• barnevennlig

Sunwing Makrigialos Beach

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2020" for beste familiehotell på Kreta.

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Sunwing Makrigialos Beach er bygget med tanke på at familien skal kunne være sammen og nyte ferien i fred og ro. Ved en av Kretas fineste strender har du tid til å gjenvinne balansen, nyte god mat, ta en forfriskende svømmetur og leke med barna. Her bor du i vakre omgivelser litt utenfor Makrigialos.

På Sunwing Makrigialos Beach finnes alt fra Happy Baby-leiligheter, for deg som reiser med små barn, til Big Family om dere er mange i reisefølget. Sunwing Makrigialos Beach tilbyr leiligheter for alle. Uansett hvor du bor har du kort vei til hotellets øvrige fasiliteter. Bassengene har ulike temaer for små og store, for de viltre og de rolige. Babybassenget har solavskjerming, og føler du for å røre på deg, anbefaler vi vår vanngymnastikk. Vil du se deg litt rundt utenfor hotellområdet, er det gangavstand inn til landsbyen Makrigialos. Her finner du koselige barer og restauranter rett ved stranden samt et utvalg av butikker.

Internett

WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing

På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til Resort Service/Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Sunwing i sosiale medier

Nå kan du følge Sunwing Makrigialos Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Makrigialos Beach på Facebook.

Røykfritt hotell

Sunwing Makrigialos Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Kontantfritt hotell

Hotellet er kontantfritt, ved insjekk får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i iskiosken. Alt du kjøper settes på regningen din som du betaler når du sjekker ut.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Store nivåforskjeller med trapper inne på hotellområdet. Det finnes ingen leiligheter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april–oktober. I sommersesongen er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Øvrig

Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 12.00 Minibank på hotellet.

131 leiligheter. Heis: I noen deler av Apollon.

Aircondition: 1.6.-30.9. i tidsrommet 16.00-19.00 og 22.00-09.00.

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Aneza Fourlanou

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Leiligheter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Klimakompensert overnatting
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Hovedsentrum
  20 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
 • Vannsklie
  Ja
Rom og leiligheter
På en av Kretas beste strender ligger Sunwing Makrigialos Beach som med sine tre leilighetsbygninger utgjør et koselig familieparadis med alt hva en familie kan ønske seg. Her kan du og familien virkelig nyte en rolig og avslappende Middelhavsferie.

Her kan du se hvor leilighetene i Afrodite ligger.
Her kan du se hvor leilighetene i Apollon ligger.
Her kan du se hvor leilighetene i Pallas Athina ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Les mer om våre behagelige tilvalg.

Når du bestiller Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, og først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Small Family

Passer perfekt for en liten familie.

Apollon
Apollon

Family

Våre mest populære leiligheter.

Pallas Athina
Apollon
Apollon
Pallas Athina
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon

Happy Baby

Leiligheter for deg som reiser med helt små barn.

Pallas Athina

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Apollon

Royal Family Suite

For deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Apollon
Afrodite
Afrodite
Afrodite
Apollon

Royal Pool Suite

Hopp rett i bassenget fra terrassen din! Leiligheter med ekstra komfort.

Afrodite
Afrodite
Afrodite
Afrodite

Sunwing Makrigialos Beach består av tre bygninger. Apollon er hjertet på hotellet og Afrodite og Pallas Athina ligger nær havet.

Afrodite

Afrodite hviler på en høyde mellom de to strendene.
3 etasjer. 33 leiligheter. Bygget i 1985. Renovert i 2013 og 2016.

Apollon

Apollon er hovedbygningen med bassengområde, restaurant, bar, scene og Help Desk.
6 etasjer. 55 leiligheter. Bygget i 1984. Renovert i 2011.

Pallas Athina

Pallas Athina ligger på en høyde med vakker utsikt over havet.
2 etasjer. 30 leiligheter. bygget i 1984. Happy Baby-leilighetene ble renovert i 2013. Family-leilighetene ble renovert i 2015.

Mat og drikke

Hadde det ikke vært deilig å slippe å tenke på matlaging i ferien? På Sunwing Makrigialos Beach tilbereder våre dyktige kokker mat for både små og store. Morgen, middag og kveld.

Start dagen med en frokostbuffé der ingenting mangler. Fortsett gjerne med lunsj og middag på barnevennlige Iakovo's Kitchen & Grill som serverer både klassiske familiefavoritter som pizza, hamburger og pasta samt lokale, greske spesialiteter. Har du bare lyst til å slappe av på balkongen i din egen leilighet en kveld, er det mye godt du kan kjøpe med deg fra Mini Market & Deli, eller du kan bestille take away fra Iakovo's Kitchen & Grill. I ferien er det lørdag hele uken! Mer informasjon om tilbudet vårt samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunwing.

