Se hotell (5)

Reiser til Sardinia

Når du bestiller en reise til Sardinia med Ving kan vi tilby mange severdigheter, fine strender og et bredt utvalg av restauranter med utmerket mat.
Sardinia er karrig og fjellrik, noe som gjør øya til et populært mål for fjellklatrere. Landskapet er perfekt for riding og fotturer, og du kan utforske nærområdet på sykkel. Øya har veldig vakre strender, både lange sandstrender og små badebukter. Vannet er krystallklart, og i de små vikene og i naturreservatet Bidderosa er det utmerkede snorklemuligheter.

Lokale restauranter

På Sardinia er det kort vei mellom restaurantene, enten de er italienske eller sardinske. Som på de fleste andre øyer er det god tilgang på fisk og skalldyr, og mange retter baserer seg på disse ingrediensene. En typisk rett på Sardinia er Bottarga, lufttørket fiskerogn, som serveres revet til pasta. Helstekt pattegris er en annen lokal delikatesse som det er verdt å prøve under oppholdet på Sardinia.

Vings reiser til Sardinia

Ving tilbyr to reisemål på Sardinia: Alghero og Costa Smeralda. Øya har et middelhavsklima med deilig sommervarme til langt ut på høsten.
Når du bestiller en reise med Ving til Sardinia velger du selv reiselengde og avreisedato. Du kan selvsagt kombinere hotell på flere reisemål om du vil oppleve enda mer i ferien.
Finn ditt hotell
Finn reise til Sardinia

Reiser til Sardinia

Alghero
Alghero tilbyr en perfekt blanding av by, strand, god mat og spennende historie.
Costa Smeralda
Costa Smeralda har sannsynligvis Europas klareste badevann. Med Ving velger du selv avreisedato og reiselengde.