Ocean Beach Club - Kypros

Ocean Beach Club by Sunwing tilbyr en perfekt kombinasjon av ferieluksus, moderne design og tilpassede detaljer som sørger for at du får et behagelig opphold enten du reiser alene, med en venn eller kjæreste eller sammen med hele familien.

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Er du ute etter en avslappende og rolig atmosfære der du kan bo i en lekker suite og samtidig ha tilgang til fasilitetene som Sunwing Sandy Bay Beach tilbyr? Da skal du legge ferien til vårt Ocean Beach Club - Kypros. Suitene er innredet ut ifra våre nordiske gjesters ønsker og behov. Her finner du samme stil som på de to andre O.B.C.-hotellene: lyst og delikat, med praktiske detaljer som god oppbevaringsplass for å gjøre ferien enkel og komfortabel. Flere av suitene har også direkte utgang til basseng slik at du kan gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

Ingen ferie er komplett uten noe godt på tallerkenen og i glasset. Som O.B.C.-gjest får du det beste av to verdener. Ocean Beach Club har en egen restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. På menyen finner du både internasjonale favoritter og lokale fristelser, alle nøye utvalgt og tilberedt med gode råvarer. Du får også tilgang til restaurantene på Sunwing, der det både er à la carte og bufférestauranter.

Som gjest på O.B.C. - Kypros velger du selv tempoet på din egen ferie. Hotellområdet har en roligere atmosfære enn de fleste andre familiehotell. Er du ute etter aktiviteter i Mini Land, Teen Lounge og show har du tilgang til søsterhotellet Sunwing Sandy Bay Beach og alle fasilitetene der. Der er også Lollo og Bernie, som raskt blir favoritter hos store og små. Hvis du og familien elsker strandliv er det flere fine strender i nærheten. Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av resorten, og er enkle å gå til via strandpromenaden.

På O.B.C. - Kypros er det også gode muligheter til å være aktiv i ferien. Gå ikke glipp av vanngymnastikk i bassenget på Sunwing Sandy Bay Beach, en populær time som pleier å få de fleste opp av solsengen. Trener du heller innendørs kan vi tilby SATS-timer og et velutstyrt treningsstudio. Det er selvfølgelig gratis å trene.

Foretrekker du å slappe helt av kan vi friste med flere herlige behandlinger i spa-avdelingen. Våre terapeuter er profesjonelle og vi bruker velkjente produkter fra Maria Åkerberg i behandlingene. Mange av produktene får du også kjøpt i spa-butikken vår.

Ocean Beach Club ligger i et rolig område, rett ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og uteliv ligger kun et par kilometer fra hotellet.

Internett

WiFi er inkludert på alle Ocean Beach Club. Ta med din egen smarttelefon, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internetthastigheten varierer.

MyO.B.C.

På hotellets informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MyO.B.C., sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Resepsjonen på Ocean Beach Club er åpen for våre gjester mellom kl. 07.00 og 23.00. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd. På øvrige tidspunkter kan du kontakte Sunwings Help Desk.

Røykfritt hotell

Ocean Beach Club er et røykfritt hotell, det er anviste røykesoner på hotellområdet. Også leiligheter, balkonger og terrasser skal være røykfrie, dette gjelder også for e-sigaretter.

Legeservice

Lege er på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp når legen ikke er på hotellet vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Nivåforskjeller med trapper inne på hotellområdet. Det er ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet er åpent fra begynnelsen av april til begynnelsen av november. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Ocean Beach Club miljøside.

Bryllup på Ocean Beach Club

Har dere lekt med tanken på å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Ocean Beach Club er en perfekt løsning hvor barna også er med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: cyprus@oceanbeachclub.net

Øvrig

Resepsjon: Åpen mellom 07.00 og 23.00. Øvrige tider kan du kontakte Sunwings Help Desk. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 12.00

Nærmeste minibank ligger ca. 100 m fra hotellet.

Bygget: 2016/2017

118 suiter, 3 etasjer

Heis: Ja, delvis. Til suitene i hovedbygningen samt suitene i øverste etasje i bygning 1, samt hele bygning 2 og 3.

Aircondition: 1. juni – 30. september

Parkering: På nabohotellet Sunwing Sandy Bay, begrenset antall

Hotellmanager

Louis Misseris

Hotellets offisielle klassifisering er A.
 • Suiter for opptil 6 personer
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Ligger ved stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Klimakompensert overnatting
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  200 m
 • Hovedsentrum
  2,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50-100 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Ocean Beach Club - Kypros ligger i stille og rolige omgivelser med perfekt beliggenhet i nærheten av en av Kypros' beste strender.

