Se hotell (58)

Reiser til Costa Brava

Reis med Ving til Costa Brava, den vakre kyststrekningen fra Barcelona opp til grensen mot Frankrike. Ving tilbyr tre reisemål med hvert sitt særpreg.
Costa Brava er en herlig miks av strender, hotell, landsbyer og vakker natur. Og noen av Spanias beste golfbaner. Her finner du en av Europas største fornøyelsesparker og en mengde restauranter som serverer kystens egne spesialiteter. Costa Brava er et sant paradis for den som er glad i sjømat.
Når du bestiller en reise med Ving til Costa Brava kan du velge mellom tre reisemål: Familievennlige Santa Susanna, Calella bare rundt en time med tog fra Barcelona og Lloret de Mar med kystens kanskje beste uteliv.

Costa Brava – strandkysten

Costa Brava er ensbetydende med kilometerlange strender som passer like godt for voksne som for barn. Her er det god plass til alle, og det er enkelt å finne en strand hvor alle i familien vil trives. Langs de fleste strendene går det en fin strandpromenade hvor man går for å spise eller drikke i pausene fra strandtilværelsen.

God mat og god vin langs Costa Brava

Det er et uendelig utvalg av store og små restauranter langs kysten, fra verdensberømte El Celler de Can Roca til små, lokale tavernaer der dagens fangst bestemmer menyen. Her ligger også et av Spanias mest spennende vindistrikter, Emporda, som nylig ble et beskyttet varemerke. Om du bestiller en leiebil sammen med reisen til Costa Brava er det lett å utforske de gastronomiske perlene langs kysten på egen hånd.

Velg rett hotell på Costa Brava

Når du bestiller en reise til Costa Brava med Ving kan du velge mellom rundt 50 hotell med den beliggenhet og prisklasse om passer for deg. Mange av våre hotell har sentral beliggenhet ikke langt fra stranden, slik at du har kort vei til både utelivet og havet.
Finn ditt hotell
Finn reise til Costa Brava

Reiser til Costa Brava

Calella
Calella ligger bare noen timer nord for Barcelona, og med en leiebil kan du dra på oppdagelsesferd langs hele kysten.
Lloret de Mar
  • Restauranter og barer
  • Uteliv
Lloret de Mar er et av mange fine reisemål langs Costa Brava. Her kan du nyte god mat, bra uteliv og herlige strender.
Santa Susanna
Når du reiser til Santa Susanna venter en ferie med golfmuligheter, vin, god mat og fine strender. Kanskje det også blir tid til en liten svipptur med lokaltoget til Barcelona?