Se hotell (40)

Reiser til Costa Dorada

Reis med Ving til Sitges og Salou, de mest populære badestedene på Costa Dorada. Her venter langgrunne strender og hotell i alle prisklasser.
Både Sitges og Salou passer utmerket for en reise med barn, selv om de mest barnevennlige hotellene nok ligger i Salou. Sitges er kjent for å ha et livligere uteliv enn Salou. Uansett hvilket reisemål du velger befinner du deg på Costa Dorada, med lange strender, fine badeland og gode muligheter for å spille golf og sykle.

Hotell i alle prisklasser

I Sitges og Salou kan du velge mellom hotell og leiligheter med alt fra to til fem bølger – slik at du kan finne det perfekte bosted for deg og din lommebok. Ving kan tilby hotell på stranden, luksushotell, hotell inne i byen og hotell et stykke utenfor. Kort sagt, du vil garantert finne noe som passer!

Skreddersy reisen til Costa Dorada

Når du bestiller en reise med Ving til Costa Dorada kan du reise når du vil og være borte så lenge du vil, når som helst på året. Det innebærer at du selv velger både avreisedag og reisens lengde. Med såpass kort flytid og transport fra flyplassen til hotellet er det fullt mulig å reise bort for en langhelg i september, eller ta en tidlig golfreise i mars.
Finn ditt hotell

Reiser til Costa Dorada

Salou
Salou er et av de største reisemålene langs Costa Dorada, og passer like bra for en avslappende helgetur som en lengre strandferie.
Sitges
Det finnes flere gode grunner til å legge ferien til Sitges: strendene i og rundt byen, golfmulighetene og maten er bare noen av dem.

Finn reise til Costa Dorada
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.