Se hotell (59)

Reiser til Ibiza

En reise til Ibiza er ensbetydende med trendy uteliv, utmerkede shoppingmuligheter og herlige sandstrender. Det hele toppes av vakker natur, spennende utflukter og en avslappet, bohemaktig stemning.
Selv om Ibiza er mest kjent for sitt pulserende natteliv, har øya så mye mer å by på. Lokalbefolkningen er vennlig, og det er en overflod av landlig sjarm og vakre små badeviker. Du behøver ikke dra langt av gårde før du befinner deg ute på landsbygda blant frukttrær og velduftende urter.

Fine sandstrender

Mange av Ibizas fine sandstrender ligger i rolige og beskyttede viker. Vannet er klart, og strendene er ypperlige å snorkle ved. På Ibiza er det strender for alle og enhver, enten du foretrekker en langgrunn strand med mange restauranter og tilbud om vannsport, eller en avsidesliggende og rolig strand. Hvis du ønsker en smakebit av Karibia, kan vi anbefale en utflukt til den lille naboøya Formentera. Her venter fantastisk vakre strender med klart og fint vann.

Restauranter og uteliv

På en reise til Ibiza kan du lett gå deg bort i den fristende jungelen av restauranter, kafeer og barer – her er det noe for enhver smak og lommebok. Det er mer enn nok av supertrendy nattklubber – noen ligger i byene og noen rundt på øya. Fra midnatt til tidlig morgen går det discobusser til de mer avsidesliggende klubbene. Pacha hører til de mest kjent klubbene på Ibiza. Den finner du i havnen i Ibiza by. I Playa d'en Bossa ligger det flere andre populære klubber, som for eksempel Ushuaïa og Space. I livlige San Antonio ligger legendariske Café del Mar og en rekke andre barer, puber og nattklubber.

Vings hotell på Ibiza

Når du bestiller en ferie med Ving til Ibiza kan du velge mellom hotell i alle prisklasser. På Ibiza er det alt fra enklere hotell til mesterlig designede luksushotell. Prøv et av våre All Inclusive-hotell for en ekstra behagelig ferie. Noen hotell ligger rett på stranden, og Ving har hotell for voksne og barnevennlige hotell med barneklubber. Vil du bo i en roligere og mer avslappet by, kan vi anbefale trivelige Santa Eulalia.
Finn ditt hotell
Vær
 • januar
15°7°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
15°7°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
16°9°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • april
19°11°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
22°14°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • juni
26°18°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
28°21°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
29°22°
10
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
27°20°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • oktober
23°15°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
19°12°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • desember
16°9°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
På Ibiza er det et typisk middelhavsklima, med varme og tørre somre og våte og milde vintre. Ving har flere reisemål på øya: Ibiza by, Playa d´en Bossa, San Antonio og Santa Eulalia. Foretrekker du sol, varme og badeliv passer høysesong, juli og august, perfekt. Da er det en gjennomsnittstemperatur på ca. 30 grader midt på dagen. Juli er den mest solrike måneden, og vanntemperaturen er på sitt høyeste i august, ca. 24 grader. Vil du heller ha et klima som den norske sommeren passer vår og høst best. Da ligger gjennomsnittstemperaturen på rundt 22 grader i mai og 23 grader i september, og vanntemperaturen er 17-21 grader. Vinteren er mild med en god del regn.

Mars og april

I mars og april er våren i full gang, med dagtemperaturer på 16-19 grader. Om nettene kan det gå ned mot 10 grader. I vannet er det fremdeles kjølig, rundt 16 grader, og regnskurer forekommer.

Mai og oktober

Hvis du leter etter noe som minner om den norske sommeren er sent på våren og høsten et bra valg. I mai stiger temperaturen til ca. 22 grader, og i havet er det rundt 18 grader. Om høsten blir været mer ustabilt med en del regnskurer. I oktober er det fremdeles sommerlige temperaturer med rundt 23 grader i luften og drøye 20 i havet. Om både våren og høsten kan kvelder og morgener være litt kjølige, ned mot 15 grader.

Juni, juli, august og september

Fra juni til september er det varmt og deilig på Ibiza, med minimal nedbør og mye sol. Høyeste gjennomsnittstemperatur ligger på knappe 30 grader i juli og august. Om natten faller temperaturen sjelden under 20 grader. Svale havbriser forekommer. I september begynner været å skifte, og til tross for temperaturer opp mot 27 grader øker risikoen for regnskurer. Vanntemperaturen er på sitt høyeste i august, ca. 26 grader. I juni ligger den på rundt 20 grader og i september ca. 24 grader.

November, desember, januar og februar

Om vinteren er klimaet mildt og friskt, med høyeste gjennomsnittstemperatur på 19 grader i november og nattemperaturer på 7-9 grader. Februar er den mest regnfulle måneden, men det er som regel flere soldager enn regndager i vintermånedene.

Reiser til Ibiza

Ibiza by
I Ibiza by får du det meste du trenger i ferien: shoppingmuligheter, restauranter, severdigheter og ikke minst, skikkelig bra hotell.
Playa d´en Bossa
 • Underholdning
 • Sport & aktiviteter
I Playa d'en Bossa venter en ferie med klubbliv, strender og sol – og noen av øyas mest spektakulære hotell. Klubber, strender og sol. Velkommen til Playa d'en Bossa.
San Antonio
San Antonio er Ibizas partyhovedstad, men hvis du bestiller en leiebil samtidig som du bestiller reisen ligger alt til rette for å oppdage mer av den vakre øya.
Santa Eulalia
Santa Eulalia ligger på Ibizas østkyst og passer perfekt for deg som vil se litt av det ekte Spania. Leiebil anbefales!

Finn reise til Ibiza
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.