• barnevennlig

Sunwing Kallithea Beach

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2019" for beste familiehotell i charterkategorien samt for beste familiehotell på Rhodos.

På Sunwing Kallithea Beach er det kort vei til alt. Og det er bare én av grunnene til at gjestene våre vender tilbake år etter år. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser rett ved stranden på Rhodos' nordøstkyst - ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie i ekte gresk miljø.

De fine bassengområdene er enda en grunn til at Sunwing Kallithea Beach er så populært. Det ene bassengområdet ligger ved hovedbygningen Athena og det andre ligger ved leilighetsbygning Helios. Her finnes det babybasseng som er 30 cm på det dypeste, og svømmedyktige barn (eller lekne foreldre) kaster seg gjerne ut i det store eventyrbassenget med viker, bukter og skrå bunn. Det dype bassenget er delt av en trebro som går til bassengbaren. I dette bassenget arrangeres det vannsportaktiviteter nesten hver dag. Det er dessuten vannsklier på begge bassengområdene – for ekstra morsom bassenglek.

Vil du gjøre ferien litt gullkantet? Da anbefaler vi at du bestiller en Royal Suite – våre mest luksuriøse leiligheter noensinne. Velg en suite med stor, deilig terrasse eller en med direkte utgang til basseng. Reiser du med mindre barn anbefaler vi våre Happy Baby-leiligheter med ekstra utstyr for de minste. Sunwing Kallithea Beach har suiter og leiligheter for enhver smak.

Nyhet!Innen sommeren 2020 vil bygning Ariadne bli totalrenovert og alle leiligheter får en lysere, mer moderne stil. Da blir det også mulig å få Royal Pool Suite i denne bygningen. I Helios-bygningen skal alle leilighetene renoveres – totalt eller delvis. Les mer under Rom og leiligheter.

Fino Restaurant & Grill og baren er hotellets midtpunkt. Her kan du nyte de varme kveldene utendørs og oppleve showene. Vertshuset Costas Kitchen ligger i fredelige omgivelser rett ved strandkanten og har fantastisk havutsikt fra restaurantbordene. Har du bestilt Sunwing Inclusive spiser du måltidene i bufférestauranten. Hotellområdet er grønt og frodig med små gangstier som fører ned til stranden rett nedenfor, hvor du kan bade i krystallklart vann. Stranden brer seg utover rett nedenfor hotellet og avstanden til Rhodos by er passe lang, hvis du ønsker shopping og fornøyelser.

Sunwing Kallithea Beach ligger ved havet i rolige omgivelser. Du finner et stort utvalg av restauranter, butikker og andre fornøyelser i Rhodos by, som ligger ca. fire kilometer fra hotellet.

Internett

WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing – hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres og annen informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Sunwing i sosiale medier

Du kan følge Sunwing Kallithea Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Kallithea Beach på Facebook og følg hotellet på Instagram.

Røykfritt hotell

Sunwing Kallithea Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetskategoriene Small Family og Family.

Ramper ned til stranden.

Sesong

Hotellet har åpent fra april til midten av oktober.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Øvrig

Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 12.00.

Minibank finnes på hotellet, ved Mini Market.

534 leiligheter

Heis: I Athena og i visse deler av Helios.

Aircondition: 1.6.–30.9. i tidsrommet 15.00–09.00.

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Themis Kriara

Skatter & avgifter

Hellas har innført en hotellskatt på alle kommersielle overnattinger fra og med 1. januar 2018. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Leiligheter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  3 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  4 km
 • Hovedsentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  100 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Ja
Rom og leiligheter
På Sunwing Kallithea Beach er det virkelig kort vei til alt. Her, på Rhodos nordøstre kyst, kan hele familien få en avslappende ferie i vakre, frodige omgivelser i ekte gresk miljø.

Sommeren 2020 ønsker Ariadne velkommen til nyrenoverte leiligheter. Da kan du blant annet bestille en herlig Royal Pool Suite med direkte utgang til delt, privat basseng. I tillegg skal de fleste leilighetene i Helios renoveres. Alle unntatt noen Royal-leiligheter vil bli totalrenovert eller delvis renovert. Les mer under Hotellbygninger.

