Se hotell (19)

Reiser til Fort Lauderdale

Bestill en reise med Ving til Fort Lauderdale, også kjent som "Floridas Venezia", og opplev glitter og glam, luksus, shopping for viderekomne og strender så det holder.

I Fort Lauderdale møtes du av en lang og velstelt sandstrand med fine hotell, mange fornøyelser, glitter og luksus. Og enorme shoppingmuligheter. Langs kanalene som går på kryss og tvers av "Floridas Venezia" ligger luksusvillaer og marinaer fylt med lystyachter og seilbåter. USA er ensbetydende med størst og best, og ingen steder er dette mer tydelig enn på det enorme kjøpesenteret Sawgrass Mills Outlet utenfor Fort Lauderdale. I de mer enn 350 butikkene kan du finne alt, og det er salg hele året. Du kan også gjøre kupp på det store bruktmarkedet Swap Shop.

Lauderdale by the Sea

Noen av Vings hotell ligger i Lauderdale by the Sea, som er en forlengelse av Fort Lauderdale. Her er atmosfæren betydelig roligere, noe som har gjort Lauderdale by the Sea til en favoritt blant barnefamilier. Stranden er finkornet og barnevennlig, og i sentrum av området ligger det små butikker, restauranter og barer. Piren som går ut fra Commercial Boulevard er strandens midtpunkt. Her er det alltid mange som er ute og går tur eller spiser på restaurantene på piren. Hvis du er heldig kan du få øye på pelikanene som pleier å hekke her.

Spis godt i Fort Lauderdale

Restaurantutvalget i Fort Lauderdale er stort – du kan velge blant en mengde restauranter som serverer mat fra hele verden og i alle prisklasser. En hyggelig kveld på byen kan begynne med å ta vanntaxi til en av de sjarmerende kanalrestaurantene.
Fra Vings hotell har du gangavstand til restauranter, barer og forretninger.

Barnevennlige hotell i Fort Lauderdale

Ving tilbyr flere bra hotell i Fort Lauderdale for deg som reiser med barn. Du velger selv om du vil ha strandbeliggenhet, og hvorvidt du foretrekker rom eller leilighet.

Skreddersydde reiser til Fort Lauderdale

Med Ving kan du kombinere hotell og reisemål akkurat som det passer deg. Vi har mange kombinasjonsmuligheter og hotell med topp beliggenhet – både hotell for barnefamilier og for dem som reiser uten barn. Du reiser når du vil og blir i Florida så lenge du vil. Når du reiser med Ving gjelder pakkereiseloven, og vi tar alltid hånd om deg hvis noe skulle skje. Trygt, enkelt og fleksibelt.

Kombinasjoner og cruise

Florida er en drøm for deg som vil oppleve flere reisemål i ferien. Hvorfor ikke nyte strendene og utelivet i Fort Lauderdale og Miami Beach, og deretter reise videre til Orlando og Disney World?
Du kan også kombinere Florida-ferien med et av våre herlige cruise som går fra Fort Lauderdale til det karibiske øyriket.
I Florida merker man virkelig at USA er bilens forjettede land. Du kjører på fine highways og det er veldig lett å finne frem. Gjennom Ving kan du leie bil til meget hyggelige priser. Vi samarbeider med de mest velrenommerte leiebilfirmaene, og kan derfor love deg de beste prisene.

Nyttige tips
 • Familiehotell
 • Hotell på stranden
 • Fine strender
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
 • Velg rom eller leilighet
 • Mange hotell
 • Cruise
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Fort Lauderdale

Vær
 • januar
24°14°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • februar
25°15°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mars
27°16°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • april
28°19°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
30°21°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • juli
32°24°
9
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • august
32°24°
8
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • september
31°24°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • oktober
29°22°
6
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • november
27°18°
7
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • desember
25°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
Strender
I Fort Lauderdale venter milelange strender på deg. Sanden er finkornet, strendene er ganske langgrunne og mellom 25–100 meter brede med god plass. Det er utleie av solsenger. Noen steder langs stranden er det tilbud om aktiviteter som vannscooter, seiling, strandvolleyball og parasailing.
Fly og transport

