Se hotell (74)

Reiser til Den franske riviera

På Den franske riviera finnes alt og litt til: Kunstmuseer, luksusshopping, fantastiske viner, en verdensberømt filmfestival og mye annet. Med Ving kan du også bestille en Formel 1-reise til Monaco.
Langs Den franske riviera ligger badestedene som perler på en snor, med kjente navn som Cannes og Nice. Mellom disse byene ligger klassiske Antibes side om side med Juan les Pins. Uansett om det er jazzfestivalen, filmfestivalen, den deilige maten eller det eksklusive utelivet som lokker deg til Den franske riviera vil du garantert ikke bli skuffet.

Vakre omgivelser

Luksusyachter og et glamorøst uteliv er nok det mange forbinder med en reise til Den franske riviera. I tillegg til dette kan kysten lokke med urørt natur, lange turstier, små provencalske landsbyer oppe i fjellene og vingårder. Om du føler for å utforske omgivelsene i ferien, er det enklest å leie en bil og reise rundt i ditt eget tempo.

Fine shoppingmuligheter

Den franske riviera er et handleparadis for deg deg som vil krydre ferien med eksklusiv shopping. I tillegg til mote, sko og smykker kan du velge og vrake i håndverk og kunst. Det er heller ikke mangel på frukt- og blomstermarkeder og turistbutikker. Det er ikke bare de verdensberømte designerne som har sine forretninger langs rivieraen, her kan du også finne delikatessebutikker, bruktbutikker og kjeder med rimeligere varer.

Vings reiser til Den franske riviera

Med Ving kan du reise til Den franske riviera hele året, selv om den aller beste tiden er om våren og tidlig sommer da allting står i blomst. Takket være Vings fleksible reiselengder kan du skreddersy reisen og selv bestemme hvor lenge du skal være borte. Ving tilbyr en lang rekke hotell langs kysten, med alt fra lavprishotell til eksklusive luksushotell.
Finn ditt hotell
Finn reise til Den franske riviera

Reiser til Den franske riviera

Nice
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter (se og gjøre)
  • Shopping
Hos Ving kan du bestille både familievennlige hotell og leiebil i Nice. Et feriested velegnet for både store og små.
Cannes
  • Uteliv
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter (se og gjøre)
Cannes er mer enn filmfestival og luksuriøs shopping. Ving har også et familievennlig leilighetshotell - Citadines Croisette Cannes.
Antibes/Juan les Pins
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter (se og gjøre)
  • Uteliv
Juan les Pins er en klassisk badeby med moderne uteliv.

Reisetips og inspirasjon

Nice i Frankrike

24 timer i Nice

Opplevelser, hotelltips, restauranter – slik får du mest mulig ut av et døgn i den franske feriebyen Nice.