Påskeferie i solen

Påskeferie 2023

Dra til varmere strøk i påsken!

Hva med å ta påskeegg-jakten på stranden? Ta med familien på sydentur i påsken, og nyt deilig sommervarme tidlig på våren. Her har vi samlet våre påskeferier til mange herlige reisemål, slik at du enkelt kan finne den perfekte reisen for deg – enten du reiser med eller uten barn.

Påskeferien i 2023 starter med Palmesøndag 2. april til 2. påskedag mandag 10. april.

Med en tur i påsken får du en forsmak på sommeren, og i tillegg så slipper du å bruke så mange feriedager!

Hvor er varmen i påskeferien?

En av fordelene med å reise i påsken er at det allerede er gode, varme temperaturer flere steder i verden. Er du ute etter en varm påskeferie kan du for eksempel reise til Madeira. Her finner du temperaturer rundt 20 grader, og en helt fantastisk natur. Kanariøyene er også veldig populært i påsken, med gode temperaturer og nydelige strender.

Aktuelle tilbud for påsken 2023

Her finner du gode tilbud på reiser i påsken.

Ocean Beach Club - Gran Canaria
obcbysunwing
 • 1 uke
 • 2-romssuite CLUB SUITE, terrasse med havutsikt. Passer for bevegelseshemmede
 • Avreise 7 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 7 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
3 100,— rabatt9 045,—
Pris pr. person
Velg
Sunwing Arguineguín Seafront
sunwing
 • Barnevennlig
 • 1 uke
 • Mindre 1-romsleilighet SMALL FAMILY, balkong mot havet
 • Avreise 7 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 7 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
3 100,— rabatt8 145,—
Pris pr. person
Velg
Sunwing Fañabé Beach
sunwing
 • Barnevennlig
 • 1 uke
 • 1-romsleilighet FAMILY, balkong mot omgivelsene
 • Avreise 9 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 9 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
2 400,— rabatt7 645,—
Pris pr. person
Velg

Populære reisemål i påsken

Dra på storbyferie i påsken

Par vandrer i Roma

Nyt påsken i en storby

I mange storbyer kan påsken by på ganske varmt vær og solskinn. Lad opp batteriene med nye inntrykk og et yrende folkeliv. Når du reiser med oss ligger hotellet ditt sentralt, rett ved alt du vil ha nærhet til.

Utsikt over Paris
London Bridge
Guell-parken i Barcelona
Frihetsgudinnen i New York
Iskrem i Roma
Brandenburger Tor i Berlin
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.