Se hotell (30)

Reiser til Orlando

Bestill en reise med Ving til Orlando og opplev Walt Disney World Resort og noen av verdens fremste attraksjoner og severdigheter.
Få steder overgår Orlando når det kommer til temaparker, og her er det virkelig mye å se og gjøre for hele familien. I tillegg til Walt Disney World Resort har Orlando en rekke andre berømte temaparker som Legoland og Universal Orlando Resort med Harry Potters magiske verden. Uansett om reisen dreier seg om shopping, fornøyelser eller temaparker kommer du garantert til å finne det du leter etter. Vi anbefaler en tur til Cape Canaveral og Kennedy Space Center Visitor Complex hvor de fleste av USAs romfartøy skytes opp. Ved kysten venter milelange strender hvor du kan sole deg og bade. Orlando har en mengde kjøpesentre og outlets hvor du kan gjøre virkelige kupp.

Barnevennlig i Orlando

Om du planlegger en reise med barn til Orlando har vi en rekker familievennlige hotell å velge mellom, med både rom og leiligheter. Mange av dem ligger rett ved noen av de mange fornøyelsesparkene i Orlando. Om du ønsker å bo både ved stranden og en fornøyelsespark skal du ta en titt på Disney's Beach Club Resort.

Cruise i Karibia fra Orlando

Du vet vel at du kan bestille et cruise i Karibia når du reiser til Orlando? Du kan velge blant flere forskjellige ruter, hvor noen av Vestindias mest eksotisk øyer inngår; St Thomas, Barbados, St Maarten og Haiti, for å nevne noen. Før eller etter cruiset kan du velge å tilbringe så mange dager du vil i Orlando eller noen av de andre reisemålene våre i Florida.

Walt Disney World Resort

Ingen over, ingen ved siden – Walt Disney World Resort er for mange hovedårsaken til at de reiser til Orlando. Og det er ikke så rart: Verdens største og mest berømte fornøyelsespark dekker et område større enn Manhattan! Her er det uendelige muligheter for hele familien og høy kvalitet på alt – både attraksjoner, hotell, restauranter, underholdning og golfbaner. Når du reiser med Ving kan du også bo på et av de spektakulære hotellene inne i selve Walt Disney World Resort.

Walt Disney World Resorts temaparker

I eventyrlandet Magic Kingdom kan barna håndhilse på Mikke Mus, titte inn i Askepottslottet og reise med Peter Pan til Neverland. En tur til Orlando og Disney's Hollywood Studios er en drøm for deg som liker Disneys filmer. Her kan du kjøre noen av verdens beste rides og se show med handling fra populære Disney-filmer som Toy Story og Star Wars. I Epcots fremtidsverden dreier det seg om teknologi, oppfinnelser og kultur fra hele verden. Her kan du reise ut i verdensrommet og leve som en astronaut i det ene øyeblikket, og besøke vikinger eller samuraier i det neste. Om kvelden kan du more deg i fornøyelsesområdet Disney Springs, hvor du garantert finner en restaurant som passer din smak.

Lei en bil og opplev Orlando!

Aller lettest er det å ta seg rundt i Florida med leiebil. Veiene er fine og det er lett å finne frem. I tillegg til severdighetene og attraksjonene nevnt ovenfor, kan vi anbefale nyåpnede Legoland i Winter Haven, Busch Gardens i Tampa og Universal Orlando Resort, der du kastes inn i filmens spennende verden. Mulighetene er uendelige.

Din egen reise til Orlando

Når du bestiller en reise med Ving til Florida flyr du med rutefly, og kan kombinere hotell og reisemål akkurat slik det passer deg. Du har mange kombinasjonsmuligheter og hotell med topp beliggenhet.
Du kan for eksempel kombinere ferien i Orlando med et av våre reisemål på vestkysten, som Clearwater Beach eller Fort Myers Beach.
Reis når du vil og bli i Florida så lenge det passer deg. Når du reiser med Ving gjelder Pakkereiseloven og vi tar vare på deg hvis noe skulle skje. Trygt, enkelt og fleksibelt.
Nyttige tips
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Familiehotell
  • Kombiner flere reisemål
  • God pris på leiebil
  • Spennende utflukter
  • Cruise

Våre gjesters vurdering Orlando

Finn reise til Orlando