Se hotell (7)

Reiser til Antalya

Antalya er den tyrkiske rivieraens hovedstad. Hit skal du reise om du vil ha kort transport fra flyplassen og fine hotell med shopping, restauranter og uteliv innen nær rekkevidde.
Antalya er et av de største feriestedene langs Den tyrkiske riviera, og har alt fra livlige bargater til historiske kulturminner. Hit skal du reise hvis du vil bo bra og ha mye å velge mellom. Antalya har massevis av restauranter, kultur, shopping og uteliv for deg som vil oppleve mer enn bare sol og strandliv. Du finner det meste i havneområdet og i gamlebyen Kaleici, som ligger noen kvartaler ovenfor, innenfor de historiske bymurene. Her står blant annet 1200-talls minareten Yivli Minare, og i de smale gatene ligger små, koselige restauranter, barer og kafeer som serverer både tyrkisk husmannskost og internasjonale retter. Utelivet i Antalya er veldig bra, og det samme er shoppingen. Langs den populære Güllük-gaten finner du merkevarer, både ekte og kopier, til betydelig lavere priser enn hjemme.

Hotell for de kresne

Ving har flere veldig bra hotell i og rundt Antalya: Luksushotellet Lara Barut Collection som ligger et stykke utenfor sentrum rett ved stranden og luksushotellet Hotel Su er perfekt for deg som vil bo elegant med høy standard i ferien. Om du foretrekker å bo nær stranden er det flere hotell å velge mellom, og om du liker å bo sentrumsnært kan vi anbefale Alp Pasa Hotel, et hotell med lange tradisjoner midt i Anatlyas gamleby.

Stranden eller bassenget?

Når du vil ha en pause fra bylivet, har Antalya tre fine strandområder å velge mellom. Klippesteinsstranden Memerli er den minste og mest sentrale og ligger rett ved siden av den lille havnen. Konyaaltistranden består av stein og grus og strekker seg flere kilometer vest for sentrum, med Taurusfjellene i bakgrunnen. Her ligger også den nye Beach Park som syder av liv og har både restauranter, barer og badeland. Lara Beach (sand og grus) er den siste i rekken og ligger like nedenfor vårt luksushotell Barut Lara. Dette er den lengste og beste stranden med gode muligheter for vannsport. I området er det også noen små shoppingsentre, kinoer, bowlinghaller m.m.
Nyttige tips
 • Hotell på stranden
 • Kort avstand fra flyplassen
 • Gode shoppingmuligheter
 • Restauranter og uteliv
 • All Inclusive
 • By og strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Antalya

Strender
I gamlebyen i Antalya kan du bade fra klipper, flytebrygger og små fine viker. Det er et stort utvalg av fine strender. Noen kilometer utenfor sentrum ligger rullesteinsstranden Konyalti Beach. En drøy mil øst for sentrum ligger Lara Beach.

Konyalti Beach

En ca. fem kilometer lang strand med vannsportsaktiviteter og strandbarer.

Lara Beach

Lara Beach er ca. 10 kilometer lang, delt av en elv mellom Lara og Belek. På denne vakre stranden er det et godt utvalg av barer.

Strender i Antalya-området

En reise til Alanya byr på to av områdets aller beste strender; Kleopatrastranden og Den østre stranden. I gamlebyen i Antalya bader du fra klipper, badebrygger og i små, fine viker. Stranden i Belek er ca. to kilometer lang, med grovkornet sand og brådyp. Side og omgivelsene rundt byen har flere herlige sandstrender, hvorav den langgrunne Vestre stranden passer godt for barn.
Mat, drikke og uteliv
Antalya har mange restauranter, kafeer og barer som henvender seg til lokalbefolkningen og andre mer turisttilpassede spisesteder med internasjonale menyer. Det er lett å forelske seg i det tyrkiske kjøkken. Mange av rettene drar du sikkert kjensel på hjemmefra, som meze og kebab, men her får du smake originalutgaven. Som andre steder langs den tyrkiske riviera er det et godt utvalg av fiske- og skalldyrrestauranter.

