• passer for voksne

Sunprime Platanias Beach

Vings Sunprime i Hellas finner du på den populære ferieøya Kreta. Sunprime Platanias Beach ligger perfekt til, rett på stranden og med gangavstand til
Platanias. Nyhet! Til sommersesongen 2024 blir Sunprime Platanias Beach enda bedre! Store deler av hotellet skal pusses opp og få en ansiktsløftning. Rommene, restauranten og baren får et skikkelig
løft og resepsjonen og bufférestauranten skal renoveres.
Leier du en sykkel kan du utforske de hyggelige omgivelsene på en god måte for både deg og miljøet. Er du ute etter et større utvalg av butikker og restauranter kan du enkelt komme deg inn til Chania by med lokalbussen eller en taxi.
Området rundt hotellet er rolig og fredelig, med et stort, deilig bassengområde og alle rom og suiter er lyse og luftige, med delikat innredning. Ønsker du litt pleie, kan vi anbefale hotellets spa, og vil du trene tilbyr hotellet treningslokaler for både egentrening og ulike gruppetreningstimer.
Sunprime Platanias Beach har perfekt beliggenhet rett ved den populære stranden i Platanias, så hvorfor ikke starte dagen med en deilig morgentur langs stranden? På kveldstid anbefaler vi et besøk i restauranten nede ved stranden. Her får du god mat, god service og gode viner.
Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp, om alt fra leiebil til informasjon om hotellet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Røykfritt hotell
Sunprime Platanias Beach kommer til å bli et røykfritt hotell fra våren/sommeren 2023. Det vil finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet vil gjelde på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.
Bevegelseshemmede
Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Hotellet har åpent april–oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.
Øvrig
Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 11.00 på avreisedagen. Bordbestilling og veksling.
Vaskeriservice: Mot betaling
Bygget: 2001 Renovert: 2012
124 suiter Etasjer: 3 Heis: Ja
Aircondition: Ja
Parkering: Ja, begrenset antall plasser.
Hotellmanager
Manolis Apladas

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
Sunprime
 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Rett på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Minikiosk
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,3 km
 • Hovedsentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

Krydre ferien med litt luksus!

Har du lyst til å overraske partneren eller reisefølget ditt med noe ekstra? Vi har flere flotte tilvalgspakker som garantert vil sette en gullkant på ferien. Hva med en flaske musserende vin som står klar i kjøleskapet på rommet ved ankomst – eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke Prime?

Tilvalgspakkene våre bestiller du hjemmefra, samtidig med at du bestiller reisen – eller etterpå, på Min side.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.