Se hotell (36)

Reiser til Kos

Populære Kos er en passe stor øy, bare 54 km lang og 11 km bred. Øya kan skryte av fine strender, pene hotell og historiske severdigheter.
Lengst oppe i nord ligger øyas hovedstad med samme navn, Kos by, hvor de fleste feriegjester velger å bo når de er på Kos. Byen er frodig og sjarmerende med hvite hus og pene blomsterutsmykninger. Stranden ligger nord for havnen, og det er i havnen de fleste treffes om kvelden for å gå på restaurant eller bar. Senere på kvelden og utover natten tar bargaten over som samlingssted.

Ting å gjøre på Kos

Kos byr på en uendelig rekke med utfluktsmuligheter. Den enkleste måten å reise rundt på øya er med leiebil, men på korte avstander er det like greit å sykle. Øyas historie strekker seg flere tusen år bakover i tid, og det er derfor mange historiske severdigheter å utforske i ferien. Noen steder det er verdt å besøke er Johanniterborgen, Asklepion-templet og Odeon-teatret fra antikken og det arkeologiske museet i Kos by. I tillegg er Kos et utmerket utgangspunkt om du vil utforske det greske øyriket.

Vings hotell på Kos

Ving kan tilby hotell i Kos by, i Marmari og Tigaki på nordsiden av øya og i Kardamena på sørsiden. Uansett hvilket reisemål du foretrekker kan du velge hotell med All Inclusive, med strandbeliggenhet, med barneklubb, et luksushotell og et voksenhotell med aldersgrense – altså noe for enhver smak. Det flotteste alternativet for voksne som ör vuxna som reiser uten barn er Top Selection-hotellet OKU Kos, et lekkert og trendy hotell rett ved stranden i Marmari.
Finn ditt hotell

Reiseforslag til Kos

Smy Kos Beach & Splash
Smy Kos Beach & Splash
Marmari og Tigaki, Kos, Hellas
  • Fly + del i Dobbeltrom med havutsikt
  • 1 uke
  • Avreise 4 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. All inclusive
Inkl. All inclusive
Fly + hotell, 1 uke
4 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
OKU Kos
Top Selection
  • Passer for voksne
OKU Kos
Marmari og Tigaki, Kos, Hellas
  • Fly + del i Dobbeltrom i bungalow
  • 1 uke
  • Avreise 30 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
30 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen

Reiser til Kos

Kos by
  • Strender
  • Shopping
  • Sport & aktiviteter
Reiser du til Kos by med familien anbefaler vi Kipriotis Village. Her bor du ved stranden med All Inclusive inkludert.
Kardamena
Reiser du til Kardamena med Ving bor du behagelig på et av våre All Inclusive-hotell, de fleste ligger nær stranden.
Marmari og Tigaki
De små badebyene Marmari og Tigaki deler en fantastisk strand, og det er ikke langt inn til Kos by.

Finn reise til Kos
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.