Se hvor leilighetene i Ariadne ligger.
Se hvor leilighetene i Ariadne ligger. Gjelder for sommeren 2020.
Se hvor leilighetene i Athena ligger.
Se hvor leilighetene i Helios ligger.
Se hvor leilighetene i Poseidon ligger.
Se hvor leilighetene i Poseidon ligger. Gjelder for sommeren 2020.
Se hvor leilighetene i Triton ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, og først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Small Family

Våre Small Family-leiligheter passer perfekt for en liten familie på opptil tre personer.

Athena

Family

Family-leilighetene er våre mest populære leiligheter med 1–2 rom.

Triton
Helios
Helios
Helios
Helios
Helios
Triton
Triton
Ariadne
Helios
Helios
Helios
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena

Happy Baby

Leiligheter for opptil 4 personer – utstyrt med smarte, barnesikre detaljer for deg som reiser med helt små barn.

Helios

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design – utstyrt med blant annet spill, leker, drikke, frukt, snacks og godteri og inkluderer besøk av Lollo & Bernie.

Helios

Royal Family Suite

Våre Royal Family Suites er for deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Poseidon
Poseidon
Athena

Royal Lounge Suite

Romslige og velutstyrte leiligheter med høy standard og en stor, deilig terrasse eller balkong hvor hele familien kan samles.

Triton
Helios
Helios
Helios
Athena
Poseidon
Poseidon
Triton
Poseidon
Helios
Athena
Athena

Royal Pool Suite

Hopp rett i bassenget fra terrassen din! Alle Royal Pool Suites har direkte utgang til bassenget og en stor, deilig terrasse. Leilighetene er velutstyrte, med praktiske detaljer.

Helios
Helios
Triton
Triton
Athena
Ariadne

Big Family

Big Family er vårt leilighetskonsept for den store familien. Leilighetene er utstyrt med praktiske detaljer for hele familien.

Athena

En fredelig landsbystemning og frodige omgivelser er også gode grunner til å velge Sunwing Kallithea Beach, som består av fem leilighetsbygninger.

Ariadne

Ariadne ligger i vakre, frodige omgivelser.
2 etasjer. 60 leiligheter. Bygget i 1980. Renovert i 2009.

Athena

Athena er hovedbygningen og her finner du basseng, restaurant, scene og Help Desk.
5 etasjer. 173 leiligheter. Bygget i 1975. Renovert i 2007–2009. Happy Baby-leilighetene, Royal Lounge Suite med stor balkong og terrassene på Royal Lounge Suite ble renovert i 2013.

Poseidon

Poseidon ligger i en skråning ned mot havet og flere av leilighetene har en fantastisk havutsikt.
2 etasjer. 46 leiligheter. Bygget i 1980. Delvis renovert i 2014 og 2015.

Triton

Bor du i Triton-bygningen har du havet og stranden rett nedenfor leiligheten.
3 etasjer. 62 leiligheter. Bygget i 2000. Renovert i 2012.

Helios

Helios har basseng, bar og restaurant samt leiligheter med direkte utgang til basseng.
2–4 etasjer, 208 leiligheter fordelt i flere bygninger. Bygget i 2000. Oppusset i 2009/10.
Happy Baby-leiligheter, Royal Lounge Suite med terrasse mot basseng samt med balkong (32 m²) med begrenset havutsikt - fikk renoverte balkonger/terrasser i 2013. Resterende Royal Lounge Suite og Lollo & Bernie Suite ble renovert samme år.
Samtlige Family-leiligheter med terrasse og Happy Baby-leiligheter (kun innvendig) ble renovert i 2015.

Mat og drikke

Hadde det ikke vært deilig å slippe å tenke på matlaging i ferien! På Sunwing Kallithea Beach lager våre dyktige kokker mat for både store og små. Morgen, middag og kveld. Start dagen på Fino Restaurant & Grill eller i bufférestauranten med en frokostbuffé der ingenting mangler.

Fortsett gjerne med lunsj på det barnevennlige vertshuset Costas Kitchen som serverer alt fra hamburgere og pizza til lokale spesialiteter som souvlaki og gresk salat. Avslutt med en vellaget middag på vår elegante Fino Restaurant & Grill. Og har du lyst til å slappe av på balkongen i din egen leilighet en kveld, er det mye godt du kan kjøpe med deg fra Mini Market & Deli, eller du kan bestille take away fra Costas Kitchen. I ferien er det lørdag hele uken. Mer informasjon om tilbudet vårt samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunwing.

