Se hotell (13)

Reiser til Fort Lauderdale

Bestill en reise med Ving til Fort Lauderdale, også kjent som "Floridas Venezia", og opplev glitter og glam, luksus, shopping for viderekomne og strender så det holder.
I Fort Lauderdale møtes du av en lang og velstelt sandstrand med fine hotell, mange fornøyelser, glitter og luksus. Og enorme shoppingmuligheter. Langs kanalene som går på kryss og tvers av "Floridas Venezia" ligger luksusvillaer og marinaer fylt med lystyachter og seilbåter. USA er ensbetydende med størst og best, og ingen steder er dette mer tydelig enn på det enorme kjøpesenteret Sawgrass Mills Outlet utenfor Fort Lauderdale. I de mer enn 350 butikkene kan du finne alt, og det er salg hele året. Du kan også gjøre kupp på det store bruktmarkedet Swap Shop.

Lauderdale by the Sea

Noen av Vings hotell ligger i Lauderdale by the Sea, som er en forlengelse av Fort Lauderdale. Her er atmosfæren betydelig roligere, noe som har gjort Lauderdale by the Sea til en favoritt blant barnefamilier. Stranden er finkornet og barnevennlig, og i sentrum av området ligger det små butikker, restauranter og barer. Piren som går ut fra Commercial Boulevard er strandens midtpunkt. Her er det alltid mange som er ute og går tur eller spiser på restaurantene på piren. Hvis du er heldig kan du få øye på pelikanene som pleier å hekke her.

Spis godt i Fort Lauderdale

Restaurantutvalget i Fort Lauderdale er stort – du kan velge blant en mengde restauranter som serverer mat fra hele verden og i alle prisklasser. En hyggelig kveld på byen kan begynne med å ta vanntaxi til en av de sjarmerende kanalrestaurantene.
Fra Vings hotell har du gangavstand til restauranter, barer og forretninger.

Barnevennlige hotell i Fort Lauderdale

Ving tilbyr flere bra hotell i Fort Lauderdale for deg som reiser med barn. Du velger selv om du vil ha strandbeliggenhet, og hvorvidt du foretrekker rom eller leilighet.

Skreddersydde reiser til Fort Lauderdale

Med Ving kan du kombinere hotell og reisemål akkurat som det passer deg. Vi har mange kombinasjonsmuligheter og hotell med topp beliggenhet – både hotell for barnefamilier og for dem som reiser uten barn. Du reiser når du vil og blir i Florida så lenge du vil. Når du reiser med Ving gjelder pakkereiseloven, og vi tar alltid hånd om deg hvis noe skulle skje. Trygt, enkelt og fleksibelt.

Kombinasjoner og cruise

Florida er en drøm for deg som vil oppleve flere reisemål i på samme ferie. Hvorfor ikke nyte strendene og utelivet i Fort Lauderdale og Miami Beach, og deretter reise videre til Orlando og Disney World? Fra Fort Lauderdale går også våre cruise som tar deg med på behagelige og spennende turer i det karibiske øyriket.

Leiebil med Ving

I Florida skjønner du raskt at USA er bilens hjemland. Motorveiene er fine, og det er enkelt å finne frem. Med Ving kan du forhåndsbestille din leiebil fra Avis før ankomst.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Hotell på stranden
  • Fine strender
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Velg rom eller leilighet
  • Cruise
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Fort Lauderdale

Finn reise til Fort Lauderdale
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.