Se hotell (6)

Reiser til Antalya

Antalya er den tyrkiske rivieraens hovedstad. Hit skal du reise om du vil ha kort vei fra flyplassen og fine hotell, shopping, restauranter og uteliv.
Antalya er et av de største feriestedene langs Den tyrkiske riviera, og har alt fra livlige bargater til historiske kulturminner. Hit skal du reise hvis du vil bo bra og ha mye å velge mellom. Antalya har massevis av restauranter, kultur, shopping og uteliv for deg som vil oppleve mer enn bare sol og strandliv. Du finner det meste i havneområdet og i gamlebyen Kaleici, som ligger noen kvartaler ovenfor, innenfor de historiske bymurene. Her står blant annet 1200-talls minareten Yivli Minare, og i de smale gatene ligger små, koselige restauranter, barer og kafeer som serverer både tyrkisk husmannskost og internasjonale retter. Utelivet i Antalya er veldig bra, og det samme er shoppingen. Langs den populære Güllük-gaten finner du merkevarer, både ekte og kopier, til betydelig lavere priser enn hjemme.

Hotell for de kresne

Ving har flere veldig bra hotell i og rundt Antalya: Luksushotellet Lara Barut Collection som ligger et stykke utenfor sentrum, rett ved stranden og luksushotellet Hotel Su er perfekt for deg som vil bo elegant med høy standard i ferien. Vil du bo nær stranden, er det flere hotell å velge mellom.

Stranden eller bassenget?

Når du vil ha en pause fra bylivet, har Antalya tre fine strandområder å velge mellom. Klippesteinsstranden Memerli er den minste og mest sentrale og ligger rett ved siden av den lille havnen. Konyaaltistranden består av stein og grus og strekker seg flere kilometer vest for sentrum, med Taurusfjellene i bakgrunnen. Her ligger også den nye Beach Park som syder av liv og har både restauranter, barer og badeland. Lara Beach (sand og grus) er den siste i rekken og ligger like nedenfor vårt luksushotell Barut Lara. Dette er den lengste og beste stranden med gode muligheter for vannsport. I området er det også noen små shoppingsentre, kinoer, bowlinghaller m.m.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • All Inclusive
  • By og strand

Våre gjesters vurdering Antalya

Finn reise til Antalya