Costas Kitchen

Åpen:
10.00–22.00*
Lunsj: 12.00–15.30
Middag: 18.00–22.00
Vårt rimelige og populære vertshus har åpent for lunsj og middag. Her finner du et stort utvalg mat og drikke for alle aldersgrupper, servert i et hyggelig miljø. På menyen har vi favoritter som salater, smørbrød, pizza, hamburgere og lokale spesialiteter. Og vil du heller nyte maten på din egen balkong eller terrasse er det ikke noe problem – på Costas Kitchen kan du få maten som take away. På Sunwing Kallithea Beach ligger Costas Kitchen rett ovenfor stranden, med en fantastisk utsikt over havet.

*Kl. 10.00–12.00 og 15.30–18.00 serveres det toast og drikke.

Fino Restaurant & Grill

Åpen:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.00–15.00
Middag: 18.00–21.30
En elegant og moderne restaurant som ikke er stiv og formell. Her nyter du god mat fra en internasjonal meny med både klassiske og nyskapende retter. Atmosfæren er barnevennlig og imøtekommende. Fino Restaurant & Grill ligger i hovedbygningen Athena. Restauranten serverer frokostbuffé samt lunsj og middag fra à la carte-meny. Her spiser du som bor i Athena, Ariadne eller Poseidon frokost.

Bufférestauranten

Åpen:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.30
Middag: 18.00–21.00
Du som har bestilt Sunwing All Inclusive eller Sunwing Inclusive spiser lunsj og middag i bufférestauranten. Bor du på Helios eller Triton er det også her du spiser vår populære frokostbuffé. Noen av kveldene tilbyr vi fristende temabuffeer.

J.O.S.

Åpent: mandag–lørdag kl. 09.00–22.00 og søndag 08.00–22.00
Har du lyst på et sunt mellommåltid er du velkommen til J.O.S. (juice. other things. smoothies.) der du finner et friskt og spennende utvalg av ferskpressede juicer, smoothies, kaffe, sandwicher, crepes og mye mer. Du kan nyte drikken og snacksen der eller ta det med til bassengområdet, stranden eller leiligheten.

Bar at Athena

Åpen:
Bassengbar: 10.00–17.30
Showbar: 17.00–00.30
Både før og etter middag kan du ta en drink i Baren, som ligger i Athena. Her har de også egne forfriskninger og iskrem til barna. Fra Baren har du perfekt utsikt over showscenen, hvor dyktige artister opptrer med populære barne- og familieshow flere kvelder i uken.

Pool Bar at Helios

Åpen: 09.00–17.00
Pool Bar at Helios ligger ved leilighetsbygningen Helios, rett ved bassenget. Her serveres barnevennlig drikke, iskrem, snacks og enkle måltider.

Family Lounge at Helios

Family Lounge er hotellets naturlige samlingspunkt før og etter middagen. Her kan du få noe å drikke og koble av i avslappende omgivelser hvor både barn og voksne trives. Her viser vi også store sport- og musikkarrangement.

Mini Market

Alt fra godteri, drikke, bleier, barnemat babyprodukter (lokale merker kan forekomme), til nybakt brød og take away finner du i Mini Market på Sunwing Kallithea Beach. Fint hvis du vil kose deg hjemme en kveld, eller bare lengter etter litt shopping. Mini Market ligger rett utenfor Athena. Postkort, Lollo & Bernie kosedyr og solkrem finner du i den lille butikken Beach & Toys.

Åpningstider kan bli endret i løpet av sesongen – aktuelle åpningstider finnes på hotellet ved ankomst.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter. Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 serverer Sunwing Kallithea Beach en fantastisk frokostbuffé på Fino Restaurant & Grill. Frukt, ferskt brød, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg, bacon... Flaks at frokosten ser ut til å være dagens viktigste måltid! Og glem ikke at barn under 12 år spiser gratis sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Sunwing Inclusive

Du spiser på hotellet fem valgfrie dager av sju, og lar de to andre dagene være åpne for spontane gjøremål og utflukter.

I Sunwing Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé hver dag
 • 5 lunsjer fra buffé og 5 middager fra buffé, inkludert vann, brus, lokalt øl eller vin
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, italiensk, Tex Mex og BBQ

Mer informasjon finner du på hotellets informasjonsside MySunwing.

