Et par på en strand

Budsjettvennlige sommerreiser

Billig sommerferie til varmen

Stoler du på at den norske sommeren viser seg fra sin beste side med massevis av sol og varme? Oddsene for massevis av solskinn, varme temperaturer og lunt badevann er større i syden.

Er du litt bekymret for om feriebudsjettet kan leve opp til drømmene? Heldigvis har vi mange billige reiser i sommer, som bare venter på deg.

Hvor er varmen i sommer?

Drømmer du om temperaturer som er som en god, norsk sommer? Vår varmeguide viser deg hvor det er varmt når du tenker å ha ferie.

Hoteller for enhver smak

Noen drømmer om en ferie med vandreturer på Kreta, andre vil slappe av på stranden på Mallorca. Uansett hva du vil ha, så har vi ferien og hotellet som passer for deg og ditt feriebudsjett i sommer.

Populære reisemål for billige sommerreiser

Slik gjør du sommerferien billig

To gutter sitter på en trapp og spiser is

All Inclusive gjør sommerferien billigere

Når vi er på ferie vil vi gjerne unne oss litt mer. Det kan være en en ekstra kopp kaffe, en is eller en kald drink i solnedgangen. Hvis du vil gjøre reisen i sommer billigere er det et godt tips å bestille et hotell med All Inclusive. Alt er da betalt på forhånd, og du kan nyte kaffen, isen og drinken uten å bekymre deg for regningen.

Velg [All Inclusive](/all-inclusive "hoteller med all inclusive) og slipp dyre restaurantregninger.

Kvinne sitter ved vannet med ryggen til

Reis her og nå

Gikk sommerens opprinnelige planer i vasken, eller har du is nok i magen til å vente med å bestille en reise i siste øyeblikk? Da kan du være heldig å få en billig restplass i sommer. Våre restplasser oppdateres flere ganger om dagen.

En av våre restplasser kan bli din billige reise i sommer.