Nå blir Ocean Beach Club enda bedre! Før sommeren 2022 oppgraderer vi alle rom på O.B.C. med fasiliteter som kommer til å gjøre ferien din enda mer behagelig. Blant nyhetene er en Nespresso-maskin med noen kapsler, putemeny med to ekstra puter å velge mellom, strandveske – samt daglig påfyll av 1,5 liter vann. Med Chromecast i alle rom kan du i tillegg strømme favorittserien din til tv-en fra mobilen eller nettbrettet, hvis du skulle trenge avkobling fra solsengen.
Velkommen til en enda mer luksuriøs ferie!

Her kan du se en oversikt over hvor suitene ligger.

For en ekstra komfortabel ferie – les mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Compact Suite

Velutstyrte og komfortable suiter som er perfekt for en liten familie.

Compact Pool Suite

Velutstyrte suiter med en deilig terrasse med utgang til bassen. Perfekt for en liten familie.

Club Suite

Club Suite er de mest populære leilighetene. De er praktisk innredet og består av 2 eller 3 rom for opptil 6 personer.

Club Pool Suite

Herlige suiter med smart innredning og mulighet til å gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

Mat og drikke

I restauranten på Ocean Beach Club dekkes det hver dag opp til en deilig frokostbuffé. Frukt, nybakt brød, yoghurt, frokostblanding, juice, pålegg, pølser og egg serveres sammen med en del nye innslag fra det kypriotiske kjøkkenet. I tillegg serverer vi ferskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler. Så du kan virkelig spise en sunn og god frokost. Hvis du ønsker å spise sen frokost tilbys det lett brunsj mellom frokost og lunsj.

Til lunsj spiser du fra buffeen eller fra menyen av salater, pasta, hamburgere og lokale retter. Til middag tilbys det et spennende konsept. Du begynner med småretter fra buffeen, deretter velger du en av varmrettene våre som er spesielt utvalgt av vår kjøkkensjef og hans dyktige team. Det hele avrundes med en dessertbuffé med søtsaker og andre desserter.

Mer informasjon om vårt utvalg samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MyO.B.C.

Restauranten

Restauranten

Ocean Beach Clubs restaurant tilbyr det beste fra det kypriotiske kjøkkenet. Du som har bestilt en av våre Inclusive-konsepter spiser lunsj- og middagsbuffé her.

Bar

Bar

Du kan ta en drink i baren både før og etter middag. Her har de også barnevennlig drikke, is, snacks og kaffe.

Kiosk

Kiosk

Alt fra kald drikke, kaffe, Lollo & Bernie-kosedyr og babyprodukter (lokala merker kan forekomme) til snacks og godteri finner du i kiosken. Praktisk hvis man bare vil være på hotellet en kveld eller får et akutt shoppingbehov. For et litt større utvalg er du velkommen til å besøke vår Mini Market & Deli på Sunwing Sandy Bay Beach.

Når du bestiller et All Inclusive-tilbud på O.B.C. kan du også benytte deg av All Inclusive-programmet på Sunwing Sandy Bay Beach. Velger du å bestille Ocean Beach Inclusive, kan du også innta de inkluderte måltidene på Sunwing Sandy Bay Beach.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter! Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 dukes det opp med en fantastisk frokostbuffé på Ocean Beach Club. Frukt, nybakt brød, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg, bacon, ferskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler... Flaks at frokosten sies å være dagens viktigste måltid! Glem ikke at barn under 12 år spiser gratis sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Ocean Beach Inclusive

Ocean Beach Inclusive

Du spiser på hotellet 5 av 7 dager, og lar de to andre dagene være åpne for spontane gjøremål og utflukter.

I Ocean Beach Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé hver dag.
 • Fem buffélunsjer med vann, brus, lokal vin eller øl til maten.
 • Fem middager med meze-retter, varmrett fra meny, dessertbuffé og vann, brus lokal vin eller øl til maten.

Ingen måltider utover frokost er inkludert i Ocean Beach Inclusive på jul- og nyttårsaften, men du kan bestille fra hotellets populære festbuffé og få en middagsopplevelse utover det vanlige.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Ocean Beach Inclusive.

Ocean Beach All Inclusive

Ocean Beach All Inclusive

Dette er inkludert i Ocean Beach All Inclusive:

 • Frokostbuffé kl. 07.30-10.30, lunsjbuffé kl. 12.30-14.30 samt middag kl. 18.30-21.30 med vann, brus, lokal vin eller øl til maten.
 • På kveldene er det meze, varmrett fra menyen samt dessertbuffé.
 • Som formiddagssnacks serveres brunsj, kl. 10.30-12.00.
 • Som ettermiddagssnacks serveres en kald buffé med salat, frukt og kalde smørbrød, kl. 14.30-18.00.
 • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer, cocktails samt kaffe og kaker i baren kl. 10.30-22.30. Kaffe og te serveres frem til kl. 22.00.
 • Iskrem med forskjellige smaker, kl. 10.30-22.30.

