Se hotell (10)

Reiser til Fort Myers Beach

Til Fort Myers skal du reise om du vil ha en rolig ferie hvor palmene, strendene og de vakre parkene som står i fokus.
Fort Myers ligger ved Mexicogolfen på vestkysten av Florida. Atmosfæren i denne koselige byen, som er omgitt av et hundretalls øyer og fine strender, er avslappet og behagelig. Det oppdaget den amerikanske oppfinneren Thomas Alva Edison allerede på slutten av 1800-tallet da han valgte å bygge både laboratorium og vinterbolig her.

Strandlivet i Fort Myers Beach

Strendene og de fredelige omgivelsene er det som får folk til å velge Fort Myers Beach rett utenfor Fort Myers. Det er her de fleste av Vings hotell ligger. Strendene er blant Floridas aller beste, og stemningen er avslappet og eksklusiv på samme tid. Å rusle rundt og beundre de påkostede villaene er gratis underholdning som ikke bør undervurderes. Solnedgangen over golfkysten er også gratis og en opplevelse helt utenom det vanlige.

Barnevennlig hotell i Fort Myers Beach

Om du skal reise med barn til Florida kan vi anbefale leilighetshotellet Pink Shell Beach Resort. Dette er Vings kanskje aller beste familiehotell i hele Florida. Hotellet har alle tenkelige fasiliteter og utmerket beliggenhet på den lange og hvite sandstranden. Fra Pink Shell Beach Resort er det dessuten kort vei å gå til sentrum. Ved å bo i leilighet et det enkelt å trekke seg tilbake for en ettermiddagshvil og et mellommåltid i fred og ro.

Kultur, severdigheter og shopping

Edison-museet er en av de mest besøkte severdighetene i Fort Myers. Edison grunnla også den berømte McGregor Boulevard, en drøye to mil lang og palmekantet gate som går gjennom Fort Myers. Edison plantet mange av de palmene som står der den dag i dag, med løfte om at byen skulle ta vare på dem etter hans død. En annen berømt person som falt for Fort Myers sjarm var bilfabrikanten Henry Ford. Hans vinterbolig fungerer som museum i dag. Her kan du blant annet se den berømte T-Forden.
Vil du på handlerunde bør du ta turen til Miromar Outlet Mall i utkanten av Fort Myers. Der kan du gjøre et skikkelig kupp eller to.

Captiva och Sanibel Island

Rett utenfor Fort Myers ligger de to herlige ferieøyene Captiva og Sanibel. Her kan du bli med på mange spennende aktiviteter som dyphavsfiske, delfincruise og dykking. Noen av Floridas aller fineste strender ligger her, og er berømte for sine vakre skjell. På øyene er det også flere gode restauranter og litt shoppingmuligheter å utforske.

Skreddersy reisen din

På en reise med Ving til Florida kan du kombinere alle reisemålene så lenge du vil. For deg som mener at ferie er ensbetydende med opplevelser, kan vi for eksempel anbefale syv netter i Fort Lauderdale og syv netter i Fort Myers. Begynn med utflukter til Everglades, Miami, Key West og Kennedy Space Center, og fyll på med litt golf, shopping og fornøyelser, og avrund oppholdet med en uke på stranden i Fort Myers.
Du kan også kombinere Fort Myers med Miami Beach, Fort Lauderdale, Clearwater Beach eller Orlando, der Disney World ligger. Én ting er helt sikkert: The Sunshine State er en bit av USA det er verdt å utforske så mye som mulig av.

