Se hotell (72)

Reiser til Den franske riviera

På Den franske riviera finnes alt og litt til: Kunstmuseer, luksusshopping, fantastiske viner, en verdensberømt filmfestival og mye annet. Med Ving kan du også bestille en Formel 1-reise til Monaco.
Langs Den franske riviera ligger badestedene som perler på en snor, med kjente navn som Cannes og Nice. Mellom disse byene ligger klassiske Antibes side om side med Juan les Pins. Uansett om det er jazzfestivalen, filmfestivalen, den deilige maten eller det eksklusive utelivet som lokker deg til Den franske riviera vil du garantert ikke bli skuffet.

Vakre omgivelser

Luksusyachter og et glamorøst uteliv er nok det mange forbinder med en reise til Den franske riviera. I tillegg til dette kan kysten lokke med urørt natur, lange turstier, små provencalske landsbyer oppe i fjellene og vingårder. Om du føler for å utforske omgivelsene i ferien, er det enklest å leie en bil og reise rundt i ditt eget tempo.

Fine shoppingmuligheter

Den franske riviera er et handleparadis for deg deg som vil krydre ferien med eksklusiv shopping. I tillegg til mote, sko og smykker kan du velge og vrake i håndverk og kunst. Det er heller ikke mangel på frukt- og blomstermarkeder og turistbutikker. Det er ikke bare de verdensberømte designerne som har sine forretninger langs rivieraen, her kan du også finne delikatessebutikker, bruktbutikker og kjeder med rimeligere varer.

Vings reiser til Den franske riviera

Med Ving kan du reise til Den franske riviera hele året, selv om den aller beste tiden er om våren og tidlig sommer da allting står i blomst. Takket være Vings fleksible reiselengder kan du skreddersy reisen og selv bestemme hvor lenge du skal være borte. Ving tilbyr en lang rekke hotell langs kysten, med alt fra lavprishotell til eksklusive luksushotell.
Finn ditt hotell
Vær
 • januar
13°4°
4
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • februar
13°5°
5
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
15°7°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • april
17°9°
8
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
20°13°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • juni
24°16°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • juli
27°18°
11
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • august
27°18°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • september
25°16°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • oktober
21°12°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
17°8°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • desember
13°5°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
På Den franske riviera er det middelhavsklima, og høysesong på Vings reisemål Antibes, Juan les Pins, Cannes og Nice er fra mai til oktober. Da ligger dagtemperaturen på 19–27 grader og 12–18 grader om natten. Aller varmest er det i juli og august, og da er det også minst nedbør. Vanntemperaturen varierer mellom 16 og 22 grader i høysesong.

April og mai

Om våren er det mildt og behagelig på Den franske riviera, rundt 16–20 grader på dagtid og 9–13 grader om natten. Vannet har ikke blitt varmet opp til behagelig badetemperatur ennå, men ligger på 13–16 grader. Også om våren kan det være regndager.

Juni, juli, august og september

Sommeren er varmest med en gjennomsnittstemperatur på 23–27 grader på dagtid og 15–18 grader om natten. I havet er det ca. 19–22 grader. Varmest og tørrest er det i juli og august, selv om regn forekommer om sommeren også.

Oktober og november

Høsten pleier å være mild, med dagtemperaturer på ca. 15–21 grader, om natten synker den til 8–12 grader. Vannet begynner å bli svalere og holder en temperatur på 16–18 grader i denne perioden. Regn forekommer oftere enn om sommeren.

Desember, januar, februar og mars

Det blir aldri skikkelig kaldt på Den franske riviera. Dagtemperaturen i vintermånedene ligger på rundt 11–15 grader. Om natten kan temperaturen synke til 4–7 grader, og i vannet er det 12–14 grader. Det er ikke uvanlig med regn.

Reiser til Den franske riviera

Nice
 • Shopping
 • Attraksjoner
 • Barnevennlig
Hos Ving kan du bestille både familievennlige hotell og leiebil i Nice. Det gode ferieliv for både store og små.
Cannes
Cannes er ikke bare filmfestival og luksuriøs shopping. Ving har også et familievennlig leilighetshotell - Citadines Croisette Cannes.
Antibes/Juan les Pins
Juan les Pins er et klassisk badereisemål med moderne uteliv.

Finn reise til Den franske riviera
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.