Se hotell (37)

Reiser til Kos

Kos kan skryte av fine strender, pene hotell, historiske severdigheter og mange gode muligheter for utflukter både på Kos og de omliggende øyene.
Lengst oppe i nord ligger øyas hovedstad med samme navn, Kos by, hvor de fleste feriegjester velger å bo når de er på Kos. Ute ved kysten på nordsiden av Kos ligger Marmari og Tigaki og på øyas sørlige side ligger Kardamena. Du kan i tillegg enkelt komme degvidere til naboøyene Kalymnos og Telendos, der Ving tilbyr hotell på flere forskjellige reisemål.

Ting å gjøre på Kos

Kos byr på en uendelig rekke med utfluktsmuligheter. Den enkleste måten å reise rundt på øya er med leiebil, men på korte avstander er det like greit å sykle. Øyas historie strekker seg flere tusen år bakover i tid, og det er derfor mange historiske severdigheter å utforske i ferien. Noen steder det er verdt å besøke er Johanniterborgen, Asklepion-templet og Odeon-teatret fra antikken og det arkeologiske museet i Kos by. I tillegg er Kos et utmerket utgangspunkt om du vil utforske det greske øyriket.

Vings hotell på Kos

Ving kan tilby hotell i Kos by, i Marmari og Tigaki på nordsiden av øya og i Kardamena på sørsiden. Uansett hvilket reisemål du foretrekker kan du velge hotell med All Inclusive, med strandbeliggenhet, med barneklubb, et luksushotell og et voksenhotell med aldersgrense – altså noe for enhver smak. Det flotteste alternativet for voksne som reiser uten barn er Top Selection-hotellet OKU Kos, et lekkert og trendy hotell rett ved stranden i Marmari.

Fly til Kos og bo på Kalymnos

Når du reiser med vårt charterfly til Kos kan du også velge å bo på naboøya Kalymnos som kun ligger en kort båttur fra Kos. Bestiller du hotellet gjennom Ving arrangerer vi transporten mellom flyplassen og hotellet ditt enkelt og smidig. På Kalymnos tilbyr vi hotell på tre ulike reisemål; hovedstaden Pothia, koselige Myrties og Massouri samt Kantouni på vestkysten. Er du ute etter total stillhet på ferien skal du se nærmere på den lille øya Telendos, like utenfor Kalymnos.

Bo på to ulike øyer

Vil du oppleve to øyer på ferien kan du bestille en kombinasjonsreise med for eksempel en uke på Kos, og en uke på Kalymnos.
Finn ditt hotell
Finn reise til Kos

Reiseforslag til Kos

Reiser til Kos

Kos by
  • Barnevennlig
  • Restauranter og barer
  • Strender
Reiser du til Kos by med familien anbefaler vi Kipriotis Village. Her bor du ved stranden med All Inclusive inkludert.
Kardamena
  • Strender
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter (se og gjøre)
Reiser du til Kardamena med Ving bor du behagelig på et av våre All Inclusive-hotell, de fleste ligger nær stranden.
Marmari og Tigaki
  • Barnevennlig
  • Strender
  • Restauranter og barer
De små badebyene Marmari og Tigaki deler en fantastisk strand, og det er ikke langt inn til Kos by.