Iakovo's Kitchen & Grill

Vårt rimelige og populære vertshus har åpent for lunsj og middag. Her finner du et stort utvalg mat og drikke for alle aldersgrupper, servert i et hyggelig miljø. På menyen står klassiske favorittretter som salater, smørbrød, pizza, hamburgere og lokale spesialiteter. Og vil du heller kose deg med middagen på din egen balkong eller terrasse er det ikke noe problem – på Iakovo's Kitchen & Grill kan du få maten som take away.

Bufférestaurant

Du som har bestilt et av våre Inclusive-tilbud spiser lunsj og middag i bufférestauranten som ligger i leilighetsbygningen Apollon. Noen av kveldene får du sjansen til å prøve våre herlige temabufféer.

Manolis Beach Bar

Her serveres enkel mat og drikke.

Bar

Både før og etter middag kan du ta en drink i baren som ligger i Apollon. Her har de også barnevennlig drikke. Fra baren har du perfekt utsikt over showscenen, der dyktige artister opptrer med populære barne- og familieshow flere kvelder i uken.

Mini Market & Deli

Alt fra postkort, Lollo & Bernie kosedyr, sjokolade, bleier, barnemat og babyprodukter (lokale merker kan forekomme), til solkrem og nybakt brød, take away og drikke finner du i Sunwing Makrigialos Beach Mini Market. Fint hvis du vil kose deg hjemme en kveld, eller bare lengter etter litt shopping. Mini Market & Deli ligger i Apollon.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen må du lete lenge etter! Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 serverer Sunwing Makrigialos Beach en fantastisk frokostbuffé i hovedbygningen Apollon. Frukt, ferskt brød, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg, bacon... Flaks at frokosten sies å være dagens viktigste måltid! Og glem ikke at barn under 12 år spiser gratis i følge med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Sunwing Inclusive

Du spiser på hotellet fem faste dager av sju, og står fritt til å bruke de to siste dagene til for eksempel utflukter og impulsive restaurantbesøk.

I Sunwing Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé hver dag.
 • 5 lunsjer fra buffé og 5 middager fra buffé inkludert vann, brus, lokal vin eller øl.
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, italiensk, Tex Mex og BBQ.

Mer informasjon finner du på hotellets informasjonsside MySunwing.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé kl. 07.30-10.30, lunsjbuffé kl. 12.30–14.30 og middagsbuffé kl. 18.30–21.00 med vann, brus, lokal vin eller øl til maten.
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, asiatisk, gresk, italiensk, Tex Mex og BBQ.
 • Varme og kalde småretter/snacks kl. 10.30–12.00 og kl. 16.00–18.00.
 • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer og filterkaffe i baren kl. 10.30–24.00.
 • Kuleis med valgfri topping og kaker kl. 10.30–22.00.

På avreisedagen gjelder Sunwing All Inclusive frem til avreise. Har du ferie i to uker og kjøper All Inclusive kun for den første uken så gjelder denne frem til kl. 14, dag 8 (en uke etter ankomst).

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing All Inclusive.

Basseng og strand

Sunwing Makrigialos Beach ligger vakkert til ved en av Middelhavets og Kretas beste sandstrender. Her er det langgrunt og vannet er helt turkisblått.

Hotellets stolthet er bassengområdet. Her finnes det et babybasseng med solskjerming for de aller minste, Lollo & Bernies basseng for de litt større, Fun Pool for alle litt barnslige, boblebad for de mer bedagelige og ikke minst det store, herlige bassenget for alle som vil svømme eller drive med vannsport. Rundt alle bassengene har vi gratis solsenger, parasoller og basseng- og strandhåndklær. Selvfølgelig kan du ta med deg håndkleet hvis du velger å gå på stranden for å bade.

Babybasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 40 m²
Dybde: 30 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Barnebasseng

Bassengtype: Barnebasseng
Størrelse: 110 m²
Dybde: 60 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Funpool

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 214 m²
Dybde: 110 cm
Vannsklie: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00*

Sportsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 325 m²
Dybde: 280 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Boblebad

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 12 m²
Dybde: 100 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Privatbasseng Afrodite**

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 23–48 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Strand

200 m langgrunn sandstrand nedenfor hotellområdet. Trapper ned til stranden. Parasoller og solsenger til leie. 0-100 meter til stranden (avhengig av hvor på hotellområdet du bor).

