Se hotell (56)

Reiser til Ibiza

Ibiza lokker med trendy uteliv, bra shoppingmuligheter, flotte sandstrender og spennende utflukter, i tillegg til vakker natur og avslappet atmosfære.
Selv om Ibiza er mest kjent for sitt pulserende natteliv, har øya så mye mer å by på. Lokalbefolkningen er vennlig, og det er en overflod av landlig sjarm og vakre små badeviker. Du behøver ikke dra langt av gårde før du befinner deg ute på landsbygda blant frukttrær og velduftende urter.

Fine sandstrender

Mange av Ibizas fine sandstrender ligger i rolige og beskyttede viker. Vannet er klart, og strendene er ypperlige å snorkle ved. På Ibiza er det strender for alle og enhver, enten du foretrekker en langgrunn strand med mange restauranter og tilbud om vannsport, eller en avsidesliggende og rolig strand. Hvis du ønsker en smakebit av Karibia, kan vi anbefale en utflukt til den lille naboøya Formentera. Her venter fantastisk vakre strender med klart og fint vann.

Restauranter og uteliv

På en reise til Ibiza kan du lett gå deg bort i den fristende jungelen av restauranter, kafeer og barer – her er det noe for enhver smak og lommebok. Det er mer enn nok av supertrendy nattklubber – noen ligger i byene og noen rundt på øya. Fra midnatt til tidlig morgen går det discobusser til de mer avsidesliggende klubbene. Pacha hører til de mest kjent klubbene på Ibiza. Den finner du i havnen i Ibiza by. I Playa d'en Bossa ligger det flere andre populære klubber, som for eksempel Ushuaïa og Space. I livlige San Antonio ligger legendariske Café del Mar og en rekke andre barer, puber og nattklubber.

Vings hotell på Ibiza

Når du bestiller en ferie med Ving til Ibiza kan du velge mellom hotell i alle prisklasser. På Ibiza er det alt fra enklere hotell til mesterlig designede luksushotell. Prøv et av våre All Inclusive-hotell for en ekstra behagelig ferie. Noen hotell ligger rett på stranden, og Ving har hotell for voksne og barnevennlige hotell med barneklubber. Vil du bo i en roligere og mer avslappet by, kan vi anbefale trivelige Santa Eulalia.
Finn ditt hotell

Reiser til Ibiza

Ibiza by
I Ibiza by får du det meste du trenger i ferien: shoppingmuligheter, restauranter, severdigheter og ikke minst, skikkelig bra hotell.
Playa d´en Bossa
  • Underholdning
  • Sport & aktiviteter
I Playa d'en Bossa venter en ferie med klubbliv, strender og sol – og noen av øyas mest spektakulære hotell. Klubber, strender og sol. Velkommen til Playa d'en Bossa.
San Antonio
San Antonio er Ibizas partyhovedstad, men hvis du bestiller en leiebil samtidig som du bestiller reisen ligger alt til rette for å oppdage mer av den vakre øya.
Santa Eulalia
Santa Eulalia ligger på Ibizas østkyst og passer perfekt for deg som vil se litt av det ekte Spania. Leiebil anbefales!

Finn reise til Ibiza
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.