Mat og drikke i Tyrkia

Det tyrkiske kjøkken er påvirket av både asiatisk og europeisk kokekunst, og byr på raffinerte lukter og smaker. I Antalya-området er det et rikt utvalg av både lokal mat og spisesteder som serverer internasjonal retter som tacos, pizza, sushi osv. Utvalget av restauranter og spisesteder i Alanya og Antalya er enormt, med alt fra enkle gatekjøkken til luftkondisjonerte restauranter med hvite duker og vinkart. Side har et godt utvalg av ulike typer restauranter, og i Belek er mange av restaurantene tilknyttet førsteklasses hotell. Det er vanligvis billigere å spise ute i Tyrkia enn i Norge, og du kan få en bedre middag for under hundrelappen, spesielt om du går på en lokal restaurant.

Tyrkisk mat

Hovedretten består ofte av fisk eller kjøtt. Vær oppmerksom på at fisk kan være veldig dyrt. Noen av de vanligste fiskerettene er sverdfisk – kilic, piggvar – kalkan, havabbor – levrek og tunfisk – palamut. På menyene er prisene ofte oppgitt i vekt. Blant kjøttrettene kan det nevnes lam – kuzu, kylling – tavuk, okse – dana og den berømte sis kebab – kjøtt på grillspyd.

Søtsaker

Etter middagen kan man nyte butterdeig dyppet i sirupsbaklava, gresskar i søt saus (kabak tatlisi), pudding med nøtter, cornflakes og rosiner (ashure) eller
melkepudding (muhallebi). Afiyet olsun – velbekomme!

Kebabskolen

Döner kebab kommer nærmest den kebaben vi kjøper hjemme i Norge. Dette er kjøttstrimler av lam, kylling eller okse som serveres i hvitt brød, over terninger av hvitt brød, eller i "dürüm" hvor kebabkjøttet er rullet inn i en slags lefse. Denne kebaben serveres med salat og løk.

Iskender kebab er oppkalt etter Alexander den store, og har i det store og hele samme ingredienser som Döner kebab, men serveres på en tallerken med kjøttet på en seng av brødterninger som toppes med tomatsaus og yoghurt.

Adana kebab er malt oksekjøtt som er ganske sterkt krydret. Det grilles på spyd og serveres som regel med grillet tomat eller paprika.

Shish kebab består av store biter av grillet lam, okse eller kylling på spyd, blandet med biter av paprika og noen ganger tomat.

Patlican kebab eller aubergine kebab er som shish kebab, men blandet med biter av aubergine.

Å drikke til

I Tyrkia produseres det flere lokale øltyper med grei smak, og landets viner har lite å skamme seg over, selv om de ikke passer så bra til den tyrkiske maten. Om man vil gjøre som tyrkerne skal man drikke Raki, spesielt til meze, for her blandes alle mulige smaker sammen slik at vinen taper for overmakten. Raki er i slekt med gresk Ouzo, fransk Pastis og Midtøstens Arak. Det er et anisbrennevin med andre ord. Du fyller så mye du vil ha i glasset, putter i et par isbiter og fyller opp med vann til drinken blir melkeaktig og ugjennomsiktig. Men ta det rolig, for selv om det smaker godt må du huske at Raki er sterksprit. Ayran må også nevnes når vi snakker om tyrkisk drikke. Det er ganske enkelt yoghurt og vann som vispes sammen med litt salt. En god tørsteslukker i varmen!

Kaffe og te

Tyrkisk kaffe drikks av små kopper og har en ganske tykk konsistens med kaffegrut i bunnen. Etter tyrkisk skikk kan man få fremtiden spådd i gruten. Når du bestiller en kopp tyrkisk kaffe fås den i ulike søthetsgrader. Az sekerli (uttales aas sjekerli) er litt sukker og sekerli (uttales sjekerli) er mye sukker. Det er vanlig å få et glass vann til kaffen. Te drikkes av små tulipanformede glass. Det finnes vanlig te og eplete – sistnevnte pleier å falle i smak hos oss skandinaviere, og kan drikkes både varm og kald.
Te drikker man av små tulipanformede glass. Det finnes vanlig svart te og eplete, og spesielt sistnevnte pleier vi nordboere å like. Den kan drikkes både varm og kald.
Utelivet i Antalya er bra og variert, med mange barer og restauranter med underholdning. Her er det også flere nattklubber.