På avreisedagen gjelder Ocean Beach All Inclusive frem til avreisen. Har du ferie i to uker og kjøper Ocean Beach All Inclusive kun for den første uken så gjelder denne frem til kl. 14, dag 8 (en uke etter ankomst).

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Ocean Beach All Inclusive.

Basseng og strand

Ocean Beach Club - Kypros (O.B.C.) ligger vakkert til ved en av Kypros' beste sandstrender. Her er det langgrunt og vannet er turkisblått.

O.B.C. ligger nær havet. Vil du tilbringe en dag på stranden, er det bare å ta med badehåndkleet og stikke ned.

Alle basseng inneholder ca. 0,7 % saltvann. Dette er fordi hotellet benytter et miljøvennlig rensesystem.

Babybasseng

Babybasseng

Bassengtype: Babybasseng
Størrelse: 29 m²
Dybde: 40 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis
Åpningstider: 08.00–19.00

Basseng

Basseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 389 m²
Dybde: 10–140 cm
Vanntype: Blanding av ferskvann og saltvann
Oppvarmet: Ja, delvis
Åpningstider: 08.00–19.00

Compact & club suite private

Compact & Club Suite private basseng bygning 1–7*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 55/81/97/109 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis
Åpningstider: 08.00–21.00

Club Suite Private basseng 8–9*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 94, 66 & 65 m²
Dybde: 130 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis
Åpningstider: 08.00–21.00

Strand

Strand

Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av hotellet. Nissi Beach er langgrunn, men det er ikke Sandy Bay. Begge har hvit, finkornet sand. Parasoller og solsenger til leie. Nissi Beach er 200 m lang og Sandy Bay er 100 m lang. 50–200 meter til stranden (avhengig av hvor på hotellet du bor). Parasoller og solsenger kan leies.

Bassengene er oppvarmet til ca. 24 grader frem til 31. mai samt fra 16. oktober og til sesongslutt.
* Kun gjester som bor i suiter med utgang til delt privat basseng har tilgang til disse bassengene.

Trening og aktiviteter

På Ocean Beach Club - Kypros (O.B.C.) er det aldri langt til treningsmulighetene. I det store og freshe fitnessenteret tilbyr vi et variert treningstilbud for alle smaker som ledes av inspirerende instruktører med utdanning fra SATS. I det herlige bassenget kan du delta i forskjellige vannsportaktiviteter eller prøve vår populære vanngymnastikk. Hvis du vil trene på egenhånd har hotellet et fint treningsstudio og vil du trene utendørs er det en treningspark ute på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. O.B.C. passer med andre ord for deg som vil ha så mange treningsalternativer som mulig.

Fitnessenteret og treningsstudioet deles med Sunwing Sandy Bay Beach og ligger vis à vis sportsbassenget der.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en løpetur eller kanskje en gruppetreningstime? På O.B.C. kan du enkelt holde både formen og humøret på topp. Alle gruppetimer er inkludert i prisen og aldersgrensen er 15 år, med unntak av våre Fitness Together-timer, der barn/ungdom i alderen 11–15 år kan trene sammen med foreldrene.

Vanngymnastikk

På Sunwing Sandy Bay Beach har Ocean Beach Clubs gjester tilgang til vanngymnastikk som kanskje er den mest populære aktivitet i alle kategorier og i alle aldersgrupper. Hopp i bassenget og opplev en treningstime utenom det vanlige, under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i fine treningslokaler. Vårt treningsstudio ligger ved siden av sportsbassenget på Sunwing Sandy Bay Beach og har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 13 år, unntatt på Fitness Together.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Bestill en PT i ferien – fra sommeren 2022

På Ocean Beach Club har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din basert på dine egne forutsetninger. Uansett hva slags mål eller tidligere erfaring du har bidrar en PT til å gjøre treningen mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er sammen med deg under hele treningsøkten og tilbyr alt fra enkel kostholdsrådgivning til individuelt tilpasset treningsprogram.

Velg mellom tre forskjellige pakker:
50 min 475 kr
3x50 min 1225 kr
5x50 min 1875 kr

Vil du trene med en personlig trener sammen med en annen, kan du bestille PT Duo. Den personlige treneren veileder og hjelper dere begge under treningsøkten og dere jobber sammen mot treningsmålene deres.

