Se hotell (11)

Reiser til Gouvia

Gouvia er reisemålet for deg som vil ha litt mer enn bare sol og bad i ferien. Gouvia har et større utvalg av restauranter og uteliv enn mange av de andre reisemålene på Korfu.
Stranden i Gouvia er ganske liten, men du har likevel mulighet til å prøve forskjellige vannsportsaktiviteter her. Det er heller ikke langt til de litt større sandstrendene, og de fleste av dem kommer du deg enkelt til med lokalbuss eller leiebil. Gouvia er dessuten et fint utgangspunkt for utflukter til andre deler av øya, og det er kort vei inn til Korfu by.

Det greske kjøkkenet

I Gouvia kan du velge mellom et stort antall restauranter. Alt fra ekte greske tavernaer til internasjonale restauranter med asiatisk, italiensk eller meksikansk kjøkken. Velger du en av restaurantene i den store marinaen får du også oppleve de store luksusbåtene fra første parkett. Får du lyst til å fortsette kvelden etter middag kan du besøke noen av de mange pubene og musikkbarene.

Hotell for alle

Vil du bo på et hotell med høy standard anbefaler vi Top Selection-hotellet Kontokali Bay Resort & Spa, som ligger rett ved stranden. Hotellet tilbyr blant annet spa, sportsaktiviteter og lekerom for barna. Om du ønsker å bo litt rimeligere på din reise til Gouvia kan du velge blant flere enklere hotell. Mange av dem har basseng og gangavstand til både strand og sentrum av Gouvia.

Vings Gouvia

Ving tilbyr reiser til Gouvia både med charterfly og rutefly. Bestiller du ferien med rutefly bestemmer du selv hvor mange dager du vil at ferien skal vare.

Kombiner Gouvia og Albania

Når du bestiller en reise til Gouvia kan du benytte sjansen til å oppleve den lille albanske kystbyen Saranda samtidig. Der venter strender, fin natur og et spennende og prisgunstig restaurantutvalg.
Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Prisgunstig innkvartering
 • Hotell ved stranden
 • Mange restauranter
 • Kort avstand fra flyplassen
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Gouvia

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Det ligger to strender i Gouviabukten: Grusstranden Corcyra Beach er 100 meter lang og steinstranden Gouvia Beach er 300 meter lang.
Les mer om strender på Korfu.
Mat, drikke og uteliv
Gouvia har flere tavernaer og internasjonale restauranter som hovedsakelig serverer mat fra det greske kjøkken med inspirasjon fra Italia.
Utelivet i Gouvia er rolig, med noen få barer og diskotek. Større utvalg finner du i Korfu by, ca. 10 km unna.
Les mer om utelivet på Korfu.
Shopping
Langs hovedgaten i Gouvia ligger det noen små suvenirbutikker og minimarkeder. Om du ønsker et større utvalg anbefaler vi en tur inn til hovedstaden Korfu by – det tar ca. ti minutter med bil. Korfu by har mange fine butikker med alt fra store butikkjeder til små, lokale butikker.
Les mer om shopping på Korfu.
Sport og trening
I Gouvia kan du prøve deg på vannsportsaktiviteter som windsurfing og seiling.

Golf

Du kan spille golf på Corfu Golf Course, ca. 11 kilometer fra Gouvia.
Aktiviteter og severdigheter
Gouvia er et ypperlig utgangspunkt uansett hvilket utfluktsmål du velger på Korfu. Fra Gouvia til for eksempel Korfu by er det bare en kort reise. Du har heller ikke lang vei til mange nydelige strender, og det går mange fine båtutflukter fra Gouvia.
Korfu by er verdt en tur for den som er glad i vakker arkitektur, historie og severdigheter. I Gouvia kan du besøke den lille kirken som ligger ute på en odde, ruinene av et venetiansk skipsverft fra 1700-tallet og et minnesmerke fra andre verdenskrig.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Korfu på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Til Gouvia kommer du deg enkelt med lokalbuss og taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden mai–september kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Kontaktinformasjon finner du på reisebeviset eller i vår app. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Det finnes minibanker for MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Korfu: +1 time. Albania/Saranda: Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Kupert terreng. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Gouvia i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Gouvia med rutefly.

Flyet lander på Korfu flyplass.
Med Vings transport kommer du deg enkelt og greit til hotellet ditt i Gouvia. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra Korfus flyplass Ioannis Kapodistrias til hotellene er ca. 20–30 minutter (ca. 10 km) avhengig av trafikken og antall hotellstopp. Den eksakte reiseruten avhenger av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Gouvia
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.