• passer for voksne

Sunprime Platanias Beach

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Vings Sunprime i Hellas ligger i populære Platanias. Sunprime Platanias Beach ligger perfekt til, rett på stranden og i gangavstand til Platanias. Med leiesykkel kommer du deg dit enda raskere og det er en fin måte å utforske hotellets hyggelige omgivelser på, både for deg og miljøet. Vil du ha et større utvalg av butikker og restauranter, tar du deg lett til Chania by med lokalbuss eller taxi.

Området rundt hotellet er rolig og fredelig – som skapt for deilige feriedager. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og badehåndklær til alle, naturligvis. Alle rom og suiter er lyse og luftige og har moderne design.

Vil du bli enda litt mer bortskjemt, anbefaler vi Sunprime Spa. Luksuriøst så det holder. Du kan velge og vrake i behandlinger, alle utført med Decleorprodukter. Aromaterapi er den ultimate vei til avkobling. Vil du trene tilbyr hotellet store, luftige treningslokaler for både egentrening og ulike gruppetimer.

Sunprime Platanias Beach har perfekt beliggenhet rett ved den populære stranden i Platanias. Hvorfor ikke starte dagen med en løpe- eller gåtur langs stranden? Når kvelden kommer anbefaler vi et besøk i restauranten ved stranden. Maten her er utsøkt, personalet kyndig og engasjert, og vi har dessuten et utvalg god vin på lager.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunprime

På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Resepsjonen på Sunprime Hotels er åpen for våre gjester døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april–oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrig

Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bordbestilling og veksling.

Bygget: 2001

Renovert: 2012

Etasjer: 3

Heis: Ja

Suiter: 124 suiter

Gratis safe på samtlige rom og suiter.

Parkering: Ja, begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Manolis Apladas

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Rett på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
 • Passer for voksne
 • Klimakompensert hotell
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,3 km
 • Hovedsentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
På Sunprime Platanias Beach vil du kjenne på en rolig og behagelig atmosfære. Her bor du rett på stranden og har gangavstand til Platanias.

Her kan du se hvor rommene/suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Classic Pool Room

Fine, lekre dobbeltrom med utgang til basseng

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Classic Pool Suite

Hyggelige 1-romssuiter med en herlig terrasse med utgang til basseng

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Mat og drikke

På Sunprime Platanias Beach spiser du frokost i restauranten oppe i hovedbygningen og lunsj og middag i restauranten nede ved stranden. Her får du servert spennende og vellagede retter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om alle de gode vinene du kan velge blant. Mer informasjon om utvalget vårt finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Åpningstider Restaurant

Frokost: kl. 07.30–10.30 (Restaurant)
Lunsj: kl. 12.00–16.00 (Restaurant by the Sea)
Middag: kl. 18.00–21.00 (Restaurant by the Sea)

Pent antrekk.

Lounge

Få med deg et besøk i den kveldsåpne loungen. Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du slå deg ned med en bok, ta en kopp kaffe eller bare nyte atmosfæren.

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk er hotellets egen lille kiosk. Her får du kjøpt bl.a. godteri, snacks, sjampo, vann og annen kald drikke.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en sunn og deilig frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange typer brød, bakevarer, ost, skinke, fersk frukt, grønnsaker, yogurt, juice og kaffe. Kjøkkenet serverer også varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Basseng og strand

Ved bassengområdet på Sunprime Platanias Beach kan du nyte lange, late dager. Her er det rikelig med behagelige solsenger, parasoller og deilige basseng- og strandhåndklær. Vil du kjenne sand mellom tærne ligger havet bare en kort spasertur unna. Der finner du også solsenger og parasoller, i begrenset antall.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 300 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 100 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng, privat*

Bassengtype: Utendørsbasseng, privat
Størrelse: 35, 38 og 70 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Her bor du rett ved stranden i Platanias, hvor Sunprimes gjester har gratis tilgang til solsenger og parasoller. Ta gjerne med deg basseng- og strandhåndkleet fra hotellet ned til stranden.

*Kun gjester som bor i en suite med delt privat basseng har tilgang til dette bassenget. Bassenget er 1,4 meter dypt.

Trening og aktiviteter

Her har du tid. Og lyst. For når hjernen slapper av føler du også hva kroppen behøver. Du kan trene styrke, svømme, løpe, spille tennis eller for eksempel trene Yoga eller Crosstraining i gruppe. Vi har instruktører som er utdannet av SATS, og både gruppetrening og adgang til treningsstudio er inkludert for alle våre hotellgjester. Velg det du liker best eller prøv noe helt nytt. Valget er ditt.

Gruppetrening

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Core. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram.

Trening i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Vårt treningsstudio er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Det koster selvsagt ingenting å benytte treningsrommet.

Løping

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Sunprime Platanias Beach ligger rett på stranden og i gangavstand fra Platanias. Restauranter og matbutikker ligger ca. 5 minutter unna og til bytorget er det ca. 1,3 km. Hotellet ligger i et rolig område. Bussturen til og fra flyplassen tar ca. 40 minutter (30 km). Transport er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg.

Sunprime Platanias Beach
730 14 Platanias
Telefon: +30 28210 83620
sunprime@apladas.gr

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunprime Platanias Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Sunclass Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen.

Reisemål: Platanias, Chaniakysten, Kreta
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: April–oktober

Spa

Hotellets spa drives i lokal regi og tilbyr herlige behandlinger. Her får du alt fra pedikyr til massasje. Gå ikke glipp av populære Spa Together, der dere kan velge dere en av våre mest populære behandlinger og nyte en avslappende stund sammen. Alle behandlinger bestilles på stedet.

Les mer om behandlingene her.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 786 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
91% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,4
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,3
Hotellpersonalet
4,5
Trivsel & stemning
4,3
Wifi
4,2
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 1/5

  "Ikke første valg"

  Ikke helt bra De unngikk og svarte ikke på det vi spurte omHåndklær var forferdelig å spørre om da vi ønsket bytteVeldig ikke vennlig og bad var slitt og dårlig
 • 5/5

  "Rent og fint hotell!"

  Fint hotell. God mat og drikke til en grei pris, rent basseng og øvrige områder og hyggelig personale. En del bølger på stranden, så svømte bare i bassenget de første 3-4 dagene av oppholdet. Vinden som var i begynnelsen av oppholdet var egentlig bare velkomment i juli :)
 • 5/5

  "Kjempefint hotell"

  Fint hotell, rent og pent.Veldig god gjennomføring av smitteforebyggende tiltak.Flott service og hyggelig personale i alle ledd.
 • 5/5
  Veldig hyggelig ansatte. Frokosten var bra og alltid god mat på lunsjen. Rommen er fine og gode seng. Pluss for tynn dyne .
 • 5/5
  Veldig fint hotell, super beliggenhet. Hyggelig betjening. . Maten og prisene helt greie. Kanskje litt store lunsjporsjoner.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.