Se hotell (14)

Reiser til Napoli

En reise til Napoli innebærer god mat, pulserende hverdagsliv, vakre omgivelser og italiensk sjarm. Napoli er også pizzaens hjemby.
Havnebyen Napoli i sørlige Italia er landets tredje største by og for mange også porten til vakre Amalfikysten. Byen er en ekte italiensk storby med et stort utvalg av restauranter, barer, kafeer og butikker. Her finner du også mengder av lokale torg, kirker og livlige gater. I byens hjerte kan du vandre gjennom historiske kvartaler og oppleve den lokale atmosfæren i smugene der klærne henger på tørkesnorer og svaier mellom bygningene.

Oppdag Napoli

I Napoli er opplevelsene mange, og byen har mye å by på. En nødvendighet er å besøke det arkeologiske museet som huser imponerende gjenstander fra både romertiden og det antikke Pompeii. Ikke gå glipp av å utforske Napoli's skjulte underjordiske tunneler og besøke kunstmuseet Capodimonte for å oppleve mesterverk av Caravaggio. Du kan også nyte en operaforestilling på San Carlo, som er Sør-Italias svar på La Scala i Milano. Ikke glem å ta en tur med t-banen, som regnes som en av Europas vakreste.

Severdigheter og eventyr

Et tips er å besøke de livlige spanske kvarterene, Quartieri Spagnoli, og langs Mergellinas strandpromenade samt fra slottet San Martino, får du også fantastisk utsikt over byen og omgivelsene. Hvis du liker fotball, bør du ta turen til Fuorigrotta og Stadio Diego Armando Maradona. Arenaen er byens stolthet og hjemmebanen til fotballaget Napoli. Det er en opplevelse i seg selv å bare observere napolitanerne som viser kjærlighet til laget. Under en reise til Napoli kan du også kombinere storbyliv med avkjølende bad ved strendene Bagno Elena og Bagno Sirena, som ligger noen kilometer utenfor byen.

Flere reisemål på en reise – utflukter til Amalfikysten og Roma

Med ekspresstog fra Napoli kan du faktisk reise til fantastiske Roma på en dag. En drøy time sør for Napoli ligger også Amalfikysten, der pittoreske byer avløser hverandre. Amalfikysten byr på typiske postkortmotiver og vakre kyststrekninger. I området er det mange steder som er verdt å besøke, som Sorrento, Positano og den romantiske øya Capri. Napoli er også en kort tur unna ruinene i Pompeii, som er et must for de som verdsetter historie.

Vings Napoli

En tur til Napoli passer for alle, både voksne og barn. Når du reiser med Ving, kan du selv velge hvor lenge du vil være borte. Hotellene ligger sentralt med nærhet til byens store utvalg.
Nyttige tips
  • Pizzaens hjemby
  • Spennende historie
  • Bra uteliv
  • Mange restauranter
  • Kort transport

Våre gjesters vurdering Napoli

Finn reise til Napoli