Når du bestiller Sunwing Inclusive på Sunwing Kallithea Beach får du en ekstra valgmulighet. Du forsyner deg enten alle fem dagene fra buffeen eller du kan bytte ut ett eller flere måltider til opptil to lunsjer og to 3-retters middager i Fino Restaurant & Grill pr. uke. Til lunsj bestiller du da fra en lunsjmeny og til middag serveres en fast meny. Barna spiser fra Lollo & Bernies buffé. Inkludert drikke er det samme som øvrig Sunwing Inclusive. Bordreservasjon er nødvendig.

Forhåndsbestilles hjemmefra (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé kl. 07.30-10.30, lunsjbuffé kl. 12.30-14.30 og middagsbuffé kl. 18.00-21.00 med vann, brus, lokal øl eller vin.
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, italiensk, Tex Mex og BBQ.
 • Varme og kalde småretter/snacks kl. 10.30–12.00 og kl. 16.00–18.00.
 • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer og filterkaffe i baren kl. 10.30–00.30
 • Kuleis med valgfri topping og kaker kl. 10.30–22.00.

På avreisedagen gjelder Sunwing All Inclusive frem til avreise. Har du ferie i to uker og kjøper Sunwing All Inclusive kun for den første uken så gjelder denne frem til kl. 14, dag 8 (en uke etter ankomst).

Når du bestiller Sunwing All Inclusive på Sunwing Kallithea Beach får du en ekstra valgmulighet. Du forsyner deg enten alle dagene fra buffeen eller du kan bytte ut ett eller flere måltider til opptil to lunsjer og to 3-retters middager i Fino Restaurant & Grill pr. uke. Til lunsj bestiller du da fra en lunsjmeny og til middag serveres en fast meny. Barna spiser fra Lollo & Bernies buffé. Inkludert drikke er det samme som øvrig Sunwing Inclusive. Bordbestilling er nødvendig. Vi anbefaler at du er tidlig ute med å bestille, da restauranten kan bli fullbooket.

Forhåndsbestilles hjemmefra (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing All Inclusive.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive - de voksne velger fra Costas Kitchens store à la carte-meny - både til lunsj og middag. Barna spiser gratis fra vår populære Lollo & Bernie-buffé/-meny - og ikke nok med det - vi spanderer både drikke og iskrem!

Dette er inkludert i Kitchen Inclusive:

 • Frukostbuffé hver dag
 • 5 lunsjer og 5 middager. 3-retter. Forrett, hovedrett og dessert velger du fra Costas Kitchens meny. 50 cl øl, brus, vann eller 1/2 flaske vin (37,5 cl) pr. person/måltid. Kaffe er inkludert.

Barna spiser gratis fra frokostbuffeen eller Lollo & Bernies buffé (lunsj & middag). Drikke og iskrem er inkludert til lunsj og middag. Du velger selv hvilke 5 dager av 7 du vil spise lunsj og middag.

Forhåndsbestilles hjemmefra (begrenset antall plasser). Les mer om Kitchen Inclusive.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunwing Kallithea Beach pleier vi å bruke som forbilde når vi utvikler bassengene på våre øvrige Sunwing Family Resorts. Det store bassengområdet ved leilighetsbygningen Athena har hele 6 basseng, alle mer eller mindre fantasifullt utformet og med vannsklier*. I det solavskjermede babybassenget er det for eksempel en vannsklie og en vannsprutende sel, funpoolen har viker og bukter, mens det andre bassenget har broforbindelse til baren. I dette bassenget arrangeres også vannsportaktiviteter nesten hver dag.

Ved leilighetsbygningen Helios finner du enda et herlig bassengområde. Her ligger det en stor Fun Pool (700 m²) med vannsklier* og et babybasseng med solskjerming. Rundt bassengene har du tilgang på parasoller og solsenger. Fra de fleste bassengene har du også en fantastisk utsikt over det glitrende Middelhavet. Frister det med en dukkert i havet er det ikke mer enn 50–200 meter til den populære stranden rett nedenfor hotellet.

Alle basseng inneholder ca. 2 % saltvann. Dette er fordi hotellet benytter et miljøvennlig rensesystem.

