell med All Inclusive. Du kan bo luksuriøst i Philipsburg eller i en egen leilighet i
Orient Bay. Kort sagt - du finner høyst sannsynlig et hotell som passer deg helt perfekt. Du kan også velge mellom seks forskjellige reisemål på øya, både på den franske og den nederlandske siden. Og selvfølgelig kan du kombinere dem og St. Barth i ferien.


Mange opplevelser
St. Martin og St. Maarten deler øya i to omtrent like store deler, den nordlige er fransk og den sydlige er nederlandsk. Benytt anledningen til å se så mye som mulig av Karibia når du er her. Du kan jo alltid kombinere to av reisemålene våre - en uke på den nederlandske siden av øya og en uke på den franske. Vil du se enda mer arrangeres det dagsutflukter til øyene rundt: Anguilla, Saba eller St. Barth med sin sjarmerende hovedstad Gustavia. Bestiller du en leiebil kan du reise på egne oppdagelsesferder på denne varierte øya. Besøk Grand Case, kjent for sine mange restauranter, ta en deilig ettermiddag på Loterie Farm eller slappe av på strandpromenaden i Philipsburg. Veiene er bra og trafikken ikke spesielt livlig, og med egen transport kan du reise rundt i ditt eget tempo - for eksempel til noen av øyas nærmere 40 strender eller kanskje til et vakkert sted for en middag i solnedgangen. Vil du vite mer om alt du kan se og gjøre, les våre reisemålsguider på ving.no - du finner dem på hvert reisemål.

  • Antall reisemål:  6
  • Antall hotell:  9