Sommerferie til superpriser

1 uke i solen fra 2 695,–

Sikre deg sommerferien

Ikke bestilt sommerferien enda? Vi vet at det kan være vanskelig å bestemme seg for hvor og når man skal reise, og hvordan man skal bo. Også er det jo økonomien, da... For å hjelpe deg har vi laget en enkel ferieguide som gjør det lett å finne den perfekte sommerferien, basert på nettopp dine ønsker og ditt budsjett.

Og du, visste du at det også er mulig å bestille kun fly tur/retur til våre mest populære reisemål i sommer?

Når vil du reise?

Har du mulighet til å reise utenfor høysesong kan du spare mye.

Finn ferien som passer ditt budsjett

Budsjettene tar utgangspunkt i at man er to voksne som reiser sammen.

Her får du mer ferie for pengene

Velger du et reisemål med lavt prisnivå er det lettere å holde feriekostnadene nede.

Finn sommerferien din

Filtrér på dato, ønsket reisemål, hotellstandard, fasiliteter og mye annet.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.