Babybasseng Athena

Bassengtype: Babybasseng
Størrelse: 50 m²
Dybde: 30 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 10.00–18.00

Babybasseng Helios

Bassengtype: Babybasseng
Størrelse: 25 m²
Dybde: 30 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 10.00–18.00

Barnebasseng Athena

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 154 m²
Dybde: 75 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 10.00–18.00

Funpool Athena*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 408 m²
Dybde: 0–110 cm
Vannsklie: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 10.00–18.00

Funpool Helios*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 700 m²
Dybde: 105–160 cm
Vannsklie: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 10.00–18.00

Basseng Athena

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 380 m²
Dybde: 105–165 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 10.00–18.00

Privat basseng Triton**

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 168/71/110/86 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Privat basseng Helios**

Bassengtype: Utendørsbasseneg
Størrelse: 110/160 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Privat basseng Athena**

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 174 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

200 m lang sandstrand. Ikke langgrunn. Enkelte partier har sand med små, runde steiner. Trapper og ramper ned til stranden. Parasoller og solsenger til leie.

*Barn under 10 år får kun kjøre vannskliene under oppsikt av foreldre eller en annen voksen som tar ansvar for barnet.
**Kun gjester som bor i suiter med tilgang til delt, privat basseng har tilgang til de private bassengene.

Trening og aktiviteter

Minigolf, tennis, fotball, volleyball, vanngymnastikk… Vi vil absolutt ikke stresse deg, men ønsker du å trimme i ferien behøver du i alle fall ikke være urolig. På Sunwing Kallithea Beach kan du velge mellom mange sportsaktiviteter, alt fra utendørssjakk til gruppetreningstimer ledet av utdannede instruktører.

I vårt Fitnesscenter tilbyr vi et variert
treningsprogram
, og i bassenget kan du delta i forskjellig vannsport eller vår populære vanngymnastikk. Vil du trene mer ute kan du benytte fotball-, volleyball- og tennisbanene på hotellområdet eller ta en joggetur i vår fine løype. En ting er i alle fall sikkert: du trenger aldri å bli rastløs på Sunwing Kallithea Beach.

Har du glemt treningsklærne hjemme? Eller vil du unne deg noe nytt til treningsgarderoben? På Sunwing Kallithea Beach får du kjøpt treningsklær fra den nyeste kolleksjonen til Craft.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller kanskje du foretrekker vanngymnastikk eller en gruppetreningstime? Husk også at foreldre og barn kan trene sammen på våre Fitness Together-timer. På Sunwing Kallithea Beach kan du enkelt holde både formen og humøret på topp. Alle gruppetimer er gratis og aldersgrensen er 15 år. Fitnessenteret vårt finner du i Ariadne.

Nyhet sommeren 2019! Vil du utfordre deg selv på flere nivåer kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Prøv mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk er kanskje Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet for alle aldersgrupper. Hopp i bassenget og bli med på en treningstime utenom det vanlige under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Styrketrening på egen hånd i fine treningslokaler, helt gratis. Vårt treningsstudio har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 13 år.

Utendørs treningspark

Hvorfor ikke prøve å trene utendørs i ferien? I vår funksjonelle treningspark utendørs kan du trene de store muskelgruppene ved hjelp av treningsapparater og legge opp treningen ut ifra egne forutsetninger. Her finner du utstyr for blant annet balansetrening og styrkeøvelser og du har alle muligheter til å få opp pulsen skikkelig.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Sunwing Kallithea Beachs egen løperunde

Crawlkurs for nybegynnere

En aktivitet for både voksne og barn. Gjennom tre kurstimer får du et basiskurs i crawl av våre dyktige instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak og benspark, hvordan man puster samt å praktisk øve på og forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken.

Alder: Fra 12 år
Mål: Å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust.
Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)
Kurslengde: 3 kurstimer à 40 minutter
Periode: 10.6.–17.8.2019, formiddag eller ettermiddag, kan bestilles til gjester med ankomstdag søndag og onsdag

Les mer om svømmeskolen.

PT svømming – privat svømmelærer

En egen aktivitet tilpasset dine personlige behov. Det kan være å lære seg grunnprinsippene for crawl eller finpusse teknikken for deg som allerede har grunnlaget. Du får hjelp av din private svømmelærer til å legge opp riktig trening over en eller flere kurstimer slik at du når dine individuelle mål.

