Se hotell (6)

Reiser til Larnaca

Kypros, Kypros
Larnaca er en perfekt kombinasjon av soling, bading og byliv. Du kan krydre oppholdet med spennende shopping og utflukter.
Før den tyrkiske invasjonen av Kypros i 1974 var Larnaca relativt ukjent. I dag er den øyas tredje største by og et av de mest populære feriestedene, med levende kypriotisk atmosfære, en fin strand med strandpromenade og kort vei til mange av øyas kulturskatter. Det er ved den elegante strandpromenaden Seafront at det meste foregår. Her ligger det tett med fortauskafeer, restauranter og tavernaer som trekker til seg både turister og lokalbefolkning. Rett bak Seafront går hovedgaten, og på den andre siden ligger de gamle bydelene med sitt myldrende orientalske strøk med eksklusive butikker. Her er det også et grønnsaksmarked hvor du kan gjøre innkjøp til piknik eller en dag på stranden.

Mye å oppleve

For den kulturhistorisk interesserte er det mye å se både i og utenfor Larnaca. Kypros har en lang og spennende historie. Om du vil reise rundt på øya på egen hånd er det bare å gå om bord på en av de mange lokalbussene som går fra sentrum. Du kan også ta taxi eller leie en bil. Paphos, Troodsfjellene og Nicosia er innen rekkevidde for en utflukt.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • By og strand
  • Mange restauranter
  • Lang strandpromenade
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Larnaca

Finn reise til Larnaca
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.