• passer for voksne

Sunprime Platanias Beach

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Vings Sunprime i Hellas ligger i populære Platanias. Sunprime Platanias Beach ligger perfekt til, rett på stranden og i gangavstand til Platanias. Med leiesykkel kommer du deg dit enda raskere og det er en fin måte å utforske hotellets hyggelige omgivelser på, både for deg og miljøet. Vil du ha et større utvalg av butikker og restauranter, tar du deg lett til Chania by med lokalbuss eller taxi.

Området rundt hotellet er rolig og fredelig – som skapt for deilige feriedager. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og badehåndklær til alle, naturligvis. Alle rom og suiter er lyse og luftige og har moderne design.

Vil du bli enda litt mer bortskjemt, anbefaler vi Sunprime Spa. Luksuriøst så det holder. Du kan velge og vrake i behandlinger, alle utført med Decleorprodukter. Aromaterapi er den ultimate vei til avkobling. Vil du trene tilbyr hotellet store, luftige treningslokaler for både egentrening og ulike gruppetimer.

Sunprime Platanias Beach har perfekt beliggenhet rett ved den populære stranden i Platanias. Hvorfor ikke starte dagen med en løpe- eller gåtur langs stranden? Når kvelden kommer anbefaler vi et besøk i restauranten ved stranden. Maten her er utsøkt, personalet kyndig og engasjert, og vi har dessuten et utvalg god vin på lager.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellet egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april–oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrig

Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bordbestilling og veksling.

Bygget: 2001

Renovert: 2012

Etasjer: 3

Heis: Ja

Suiter: 124 suiter

Gratis safe på samtlige rom og suiter.

Parkering: Ja, begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Manolis Apladas

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Rett på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
 • Passer for voksne
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  2 stk.
 • Heis
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,3 km
 • Hovedsentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
På Sunprime Platanias Beach vil du kjenne på en rolig og behagelig atmosfære. Her bor du rett på stranden og har gangavstand til Platanias.

Her kan du se hvor rommene/suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Classic Pool Room

Fine, lekre dobbeltrom med utgang til basseng

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Classic Pool Suite

Hyggelige 1-romssuiter med en herlig terrasse med utgang til basseng

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Mat og drikke

På Sunprime Platanias Beach spiser du frokost i restauranten oppe i hovedbygningen og lunsj og middag i restauranten nede ved stranden. Her får du servert spennende og vellagede retter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om alle de gode vinene du kan velge blant. Mer informasjon om utvalget vårt finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Åpningstider Restaurant

Frokost: kl. 07.30–10.30 (Restaurant)
Lunsj: kl. 12.00–16.00 (Restaurant by the Sea)
Middag: kl. 18.00–21.00 (Restaurant by the Sea)

Pent antrekk.

Lounge

Få med deg et besøk i den kveldsåpne loungen. Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du slå deg ned med en bok, ta en kopp kaffe eller bare nyte atmosfæren.

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk er hotellets egen lille kiosk. Her får du kjøpt bl.a. godteri, snacks, sjampo, vann og annen kald drikke.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en sunn og deilig frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange typer brød, bakevarer, ost, skinke, fersk frukt, grønnsaker, yogurt, juice og kaffe. Kjøkkenet serverer også varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Basseng og strand

Ved bassengområdet på Sunprime Platanias Beach kan du nyte lange, late dager. Her er det rikelig med behagelige solsenger, parasoller og deilige basseng- og strandhåndklær. Vil du kjenne sand mellom tærne ligger havet bare en kort spasertur unna. Der finner du også solsenger og parasoller, i begrenset antall.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 300 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 100 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng, privat*

Bassengtype: Utendørsbasseng, privat
Størrelse: 35, 38 og 70 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Her bor du rett ved stranden i Platanias, hvor Sunprimes gjester har gratis tilgang til solsenger og parasoller. Ta gjerne med deg basseng- og strandhåndkleet fra hotellet ned til stranden.

*Kun gjester som bor i en suite med delt privat basseng har tilgang til dette bassenget. Bassenget er 1,4 meter dypt.

Trening og aktiviteter

Her har du tid. Og lyst. For når hjernen slapper av føler du også hva kroppen behøver. Du kan trene styrke, svømme, løpe, spille tennis eller for eksempel trene Yoga eller Crosstraining i gruppe. Vi har instruktører som er utdannet av SATS, og både gruppetrening og adgang til treningsstudio er inkludert for alle våre hotellgjester. Velg det du liker best eller prøv noe helt nytt. Valget er ditt.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Cardio Energy. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram.

Nyhet sommeren 2020! Få hjelp til å finne roen i kropp og sjel samtidig som du jobber med fleksibilitet. Yin Release er en avspennende treningstime basert på Yin Yoga-prinsipper, med rolige bevegelser og stillinger som holdes i flere minutter.

Trening i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Vårt treningsstudio er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Det koster selvsagt ingenting å benytte treningsrommet.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Sunprime Platanias Beach ligger rett på stranden og i gangavstand fra Platanias. Restauranter og matbutikker ligger ca. 5 minutter unna og til bytorget er det ca. 1,3 km. Hotellet ligger i et rolig område. Bussturen til og fra flyplassen tar ca. 40 minutter (30 km). Transport er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg.

Sunprime Platanias Beach
730 14 Platanias, Chania
Telefon +30 28210 83620
E-mail (kun på engelsk): sunprime@apladas.gr

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunprime Platanias Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Sunclass Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen.

Reisemål: Platanias, Chaniakysten, Kreta
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: April–oktober

Spa

Hotellets spa drives i lokal regi og tilbyr herlige behandlinger. Her får du alt fra pedikyr til massasje. Gå ikke glipp av populære Spa Together, der dere kan velge dere en av våre mest populære behandlinger og nyte en avslappende stund sammen. Alle behandlinger bestilles på stedet.

OBS! Sommeren 2020 er behandlingstilbudet begrenset og alle spaterapeuter er lokale.

Les mer om behandlingene her.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 2645 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
94% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,3
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,4
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Wifi
4,3
Mulighet for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5
  Fint hotell, reint å fint.
 • 5/5

  "Veldig bra"

  Veldig bra hotell,god frokost med godt utvalg av både pålegg,brød,rundstykker og forskjellig drikke. Vi hadde en suite til rådighet og er vel fornøyd med både rom og balkong,kunne vært andre stoler ute på balkong
 • 5/5

  "Godt treningstilbud"

  Rolig og fin beliggenhet. Enkel og god frokost. Godt utstyrt og stort treningsrom og veldig godt tilbud av treningstimer. Anbefales for trening og avkobling.
 • 5/5

  "Supert"

  Supert hotel,god service,flott frokost og fin beliggenhet . Alt kalt veldig fornøyd.
 • 3/5

  "Sunprime kan bedre !!!"

  Hotellet ligger nydelig til ved stranden. Litt lite solsenger, der nede. Lekkert bassengområde og bra fasiliteter. Rommene var fine - savnet kjøkkenmulighet. Bra renhold. Resepsjon er sliten og lite imøtekommende. Virket avstengt og mørk. Mangler «liv». Frokost var kjedelig og smakløs. Får det man «trenger», men den var tam. Personell bar preg av å være slitne og litt «lei». Forståelig på slutten av sesongen - men vi hadde nå en gang vår ferie da.Vi kommer tilbake til Platanias og Kreta, men velger nok ett annet hotell neste gang.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.