Ferdighetskrav: Ingen, timen tilpasses individuelle forutsetninger og mål
Kurslengde: 1 økt à 40 minutter
Periode: 10.6.–17.8.2019, formiddag eller ettermiddag, kan bestilles til gjester med ankomstdag søndag og onsdag

Ballsport

På Sunwing Kallithea Beach finnes det flere tennisbaner, minigolf, fotballbane og volleyballbane. Fotball og volleyball er gratis, tennisracket og baller til minigolf leveres ut mot en liten kostnad. Bestilling og utlån av utstyr ordnes i Help Desk. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du i Help Desk.

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing Family Resorts aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Ingen trenger å gå rundt og være rastløs på Sunwing Family Resorts. Her arrangerer vi massevis av aktiviteter for barn fra 0–7 år, alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vannleker.

** Mange aktiviteter er gratis **
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

På Sunwing Kallithea Beach finnes det to Lollo & Bernie's Mini Land. Det ene ligger nær bassengområdet og den første rekken av Poseidon. Her samles barna når det er tid for spennende aktiviteter som skattejakt eller pirateventyr, eller når det er filmvisning. Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på MySunwing. Hvis barna har lyst til å drive med aktiviteter, få ansiktsmaling, lese en bok eller bare leke sammen med mamma eller pappa, kan de gå til det andre Mini Land som ligger ved leilighetsbygning Helios.

Scenen der vi fremfører våre populære barneshow ligger i hovedbygningen Athena, ved Baren og Fino Restaurant & Grill. Her kan barna dessuten være med på Lollo & Bernie's Mini Stars eller Lollo & Bernie's Mini Disco.

På Sunwing Kallithea Beach er det alltid noe å finne på. Nedenfor ser du et utvalg av de mange aktivitetene vi tilbyr.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som hender på hotellet i ferien din. Programmet er live, det betyr at du bare kan se det de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst. Les om alle aktivitetene på Sunwing Kallithea Beach.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo og Bernie har et eget lekehus som heter Lollo & Bernie's Mini Land. Flere dager i uken er det åpent hus og da er barn og voksne i alle aldre velkommen for å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land ligger en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash og Mini Play

Flere dager i uken kan alle barn delta i vannøvelser med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Mini Play er lek og bevegelse til musikk i fitnessalen for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de får utvikle sin kreativitet og lære seg å samarbeide med andre barn.

Svømmeskole på Sunwing

Nå kan alle barn lære seg å svømme i løpet av ferien på Sunwing! I perioden 10.6.–17.8. tilbyr vi svømmeskole på Sunwing Kallithea Beach, i samarbeid med Medley. Tanken bak svømmeskolen er at barn og unge skal ha det gøy i vannet, og gjennom dette lære seg å svømme og bli trygge i vannet. Etter fullført kurs får barna selvsagt en medalje. Svømmeskolen ledes av svensk personale utdannet av Medley. Svømmeskolen er for barn fra 4 år og er delt inn i to nivåer med fem kurstimer pr. uke.
Timene holdes på formiddagen eller ettermiddagen. Kan bestilles til gjester med ankomstdag søndag og onsdag.

Bli kjent med livet under vann og lær deg å svømme som en fisk.

Nå har du sjansen til å kjenne hvordan det føles å være en av de kuleste skapningene i havet. Kom alene eller sammen med en venn og opplev dette spennende eventyret! Hopp i havet og legg på svøm med din egen halefinne. Svømmetimen bestilles direkte på hotellet og tilbys i samme perioder som svømmeskolen.

Alder Fra 7 år.
Ferdighetskrav: Trygg i vannet, svømmedyktig (minst 25 m), dykke på dypt vann, svømme under vann og veksle fra mage- til ryggsvømming.
Kursvarighet: 1 kurstime à 40 minutter.
Periode: 10.6.–17.8.2019, formiddag eller ettermiddag, kan bestilles for gjester med ankomst søndag og torsdag.

Adventure Games

I Mini Land samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år, varer i ca. 1,5 time og arrangeres flere ganger i uken. Påmelding gjør du via HolidayPlanner på MySunwing og betaling skjer i Help Desk.

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele timen. Økten varer i 30 minutter og passer for barn fra fylte 4 til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Lollo & Bernie's Mini Disco, ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom... Lollo & Bernie's Mini Disco varer i ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige barneshowene med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo og Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende Cirkus Show.

Les mer om showene her

Lollo & Bernie Store

Nå har Lollo & Bernie fått sin egen butikk hvor barna kan kjøpe kosedyr, t-skjorter, spill, babyleker og mye annet som Lollo & Bernie har designet.

Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Sunwinghotellet for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Personalet

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er valgt med omtanke og har erfaring med å jobbe med barn. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna de beste ukene i året!

For barn og ungdommellom 8 og 11 år (opptil 15 år i høysesong; påske- og sommerferie) tilbyr Sunwing Kallithea Beach masse morsomme aktiviteter. Her får du prøve forskjellige sportsaktiviteter både på land og i vannet. Det finnes også en spillehall, biljardbord, minigolfbane, bordtennisbord, boulebane, utendørssjakk og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I vår Teen Lounge kan du spille PlayStation. Er du modig kan du være med i Teen Idol i skoleferien. Som deltaker får du hjelp av showteamet til å øve inn en sang som du opptrer med foran publikum på den store scenen.

** Mange aktiviteter er gratis **
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuelt program finner du i Resortservice eller i Holiday Planner på mobilen eller nettbrettet ditt. Programmet er live, det betyr at du bare kan se det de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst. Les om alle aktivitetene på Sunwing Kallithea Beach

Teen Lounge

Vår Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her tilbys film, spill og underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ut i solen igjen og trenger litt mer fysiske utfordringer kan du spille bordtennis eller biljard med dine nye venner. Noen aktiviteter er mot betaling.

Crawlkurs for nybegynnere

En aktivitet for både voksne og barn. Gjennom tre kurstimer får du et basiskurs i crawl av våre dyktige instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak og benspark, hvordan man puster samt å praktisk øve på og forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken.

Alder: Fra 12 år
Mål: Å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust.
Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)
Kurslengde: 3 timer à 40 minutter
Periode: 10.6.–17.8.2019, formiddag eller ettermiddag, kan bestilles for gjester med ankomst søndag og onsdag.

Les mer om svømmeskolen.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11 år.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom mellom 11 og 15 år og foreldre mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet tar en gjennomgang med dere, og så kan dere trene sammen etter et fast opplegg.

Spa Together

Spa Together gir ungdom mellom 11 og 15 år muligheten til å ta en spabehandling sammen en forelder. Vi tilbyr forskjellige typer massasje og kroppsbehandlinger samt ansiktsbehandling. Spa Together bestilles alltid for to voksne, men kan benyttes av voksne eller ungdommer mellom 11 og 15 år.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – og det er helt gratis.

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Minigolf & boccia

På Sunwing Kallithea Beach kan du når som helst ta en runde på vår populære minigolfbane. Golfballer får du kjøpt i Beach & Toys ogda kan du spille så mye og ofte du vil i hele ferien uten å betale ekstra. Det samme gjelder hvis du får lyst til å utfordre dine nye kompiser på et parti boule. Ellers kan dere alltid spille tennis, volleyball, pingpong, biljard, backgammon eller utendørssjakk (noen aktiviteter er mot betaling). Eller hvorfor ikke ta med en fotball til stranden og dra igang en kamp, sånn på sparket..?

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år har du nå muligheten til å synge og opptre live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Grip sjansen og vis frem talentet ditt for et jublende publikum.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Kallithea Beach er nøye utvalgte, og har erfaring med å jobbe med barn og ungdommer. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna og ungdommene de beste ukene i året.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet rett ved havet (50–100 m). Trapper og ramper ned til havet. Musikk fra nattklubben ved siden av kan oppleves forstyrrende i noen leiligheter forrest i bygningene Ariadne og Poseidon. Avstanden til Rhodos by er ca. 4 km. Busstransport fra flyplassen tar ca. 30 minutter.

Box 207
GR-851 00 Rhodos
Greece

Tel: +30 22 410 88100
E-post (kun på engelsk):
kallithea@sunwing.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Thomas Cook Airlines

Sunwing Kallithea Beach tilbyr Easy Travel. Det betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Flyr du med Thomas Cook Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet.

Underholdning

Når den mest intense varmen har avtatt, stiger temperaturen på scenen på Sunwing Makrigialos Beach. Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange kjente artister har faktisk startet karrieren sin hos oss.

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showene her

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige barneshowene med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo og Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende Cirkus Show.

