Se hotell (5)

Reiser til Gouvia

Gouvia er reisemålet for deg som vil ha litt mer enn bare sol og bad i ferien. Gouvia har et større utvalg av restauranter og uteliv enn mange av de andre reisemålene på Korfu.
Stranden i Gouvia er ganske liten, men du har likevel mulighet til å prøve forskjellige vannsportsaktiviteter her. Det er heller ikke langt til de litt større sandstrendene, og de fleste av dem kommer du deg enkelt til med lokalbuss eller leiebil. Gouvia er dessuten et fint utgangspunkt for utflukter til andre deler av øya, og det er kort vei inn til Korfu by.

Det greske kjøkkenet

I Gouvia kan du velge mellom et stort antall restauranter. Alt fra ekte greske tavernaer til internasjonale restauranter med asiatisk, italiensk eller meksikansk kjøkken. Velger du en av restaurantene i den store marinaen får du også oppleve de store luksusbåtene fra første parkett. Får du lyst til å fortsette kvelden etter middag kan du besøke noen av de mange pubene og musikkbarene.

Hotell for alle

Vil du bo på et hotell med høy standard anbefaler vi Top Selection-hotellet Kontokali Bay Resort & Spa, som ligger rett ved stranden. Hotellet tilbyr blant annet spa, sportsaktiviteter og lekerom for barna. Om du ønsker å bo litt rimeligere på din reise til Gouvia kan du velge blant flere enklere hotell. Mange av dem har basseng og gangavstand til både strand og sentrum av Gouvia.

Vings Gouvia

Ving tilbyr reiser til Gouvia med rutefly, så du bestemmer selv hvor mange dager du vil at ferien skal vare.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Prisgunstig innkvartering
  • Hotell ved stranden
  • Mange restauranter
  • Kort avstand fra flyplassen

Våre gjesters vurdering Gouvia

Finn reise til Gouvia