Påskeferie i solen

Påskeferie 2024

Dra til varmere strøk i påsken!

Hva med å ta påskeegg-jakten på stranden? Ta med familien på sydentur i påsken, og nyt deilig sommervarme tidlig på våren. Her har vi samlet våre påskeferier til mange herlige reisemål, slik at du enkelt kan finne den perfekte reisen for deg – enten du reiser med eller uten barn.

Påskeferien i 2024 starter fra torsdag 28. mars til mandag 1. april.

Med en tur i påsken får du en forsmak på sommeren, og i tillegg så slipper du å bruke så mange feriedager! Ved å utnytte de røde dagene, kan du få en lang og sammenhengende ferie.

Når er påskeferien i 2024?

Påskeferien i 2024 starter fra torsdag 28. mars til mandag 1. april.

Hvor er varmen i påskeferien?

En av fordelene med å reise i påsken er at det allerede er gode, varme temperaturer flere steder i verden. Er du ute etter en varm påskeferie kan du for eksempel reise til Kypros eller Mallorca. Her finner du behagelige temperaturer i april, og får oppleve reisemålet før turistsesongen starter for fullt. Kanariøyene er også veldig populært i påsken, med gode temperaturer og nydelige strender.

Hvilken reise drømmer du om?

Par vandrer i Roma

Nyt påsken i en storby

I mange storbyer kan påsken by på ganske varmt vær og solskinn. Lad opp batteriene med nye inntrykk og et yrende folkeliv. Når du reiser med oss ligger hotellet ditt sentralt, rett ved alt du vil ha nærhet til.

Liten gutt spiser is

Påskeferie med alt inkludert

Ønsker du å slippe unna å lete etter byens beste restauranter hver dag, er det en fordel å velge et hotell med All Inclusive. Her kan alle være sikre på å finne noe de liker blant det store utvalget. Et All Inclusive-hotell er også en måte å gjøre påskeferien rimeligere, siden måltider og de fleste drikkevarer er inkludert i reisen hjemmefra, og det venter ingen overraskende restaurantregninger.

Enkel og komfortabel ferie med All Inclusive.

Mor og gutt

Kan du reise her og nå?

Tør du vente med å bestille reisen din til påske? Har du nerver av stål eller har du plutselig fått lyst til å reise, kan du være heldig å finne en billig reise til påske blant vårt utvalg av restplasser. Restplassene oppdateres flere ganger om dagen - spørsmålet er hvor lenge du tør vente med å bestille?

Finn en billig restplass til påske.

Inspirasjon til påskeferien

Sol eller storby i påsken? ☀️✈️ La deg inspirere av våre artikler.

Populære reisemål i påsken

Oppdag en ny favoritt eller reis til en klassiker i påsken.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.