Se hotell (0)

Reiser til Fort Myers Beach

Til Fort Myers skal du reise om du vil ha en rolig ferie hvor palmene, strendene og de vakre parkene som står i fokus.
Fort Myers ligger ved Mexicogolfen på vestkysten av Florida. Atmosfæren i denne koselige byen, som er omgitt av et hundretalls øyer og fine strender, er avslappet og behagelig. Det oppdaget den amerikanske oppfinneren Thomas Alva Edison allerede på slutten av 1800-tallet da han valgte å bygge både laboratorium og vinterbolig her.

Strandlivet i Fort Myers Beach

Strendene og de fredelige omgivelsene er det som får folk til å velge Fort Myers Beach rett utenfor Fort Myers. Det er her de fleste av Vings hotell ligger. Strendene er blant Floridas aller beste, og stemningen er avslappet og eksklusiv på samme tid. Å rusle rundt og beundre de påkostede villaene er gratis underholdning som ikke bør undervurderes. Solnedgangen over golfkysten er også gratis og en opplevelse helt utenom det vanlige.

Barnevennlig hotell i Fort Myers Beach

Om du skal reise med barn til Florida kan vi anbefale leilighetshotellet Pink Shell Beach Resort. Dette er Vings kanskje aller beste familiehotell i hele Florida. Hotellet har alle tenkelige fasiliteter og utmerket beliggenhet på den lange og hvite sandstranden. Fra Pink Shell Beach Resort er det dessuten kort vei å gå til sentrum. Ved å bo i leilighet et det enkelt å trekke seg tilbake for en ettermiddagshvil og et mellommåltid i fred og ro.

Kultur, severdigheter og shopping

Edison-museet er en av de mest besøkte severdighetene i Fort Myers. Edison grunnla også den berømte McGregor Boulevard, en drøye to mil lang og palmekantet gate som går gjennom Fort Myers. Edison plantet mange av de palmene som står der den dag i dag, med løfte om at byen skulle ta vare på dem etter hans død. En annen berømt person som falt for Fort Myers sjarm var bilfabrikanten Henry Ford. Hans vinterbolig fungerer som museum i dag. Her kan du blant annet se den berømte T-Forden.
Vil du på handlerunde bør du ta turen til Miromar Outlet Mall i utkanten av Fort Myers. Der kan du gjøre et skikkelig kupp eller to.

Captiva och Sanibel Island

Rett utenfor Fort Myers ligger de to herlige ferieøyene Captiva og Sanibel. Her kan du bli med på mange spennende aktiviteter som dyphavsfiske, delfincruise og dykking. Noen av Floridas aller fineste strender ligger her, og er berømte for sine vakre skjell. På øyene er det også flere gode restauranter og litt shoppingmuligheter å utforske.

Skreddersy reisen din

På en reise med Ving til Florida kan du kombinere alle reisemålene så lenge du vil. For deg som mener at ferie er ensbetydende med opplevelser, kan vi for eksempel anbefale syv netter i Fort Lauderdale og syv netter i Fort Myers. Begynn med utflukter til Everglades, Miami, Key West og Kennedy Space Center, og fyll på med litt golf, shopping og fornøyelser, og avrund oppholdet med en uke på stranden i Fort Myers.
Du kan også kombinere Fort Myers med Miami Beach, Fort Lauderdale, Clearwater Beach eller Orlando, der Disney World ligger. Én ting er helt sikkert: The Sunshine State er en bit av USA det er verdt å utforske så mye som mulig av.

Din egen reise til Fort Myers

Når du bestiller en reise med Ving til Florida kan du bestemme alt selv. Du velger selv avreisedag, reiselengde, reisemål, hotell, opplevelser etc. Vi hjelper deg med alt fra å velge den beste flyvningen og hotell, til å bestille leiebil.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Stille og rolig
  • Velg rom eller leilighet
  • Familiehotell
  • Hotell på stranden
  • Gode shoppingmuligheter

Våre gjesters vurdering Fort Myers Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Fort Myers Beach