Se hotell (16)

Reiser til St. Martin/St. Maarten

Velkommen til St. Martin og St. Maarten – en øy med to land! Her venter paradisiske strender, herlig stemning og et kjøkken som byr på både europeiske og karibiske smakebiter.
Når du reiser med Ving kan du selv velge hvor lenge du vil være borte og hvor bra du vil bo. Vi tilbyr alt fra koselige små hotell med bare noen få rom, til store familievennlige hotell med All Inclusive. De fleste av våre hotell ligger rett på eller rett ved stranden. Du har også flere reisemål å velge blant på øya, både på den franske og nederlandske siden.

Mange opplevelser
Vil du oppleve så mye som mulig i løpet av ferien kan du besøke flere reisemål på en og samme reise. Bestiller du en leiebil kan du reise på egne oppdagelsesferder på denne varierte øya. Veiene er bra og trafikken ikke spesielt livlig, og med egen transport kan du reise rundt i ditt eget tempo – for eksempel til noen av øyas nærmere 40 strender som bl.a. den store i Orient Bay eller den kanskje mest populære i Maho Beach. Alternativt kan du fylle dagene med shopping i Philipsburg eller kanskje spise middag i solnedgangen i restaurantgaten Grand Case. I havne- og badebyen Oyster Pond/Dawn Beach finner du dessuten et hyggelig restauranttilbud. Benytt anledningen til å se så mye som mulig av Karibia når du er her. Vil du se enda mer arrangeres det dagsutflukter til de nærliggende øyene Anguilla og Saba.
Finn ditt hotell
Vær
På St. Martin/St Maarten er det varmt året rundt, med en gjennomsnittstemperatur på ca. 29 grader. Temperaturen er sjelden lavere enn 18 grader og sjelden høyere enn 32 grader.

Den varmeste perioden med minst nedbør starter i begynnelsen av februar og fortsetter frem til orkansesongen som starter i juni og varer til slutten av november. Mest nedbør forekommer i perioden juni–januar, som regel i form av ganske kortvarige skurer. Inimellom skurene skinner solen, og det blir aldri kaldt.

Ving har flere reisemål på øya; Philipsburg, Maho Beach og Dawn Beach på den nederlandske siden og Grand Case, Orient Bay og Oyster Pond på den franske. Bølger og vindforhold varierer veldig fra den ene til den andre siden, da de ligger mot hvert sitt hav: Atlanterhavet og Det karibiske hav. For eksempel ligger Dawn Beach helt åpent mot Atlanterhavet mens Maho Beach ligger på en odde i Det karibiske hav og i Orient Bay står vinden på fra Atlanterhavet. Vanntemperaturen ligger på ca. 25 grader året rundt.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum for opphold i mindre enn 90 dager. Du må ved innreise kunne fremvise returbillett, en hotellbestilling og reiseforsikring som dekker minst 15 000 USD samt at du må kunne dokumentere at du har penger til å dekke oppholdet. Øya er delt i to deler, en fransk og en nederlandsk.
For mer informasjon ta kontakt med Nederlands ambassade på tlf. 23 33 36 00. https://www.netherlandsworldwide.nl/countries/norway/about-us/embassy-in-oslo eller Frankrikes ambassade på tlf. 23 28 46 00. https://no.ambafrance.org/-Norsk-

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til St. Martin / St. Maarten.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til St. Martin/St. Maarten

Maho Beach
En reise med Ving til Maho Beach innebærer fine strender, et godt utvalg av butikker og restauranter samt muligheten til å bo på hotell nær stranden.
Philipsburg
By, strand og mulighet for hotell med All Inclusive. Når du reiser med Ving til Philipsburg får du mest mulig ut av ferien på St. Martin.
Orient Bay
Langs den lange stranden i Orient Bay finner du St. Martins beste utvalg av vannsportaktiviteter. Med Ving bor du nær stranden og har gangavstand til restaurantene.
Oyster Pond/Dawn Beach
Oyster Pond og Dawn Beach tilbyr utmerkede hotell, en fin strand og en avslappende ferie i fine omgivelser.
Grand Case
I Grand Case venter en lang sandstrand og øyas beste restauranttilbud. Reiser du med Ving kan du bo på ulike hotell ved stranden.n.

Reisforslag med rutefly til St. Martin/St. Maarten

Palm Court at Orient Beach
Palm Court at Orient Beach
Orient Bay, St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 1 uke, 7 hotellovernattinger
  • Avreise 6 sep 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
6 sep 2022 fra Oslo, Gardermoen
Grand Case Beach Club
Grand Case Beach Club
Grand Case, St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 1 uke, 7 hotellovernattinger
  • Avreise 2 sep 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 7 hotellovernattinger
2 sep 2022 fra Oslo, Gardermoen
Esmeralda Resort
Esmeralda Resort
Orient Bay, St. Martin / St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 1 uke, 7 hotellovernattinger
  • Avreise 2 des 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
2 des 2022 fra Oslo, Gardermoen
Finn reise til St. Martin/St. Maarten
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.