Se hotell (45)

Reiser til Costa Blanca

Costa Blanca byr på strandliv, shopping, golf og uteliv. Bestiller du en reise med Ving kan du selv bestemme hvor lenge ferien skal vare.
Costa Blanca, "den hvite kysten", er kjent for sine hvite kyststriper og strendene som har gitt området dets navn, men den er minst like kjent for sitt fornøyelsesliv, den vakre naturen og det behagelige klimaet. Costa Blanca strekker seg mer enn 200 kilometer langs Spanias sørøstkyst, og underveis ligger det en rekke populære reisemål som lokker tusenvis av nordboere år etter år.

Fine strender

Langs Costa Blanca ligger det milevis av strender, og uansett hvilken type strand du foretrekker tør vi påstå at du vil finne en som er midt i blinken for deg. Her er det langgrunne og barnevennlige strender, store og små, steinete og utilgjengelige, vindfulle og surfevennlige. Det er bare å velge!

Spill golf på Costa Blanca

I tillegg til de fine strendene er det ofte golfbanene som trekke flest turister til Costa Blanca. Du kan velge blant en rekke fine baner, og flere av dem ligger i nærheten av Vings hotell. Det gunstige klimaet gjør at du kan spille golf året rundt, og blant skandinaviske golfspillere er det populært å forlenge sommeren med et opphold på Costa Blanca på våren eller høsten.

Shopping, aktiviteter og severdigheter

Langs Costa Blanca venter det et stort og variert utvalg av aktiviteter og severdigheter. Vil du shoppe i ferien kan du velge mellom kjente merkebutikker, kjøpesentre og lokale markeder. Det største utvalget finner du i Alicante. Benidorm med alle sine fornøyelser er et fint reisemål – her er det ikke mindre enn fem temaparker, noe barnefamilier vet å sette pris på. Costa Blanca har en rekke severdigheter for den kulturinteresserte, med kunstmuseer og historiske steder. Lei en bil og reis til Valencia, Spanias tredje største by!
Finn ditt hotell
Finn reise til Costa Blanca

Reiser til Costa Blanca

Alicante
Alicante er et populært reisemål som har lykkes med å bevare sitt særpreg og sin sjarm. Her kan du slappe av og nyte ferielivet på de mange koselige restaurantene.
Albir
Albir passer for deg som vil ha en fredelig og rolig ferie på stranden, men samtidig ha tilgang til et akkurat passe stort utvalg av restauranter, uteliv og aktiviteter.
Benidorm
Benidorm er et av Spanias mest kjente turiststeder. Det er et barnevennlig reisemål med langgrunne strender, massevis av aktiviteter og et stort utvalg av fornøyelser.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.