Flytid

Ca. 13 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Fort Lauderdale året rundt. Flyet lander på Fort Lauderdale Airport, ev. Miami International Airport.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen og inn til Fort Lauderdale er ca. 10-25 minutter (ca. 12-24 km). Det er også mulig å ta buss, tog og taxi. Fra flyplassen i Miami tar det ca. 30-60 minutter til Fort Lauderdale med bil (ca. 40 km). Tidene kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Restaurant- og barutvalget i Fort Lauderdale er enormt, og du finner mat fra hele verden og i alle prisklasser. Den korte veien til havet gjør at fisk og skalldyr er gjengangere på menyene. Det er ikke vanskelig å finne italienske restauranter, og mange av dem drives av italienere som uten problem lager en risotto, spaghetti eller vongole som er minst like god som i Italia. Når det gjelder amerikansk mat er kjøttretter et sikkert kort, for er det noe amerikanerne kan er det å grille. Om du bestiller biffen "medium rare" er det akkurat det du får. Det samme gjelder hamburgere. Alt blir tilberedt fra grunnen av, her er det ingen halvfabrikata. Husk at en biffrestaurant ikke bare serverer kjøttretter, like lite som en skalldyrrestaurant kun serverer sjømat. Stort sett serveres all slags mat, men skiltet på utsiden av restauranten signaliserer hva de er best på.
Porsjonene er nesten alltid veldig store, så på de fleste steder er det i orden at to personer deler en rett. Om du ikke orker å spise alt, kan du be om å få med restene hjem.
Moms kommer alltid i tillegg, det samme gjelder tips. Det anbefales å legge igjen ca. 15% i tips. Se over regningen før du betaler, for mange restauranter legger på tips, såkalt service charge, gratuity eller tip. Noen restauranter gjør det enklere for deg som gjest ved å regne ut hvor mye tips som skal betales etter hvor mange prosent du er villige til å betale.
Utelivet i Fort Lauderdale er variert og tilbyr noe for enhver smak. Det livligste fornøyelseslivet finner du i Downtown Fort Lauderdale, hvor mange av de mest populære nattklubbene ligger. Det er 21-års grense for å komme inn på barer og klubber.
Shopping
Fort Lauderdale har veldig mye å tilby deg som elsker å shoppe. Her er det mange kjøpesentre og en mengde små butikker tett i tett langs Las Olas Boulevard. Avhengig av den gjeldende dollarkursen er det alltid mulig å gjøre kupp. Elektronikkvarer og klær, spesielt jeans, er ofte billigere enn i Norge. Husk at moms alltid kommer i tillegg til det som står på prislappen.

Galleria Mall

Galleria Mall ligger på Sunrise Boulevard ca. 200 meter fra stranden og i gangavstand fra de fleste av Vings hotell i Fort Lauderdale. Her finner du mange av de store varehusene som Macy's, Dillard's, Neiman Marcus og Saks Fifth Avenue. Galleria Mall har et stort utvalg av klær for kvinner, menn og barn, sportsbutikker, skobutikker, smykkeforretninger og interiørbutikker. Her er det også en stor og populær food court med all slags mat. Ved hovedinngangen ligger det flere fine restauranter og en av byens mest populære barer, Blue Martini.

Las Olas Riverfront

I den vestre enden av Las Olas Boulevard, rett ved strandpromenaden, ligger Las Olas Riverfront, et hyggelig kjøpesenter med utendørs butikker og restauranter. Det er ikke så mange butikker her, så du rekker å få med deg det meste før du setter deg på en av restaurantene ved vannet og nyter utsikten. Herfra går det en del kanalbåter, og det syder av liv.

Sawgrass Mills

Sawgrass Mills har rundt 370 butikker som selger alt fra leketøy til merkeklær. Du finner klær for kvinner, menn og barn, skobutikker, sportsbutikker og veskeforretninger. Det er i tillegg en mengde restauranter å velge mellom.

Walmart

Walmart er USAs største varehuskjede. Her kan du gjøre kupp på alt tenkelig.

