Se hotell (28)

Reiser til Menorca

Bestill en reise til Menorca og opplev denne grønne øyas sjarmerende havnebyer, bølgende åskammer og lange strender med turkis vann.
Menorca er den nest største øya i Balearene, og ligger nordøst for Mallorca. Når du bestiller en reise til Menorca med Ving kan du velge mellom fem reisemål, hvor alle ligger på øyas vest- eller sørkyst. Her finner du blant annet den vakre gamle byen Ciutadella, det populære reisemålet Cala'n Bosch og fredelige Santo Tomas som kan skryte av å ha en av øyas lengste strender.

Fine restauranter

Menorca har en overflod av restauranter, og utvalget er variert, slik at alle vil finne noe de liker. Selvsagt ligger det restauranter her hvor du kan bestille pizza og mat fra den andre siden av verden, men de fleste restaurantene serverer mat med lokalt tilsnitt. Middelhavsmat står i høysetet, og det er ikke vanskelig å finne en utmerket paella eller tapas som smelter i munnen. Mye dreier seg om fisk og skalldyr, så du kan riktig fråtse i det i ferien på Menorca.

Vings reiser til Menorca

Når du bestiller en reise til Menorca med Ving kan du selv bestemme hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan velge blant en rekke hotell, og Ving tilbyr både leiligheter og hotellrom i alle tenkelige prisklasser. For barnefamilier har vi flere barnevennlige hotell å velge blant, og samtlige har kort vei til stranden. Hotellene har egne barneklubber som arrangerer underholdning og aktiviteter for barn i alle aldre.
Finn ditt hotell
Finn reise til Menorca

Reiser til Menorca

Cala Galdana
Cala Galdena ligger skjermet mellom høye klipper inne i en dyp bukt. Her inne venter en lang sandstrand kantet av en fin strandpromenade med restauranter, barer og andre fornøyelser.
Cala'n Bosch
I Cala'n Bosch venter vakre strender, en koselig marina og en avslappende atmosfære. Dette er et av Menorcas mest populære reisemål, og det finnes til og med et badeland med egen gokartbane.
Ciutadella
  • Restauranter og barer
Ciutadella er en av Menorcas største byer. I havnen finner du trendy restauranter og flotte yachter, og i de små, svingete gatene kan du gå på oppdagelsesferd blant spennende butikker og spisesteder.
Santo Tomas
I Santo Tomas finner du en av øyas lengste strender. Her kan du slappe av i rolige omgivelser og nyte hyggelige kvelder på de små restaurantene og barene i den lille landsbyen.
Son Bou
Bestiller du en reise til Son Bou kan du glede deg til en ferie i rolige omgivelser på en av Menorcas lengste strender. Et perfekt reisemål for deg som reiser med barn.