St. Martin/St. Maarten
Orient Bay

St. Martin/St. Maarten

St. Martin/St. Maarten

Velkommen til St. Martin og St. Maarten – en øy med to land, paradisiske strender og rundt 400 restauranter å velge mellom. Med Ving velger du selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte - også om sommeren.

Les mer om å reise til St. Martin/St. Maarten Skjul tekst

Reiser du med Ving kan du velge mellom alt fra koselige små hotell med bare noen få rom, til store familievennlige hotell med All Inclusive. Du kan bo luksuriøst i Philipsburg eller i en egen leilighet i
Orient Bay. Kort sagt - du finner høyst sannsynlig et hotell som passer deg helt perfekt. Du kan også velge mellom fem forskjellige reisemål på øya, både på den franske og den nederlandske siden.


Mange opplevelser
St. Martin og St. Maarten deler øya i to omtrent like store deler, den nordlige er fransk og den sydlige er nederlandsk. Benytt anledningen til å se så mye som mulig av Karibia når du er her. Du kan jo alltid kombinere to av reisemålene våre - noen dager på den nederlandske siden av øya og noen på den franske. Vil du se enda mer arrangeres det dagsutflukter til øyene rundt: Anguilla og Saba. Bestiller du en leiebil kan du reise på egne oppdagelsesferder på denne varierte øya. Veiene er bra og trafikken ikke spesielt livlig, og med egen transport kan du reise rundt i ditt eget tempo - for eksempel til noen av øyas nærmere 40 strender eller kanskje til et vakkert sted for en middag i solnedgangen. Vil du vite mer om alt du kan se og gjøre, les våre reisemålsguider på ving.no - du finner dem på hvert reisemål.

Når er det best vær på St. Martin/St. Maarten?
Ving har flere reisemål på På St. Martin/St. Maarten. På den nederlandske siden av øya ligger Philipsburg, Maho Beach og Dawn Beach. Og på den franske siden finner du Marigot, Orient Bay og Oyster Pond. På begge sider av øya er det varmt året rundt, ca. 29 grader i gjennomsnitt. Temperaturen synker sjelden under 18 grader om natten, og stiger normalt ikke over 32 grader på dagtid. Varmest med minst nedbør er det i perioden februar–juni. I juni begynner orkansesongen, og den varer til og med november. Fra juni til januar er det mest regn, som regel ganske kortvarige skurer. Innimellom skinner solen og det er aldri kaldt. Bølger og vind kan variere fra reisemål til reisemål, da de vender mot to forskjellige hav: Atlanterhavet og Det karibiske hav. Men vanntemperaturen er likevel 26–28 grader året rundt.

  • Antall reisemål:  5
  • Antall hotell:  9