Se hotell (41)

Reiser til Korfu

Korfu er et perfekt valg for deg som vil ha en sol- og badeferie med høy standard. Øya byr på severdigheter, vakker natur og små landsbyer der turismen ennå ikke har tatt overhånd. Korfu kan kombineres med Albania hvis du vil se to land på én reise.

De fine strendene og de frodige omgivelsene er antakelig det som trekker flest sommergjester til Korfu, men det er også mye annet å oppleve på øya. Vil du utforske historiske severdigheter i ferien kan vi anbefale klosteret i Paleokastritsa, det arkeologiske museet i Korfu by eller palasset Achilleion med kunst, statuer og annen utsmykning.

Fine strender

Det er mer enn nok av strender på Korfu, både sandstrender og rullesteinstrender. For dere som reiser med barn og er ute etter en barnevennlig og langgrunn strand kan vi anbefale Acharavi, spesielt den delen av stranden som ligger nærmest Roda. Skulle du foretrekke en steinstrand i grønne og rolige omgivelser vil du trives i Dassia.

Hotell på Korfu

Det er som regel solen og de fine strendene som lokker feriegjestene til Korfu, og hva er vel bedre enn å bo rett på stranden? Når du bestiller en reise med Ving til Korfu kan du velge mellom flere hotell med strandbeliggenhet. Vi har også flere hotell med All Inclusive for deg som ønsker en ekstra behagelig ferie uten økonomiske overraskelser. For deg som reiser med barn har vi familievennlige hotell med egen barneklubb.

Vings reiser til Korfu

Uansett om du ønsker en ferie i rolige og landlige omgivelser eller liv og røre har vi det du søker på Korfu. Vil du bo i en lokal liten perle med naturskjønne omgivelser og rolige strender? Da kan vi anbefale noen av de mindre reisemålene som Agios Gordios, Dassia, Kalami eller Moraitika. Om du heller foretrekker et større utvalg av aktiviteter og restauranter bør du velge Acharavi, Gouvia eller øyas sjarmerende hovedstad Korfu by.

Korfu og Albania

Nå kan du kombinere din reise til Korfu med en reise til Albania. Rett over Korfukanalen, bare en kort båtreise unna, ligger Saranda, en liten albansk kystby, med vakre strender, fine hotell og mange restauranter. Med Ving kan du bestille en reise hvor du kombinerer en uke i Saranda med en uke på Korfu. Transport til Saranda og tilbake til Korfu er inkludert. Du kan selvsagt velge å legge hele ferien til Albania, også.

Finn ditt hotell
Vær
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
På Korfu er det middelhavsklima som gjelder, med varme, tørre somre og milde, fuktige vintre. Det er ingen store klimavariasjoner rundt om på øya. Ving har reisemålene Acharavi, Kalami, Moraitika, Agios Gordios, Dassia, Gouvia og Korfu by. Er du glad i varme, sol og bad er høysesongen i juli og august perfekt for deg, med gjennomsnittstemperaturer over 30 grader midt på dagen. Juli er den mest solrike måneden og vanntemperaturen er på topp i august, med 25 grader. Foretrekker du heller norsk sommerklima kan du vurdere å reise om våren eller høsten. Da ligger gjennomsnittstemperaturen rundt 23 grader i mai og 28 grader i september, og i havet er det rundt 18 grader i mai og 23 grader i september.

Mai og september-oktober

Disse månedene regnes som før- og ettersesong med dagtemperaturer rundt 23 grader i mai, og litt kjølige netter. Vanntemperaturen ligger rundt 18 grader i mai, mens sommervarmen henger litt igjen utover i september og kan gi en vanntemperatur på 23 grader, som etter hvert avtar utover høsten. Både vår og høst kan det være litt kjølig om kvelden og morgenen, under 15 grader i mai og oktober. Sporadiske regnbyger kan forekomme i både mai og september-oktober.

Juni

I juni stiger temperaturene både på land og i vannet. I luften kan det bli opp i 28 grader og i vannet drøye 20. Regn kan forekomme, men er ganske uvanlig.

Juli og august

Juli og august regnes som høysesong på Korfu, med temperaturer på drøye 30 grader på dagtid og sjelden under 19 grader om natten. I vannet kan man regne med at temperaturen stiger til 25 grader. Det regner sjelden om sommeren.

Reiser til Korfu

Agios Gordios
Agios Gordios er en rolig liten ferieperle i vakre, grønne omgivelser. Vil du se mest mulig av øya i ferien kan du bestille leiebil samtidig som du bestiller reisen.
Dassia
 • Barnevennlig
 • Underholdning
 • Attraksjoner
I Dassia venter rolige omgivelser, fine strender og vakker natur. Tips! Bestill leiebil samtidig som du bestiller reisen din.
Gouvia
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Attraksjoner
Når du reiser med Ving til Gouvia får du det meste du kan ønske deg i sol og bad-ferien din.
Korfu by
Når du reiser til Korfu by venter en herlig blanding av shopping, sol, strender og severdigheter.
Acharavi
I Acharavi venter en 8 km lang og barnevennlig strand, og flere hotell med både strandbeliggenhet og mulighet for All Inclusive.
Moraitika
Moraitika er en tidligere fiskerlandsby som i dag har vokst til et koselig turiststed med en herlig strand. Det er også enkelt å reise til Korfu by for å shoppe og se på folkelivet.
Kalami
I Kalami kan du nyte deilige feriedager ved den fine stranden, kose deg med god gresk mat og slappe av på det lille feriestedet med rolig atmosfære.

Finn reise til Korfu
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.