• barnevennlig

Sunwing Makrigialos Beach

Sunwing Makrigialos Beach er bygget med tanke på at familien skal kunne være sammen og nyte ferien i fred og ro. Ved en av Kretas fineste strender har
du tid til å gjenvinne balansen, nyte god mat, ta en forfriskende svømmetur og leke med barna. Her bor du i vakre omgivelser litt utenfor Makrigialos.
På Sunwing Makrigialos Beach finnes alt
fra Happy Baby-leiligheter, for deg som reiser med små barn, til Big Family om dere er mange i reisefølget. Sunwing Makrigialos Beach tilbyr leiligheter for alle. Uansett hvor du bor har du kort vei til hotellets øvrige fasiliteter. Bassengene har ulike temaer for små og store, for de viltre og de rolige. Babybassenget har solavskjerming, og føler du for å røre på deg, anbefaler vi vår vanngymnastikk. Vil du se deg litt rundt utenfor hotellområdet, er det gangavstand inn til landsbyen Makrigialos. Her finner du koselige barer og restauranter rett ved stranden samt et utvalg av butikker.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing
På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til vår service i Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Sunwing i sosiale medier
Nå kan du følge Sunwing Makrigialos Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Makrigialos Beach på Facebook.
Røykfritt hotell
Sunwing Makrigialos Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Kontantfritt hotell
Hotellet er kontantfritt, ved innsjekk får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i iskiosken. Alt du kjøper settes på regningen din som du betaler når du sjekker ut.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Handikapvennlighet
Store nivåforskjeller med trapper inne på hotellområdet. Det finnes ingen leiligheter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Hotellet har åpent april–oktober. I sommersesongen er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.
Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 12.00 Minibank på hotellet.
118 leiligheter. Heis: I noen deler av Apollon.
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.
Hotellmanager
Aneza Fourlanou

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
concept-logo
 • Leiligheter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Hovedsentrum
  20 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
 • Vannsklie
  Ja
Rom og leiligheter
På en av Kretas beste strender ligger Sunwing Makrigialos Beach som med sine tre leilighetsbygninger utgjør et koselig familieparadis med alt hva en familie kan ønske seg. Her kan du og familien virkelig nyte en rolig og avslappende middelhavsferie.

Her kan du se hvor leilighetene i Afrodite ligger.
Her kan du se hvor leilighetene i Apollon ligger.
Her kan du se hvor leilighetene i Pallas Athina ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Les mer om våre behagelige tilvalg.

Når du bestiller Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, og først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Small Family

Passer perfekt for en liten familie.

Apollon
Apollon

Family

Våre mest populære leiligheter.

Pallas Athina
Apollon
Apollon
Pallas Athina
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon

Happy Baby

Leiligheter for deg som reiser med helt små barn.

Pallas Athina

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Apollon

Royal Family Suite

For deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Apollon
Afrodite
Afrodite
Afrodite
Apollon

Royal Pool Suite

Hopp rett i bassenget fra terrassen din! Leiligheter med ekstra komfort.

Afrodite
Afrodite
Afrodite
Afrodite

Sunwing Makrigialos Beach består av tre bygninger. Apollon er hjertet på hotellet og Afrodite og Pallas Athina ligger nær havet.

Afrodite

Afrodite hviler på en høyde mellom de to strendene.
3 etasjer. 33 leiligheter. Bygget i 1985. Renovert i 2013 og 2016.

Apollon

Apollon er hovedbygningen med bassengområde, restaurant, bar, scene og Help Desk.
6 etasjer. 55 leiligheter. Bygget i 1984. Renovert i 2011.

Pallas Athina

Pallas Athina ligger på en høyde med vakker utsikt over havet.
2 etasjer. 30 leiligheter. bygget i 1984. Happy Baby-leilighetene ble renovert i 2013. Family-leilighetene ble renovert i 2015.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.