Rimelige vårreiser

En ny vår venter like rundt hjørnet. Nyt sommervarme allerede i april, mai og juni – på herlige reisemål som Mallorca, Rhodos og Tyrkia.

Akkurat nå!

Du kan avbestille inntil 30 dager før avreise

Bekymret for at noe skal komme i veien for reiseplanene? Nå kan du avbestille reisen inntil 30 dager før avreisedatoen – uansett grunn. Dette gjelder alle charterreiser bestilt fra og med 29. januar og med avreise til og med 15. juni 2021.

Nå kan du avbestille inntil 30 dager før avreisedatoen. (Gjelder charterreiser med avreise t.o.m. 15. juni).

Våre billigste reiser våren 2021

De beste familiehotellene

De beste hotellene for voksne

Safe Travel - reis trygt og sikkert med oss

Du er i trygge hender hos Ving

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du reiser med oss. Derfor har vi innført nye hygiene- og sikkerhetsrutiner på våre hotell, fly, busser og i forbindelse med aktiviteter. I tillegg spanderer vi vår avbestillings- og endringsforsikring når du bestiller en charterreise.

FINN VÅRREISEN DIN

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.