Hotel Ariston & Ariston Patio

Hotel Ariston & Ariston Patio er et hyggelig, lite hotell med hjemmekoselig stemning. Fra hotellet har du gangavstand til Prahas historiske sentrum og
foretrekker du å ta trikken, ligger det en holdeplass rett utenfor hotellet.
Hotellet består av to bygninger med en trafikkert gate i mellom og i hovedbygningen ligger resepsjonen, lobby, bar
og frokostrommet. På Hotel Ariston & Ariston Patio er rommene enkle, men du kan starte dagen med en god frokost. Etter en dag med byvandring kan du slappe av på rommet eller i lobbybaren. Det ligger flere restauranter i nærheten av hotellet, langs Seifertova-gaten.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En liten sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1889
Renovert 1995 og delvis renovert i 2005 og 2018
2 bygning/er
6 etasje/r
116 rom/leiligheter
Heis, delvis (mellom 1. og 5. etasje)
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Praha, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I Praha betaler hotellgjester skatter og avgifter på tilsammen 2 euro pr. person/natt. Dette gjelder for alle gjester i alderen 18–70 år. Avgiften betales når du kommer til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Ligger i den pittoreske bydelen Zizkov
 • Ett av våre mest populære hotell i Praha
 • Gratis WiFi på hele hotellet
Hotellfakta
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Nei
 • Heis
  Ja, delvis
 • T-banestasjon
  800 m
 • Torget i gamlebyen
  2 km
 • Karlsbroen
  2,7 km
 • Prague Castle
  3,6 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.