• passer for voksne

Sunprime Platanias Beach

Vings Sunprime i Hellas ligger i populære Platanias. Sunprime Platanias Beach ligger perfekt til, rett på stranden og i gangavstand til Platanias. Med
leiesykkel kommer du deg dit enda raskere og det er en fin måte å utforske hotellets hyggelige omgivelser på, både for deg og miljøet. Vil du ha et større utvalg av butikker og restauranter
, tar du deg lett til Chania by med lokalbuss eller taxi.
Området rundt hotellet er rolig og fredelig – som skapt for avslappende feriedager. Et stort og lekkert bassengområde er til din disposisjon, og alle rom og suiter er lyse og luftige og har moderne design.
Vil du bli enda litt mer bortskjemt, anbefaler vi Sunprime Spa. Luksuriøst så det holder. Du kan velge og vrake i behandlinger. Aromaterapi er den ultimate vei til avkobling. Vil du trene tilbyr hotellet treningslokaler for både egentrening og ulike gruppetimer.
Sunprime Platanias Beach har perfekt beliggenhet rett ved den populære stranden i Platanias. Hvorfor ikke starte dagen med en løpe- eller gåtur langs stranden? Når kvelden kommer anbefaler vi et besøk i restauranten ved stranden.
Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp, om alt fra leiebil til informasjon om hotellet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Røykfritt hotell
Sunprime Platanias Beach kommer til å bli et røykfritt hotell fra våren/sommeren 2023. Det vil finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet vil gjelde på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.
Handikapvennlighet
Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Hotellet har åpent april–oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.
Miljø
Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.
Øvrig
Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00 (kl. 11.00 sommeren 2023). Bordbestilling og veksling.
Bygget: 2001 Renovert: 2012
124 suiter Etasjer: 3 Heis: Ja
Aircondition: Ja
Parkering: Ja, begrenset antall plasser.
Hotellmanager
Manolis Apladas

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
concept-logo
 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Rett på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,3 km
 • Hovedsentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
På Sunprime Platanias Beach vil du kjenne på en rolig og behagelig atmosfære. Her bor du rett på stranden og har gangavstand til Platanias.

Her kan du se hvor rommene/suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 1–2 personer.

Classic Pool Room

Fine, lekre dobbeltrom med utgang til basseng

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Classic Pool Suite

Hyggelige 1-romssuiter med en herlig terrasse med utgang til basseng

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.