Swap Shop

Om du er glad i å gå på loppemarked er Swap Shop på Sunrise Boulevard noe for deg. Her kan du kjøpe det aller meste til veldig lave priser, både nytt og brukt. Det er best å komme hit tidlig på dagen, for på ettermiddagen begynner selgerne å pakke ned varene sine. På Swap Shop ligger også Fort Lauderdales eneste drive in-kino. Her kan du se de nyeste filmene mens du sitter i bilen din.
Aktiviteter og severdigheter
I Fort Lauderdale er det aktiviteter for enhver smak for folk i alle aldre. I tillegg til vannsportsaktiviteter som windsurfing og vannscooter kan du prøve parasailing, tennis, inlines, go kart og ridning.

Vannsport

Her og der på stranden kan du leie surfebrett, vannscootere, parasailing og seilbåter. Det er også satt opp strandvolleyballnett med jevne mellomrom på stranden.

Dykking

Det vrimler av dykkevennlige rev i havet utenfor Fort Lauderdale. Om du ønsker å ta dykkersertifikatet er det en mengde arrangører, butikker og instruktører å velge mellom.

Golf

Med mer enn tusen baner er det ingen overdrivelse å si at golfere som kommer til Florida har nok å velge mellom. De fleste hotell tilbyr gratis kart med oversikt over de nærmeste banene.
Noen av de mest berømte severdighetene i Florida er Disney World i Orlando og Kennedy Space Center en knapp time øst for Orlando. Om du leier bil kan du velge mellom en sann overflod av utfluktsmål. Det er selvsagt mye å se og gjøre i og rundt Fort Lauderdale også. På de fleste hotellene finner du brosjyrer for diverse fornøyelsesparker, severdigheter og utfluktsarrangører. Hotellpersonalet kan være behjelpelige med tips og veibeskrivelser.

Kanalene

Fort lauderdale kalles "USAs Venezia", og byens kanalsystem er verdt et besøk. Det enkleste er å bli med om bord på en vannbuss. Vi anbefaler å kjøpe dagsbillett, for da kan du hoppe av og på båtene så mye du vil. Ulike linjer trafikkerer ulike deler av kanalene. Langs kanalene ligger det mange butikker og restauranter, og underveis kan du studere alle de eksklusive husene og båtene. Det er ikke for ingenting at Fort Lauderdale også blir kalt "verdens lystyacht-hovedstad".

Venetian Pool

Coral Gables er et middelhavsinspirert boligområde fra 1920-tallet. Det ligger i utkanten av Miami, og er er oase i ordets rette forstand. Midt i denne oasen ligger badeanlegget Venetian Pool. Bassengene her har blitt sprengt ut av fjellgrunnen og har en tiltalende, uregelmessig form. Her kan du koble av og nyte de to fossefallene, den kunstige øya, den lille sandstranden og korallgrottene du kan svømme inn i.

Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood

Besøk dette enorme hotellkomplekset som med sine butikker, restauranter og kasino minner om en liten by. Hotellet rommer en rekke restauranter og kjente butikker. Store artister opptrer på scenen, og i kasinoet venter endeløse rader med spilleautomater.

Broward Center for the Performing Arts

I Downtown Fort Lauderdale kan du oppleve store musikaler og konserter. Mange av forestillingene som vises her er Broadway-oppsetninger som er ute på turné.

Museum of Art

På Las Olas Boulevard i Downtown Fort Lauderdale ligger the Museum of Art med en imponerende kunstsamling fra hele verden. Den permanente utstillinger rommer verk av blant annet Pablo Picasso, Henri Matisse, Salvador Dali og Andy Warhol.

Fort Lauderdale Antique Car Museum

Dette museet er en kopi av et Packard utstillingsrom fra 1920-tallet, en periode da Packard ble ansett for å være det amerikanske svaret på Rolls Royce. Her kan du beundre 22 eksemplarer av denne fantastiske bilen. Hver eneste bil er kjørt av museet grunnlegger, Arthur O. Stone. I tillegg til bilene rommer utstillingen tusenvis av originale Packard-gjenstander som panserornamenter, motordeler, lamper, klokker og girhåndtak. Kort sagt en drøm for bilelskere og nostalgikere!