Les mer om showene her

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernie's Mini Disco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

I vår delikate spa-avdeling på Sunwing Kallithea Beach kan du velge mellom flere forskjellige typer massasje, kroppspeeling, ansiktsbehandlinger, pedikyr og mange andre behagelige behandlinger. Alt fra 25 minutter til 3 timers behandlinger finnes på menyen. Spa-avdelingen finner du i tilknytning til vårt Fitness-center.

Spa Together er en mulighet til å nyte en spabehandling sammen. Hvorfor ikke unne deg litt kvalitetstid med din kjære eller en venn. Ønsker dere en 50-minutters behandling, bestiller dere vår populære Duopakke. Timebestilling og behandlingsvalg ordner dere når dere kommer frem. Begge må ha samme type behandling. Ønsker dere kortere eller lengre behandlingstid, må dere bestille på hotellet etter ankomst. Aldersgrense 11 år. Les mer på hotellets informasjonsside MySunwing.

For våre yngre gjester kan vi tilby Lollos økologiske oljemassasje, Bernies økologiske sjokolademassasje og Lollo & Bernies minimanikyr. Vi tilbyr også Teen Face for ungdom. Mer informasjon finner du på MySunwing.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi har forskjellige spapakker som kan forhåndsbestilles før du reiser.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. For eksempel en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en hot oil-massasje eller en klassisk pedikyr.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange… blant annet: Hot Stone-massasje, Sunwing Ritual, en topp til tå-behandling eller kanskje ansiktsmassasje + farging av vipper og bryn?

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én", Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Aldersgrensen på våre Spa er 15 år (unntaket er Spa Togheter, Teen Face og spabehandlinger for barn).

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 16788 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
94% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,3
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,4
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Barnebasseng
4,5
Barnevennlig
4,7
Wifi
4,4
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "Hotell vurdering"

  Flott leilighet. Veldig reint og stelt både rom og hotellet forøvrig. Et godt og variert frokost meny. Pent pyntet. Nærhet til basseng og strand var positivt. Flott og variert program for både voksne og barn. Familievennlig hotell. Spisested på stedet var bra.
 • 5/5

  "Flott ferie"

  Vi var tre genrasjon damer på tur fra 14 til 69. Hadde en flott leilighet ren og pen. Flott utsikt og trivelig veranda for kort spill på kveldene.Kort vei til stranda der vi tilbrakt det meste av uken. Kjedlig med betaling for solsenger men men.....Kort vei til andre spisesteder hvor det var ganske mye rimligere en på hotellet. Og mulighet å handle på supermarkedet 300 meter nedi gata. Alt i alt ett fint sted for sol og bad. 10 min med taxi til Rodos by.
 • 4/5

  "Barnevennlig"

  Ingen beskjed til ving kunder om at tidspunkt easy travel henting av bagasje på hotellet ble endret. Vi fikk beskjed om kl 07.30-09.30 kunne vi levere bagasjenVi kom kl 07.50 og fikk beskjed om at det var for sent. At tidspunkt var endret til 06.00-07.30. Det var kaldt badevann i bassenget, slitte rom, lukt fra sluken og brus fra dispenser var ikke noe særlig god. MEN alt det andre veide opp og vi anbefaler andre og reise på dette hotellet. Vi koste oss masse!
 • 2/5

  "Første og siste gang"

  Min gamle bestefar følte seg som i ett fengsel. Lite sjarm og langt bort fra alt. Ble alt for stort og upersonlig. Veldig dyrt alt inne på området. Mest fornøyd med den store ballkongen og fin utsikt. Stranda var grei, men ble brått dypt, så stranda var ikke så barnevennlig.
 • 4/5

  "Flott resort"

  Reiste 2 voksne og 3 barn; 9, 11 og 14 år i høstferien. Bodde i en veldig flott leilighet på Poseidon nærmest havet. Mange aktiviteter for aldersgruppen 8+, men også ungdomen deltok på noen organiserte aktiviteter feks vannpolo og fotball. Veldig hyggelige og inkluderende aktivitetsverter. Fantes mye å gjøre på resorten. Reiste inn en dag til Rhodos by og besøkte gamlebyen. Store bassenger og god plass rundt, fantes alltid ledige solstoler. Veldig flott resort, det eneste som trekker litt ned er utvalget i buffetresturanten og i snackbaren for all inclusive-gjester. Hvis du bestiller dette anbefaler jeg å benytte deg av muligheten til å bytte til seg to lunsj og middager på restaurant Fino på resorten.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.