Se hotell (30)

Reiser til Menorca

Bestill en reise til Menorca og opplev denne grønne øyas sjarmerende havnebyer, bølgende åskammer og lange strender med turkis vann.
Menorca er den nest største øya i Balearene, og ligger nordøst for Mallorca. Når du bestiller en reise til Menorca med Ving kan du velge mellom fem reisemål, hvor alle ligger på øyas vest- eller sørkyst. Her finner du blant annet den vakre gamle byen Ciutadella, det populære reisemålet Cala'n Bosch og fredelige Santo Tomas som kan skryte av å ha en av øyas lengste strender.

Fine restauranter

Menorca har en overflod av restauranter, og utvalget er variert, slik at alle vil finne noe de liker. Selvsagt ligger det restauranter her hvor du kan bestille pizza og mat fra den andre siden av verden, men de fleste restaurantene serverer mat med lokalt tilsnitt. Middelhavsmat står i høysetet, og det er ikke vanskelig å finne en utmerket paella eller tapas som smelter i munnen. Mye dreier seg om fisk og skalldyr, så du kan riktig fråtse i det i ferien på Menorca.

Vings reiser til Menorca

Når du bestiller en reise til Menorca med Ving kan du selv bestemme hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan velge blant en rekke hotell, og Ving tilbyr både leiligheter og hotellrom i alle tenkelige prisklasser. For barnefamilier har vi flere barnevennlige Family Comfort-hotell å velge blant, og samtlige har kort vei til stranden. Hotellene har egne barneklubber som arrangerer underholdning og aktiviteter for barn i alle aldre.
Finn ditt hotell
Vær
 • januar
14°7°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mars
15°8°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
17°10°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • mai
21°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juni
25°17°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
28°20°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°20°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • september
26°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
22°15°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • november
18°11°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
15°9°
4
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
Klimaet er det samme på Vings reisemål på Menorca; Cala Galdana, Cala´n Bosch, Ciutadella, Santo Tomas og Son Bou. Den beste tiden å reise hit er fra mai til og med september, da er det varmest og tørrest.

Mai, juni, august, september og oktober

Mai på Menorca minner om norsk sommer, men med kjøligere kvelder og netter. På dagtid ligger gjennomsnittstemperaturen på ca. 21 grader, og om natten er det rundt 13 grader. Sommeren starter for fullt i juni, og da stiger temperaturen på dagtid til ca. 25 grader. Og havet er oppvarmet til ca. 21 grader. Juli, august og september er de varmeste månedene i året, med ca. 26-28 grader i luften og 24-25 grader i vannet. På begynnelsen av høsten er det også varmt – i oktober er det behagelige 22 grader både i luften og i havet.

November, desember, januar, februar, mars og april

I november synker temperaturen til ca. 18 grader, nettene blir kjøligere og det er litt større risiko for regn. I vannet kan temperaturen fremdeles være rundt 19 grader. Om vinteren, fra desember til og med mars, ligger temperaturen på rundt 14-15 grader på dagtid og 7-9 grader om natten. I april snur det igjen, og våren gjør sitt inntog med temperaturer på ca. 17 grader.

Reiser til Menorca

Cala Galdana
Cala Galdena ligger skjermet mellom høye klipper inne i en dyp bukt. Her inne venter en lang sandstrand kantet av en fin strandpromenade med restauranter, barer og andre fornøyelser.
Cala'n Bosch
I Cala'n Bosch venter vakre strender, en koselig marina og en avslappende atmosfære. Dette er et av Menorcas mest populære reisemål, og det finnes til og med et badeland med egen gokartbane.
Ciutadella
Ciutadella er en av Menorcas største byer. I havnen finner du trendy restauranter og flotte yachter, og i de små, svingete gatene kan du gå på oppdagelsesferd blant spennende butikker og spisesteder.
Santo Tomas
I Santo Tomas finner du en av øyas lengste strender. Her kan du slappe av i rolige omgivelser og nyte hyggelige kvelder på de små restaurantene og barene i den lille landsbyen.
Son Bou
Bestiller du en reise til Son Bou kan du glede deg til en ferie i rolige omgivelser på en av Menorcas lengste strender. Et perfekt reisemål for deg som reiser med barn.

Finn reise til Menorca
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.