Prisen er 725 kr for 50 min, og pakken er for to personer.

Mer informasjon finner du her.

Tennis & multisport

Som gjest på Ocean Beach Club har du tilgang til både tennisbane og multisportsbane på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Utstyr kan du låne og leie i resepsjonen. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du i resepsjonen, tider kan variere. Du kan også gå en runde på Sunwing Sandy Bay Beach minigolfbane eller utfordre naboen i boccia.

Sykling

Ocean Beach Club er et fint utgangspunkt for sykkelturer hvis du vil utforske omgivelsene på egen hånd. Vi har kartlagt våre favorittruter og du kan laste dem ned via BikeMap.net. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned sykkelrutene til treningsappen din

Rulleski

I nærheten av hotellet er det flere gode rulleskiløyper. Vi har kartlagt våre favoritter og dessuten gjort dem tilgjengelig for nedlasting til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned til treningsappen din

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwings aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

På O.B.C. er det rolig, men ikke kjedelig. Hos vår nabo Sunwing Sandy Bay Beach er barn og ungdom fra O.B.C. alltid velkommen. Der finner du Lollo & Bernie Club, show, lekepark og en mengde barneaktiviteter. Alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernies ministars og vannleker. I Lollo & Bernie-klubben er det også åpent hus der alle barn som er lei av å bade komme for å tegne, leke eller se på film.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

Lollo & Bernie-klubben ligger like ved Teen Lounge og sportsbassenget. Her samles barna når det er tid for aktiviteter og hit kan de også gå for å tegne, leke eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på MyOBC. Scenen ligger like ved, og her kan du se våre populære barneshow og barna kan være med på Lollo & Bernies ministars eller minidisco. På Ocean Beach Club er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av de mange aktivitetene vi tilbyr.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se hva som skjer på hotellet i løpet av oppholdet. Programmet er live, det vil si at det er tilgjengelig kun i de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollo og Bernie har et eget lekehus som kalles Lollo & Bernie-klubben. Flere dager i uken er det åpent hus, da er barn og voksne i alle aldre velkommen til å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie-klubben ligger det en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash

Flere dager i uken kan alle barn delta i Play & Splash – vannøvelser med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de utvikler sine kreative evner og lærer seg å samarbeide med andre barn.

Adventure Games

Adventure Games

I Lollo & Bernie-klubben samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernie's bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år, varer i ca. 1,5 time og arrangeres flere ganger i uken. Påmelding og betaling skjer i Help Desk.

Familietrening

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele timen. Økten varer i 30 minutter og passer for barn fra fylte 4 til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernies ministars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for minidisco, ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom... Lollo & Bernies minidisco varer i ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av det herlige showet med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med dem på ferie, heie på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende Cirkus Show

Les mer om showene her

Lollo & Bernies nettbutikk

Lollo & Bernie's nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Ocean Beach Club for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Personalet

Personale

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Sandy Bay Beach er nøye utvalgte, og har erfaring med å jobbe med barn og ungdom. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna og ungdommene de beste ukene i året.

For barn og ungdom mellom 8 og 11 år (opptil 15 år i høysesong, sommer- og høstferie) tilbyr Sunwing Sandy Bay Beach mye morsomt å gjøre. Du kan prøve forskjellige sportsaktiviteter både i vannet og på land. Hotellet har også spillehall, biljardbord, minigolfbane, bordtennisbord og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I vår Teen Lounge på Sunwing Sandy Bay Beach kan du spille PlayStation. Er du modig nok kan du være med i Teen Talent og vise frem talentet ditt eller få hjelp av showteamet til å øve inn en sang du fremfører for publikum på den store scenen.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuelt program finner du i Resortservice eller i Holiday Planner via mobil eller nettbrett. Programmet er live, noe som betyr at du kan se det kun i de periodene hotellet holder åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Teen Lounge

Teen Lounge

Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her tilbys film, spill og underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ut i solen igjen og trenger litt mer fysiske utfordringer kan du spille minigolf eller biljard med dine nye venner.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt. På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11 år.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom mellom 11 og 15 år og foreldre mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet tar en gjennomgang med dere, og så kan dere trene sammen etter et fast opplegg.

Spa Together

Spa Together gir ungdom mellom 11 og 15 år muligheten til å ta en spabehandling sammen en forelder. Vi tilbyr forskjellige typer massasje og kroppsbehandlinger samt ansiktsbehandling. Spa Together bestilles alltid for to voksne, men kan benyttes av voksne eller ungdommer mellom 11 og 15 år.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – og det beste av alt, det er helt gratis.