*Vannsklien er åpen kl. 09.00–17.00. Barn under 10 år får bare bruke vannsklien under oppsikt av foreldre eller en annen ansvarlig voksen.
**Kun gjester som bor i suite med utgang til delt, privat basseng har tilgang til de private bassengene.
De private bassengene inneholder ca. 2% saltvann siden hotellet benytter et miljøvennlig rensesystem.

Trening og aktiviteter

På Sunwing Makrigialos Beach er det aldri langt mellom treningsmulighetene. Her kan du velge og vrake i alt fra utendørssjakk og minigolf til trening på multisportsbane eller gruppetrening i vårt store, luftige fitnessenter – ledet av utdannede og inspirerende instruktører. Du finner både treningsstudio og fitnessenter på Ocean Beach Club.

I vårt Fitnessenter finner du et variert treningstilbud for enhver smak, og i bassenget kan du trene ulike typer vannsport eller delta på en av våre populære vanngymnastikk-timer. Ved hotellet finnes det både tennisbane og multisportsbane, og i nærområdet er det også flere mer eller mindre utfordrende turstier. Sunwing Makrigialos Beach passer med andre ord bra for deg som gjerne vil ha flere treningsalternativer.

Har du glemt treningsklærne hjemme? Eller trenger du å fornye treningsgarderoben? På Sunwing Makrigialos Beach kan du kjøpe den nyeste treningskolleksjonen til Craft.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller kanskje du foretrekker vanngymnastikk eller en gruppetreningstime? Husk også at foreldre og barn kan trene sammen på våre Fitness Together-timer. På Sunwing Makrigialos Beach kan du enkelt holde både formen og humøret på topp. Alle gruppetimer er gratis og aldersgrensen er 15 år. Fitnesslokalet vårt finner du på Ocean Beach Club.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk er kanskje Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet i alle kategorier og i alle aldersgrupper. I bassenget kommer du i form på en morsom måte, under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egenhånd i flotte lokaler, helt gratis. Vårt treningsstudio ligger på Ocean Beach Club og har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 13 år, bortsett fra på Fitness Together.

Bestill en PT i ferien

På Sunwing Makrigialos Beach har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din – helt ut ifra dine egne forutsetninger. Uansett hva du har som mål eller tidligere erfaring gjør vår PT treningen både mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er med deg under hele treningstimen, og hjelper deg med alt fra kostholdsrådgivning til å legge opp et individuelt tilpasset treningsprogram.

Velg mellom tre forskjellige pakker:
50 minutter – 475 kr
3x50 minutter – 1245 kr
5x50 minutter – 1820 kr

Vil du trene med en personlig trener sammen med en annen, kan du bestille PT Duo. Den personlige treneren veileder og hjelper dere begge under treningsøkten og dere jobber sammen mot treningsmålene deres.

Prisen er 725 kr for 50 min, og pakken er for to personer.

Mer informasjon om personlig trener.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Tennis & multisport

På Sunwing Makrigialos Beach har vi både tennisbane og multisportsbane. Utstyr får du låne og leie i Help Desk. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du i Help Desk. Du kan også gå en runde på minigolfbanen.

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing Family Resorts aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Ingen trenger å gå rundt og være rastløs på Sunwing Family Resorts. Her arrangerer vi massevis av aktiviteter for barn fra 0–7 år, alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vannleker.

Sommeren 2021 vil alle barneaktiviteter foregå utendørs (gjelder inntil videre).

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

På Sunwing Makrigialos Beach ligger Lollo & Bernie Club mellom ved Pallas Athina, like ved bassengområdet. Her samles barna når det er tid for aktiviteter og hit kan de også komme for å leke, kose seg eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene kan du gjøre via Holiday Planner . Scenen ligger ved Lime Bar, i Apollon, og her kan du se våre populære barneshow og barna kan være med på Lollo & Bernie's Mini Stars eller Lollo & Bernie's Mini Disco.

På Sunwing Makrigialos Beach er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av de mange aktivitetene vi tilbyr.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se hva som skjer på hotellet i løpet av oppholdet. Programmet er live, det vil si at det er tilgjengelig kun i de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollo og Bernie har et eget lekehus som heter Lollo & Bernie Club. Flere dager i uken er det åpent hus og da er barn og voksne i alle aldre velkommen for å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie Club ligger en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash

Flere dager i uken kan alle barn delta i vannøvelser med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de utvikler sine kreative evner og lærer seg å samarbeide med andre barn.