Fort Lauderdale Historical Society

Dette er en samling med hus og bygninger som enten er historiske monumenter, eller de rommer utstillinger om amerikansk historie. Her kan du lære om Seminole-indianerne som opprinnelig holdt til i Florida. Bli med på en guidet omvisning og se bilder fra tiden da Fort lauderdale fortsatt ikke var stort annet enn våtmark.

Everglades

Vest i Fort Lauderdale, der byen slutter, begynner den enorme nasjonalparken Everglades. Her kan du bli med på båtturer for å se alligatorer i det fri. Everglades er også hjem for mer enn 400 fuglearter, flere pattedyr og en rik vegetasjon.
Hvordan du tar deg rundt
Det er ingen sak å kjøre bil i Florida. Det som først ser ut som et virrvarr av veier tar snart form av et velorganisert og logisk veinett som minner om et rutemønster. Om du kjører forbi avkjørselen din er det enkelt å ta av på neste og finne veien tilbake.
For å kunne leie bil i Florida må du ha fylt 25 år og inneha gyldig førerkort.

Tre veier

Interstate 95 er den store motorveien som går langs hele østkysten av USA, fra Florida i sør til Maine i nord. Om du skal raskest mulig fra A til B er dette veien du skal ta. Med inntil seks filer i hver retning står trafikken sjelden stille.
U.S. Route 1 løper stort sett parallelt med Interstate 95, men minner snarere om en riksvei (eller en vanlig norsk motorvei).
State Road A1A er en mindre og adskillig roligere kystvei som følger stranden hele veien fra Miami Beach opp til Cape Canaveral. Dette er veien for deg som ikke har dårlig tid, men heller vil nyte utsikten og ta pauser på stranden og restauranter underveis.
Den enkleste måten å reise rundt i Florida er med leiebil, men det er også andre transportmidler å velge mellom.

Buss

Fort Lauderdale/Lauderdale by the Sea har et godt utbygget bussnett. Bussterminalen ligger i Downtown Fort Lauderdale. Der kan du kjøpe ukeskort som lar deg kjøre så mye du vil i løpet av syv dager. Du kan også betale kontant på bussen, men sørg for å ha akkurat med penger. Det er også mulig å kjøpe dagsbillett. På grunn av heisebroer og andre forsinkelser følger ikke bussene alltid rutetidene.

Vannbuss

Det går også busser – Water Taxi – på alle kanalene i Fort Lauderdale. Du kjøper billetter om bord. Disse vannbussene er er fin måte å komme seg til shoppingområder og restauranter.

Taxi

Det er billigere å ta taxi her enn i Norge, og alle taxiene kjører på taksameter. Noen ganger kan det være vanskelig å få tak i en bil på gaten. Det enkleste er å gå til et hotell eller en restaurant som kan hjelpe deg med å ringe etter en bil.

Sykkeltaxi

Langs strandpromenaden er det mange som tilbyr turer med sykkeltaxi. Du sitter veldig ubeskyttet i disse, så vi kan ikke anbefale det som et sikkert transportmiddel. De tar maks to passasjerer, og kjører i de sentrale delene av Fort Lauderdale.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

I Florida forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

USD. Eurocard, MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –6 timer

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i USA, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger eller en queen size. Se hva som gjelder spesifikt for ditt hotell.

Øvrig informasjon

Vær oppmerksom på at hotell i USA vanligvis har aldersgrense 21 år. Dette innebærer at minst en person i reisefølget må ha fylt 21 år. For spørsmål om ev. unntak, kontakt Ving på 23 15 58 50
Når du sjekker inn på hotellet tas det for sikkerhets skyld, akkurat som i Norge, en kopi av bankkortet ditt. Dette er hotellets garanti for å sikre at regninger (telefon, restaurantregning osv.) blir betalt. Du vil ikke bli belastet før ved utsjekking. Det går selvsagt også bra å betale med kontanter.
De fleste hotellene er bygget på 50-tallet. Standarden er ikke like høy som vi er vant til fra Middelhavslandene (gjelder først og fremst hotell med to eller tre bølger). Tv og aircondition er standard.
Hotell og omgivelser er ikke tilpasset bevegelseshemmede. Det er vanlig å gi tips, ca. 15-18 % er normalt. Å være toppløs er ikke allment akseptert på offentlige badesteder. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reise til Fort Lauderdale
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.