Din egen reise til Fort Myers

Når du bestiller en reise med Ving til Florida kan du bestemme alt selv. Du velger selv avreisedag, reiselengde, reisemål, hotell, opplevelser etc. Vi hjelper deg med alt fra å velge den beste flyvningen og hotell, til å bestille leiebil.
Nyttige tips
 • Fine strender
 • Stille og rolig
 • Velg rom eller leilighet
 • Familiehotell
 • Hotell på stranden
 • Gode shoppingmuligheter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Fort Myers Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Stranden i Fort Myers Beach er langstrakt og dekket av hvit sand. Det er flere barer og restauranter langs stranden.
Mat, drikke og uteliv
Fort Myers har mange restauranter, og i Florida finner du mat fra hele verden og i alle prisklasser. Den korte veien til havet gjør at fisk og skalldyr er gjengangere på menyene. Det er ikke vanskelig å finne italienske restauranter, og mange av dem drives av italienere som uten problem lager en risotto, spaghetti eller vongole som er minst like god som i Italia. Når det gjelder amerikansk mat er kjøttretter et sikkert kort, for er det noe amerikanerne kan er det å grille. Om du bestiller biffen "medium rare" er det akkurat det du får. Det samme gjelder hamburgere. Alt blir tilberedt fra grunnen av, her er det ingen halvfabrikata. Husk at en biffrestaurant ikke bare serverer kjøttretter, like lite som en skalldyrrestaurant kun serverer sjømat. Stort sett serveres all slags mat, men skiltet på utsiden av restauranten signaliserer hva de er best på.
Porsjonene er nesten alltid veldig store, så på de fleste steder er det i orden at to personer deler en rett. Om du ikke orker å spise alt, kan du be om å få med restene hjem.
Moms kommer alltid i tillegg, det samme gjelder tips. Det anbefales å legge igjen ca. 15% i tips. Se over regningen før du betaler, for mange restauranter legger på tips, såkalt service charge, gratuity eller tip. Noen restauranter gjør det enklere for gjestene ved å regne ut hvor mye tips som skal betales etter hvor mange prosent de er villige til å betale.
Fort Myers er et feriemål hvor du reiser for å koble av. Om du er ute etter et heftigere uteliv anbefaler vi for eksempel Miami Beach. Det ligger en del barer i Fort Myers Beach.
Shopping
Det ligger noen turistbutikker langs strandpromenaden. Stedet har også noen mindre kjøpesentre som blant annet selger klær og elektronikk.
Sport og trening
Det er et godt utvalg av sportsaktiviteter i Fort Myers. Her kan du blant annet prøve deg på ulike typer vannsport, vindsurfe, spile tennis og gå på rulleskøyter. Hvis du er interessert i å ta dykkersertifikat kan du kontakte et PADI-senter som tilbyr kurs og dykkeutflukter.
Aktiviteter og severdigheter
Det er mange aktiviteter å velge mellom i Fort Myers-området. Du kan for eksempel prøve deg på fallskjermhopping, rulleskøyter og gokart.

Everglades

Et stykke sør for Fort Myers ligger den enorme nasjonalparken Everglades. Her kan du bli med på båtturer for å se alligatorer i det fri. Everglades er også hjem for mer enn 400 fuglearter, flere typer pattedyr og en rik vegetasjon.
Noen av de mest berømte severdighetene i Florida er Disney World i Orlando og Kennedy Space Center en knapp time øst for Orlando. Om du leier bil kan du velge mellom en sann overflod av utfluktsmål.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Florida på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å få tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill her før ankomst.

Opplev Florida med egen bil

Det er enkelt å kjøre bil i Florida. Det som først kan se ut som et mylder av veier fremstår snart som et velordnet og logisk oppbygd veinett som kan minne om et rutemønster. Om du ikke tar riktig avkjørsel, er det som regel ikke noe problem å ta av på neste og finne veien tilbake.
Den enkleste måten å reise rundt i Florida er med leiebil. Det går også an å ta taxi, noe som er billigere enn i Norge (avhengig av valutakursen). Alle taxier skal ha taksameter som viser prisen.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Fort Myers.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resoertavgift på hotell

I Florida forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

USD. Eurocard, MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –6 timer

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Øvrig informasjon

Vær oppmerksom på at hotell i USA vanligvis har aldersgrense 21 år. Dette innebærer at minst en person i reisefølget må ha fylt 21 år. For spørsmål om ev. unntak, kontakt Ving på 23 15 58 50
Når du sjekker inn på hotellet tas det for sikkerhets skyld, akkurat som i Norge, en kopi av bankkortet ditt. Dette er hotellets garanti for å sikre at regninger (telefon, restaurantregning osv.) blir betalt. Du vil ikke bli belastet før ved utsjekking. Det går selvsagt også bra å betale med kontanter.
De fleste hotellene er bygget på 50-tallet. Standarden er ikke like høy som vi er vant til fra Middelhavslandene (gjelder først og fremst hotell med to eller tre bølger). Tv og aircondition er standard.
Hotell og omgivelser er ikke tilpasset bevegelseshemmede. Det er vanlig å gi tips, ca. 15-18 % er normalt. Å være toppløs er ikke allment akseptert på offentlige badesteder. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 14 timer og 45 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Fort Myers Beach med rutefly året rundt. Det enkleste er å fly til Fort Meyers. Du kan også fly til Miami og komme deg hit med leiebil – en biltur som tar ca. 3 timer.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen i Fort Myers til hotellene er ca. 45 minutter (ca. 45 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
24°14°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
25°15°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mars
27°16°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • april
28°19°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
30°21°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juli
32°24°
9
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • august
32°24°
8
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
31°24°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • oktober
29°22°
6
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
27°18°
7
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
25°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til Fort Myers Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.