Utelivet i Antalya-området

Alanya har en sann overflod av barer og diskotek. Her råder det en livlig stemning hele natten. Antalya har et fint og variert uteliv, med mange barer og nattklubber. I høysesong er det livlig også i Side, først og fremst på østsiden og nede i havnen. Utelivet i Belek er konsentrert rundt hotellene med barer og et par nattklubber.
Shopping
Antalya er en fin by å shoppe i, med butikksentre, basarer, markeder, små butikker og gateselgere. Langs hovedgaten Atatürk Boulevard ligger det mange forretninger. Mange av butikkene selger lærvarer og smykker, og de henter deg gjerne på hotellet om du vil.

Migros 5M

Stort handlesenter ved den vestre stranden. Flere store forretninger som Zara, Levi's, Miss Sixty/Energie, Lacoste, Mango, Yves Rocher etc.

Deepo

Deepo ligger ved flyplassen og er et stort outlet med mange butikker og restauranter. Kino som viser enkelte filmer med engelsk tale. Midt i senteret kan du gå på skøyter.

Shopping i Antalya-området

Det er utmerkede shoppingmuligheter i Tyrkia, spesielt om du holder deg til varer som er produsert i landet. Importerte varer er omtrent like dyre som hjemme. Det er mange piratkopier i butikkene. Det er vanlig å prute i butikker som ikke har prislapp på varene. Prislapper betyr for det meste at faste priser gjelder, noe som har blitt vanlig i mange butikker. Dette kommer av den sterke inflasjonen som råder i dagens Tyrkia.

En del klesmerker, som for eksempel Levi's, Benetton og Quicksilver, produseres på lisens i Tyrkia, noe som fører til lavere priser enn i Norge på tilsvarende merker. Det er et stort utvalg av gull- og sølvsmykker, og en del butikker har sin egen gullsmed. Skinnvarer kommer i et utall modeller og kvaliteter, og mange forretninger har egne skreddere. Det tar maks to dager å få en skreddersydd bukse eller jakke.

I basarene er det fortsatt vanlig å prute, det forventes faktisk. Man blir budt på en kopp te eller en forfriskning mens man gjør forretninger. Ikke føl deg tvunget til å kjøpe noe, for dette er en del av den naturlige tyrkiske gjestfriheten, som ofte gjør shopping til en ekstra hyggelig opplevelse.

Tepper

Prisen på tepper avhenger av varens kvalitet, material, alder og størrelse. Antall knuter per kvadratcentimeter er en av de viktigste faktorene for å avgjøre prisen på et teppe. Et stort teppe kan være billigere enn et lite avhengig av hvor mye arbeid som er nedlagt.

Merkevareklær

Tyrkia har en mengde butikker med et stort vareutvalg til lave priser, og det er ikke uvanlig at man handler mer enn man hadde planlagt. Vær oppmerksom på at det meste av det som selges i butikkene er piratkopier. Om du ønsker å kjøpe ekte merkevareklær skal du gå til autoriserte butikker som Levi's og Quicksilver.

Optiker

Det er rimelig å kjøpe briller i Tyrkia – hos optikeren betaler du ca. halv pris av hva det koster i Skandinavia. Utvalget av innfatninger er stort.

Lær

Lærvarer av god kvalitet kan kjøpes til veldig gunstige priser. Om du finner din absolutte favorittjakke i ferien, uten at den sitter som støpt, kan de fleste butikkene sy den om etter dine mål. Så vær ute i god tid!

Gull og smykker

Gull kommer i finhet på 14, 18 og 22 karat. Det vanligste er 14 karat. Staten har fastsatt en bestemt pris per gram gull, og det man betaler for er det utførte arbeidet. Prisen varierer fra gullsmed til gullsmed.

