• barnevennlig

Ocean Beach Club - Kypros

Ocean Beach Club by Sunwing tilbyr en perfekt kombinasjon av et barnevennlig hotell og lekker, avslappet design. Etter suksessene på både Kreta og Gran Canaria valgte vi Kypros som reisemål for vårt tredje Ocean Beach Club (OBC). Hotellet har en fantastisk beliggenhet rett ved en av Kypros' beste strender.

Er du ute etter et avslappende og rolig miljø der du og familien kan bo i pene suiter og samtidig ha tilgang til det utvalget som Sunwing Sandy Bay Beach tilbyr? Da bør du velge en ferie på vårt nye Ocean Beach Club Kypros. Suitene har samme stil som på de to andre OBC-hotellene – lyse og delikate med smarte detaljer som god oppbevaringsplass for å gjøre ferien så komfortabel som mulig. Flere av suitene har også direkte utgang til basseng slik at du kan hoppe rett uti fra din egen terrasse.

Ingen ferie er komplett uten noe godt på tallerkenen og i glasset. Som OBC-gjest får du det beste av to verdener. Ocean Beach Club har en egen restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. På menyen finner du både internasjonale favoritter og lokale fristelser, alle nøye utvalgt og tilberedt med gode råvarer. Du får også tilgang til restaurantene på Sunwing, der det både er à la carte og bufférestauranter.

Som gjest på OBC - Kypros velger du selv tempoet på din egen ferie. Hotellområdet har en roligere atmosfære enn de fleste andre familiehotell. Er du ute etter aktiviteter i Mini Land, Teen Lounge og show har du tilgang til søsterhotellet Sunwing Sandy Bay Beach og alle fasilitetene der. Der er også Lollo og Bernie, som raskt blir favoritter hos store og små. Hvis du og familien elsker strandliv er det flere fine strender i nærheten. Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av resorten, og er enkle å gå til via strandpromenaden.

På OBC - Kypros er det også gode muligheter til å være aktiv i ferien. Gå ikke glipp av vanngymnastikk i bassenget på Sunwing Sandy Bay Beach, en populær time som pleier å få de fleste opp av solsengen. Trener du heller innendørs kan vi tilby SATS-timer og et velutstyrt treningsstudio. Det er selvfølgelig gratis å trene.

Foretrekker du å slappe helt av kan vi friste med flere herlige behandlinger i spa-avdelingen. Våre terapeuter er profesjonelle og vi bruker velkjente produkter som Decleor og Maria Åkerberg i behandlingene. Mange av produktene får du også kjøpt i spa-butikken vår.

Ocean Beach Club ligger i et rolig område, rett ved havet. Utenfor hotellet er det endel restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og uteliv ligger kun et par kilometer fra hotellet.

Vings gjester har kåret Ocean Beach Club - Kypros til et av de ti beste hotellene i 2018.

Internett

WiFi er inkludert på alle Ocean Beach Clubs*. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internetthastigheten varierer.

MyO.B.C. – hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetesprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt mer informasjon om hotellets øvrige tibud og aktiviteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Røykfritt hotell

Ocean Beach Club er et røykfritt hotell, det er anviste røykesoner på hotellområdet. Også leiligheter, balkonger og terrasser skal være røykfrie, dette gjelder også for e-sigaretter.

Legeservice

Lege er på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp når legen ikke er på hotellet vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Nivåforskjeller med trapper inne på hotellområdet. Det er ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet er åpent fra begynnelsen av april til begynnelsen av november. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Ocean Beach Clubs miljøside.

Bryllup på Ocean Beach Club

Har dere lekt med tanken på å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Ocean Beach Club er en perfekt løsning hvor barna også er med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: cyprus@oceanbeachclub.net

Øvrig

Resepsjon: Åpen mellom 07.00 og 23.00. Øvrige tider kan du kontakte Sunwings Help Desk. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 12.00

Nærmeste minibank ligger ca. 100 m fra hotellet.

Bygget: 2016/2017

118 suiter, 3 etasjer

Heis: Ja, delvis. Til suitene i hovedbygningen samt suitene i øverste etasje i bygning 1, samt hele bygning 2 og 3.

Aircondition: 1. juni – 30. september

Parkering: På nabohotellet Sunwing Sandy Bay, begrenset antall

Hotellmanager

Louis Misseris

Hotellets offisielle klassifisering er 4,5.
 • Suiter for opptil 6 personer
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Ligger ved stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  200 m
 • Hovedsentrum
  2,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50-100 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Ocean Beach Club - Kypros ligger i stille og rolige omgivelser med perfekt beliggenhet i nærheten av en av Kypros' beste strender.

