Se hotell (40)

Reiser til Costa Dorada

Reis med Ving til Sitges og Salou, de mest populære badestedene på Costa Dorada. Her venter langgrunne strender og hotell i alle prisklasser.
Både Sitges og Salou passer utmerket for en reise med barn, selv om de mest barnevennlige hotellene nok ligger i Salou. Sitges er kjent for å ha et livligere uteliv enn Salou. Uansett hvilket reisemål du velger befinner du deg på Costa Dorada, med lange strender, fine badeland og gode muligheter for å spille golf og sykle.

Hotell i alle prisklasser

I Sitges og Salou kan du velge mellom hotell og leiligheter med alt fra to til fem bølger – slik at du kan finne det perfekte bosted for deg og din lommebok. Ving kan tilby hotell på stranden, luksushotell, hotell inne i byen og hotell et stykke utenfor. Kort sagt, du vil garantert finne noe som passer!

Skreddersy reisen til Costa Dorada

Når du bestiller en reise med Ving til Costa Dorada kan du reise når du vil og være borte så lenge du vil, når som helst på året. Det innebærer at du selv velger både avreisedag og reisens lengde. Med såpass kort flytid og transport fra flyplassen til hotellet er det fullt mulig å reise bort for en langhelg i september, eller ta en tidlig golfreise i mars.
Finn ditt hotell
Finn reise til Costa Dorada

Reiser til Costa Dorada

Salou
Salou er et av de største reisemålene langs Costa Dorada, og passer like bra for en avslappende helgetur som en lengre strandferie.
Sitges
  • Uteliv
  • Restauranter og barer
  • Shopping
Det finnes flere gode grunner til å legge ferien til Sitges: strendene i og rundt byen, golfmulighetene og maten er bare noen av dem.