Basarer og markeder

I Tyrkia går alle på markedet, både feriegjester og lokale innbyggere, for å handle dagligvarer. De lokale kvinnene kommer trillende med sine små vogner som de raskt fyller med lekre frukter og ferske grønnsaker. Men på markedene på Vings reisemål selges det ikke bare frukt og grønt – her finnes det meste: Klær, sko, krydder, leketøy, filmer, musikk og alt mulig annet.

Kjøpesentre

I Antalya-området er det flere store kjøpesentre, ikke ulike de vi har her hjemme. Her gjelder faste priser, og utvalget er større og mer internasjonalt, med kjente merkevarer.

Piratkopier

Salg av piratkopier er en stor og lukrativ business over hele verden. Det kan dreie seg om vesker, klær, sko, klokker, filmer, medisiner og TV-spill, bare for å nevne noen eksempler. Ha i bakhodet at handel med, og kjøp av, piratkopier alltid er ulovlig. Den enkleste måten å avgjøre om noe er piratkopi er å sjekke prisen. Om prisen er usannsynlig lav sammenlignet med den ekte utgaven, kan du regne med at det er en piratkopi.
Sport og trening
Antalya hr et stort utvalg av aktiviteter, mange av dem er vannsportaktiviteter som windsurfing, vannski, pedalbåt, jetski, rafting og parasailing.

Sport og trening i Antalya-området

Vannski, parasailing (etter båt), sandvolleyball, fotturer og sykkelturer. Antalya-området har mye å tilby deg som vil drive med sport og trene i ferien.
Terrengsykling
Antalya-området har kuperte omgivelser som byr på herlige opplevelser for terrengsykling.
Rafting
Under oppsyn av profesjonelle guider og med alle sikkerhetsregler etterfulgt, kaster vi oss ut i elvestrykene i flåter med 10–11 personer om bord. Turen på elven varer litt over to timer, og prisen inkluderer vanligvis lunsj på land. Den som vil kan også prøve "Body Rafting", fosserenning uten flåte.
Dykking
Antalya-området har et stort utvalg av forskjellige typer dykking i ulike prisklasser. Middelhavet har mange spennende utfordringer og fantastiske opplevelser å tilby alle dykkere, både nybegynnere og erfarne. Som en tommelfingerregel kan det sies at prisene på dykking i Tyrkia er lavere enn i Nord-Europa. Det kan du dra nytte av i ferien her nede, slik at du også får muligheten til å oppleve den utrolige verdenen under havoverflaten.
Golf
Belek er golfens eget mekka. Her er det 10 forskjellige golfklubber som ligger vakkert til langs kysten og tilbyr baner av ulik karakter.
Aktiviteter og severdigheter
Antalya er et godt utgangspunkt for aktiviteter og utflukter langs Antalyakysten. Du kan blant annet dra på båtutflukter og utforske omgivelsene og fossefallene i Kursunlu eller Düden.

Aktiviteter i Antalya-området

I Antalya-område kan du unne deg litt luksus for en rimelig penge. Gå ikke glipp av et besøk til en hamam, et offentlig bad som er den tyrkiske utgaven av dampbad. Alanya Aquapark lokker med morsomme opplevelser for hele familie.

Besøk frisøren

Hos frisøren kan mennene bli barbert på den gode, gammeldagse måten med såpe og barberkniv. Etter barberingen får du en lett hodemassasje og napping av øre- og nesehår. Kvinnene kan koste på seg den luksus å få håret vasket og fønet om du ikke lar frisøren klippe ny sveis.

Hamam

Besøk på et tyrkisk bad – hamam – er obligatorisk på en ferie i Alanya. Sørg for å gjøre det i begynnelsen av ferien slik at du forbereder huden på en fin brunfarge som varer lenge. Du får først en kroppspeeling for å fjerne døde hudceller, etterfulgt av en såpemassasje. Det hele avsluttes med en oljemassasje.
Antalya er full av både gamle og nye severdigheter. Begynn med en tur rundt i de gamle bydelene og opplev atmosfæren som er en severdighet i seg selv. Fra Antalya tar det ca. en time med buss eller bil til Side, hvor den gamle bykjernen ligger ute på en odde i Middelhavet. I Side møtes gammelt og nytt på en stemningsfull måte, med romerske ruiner spredt blant nyere bebyggelse. Det ligger et arkeologisk museum i de gamle romerske badene.

