Se hotell (3)

Reiser til Lindos

Lindos er Rhodos' og en av landets mest berømte landsbyer, med et av de beste hotellene i Hellas, i hvert fall i følge Vings gjester.
Lindos er uten tvil en av de mest kjente landsbyene på Rhodos, og er vel verdt en reise. Men det er likevel ikke strendene som trekker tilreisende til stedet – selv om de er blant de beste på øya. Det store trekkplasteret er middelalderfestningen Akropolis, et imponerende byggverk på en 116 meter høy klippe. Det er gangavstand til Akropolis fra landsbyen, og det er lett å finne veien dit. I Lindos bor lokalbefolkningen, og det er alltid liv på restaurantene og de små lokale tavernaene. Gatene er smale og uten biltrafikk, men med et mylder av mennesker som handler i de hyggelige butikkene som hovedsakelig selger kunst og håndverk. Vi anbefaler et besøk på noen av takrestaurantene som lokker med vakker utsikt over landsbyen. Her kan du nyte noe kaldt å drikke eller en velsmakende gresk middag.

Luksus i Lindos

Aquagrand er du garantert en eksklusiv og avslappende ferie om du vil reise uten barn. Her er det spa, og du kan gå rett i bassenget fra din egen terrasse. Hotellet har flere restauranter med forskjellig tema. Ikke uventet er Aquagrand utnevnt til et av Vings ti beste hotell av våre gjester.

Lindos' herlige sandstrender

Nedenfor Lindos ligger det en vik med to flotte sandstrender. Bak åsen ligger det en annen, delvis beskyttet vik hvor det også er gode bademuligheter. Hotellene ligger på begge sider av Lindos by og har egne sandstrender med parasoller, solsenger og restauranter.

Flere severdigheter

Lindos har mer å by på enn Akropolis. For eksempel de gamle skipperhusene, med en byggestil som er en blanding av arabisk, bysantinsk og egeisk arkitektur. Her kan man få et interessant innblikk i hvor langt 1600-tallets sjømenn hadde beveget seg ut i verden og hvor mye rikdom de hadde tatt med seg hjem. Mariakirken er også et hyggelig bekjentskap – å gå inn i den er som å befinne seg i et gigantisk kunsthistorisk museum. Gå heller ikke glipp av muligheten til å dra på turer rundt på Rhodos. Det er enkelt å ta seg rundt med buss, og øya er full av små og store opplevelser.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell for voksne
  • Hotell med spa
  • Veldig fornøyde gjester
  • Rom med eget basseng
  • Fine strender
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Lindos

Finn reise til Lindos

Inspirasjon og reisetips

Lindos

Lindos - den hvite by

En drøy times kjøretur fra Rhodos by finner du Lindos. Lindos er kjent som "Den hvite by", og ligger som en lysende prikk i landskapet. Lindos er en sjarmerende liten by, og egner seg perfekt til en dagsutflukt.