Se hotell (6)

Reiser til Larnaca

Kypros, Kypros
Larnaca er en perfekt kombinasjon av soling, bading og byliv. Du kan krydre oppholdet med spennende shopping og utflukter.
Før den tyrkiske invasjonen av Kypros i 1974 var Larnaca relativt ukjent. I dag er den øyas tredje største by og et av de mest populære feriestedene, med levende kypriotisk atmosfære, en fin strand med strandpromenade og kort vei til mange av øyas kulturskatter. Det er ved den elegante strandpromenaden Seafront at det meste foregår. Her ligger det tett med fortauskafeer, restauranter og tavernaer som trekker til seg både turister og lokalbefolkning. Rett bak Seafront går hovedgaten, og på den andre siden ligger de gamle bydelene med sitt myldrende orientalske strøk med eksklusive butikker. Her er det også et grønnsaksmarked hvor du kan gjøre innkjøp til piknik eller en dag på stranden.

Mye å oppleve

For den kulturhistorisk interesserte er det mye å se både i og utenfor Larnaca. Kypros har en lang og spennende historie. Om du vil reise rundt på øya på egen hånd er det bare å gå om bord på en av de mange lokalbussene som går fra sentrum. Du kan også ta taxi eller leie en bil. Paphos, Troodsfjellene og Nicosia er innen rekkevidde for en utflukt.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • By og strand
  • Mange restauranter
  • Lang strandpromenade

Våre gjesters vurdering Larnaca

Finn reise til Larnaca