Gamlebyen

Den gamle bydelen Kaleici er adskilt fra de nyere bydelene med en romersk mur. De fleste bygningene i denne delen av byen er praktfulle og tradisjonelle tyrkiske trehus fra 1700- og 1800-tallet som er restaurert og gjort om til pensjonat og butikker.

Hadrianusporten

Hadrianusporten er en praktfull marmorbue reist i år 130 e.Kr. til minne om den romerske keiseren Hadrianus besøk til byen.

Cumhuriyet Meydani

Cumhuriyet Meydani, eller Republikkens plass, må sees. Her står den store statuen av Kemal Atatürk, grunnleggeren av den tyrkiske republikk og landets første president.

Atatürkparken, Inönüparken og Antalyas strender

Begge parkene har fantastisk utsikt over Bey Daglari og Middelhavet. Antalyas to strender ligger utenfor sentrum. Den østre kalles Lara, og den vestre Konyalti.

Yivli Minareten (den vakreste minareten)

Denne minareten er et teglsteinstårn som i dag tjener som symbol på Antalya. Det 37 meter høye tårnet er verdt et besøk. Det ble konstruert i 1230 av Alaaddin Keykubat, en seldsjukkisk sultan. Den opprinnelige moskeen ble revet og erstattet av Alladin-moskeen i 1337.

Antalya Museum

Museet har en omfattende samling av forhistoriske funn fra Karaingrottene og statuer fra de greske og romerske periodene. Her er det også en etnografisk utstilling av tekstiler og nomadetelt som yoruktyrkerne brukte når de flyttet rundt i fjellene.

Halk Bazar

Antalyas største basarområde med frukt, grønnsaker, nøtter, suvenirer m.m.

Minicity

På baksiden av Migros SM, mot den vestre stranden. Et område fullt av berømte tyrkiske steder i miniatyrutgave. Passer godt for barn.

Severdigheter i Antalya-området

I Antalya-området venter det mye oppdagerglede. Antalya er en ekte tyrkisk storby med mye historie, og langs kysten ligger det mange spennende severdigheter.

Pamukkale

Det er vanskelig å tro at naturen selv har skapt disse utrolige formasjonene, men mineralrikt vann og lang tid var alt som skulle til for å danne disse kritthvite dryppstensbassengene. Kleopatras basseng er det mest berømte av dem, og koster derfor litt ekstra å bade i.

Manavgat

Et populært utfluktsmål for både fastboende og turister, og veldig fotovennlig! Fossen i Manavgatelven ligger ca. fire kilometer nord for byens sentrum, og er en av de mest kjente i Tyrkia. Manavgatelven passer utmerket for hyggelige elveturer gjennom vakkert landskap. Ved elvemunningen kan du bade i det kalde elvevannet, eller et lite stykke unna i det betydelig varmere Middelhavet.

Taurusfjellene

Denne fjellkjeden følger sørkysten av Tyrkia og rommer en mengde hemmeligheter. Her ligger det små landsbyer hvor hverdagslivet går sin gang, og utsikten over omgivelsene er formidabel.

Aspendos

Verdens best bevarte romerske teater, med plass til rundt 15 000 tilskuere. Scenebygget er i flere etasjer, med enestående akustikk, og er et imponerende stykke arkitekturkunst. I seldjukisk tid for rundt 1000 år siden ble teatret brukt som rasteplass for karavaner.

Selge

Fra veien mellom Alanya og Side går det en sidevei som etter ca. 40 kilometer munner ut i en naturpark. Her ligger det ruiner etter en by fra oldtiden. Selge er mest berømt for sin imponerende romerske bro.

