Se hotell (41)

Reiser til Miami Beach

Miami har fantastiske strender, høy kjendisfaktor og enda høyere puls. Velkommen til Floridas mest berømte badeby!
Miami Beach var det første og mest kjente badestedet i Florida. Her er klimaet fantastisk, med sol og strender, shopping som slår det meste og et heftig uteliv. Og bare så det er sagt: Det er South Beach som gjelder. Den er bred med finkornet, hvit sand, og utelivet i området er lettere sofistikert. Pulsen er høy og på de hotteste stedene er også kjendisfaktoren høy. I butikkene i Lincoln Road Mall og langs Ocean Drive er det lett å la seg rive med – shoppingen her slår det meste. Det er mange fine restauranter i området, og strøket er berømt for sine pastellfargede bygninger i art deco-stil.

Velg riktig hotell i Miami Beach

Med mer enn hundre hotell å velge mellom i Miami Beach kan du være sikker på å finne et som passer for deg. Ving tibyr både familiehotell og hotell som passer for voksne gjester. Flere av Vings hotell ligger langs Ocean Drives mest populære strekning, midt i det fredete art deco-distriktet. Her bor du blant de renoverte 1920-talls bygninger i lekre pastellfarger og tidstypisk arkitektur, med barer og utesteder i umiddelbar nærhet. Vi har dessuten hotell i både South Miami Beach og North Miami Beach, hvor du kan velge mellom rom eller leilighet, avhengig av hva som passer best for deg. Vings hotell kommer i alle priskategorier, alt fra enkle mellomklassehotell klassifisert med to bølger til hotell i luksusklassen.

Skreddersy reisen din til Miami Beach

Få det meste ut av ferien i Florida og kombiner reisemålet ditt med flere reisemål. Når du reiser med Ving til Miami Beach flyr du med rutefly. Det betyr at du kan reise dit året rundt, og du velger selv avreisedatoen og hvor lenge du vil være borte. Hva med å kombinere noen dager på stranden i Miami Beach med et besøk i Disney World i Orlando?

Cruise i Karibia – fra Miami

Du kan også kombinere ferien i Miami med et av våre cruise enten før eller etter oppholdet. Du kan velge mellom flere ruter til noen av de mest populære reisemålene i Karibia. Et cruise er en perfekt måte å reise på for deg som liker å oppleve flere reisemål på samme reise.

Opplev Florida med leiebil

Det er enkelt å kjøre bil i Florida. USA er kjent som «bilens land», med fine motorveier og god, oversiktlig skilting. Med leiebil kan du dra på spennende utflukter til for eksempel lekre Key West – USAs siste utpost før Cuba, eller begi deg ut på alligatorsafari i naturreservatet Everglades.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Hotell i sentrum
  • Gode priser på leiebil
  • Velg rom eller leilighet
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Cruise

Våre gjesters vurdering Miami Beach

Finn reise til Miami Beach

Inspirasjon og reisetips

Miami beach

Kombiner cruise i Karibia med Florida Keys og Miami Beach

Når man drar på cruise fra Fort Lauderdale eller Miami, passer det perfekt å kombinere karibiacruiset med et par dager på the Keys (øystrekningen ut mot Key West), eller Miami Beach. Vår reiseekspert Jessica guider deg til gode dager her!