Se hotell (16)

Reiser til Santorini

På en reise til Santorini får du oppleve det beste av Hellas, med maleriske landsbyer fulle av hvitkalkede hus, svimlende utsikt, fine strender og vakre solnedganger.
Du har garantert allerede sett bilder fra Santorini, siden mange av øyas kjente motiv brukes for å illustrere idylliske, greske landsbyer på postkort og i bøker. Og Hellas blir simpelthen ikke stort vakrere enn dette. På Santorini har du med andre ord gode muligheter for å ta det perfekte feriebildet. Øya har i tillegg et høyst levende lokalliv, førsteklasses restauranter, fine strender, bra shopping og hotell for enhver smak.

Vings reiser til Santorini

Ving tilbyr reiser til fire forskjellige reisemål rundt omkring på øya. Velg mellom hovedstaden Thira, sjarmerende og eksklusive Oia, det livlige badestedet Kamari og roligere Imerovigli.
Siden Vings reiser til Santorini går med rutefly, kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Langhelg, eller en lengre ferie – valget er ditt!

Restauranter og shopping

Santorini har et stort utvalg av restauranter, kafeer og tavernaer. Det er med andre ord noe for enhver lommebok og smak, og det største utvalget finner du i hovedstaden Thira og i Kamari. Mye av den maten som serveres er laget på lokale, kortreiste råvarer.
Er du glad i å shoppe bør du se deg om etter gull, lær, kunsthåndverk, antikviteter og klær.

Historiske severdigheter

Den historie- og kulturinteresserte vil ikke bli skuffet på en reise til Santorini. Besøk for eksempel Emporeío, øyas største by, hvor du kan studere middelalderarkitektur, kirker og en festning fra 1400-tallet. Du kan også besøke den forhistoriske bosetningen Akrotiri, som ble begravd i et vulkanutbrudd for flere tusen år siden, og ble gjenoppdaget i 1967. Mange av de godt bevarte freskene som ble funnet på stedet kan i dag studeres på Museum of Prehistoric Thira i hovedstaden Thira.

Hotell på Santorini

Når du bestiller en reise med Ving til Santorini kan du velge mellom alt fra enkle lavprishotell til førsteklasses luksushotell. Her er det hotell for alle! Ving har mer enn 30 hotell på øya, og du vil finne hotell kun for voksne og hotell med barnebasseng. Vil du bo på første klasse og reiser uten barn kan vi anbefale hotell Kirini Suites & Spa. Her er gjestene svært fornøyde, og hotellet hra 13-årsgrense, eget spa og en spektakulær utsikt over havet fra hotellets infinitybasseng.
Finn ditt hotell
Finn reise til Santorini

Reiser til Santorini

Imerovigli
Imerovigli er et av Santorinis mer rolige reisemål. Hit reiser du hvis du vil koble av og nyte livet, med flott havutsikt og kort vei til øyas livlige hovedstad.
Kamari
  • Barnevennlig
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter (se og gjøre)
Når du reiser til det livlige badestedet Kamari venter en herlig strand, vidstrakt utsikt over Egeerhavet og yrende folkeliv. Stranden her er en av Santorinis mest populære.
Oia
Sjarmerende Oia passer perfekt for deg som foretrekker litt eksklusive reisemål. Her finnes det mange restauranter i toppklasse, og ikke minst hotell som holder særdeles høy standard.
Thira
Thira er Santorinis hovedstad, og det er her det er mest av alt: mennesker, butikker og ikke minst – de beste restaurantene.