Bassengområdet på Ocean Beach Club – Kypros

Ocean Beach Club - Kypros

Hotellvurdering: 4,5

 • Suiter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • All Inclusive som tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Beliggenhet på stranden
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Direktebuss t/r flyplassen*
 • Innsjekking av bagasje på hotellet*
 • Spa
 • Treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Babybasseng, beskyttet mot solen
 • Røykfritt

Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har den perfekte kombinasjonen av å være barnevennlige hotell med pent og avslappende design. Etter suksessene på både Kreta og Gran Canaria åpner vi 30. juni 2017 dørene til enda et Ocean Beach Club – ved en av Kypros' beste strender!

Er du ute etter et avslappende og rolig miljø der du og familien kan bo i pene suiter og samtidig ha tilgang til det utvalget som Sunwing Sandy Bay Beach tilbyr? Da bør du velge en ferie på vårt nye Ocean Beach Club Kypros, som ønsker sine første gjester velkommen sommeren 2017. Suitene har samme stil som på de to andre OBC-hotellene – lyse, freshe og luksuriøse, med smarte detaljer som god oppbevaringsplass for å gjøre ferien så komfortabel som mulig. Flere av suitene har også direkte utgang til basseng slik at du kan hoppe rett uti fra din egen terrasse.

Ingen ferie er komplett uten noe godt på tallerkenen og i glasset. Som OBC-gjest får du det beste av to verdener. Ocean Beach Club har en egen restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. På menyen finner du både internasjonale favoritter og lokale fristelser, alle nøye utvalgt og tilberedt med gode råvarer. Du får også tilgang til restaurantene på Sunwing, der det både er à la carte og bufférestauranter.

Som gjest på OBC - Kypros velger du selv tempoet på din egen ferie. Hotellområdet har en roligere atmosfære enn de fleste andre familiehotell. Er du ute etter aktiviteter i Mini Land, Teen Lounge og show har du tilgang til søsterhotellet Sunwing Sandy Bay Beach og alle fasilitetene der. Der er også Lollo og Bernie, som raskt blir favoritter hos store og små. Hvis du og familien elsker strandliv er det flere fine strender i nærheten. Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av resorten, og er enkle å gå til via strandpromenaden.

På OBC - Kypros er det også gode muligheter til å være aktiv i ferien. Gå ikke glipp av vanngymnastikk i bassenget på Sunwing Sandy Bay Beach, en populær time som pleier å få de fleste opp av solsengen. Trener du heller innendørs kan vi tilby SATS-Elixia-timer og et velutstyrt treningsstudio. Det er selvfølgelig gratis å trene.

Hvis avslapning heller er din greie kan vi friste med flere herlige behandlinger i spa-avdelingen. Våre terapeuter er godt utdannet og vi bruker produkter med godt renommé som Decleor og Maria Åkerberg i behandlingene. Mange av produktene kan du også kjøpe med deg hjem i spa-butikken vår.

Ocean Beach Club ligger i et rolig område, rett ved havet. Utenfor hotellet er det endel restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og uteliv ligger kun et par kilometer fra hotellet.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Les mer om dette her.

Les mer Ocean Beach Club - Kypros Skjul tekst Røykfritt på Ocean Beach Club

Ocean Beach Club Kypros er et røykfritt hotell med unntak av et par røykeområder som finnes på anlegget. Les mer under Hotellfakta.

*Transport er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg. Direkte transport og innsjekking ved hjemreise gjelder når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta for å se hva som gjelder for din reise til OCean Beach Club. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Adresse

75 Nissi Avenue
P.O Box 30150
5340 Ayia Napa, Cyprus

Fasiliteter på Ocean Beach Club - Kypros

Prisliste