Opplev flere byer og øyer på samme reise
BARNEVENNLIGE
CRUISE

Familiecruise med Ving

Cruise passer faktisk perfekt for familier med barn, og de fleste rederiene vi tilbyr cruise med har gode tilbud til barn. Og hvis du tar med deg hele familien venter massevis av spennende opplevelser og aktiviteter – både til havs og når du går i land. Reiser du med små barn passer det best med cruise med Royal Caribbean, Costa Cruises og Norwegian Cruise Line.

Hvorfor cruise med familien?

• Aktiviteter for hele familien
• Bli med på utflukter
• Show og underholdning
• Stort utvalg av restauranter og spisesteder
• Flyreise og helpensjon er inkludert
• Du dekkes av pakkereiseloven

REISEFORSLAG FOR 2 VOKSNE OG 2 BARN

FINN CRUISET DITT HER

MASSEVIS AV AKTIVITETER OM BORD

Badeland

Liker du å bade kommer du til å stortrives på cruise! I tillegg til mulighetene som finnes når skipet ligger i havn, er det mye å velge mellom om bord – blant annet flere basseng, badeland og dessuten en surfesimulator!

Barneklubb

Både om bord og i land arrangeres det barneklubber med masse moro under ledelse av klubbledere. Her får barna uforglemmelige ferieopplevelser.

Sport

Det er massevis av sportsaktiviteter om bord. Blant annet adrenalinpumpende opplevelser på rallybanen og morsomme utfordringer i klatreveggen.

Teater & kino

Liker du film og teater har du kommet til riktig sted. Hver kveld er det flere forskjellige teaterforestillinger, og i kinoen vises både nye og gamle filmer.

ANBEFALT FOR FAMILIER:

Barnevennlige cruise finner du hos Royal Caribbean, Costa og NCL.

ROYAL CARIBBEAN

Royal Caribbean har noen av verdens største cruiseskip og alle skipene er et eldorado for barnefamilier med barneklubber, vannsklier, minigolf, klatrevegg og mye mer.

Les mer her

COSTA CRUISES

Det er gøy å være barn om bord på Costa Cruises' skip. Her finnes det klubber tilpasset barn og ungdom opptil 17 år. Vær "Kaptein for en dag" eller ha det gøy i den populære vannsklien.

Les mer her

NORWEGIAN CRUISE LINE

Norwegian Cruise Line har et stort utvalg av aktiviteter for barn og ungdom. Rederiet tilbyr barneklubber og aktiviteter for barn og ungdom opp til 18 år.

Les mer her

CRUISEINSPIRASJON

Alt du lurer på om cruise - og litt til

Synes du cruiseferie virker fristende, men er redd for at det er dyrt? Bekymret for kø om bord? Og hvor stive kleskoder er det egentlig snakk om? Vi har stilt ekspertene spørsmålene du lurer på.

Blogg: Alt du lurer på om cruise

5 cruisemyter du ikke bør tro på

Passer cruise for barnefamilier? Eller er det for pensjonister? Stadig flere kaster fordommene over bord og reiser på cruiseferie – og får drømmeferien i retur.

Blogg: Om cruisemyter