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Utfordre vennene dine!

På Ocean Beach Club er du alltid nær flere alternativer hvis du har lyst til å røre på deg. Når som helst kan du for eksempel ta deg en runde på den populære minigolfbanen på Sunwing Sandy Bay Beach. Det samme gjelder hvis du får lyst til å spille pingpong, boccia eller biljard - alt finnes på hotellområdet eller på Sunwing Sandy Bay Beach. Du kan også spille tennis og volleyball – eller hvorfor ikke ta med en fotball ned til stranden og spille en kamp på sparket? Noen aktiviteter er mot betaling.

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Flash Mob

... en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

Personale

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Sandy Bay Beach er nøye utvalgte, og har erfaring med å jobbe med barn og ungdom. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna og ungdommene de beste ukene i året.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet rett ved havet. Avstand til Ayia Napa sentrum er ca. 2,5 km. Busstransport fra flyplassen tar ca. 50 minutter. I noen leiligheter kan underholdning fra nabohotell og trafikkstøy fra veien utenfor hotellet oppleves som forstyrrende.

75 Nissi Avenue, P.O Box 30150
5340 Ayia Napa
Telefon: +357 2384 6000
cyprus@oceanbeachclub.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Som gjest på Ocean Beach Club Kypros tilbys du Easy Travel. Det betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen.

Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: April–november

Underholdning

Når de varme, solfylte dagene har blitt til svale kvelder drar vi i gang underholdningen på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og våre populære barneshow og proffe familieshow avløser hverandre. Sett deg godt til rette med en forfriskning i glasset og nyt underholdningen.

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showene her

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av fantastisk underholdning med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo & Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende eventyr.

Les mer om showene her

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernies ministars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernies minidisco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Kritthvite strender, turkisblått vann og strålende sol er vel og bra – men vil du føle deg ekstra bra i ferien anbefaler vi et besøk i vår spa-avdeling. Her kan du nyte flere ulike typer massasje, topp-til-tå-peeling, ansiktsbehandlinger og mange andre skjønne behandlinger. På menyen finner du alt fra 25-minutters behandlinger til 90-minutters spapakker.

Spa Together er en mulighet til å nyte en spabehandling sammen. Hvorfor ikke unne deg litt kvalitetstid med din kjære eller en venn. Ønsker dere en 50-minutters behandling, bestiller dere vår populære Duopakke. Timebestilling og behandlingsvalg ordner dere når dere kommer frem. Begge må ha samme type behandling. Ønsker dere kortere eller lengre behandlingstid, må dere bestille på hotellet etter ankomst. Aldersgrense 11 år. Les mer her eller på hotellets egen informasjonsside MyO.B.C.

For våre yngre gjester kan vi tilby Lollos økologiske oljemassasje og Bernies økologiske sjokolademassasje. Vi tilbyr også Teen Face for ungdom. Mer informasjon finner du i linken ovenfor.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi har flere spapakker som kan forhåndsbestilles før du reiser.

Spaavdelingen deles med Sunwing Sandy Bay Beach og ligger vis à vis sportsbassenget på Sunwing.

NB! Sommeren 2021 tilbys et begrenset utvalg av behandlinger.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. en dyprengjørende ansiktsbehandling, en hot-oil massasje eller en klassisk pedikyr.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet Hot Stone-massasje, Sunwing Ritual eller rett og slett en herlig klassisk ansiktsbehandling.

Luksus for én

90 min. Trenger du litt egentid i ferien anbefaler vi 'Luksus for én'. Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid for deg selv.

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tid for behandlingen bestilles på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Aldersgrensen på våre spa er 15 år (unntaket er Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for barn).

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,8/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 613 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
94% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,8
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,6
Hotellpersonalet
4,7
Trivsel & stemning
4,6
Barnebasseng
4,6
Barnevennlig
4,6
Wifi
4,6
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 2/5
  Vi hadde kakerlakker på to av rommene vi hadde i løp av ferien. Personalet var svært lite hyggelig og løsningsorientert. Ikke en kjekk opplevelse.
 • 5/5
  Vi var en uke, og ønsket oss komfort og en avslappet ferie. Hotellet og personalet var perfekt til dette. Hotellet ligger perfekt mellom to strender Nærme nok til at man kan bade i havet, selv om man ligge på solsengene på hotellet, men langt nok unna til å slippe ev støy. Akkurat langt nok fra Ayia Napa, til å gå inn, langs en hyggelig strandpromenade, for en god middag eller bare for å nyte livet. Personalet på hotellet var hyggelige, dyktige og profesjonelle. Vi kommer til å reise hit igjen
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.