Dimcaygrotten

Dimcay er en av verdens dypeste dryppstensgrotter, med dt\ramatiske gallerier og fantastiske formasjoner. Det vakre fjellandskapet byr på strålende utsikt og frodig natur.

Perge

Perge er en av de best bevarte romerske byene langs sørkysten, og er nøye utgravd med rike arkeologiske funn. Til de største severdighetene hører stadion, badehuset, teateret og agoraen (torget). Apostelen Paulus besøkte Perge på en av sine mange reiser. Perge er virkelig et sted for historisk interesserte.

Istanbul

Har du god tid skal du besøke Istanbul, Tyrkias største by, med ca. 15 millioner innbyggere. Her finner du alt som assosieres med Tyrkia: De overbygde basarhallene fra 400-tallet med rundt 5000 butikker, mesterverket Hagia Sofia, Den blå moské, sultanpalassene Topkapi og Dolmabace, og mye mer.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Antalya-området på er å leie en bil. Et tips er å bestille leiebilen allerede hjemmefra, da det både er billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å få tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så lei din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Den vanligste og billigste måten å reise rundt med er å ta en dolmus – minibuss. Det går dolmus til blant annet Alanya, Side og Istanbul. Du kan også ta taxi og trikk.

Trikk

Antalya har to trikkelinjer; en historisk trikk som heter Heritage Tram, som går mellom Müzesi og Zerdalilik, og en moderne trikk som heter AntRay Light Rail og går mellom Fatih og Expo. Du kan kjøpe billetter eller fylle på et reisekort på flyplassen og i byen.

Hvordan reiser du rundt i Antalya-området

Du kan reise med buss og taxi mellom stedene langs Antalya-kysten.

Buss

"Dolmus" betyr proppfull, og det er akkurat det det er. Bussene har ingen faste holdeplasser eller rutetider. Du stopper en dolmus ved å vinke til den fra veikanten, sier hvor du skal og betaler til sjåføren. Når du vil av sier du "dur", som betyr "stopp". Det er en både billig og enkel måte å reise rundt på, og med dolmus kan du også kjøre lengre strekninger som for eksempel mellom Alanya og Antalya.

Taxi

Det er mange taxier i byene. De er gule og lette å få tak i. Undersøk om taksameteret er på når reisen begynner. På lengre turer kan du avtale prisen på forhånd. Etter midnatt øker prisen med rundt 50 prosent. Kontroller at sjåføren bruker riktig takst. På dagtid skal det lyse «gündüs». Sjåføren forventer å få tips – beløpet rundes oppover.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille leiebil eller kanskje bare vil ha tips og gode råd. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler Twinrix som gir beskyttelse mot hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før avreise.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Tyrkiske lira (TRY). De fleste internasjonale kort aksepteres i noen butikker og restauranter. Flere minibanker. Veksle på reisemålet.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V

Språk

Tyrkisk. De fleste som arbeider i turistnæringen snakker engelsk eller tysk godt.

Øvrig

Mye trafikk. Vannet varmes ofte med solenergi, derfor kan temperaturen variere. Strømavbrudd kan forekomme. Støy fra byggearbeider kan forekomme. På hotellene er det ikke tillatt å ta med mat og drikke utenfra, unntatt hvis du bor i leilighet. For norske statsborgere kreves det at passet er gyldig i minst seks måneder fra innreisedato. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Avstand til Istanbul 850 km, Ankara 650 km og Marmaris 465 km. I Antalya-området, Side og Alanya er tysk ofte mer brukt enn engelsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Antalya i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Antalya med rutefly.

Flyet lander på Antalyas flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Antalya. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Transport foregår med minibuss og reisetiden fra flyplassen i Antalya til hotellet ditt er ca. 25–30 minutter (ca. 12 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport .

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
14°5°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • mars
18°7°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • april
21°10°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mai
25°14°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
30°18°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
34°21°
13
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • august
34°21°
12
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
31°18°
11
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • oktober
26°14°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • november
20°10°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
16°7°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Antalya
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.