Se hotell (68)

Reiser til Algarve

En ferie på Algarve kan du fylle med akkurat det du vil; strandliv, golf, spennende utflukter, fine naturopplevelser og god mat.
Det er mange gode grunner til å reise til Algarve-kysten. Mange drar hit for å spille golf fra januar til oktober, og med en vanntemperatur som innbyr til bading selv i oktober er reisemålet også perfekt for strandløvene. Restaurantene og severdighetene i området er som regel åpne året rundt, og hvis du bestiller en leiebil sammen med reisen blir det mye enklere å utforske området. Gled deg til en ferie full av store og små opplevelser!

Fem forskjellige reisemål

Ving tilbyr reiser til fem reisemål på Algarve-kysten: Praia da Rocha, Armacao de Pera, Albufeira, Vilamoura och Tavira. Alle har hver sin sjarm, og hvilket man vil trives best på er en smakssak. Hvis du er på utkikk etter en god blanding av strand- og underholdningstilbud bør du velge Albufeira. Golfentusiastene trives best i Vilamoura og Tavira, og hvis du kunne tenke deg en ferie på det som kanskje er Europas vakreste strand, ja, da er det Praia da Rocha som gjelder. Armacao da Pera byr også på et herlig strandliv, i kombinasjon med et godt utvalg av lokale restauranter.

Golf i Algarve

Algarve er velkjent og godt likt blant golfere fra hele verden. Her kan du starte sesongen mens det fortsatt er snø hjemme i Norge, og du kan spille til langt ut på høsten. Med mer enn et halvt dusin golfbaner bare i Vilamoura og muligheten til å bestille en greenfee-pakke sammen med reisen din er Algarve et aldri så lite golfparadis. I Tavira kan du også bo rett ved golfbanen, på det førsteklasses Monte Rei Golf & Country Club.

Fine sandstrender

Algarve er minst like kjent for strendene sine som for golfbanene. Mange av strendene består av myk sand og er omgitt av dramatiske klipper, og de mest spektakulære finner du vest for Albufeira. Sandstrendene øst for Albufeira er noe mer klassiske. Det finnes også flere strender langs kysten med bølgebrytere som sørger for rolige og barnevennlige badeforhold, og lange, palmekantede strandpromenader.

God mat og spennende utflukter

Fersk fisk og skalldyr serveres i mange varianter langs kysten, med alt fra grillede sardiner til tradisjonelle retter som henter inspirasjon fra mange hold.
Med en leiebil kan du legge ut på en oppdagelsesferd og kanskje finne akkurat den lille, perfekte restauranten som viser seg å bli feriens beste opplevelse. Med egen bil kan du også utforske det vakre landskapet i det sørlige Portugal på egen hånd. Kanskje det frister med en utflukt til middelalderbyen Silves, eller en dagstur over til nabolandet Spania?
Finn ditt hotell
Finn reise til Algarve

Reiser til Algarve

Albufeira
  • Barnevennlig
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter (se og gjøre)
Albufeira lokker med både underholdning, uteliv og avslapning. Dette reisemålet passer like bra for an avslappet helg som for en herlig ferieuke på stranden. Ving har direktefly.
Praia da Rocha
Velkommen til en av Europas vakreste strender – Praia da Rocha. Med Ving kan du reise hit når du vil og bli så lenge du vil.
Vilamoura
Velkommen til Vilamoura, et av Portugals mest fristende reisemål, like populært for golfreiser som for badeferie.
Tavira
Tavira frister med historiske severdigheter, sjarmerende brosteinsgater, fantastiske strender og flotte golfbaner. Reis fleksibelt med Ving og bli så lenge du ønsker.
Armacao De Pera
Armação de Pêra er en koselig ferieby på sydkysten, ikke langt fra Albufeira. Her venter en avslappet miks av historie, fornøyelser og vakker natur.