Adventure Games

Adventure Games

I Lollo & Bernie-klubben samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år og varer i ca. 1,5 time og gjennomføres flere ganger i uken. Påmelding til aktivitetene gjør du via Holiday Planner på MySunwing og betaling skjer i Help Desk.

Familietrening

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele timen. Økten varer i 30 minutter og passer for barn fra fylte 4 til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og myke bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Lollo & Bernie's Mini Disco, ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom...? Lollo & Bernie's Mini Disco varer i ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige barneshowene med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo og Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende Cirkus Show.

Les mer om showene her

Lollo & Bernies nettbutikk

Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Sunwinghotellet for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Personalet

Personalet

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er nøye utvalgt og har erfaring med å jobbe med barn. Fremfor alt vil de gjøre det de kan for at barna skal få de beste ukene i året!

For barn og ungdom mellom 8 og 11 år (opptil 15 år i høysesong påskeferie og sommerferie) tilbyr Sunwing Makrigialos Beach massevis av morsomme aktiviteter. Her får du prøve forskjellige sportsaktiviteter både til lands og til vanns. Det finnes også biljardbord, minigolfbane, bordtennisbord, boulebane, utendørsjakk og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I vår Teen Lounge kan du spille PlayStation. Er du modig nok kan du stille opp i Teen Talent og vise frem talentet ditt eller få hjelp av showteamet til å øve inn en sang du fremfører for publikum på den store scenen.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuelt program finner du i Resortservice eller i Holiday Planner via mobil eller nettbrett. Programmet er live, noe som betyr at du kan se det kun i de periodene hotellet holder åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Teen Lounge

Vår Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ha en pause fra foreldre og småbarn. Her er det spill og underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Du kan også spille bordtennis eller biljard med dine nye venner. Noen aktiviteter er mot betaling.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11 år.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom mellom 11 og 15 år og foreldre mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet tar en gjennomgang med dere, og så kan dere trene sammen etter et fast opplegg.

Spa Together

Spa Together gir ungdom mellom 11 og 15 år muligheten til å ta en spabehandling sammen en forelder. Vi tilbyr forskjellige typer massasje og kroppsbehandlinger samt ansiktsbehandling. Spa Together bestilles alltid for to voksne, men kan benyttes av voksne eller ungdommer mellom 11 og 15 år.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – helt gratis.

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Utfordre vennene dine!

På Sunwing Makrigialos Beach finnes det mange alternativ hvis du har lyst til å utfordre de nye kompisene dine på en match. Når som helst kan dere for eksempel ta en runde på vår populære minigolfbane. Golfballer kjøper man i Mini Market og man får da spille så mye man vil i hele ferien uten at det koster noe ekstra. Dere kan også spille tennis, pingpong, biljard eller utendørssjakk (noen aktiviteter er mot betaling). Eller hvorfor ikke ta med en fotball til hotellets fine multisportsbane og arrangere en spontankamp?

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år har du nå muligheten til å synge og opptre live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Grip sjansen og vis frem talentet ditt for et jublende publikum.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

Personalet

Personalet som har ansvar for aktivitetene på Sunwing Makrigialos Beach har erfaring fra å jobbe med barn og ungdom og er valgt med omtanke. De vil gjøre hva de kan for at de unge skal få gode minner for livet!

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet rett ved havet. Noen leiligheter som vender mot gaten kan forstyrres av trafikk, barer og restauranter. Aktiviteter og underholding på nærliggende hotell kan være forstyrrende for noen av leilighetene i Pallas Athina. Store nivåforskjeller med trapper innenfor hotellområdet. Avstand til Makrigialos by ca. 1,5 km. Det er et lokalt utvalg av restauranter i nærheten av hotellet.

Makrigialos
720 55, Analipsi, Crete
Telefon: +30 28 4306 4300
makrigialos@sunwing.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunwing Makrigialos Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du buss direkte til og fra hotellet. Bussen gjør et kort stopp underveis. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen.

Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: April–oktober

Busstransport

Bussturen fra flyplassen tar ca. 2 timer og 15 minutter langs vakre, men stedvis svingete veier. Vi legger inn et rastestopp omtrent halvveis, for toalettbesøk eller kjøp av drikke og snacks.

Underholdning

Når den mest intense varmen har avtatt, stiger temperaturen på scenen på Sunwing Makrigialos Beach. Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange kjente artister har faktisk startet karrieren sin hos oss.

Familieshow

Gå ikke glipp av de populære familieshowene på Sunwing! Vi underholder med blant annet klassiske discolåter og alt det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med teater, sang og dans er den perfekte avslutningen på en deilig feriedag!

Les mer om showene her

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige showene med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo og Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med dem på spennende eventyr.

Les mer om showene her

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernie's Mini Disco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hit'en avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Vil du skjemme deg skikkelig bort i ferien kan du besøke spaavdelingen vår som ligger på søsterhotellet Ocean Beach Club. Her kan du velge mellom flere forskjellige typer massasje, kroppspeeling, ansiktsbehandlinger, pedikyr og mange andre behagelige behandlinger. På menyen står alt fra 25-minutters behandlinger til 90-minutters spapakker.

Spa Together er en mulighet til å nyte en spabehandling sammen. Hvorfor ikke unne deg litt kvalitetstid med din kjære eller en venn. Ønsker dere en 50-minutters behandling, bestiller dere vår populære Duopakke. Timebestilling og behandlingsvalg ordner dere når dere kommer frem. Begge må ha samme type behandling. Ønsker dere kortere eller lengre behandlingstid, må dere bestille på hotellet etter ankomst. Aldersgrense 11 år. Les mer på hotellets informasjonsside MySunwing.

For våre yngre gjester kan vi tilby Lollos økologiske oljemassasje og Bernies økologiske sjokolademassasje. Vi tilbyr også Teen Face for ungdom. Mer informasjon finner du i linken ovenfor.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi har forskjellige spapakker som kan forhåndsbestilles før du reiser.

NB! Sommeren 2021 tilbys et begrenset utvalg av behandlinger.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. For eksempel en dyptrensende ansiktsbehandling, en hot oil-massasje eller en klassisk pedikyr.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet Hot Stone-massasje, Sunwing Ritual eller en deilig, klassisk ansiktsbehandling.

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du:

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Aldersgrensen på våre spa er 15 år (unntaket er Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for barn).

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,5/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 629 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
90% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,8
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,4
Hotellpersonalet
4,5
Trivsel & stemning
4,6
Barnebasseng
4,6
Barnevennlig
4,6
Wifi
4,6
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "Fint hotell"

  Koselig hotell med fin beliggenhet, flott bassengområde, nydelig frokost, og hyggelig personale. Anbefales!
 • 3/5

  "Fint for småbarn"

  Veldig fint for unge voksne med små barn, som hadde underholdning ala barne-TV. Eldre voksne kan synes nedstigningen til den østlige stranden, en bratt, støpt kjørebane, er tungvinn å forsere. Fint å snorkle utenfor den østlige stranden, med fisk, krabber og eremittkreps, men forrevne fjell og mange kråkeboller noen steder. Den østlige stranden hadde store vanndammer i perioder, antagelig når det var høyvann. Den vestlige er mindre, men har høyere kvalitet. Kiosken der tar imidlertid ikke kort, en må ha kontanter. Ganske god mat i buffeten, mens grillrestaurangen bar preg av hurtigmat. Bedre mat utenfor hotellet, noen hundre meter nedi veien.
 • 5/5

  "Vellværehotellet på Kreta"

  Fantastisk beliggenhet på Kretas solkyst, servicen på hotellet var upåklagelig. Nydelig mulighet til å innta frokosten på den fantastiske terrassen med utsikt over det asurblåe Middelhavet. Spa og velvære, flotte treningsmuligheter, samt joggeturer i nærmiljøet gjør hotellet attraktivt for mennesker i alle aldre. Små og koselige restauranter i landsbyen, gir deg muligheten til å oppleve den fremragende, lokale kokkekunsten og en kan avlutte kvelden med flotte show med sang og musikk på hotellets scene.
 • 5/5

  "Apollon hotell"

  Bra hotell med god standard. Hyggelige folk i gode omgivelser. Perfekt for barn i alle aldre. Kort vei til basseng. 4 basseng i forskjellige størrelser og dybder, perfekt for barn i alle aldre. 8 min gange til stor strand der du kan gp
 • 5/5

  "Et ypperlig familiehotel."

  Jeg var på ferie med 2 barnebarn på 9 og 11. De storkoste seg, men brukte helst det øverste bassenget, der kunne de boltre seg mer med hopping og stuping, men vannskliene måtte besøkes jevnlig. Maten var veldig god, betjeningen på hotellet, i restauranten, - alle smilende og hjelpsom. Vi hadde 2 roms fam. leilighet som var perfekt. Det som var negativt var at der var en stor Hawairosebusk som var "syk" den burde vært gjort noe med. Vi unngikk å komme bort i den. En strålende fin ferie med flott vær. Jeg anbefaler virkelig dette hotellet til familier med barn i alle aldersgrupper. En litt laaang busstur, men vi kom frem 😊
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.