Her kan du se hvor suitene ligger.
Her kan du se hvor suitene ligger. Gjelder fra sommeren 2020.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Compact Suite

Velutstyrte og komfortable suiter som er perfekt for en liten familie.

Compact Pool Suite

Velutstyrte suiter med en deilig terrasse med utgang til bassen. Perfekt for en liten familie.

Club Suite

Club Suite er vårt mest populære boalternativ og består av to til tre praktsisk innredede rom for opptil 6 personer.

Club Pool Suite

Herlige suiter med smart innredning og mulighet til å gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

Mat og drikke

I restauranten på Ocean Beach Club dekkes det hver dag opp til en deilig frokostbuffé. Frukt, nybakt brød, yoghurt, frokostblanding, juice, pålegg, pølser og egg serveres sammen med en del nye innslag fra det kypriotiske kjøkkenet. I tillegg serverer vi ferskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler. Så du kan virkelig spise en sunn og god frokost. Hvis du ønsker å spise sen frokost tilbys det lett brunsj mellom frokost og lunsj.

Til lunsj spiser du fra buffeen eller fra menyen av salater, pasta, hamburgere og lokale retter. Til middag tilbys det et spennende konsept. Du begynner med småretter fra buffeen, deretter velger du en av varmrettene våre som er spesielt utvalgt av vår kjøkkensjef og hans dyktige team. Det hele avrundes med en dessertbuffé med søtsaker og andre desserter. Det finnes også en kveldsmeny som består av internasjonale og lokale retter hvis du ikke vil spise fra buffeen. Kveldsmenyen akkompagneres av en vinliste som består av lokale og internasjonale viner. Det tilbys også spennende vegetarretter på Ocean Beach Club. Prøv for eksempel vår steak minute av sellerirot eller smak på en løk- og spisskålpakora i tortillalefse.
Hvis du vil ha det ekstra komfortabelt bestiller du Ocean Beach All Inclusive. Da kan du nyte helpensjon med frokostbuffé, brunsj, lunsjbuffé, afternoon snacks og OBCs nye og populære middagskonsept. I tillegg til dette får du tilgang til våre populære cocktail- og bassengbar fra morgen til kveld.

Vi ønsker deg velkommen til å nyte et All Inclusive-konsept i et herlig miljø. Og du, når du bestiller et All Inclusive-tilbud på OBC får du i tillegg også spise måltidene dine på Sunwing Sandy Bay Beach. Du finner mer informasjon om de ulike tilbudene samt åpningstider nedenfor og på hotellets egen informasjonsside MyO.B.C.

Restauranten

Åpen:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–16.00
Middag: 18.30–22.00
Ocean Beach Clubs restaurant tilbyr det beste fra det kypriotiske kjøkkenet. Du som har bestilt en av våre Inclusive-konsepter spiser lunsj- og middagsbuffé her.

Bar

Åpen: 10.30–22.30
Du kan ta en drink i baren både før og etter middag. Her har de også barnevennlig drikke, is, snacks og kaffe.

Kiosk

Åpent: 08.00–21.00
Alt fra kald drikke, kaffe, Lollo & Bernie-kosedyr og babyprodukter (lokala merker kan forekomme), snacks og godteri finner du i kiosken. Praktisk hvis man bare vil være på hotellet en kveld eller får et akutt shoppingbehov. For et litt større utvalg er du velkommen til å besøke vår Mini Market & Deli på Sunwing Sandy Bay Beach.

Åpningstidene kan bli endret i løpet av sesongen. Aktuelle åpningstider finnes på hotellet ved ankomst.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter! Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 dukes det opp med en fantastisk frokostbuffé på Ocean Beach Club. Frukt, nybakt brød, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg, bacon, ferskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler ... Flaks at frokosten er dagens viktigste måltid! Glem ikke at barn under 12 år spiser gratis sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Ocean Beach Inclusive

Du spiser på hotellet 5 av 7 dager, og lar de to andre dagene være åpne for spontane gjøremål og utflukter.

I Ocean Beach Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé hver dag.
 • Fem buffélunsjer med vann, brus, lokal vin eller øl til maten.
 • Fem middager med meze-retter, varmrett fra meny, dessertbuffé og vann, brus lokal vin eller øl til maten.

Ingen måltider utover frokost er inkludert i Ocean Beach Inclusive på jul- og nyttårsaften, men du kan bestille fra hotellets populære festbuffé og få en middagsopplevelse utover det vanlige.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Ocean Beach Inclusive.

Ocean Beach All Inclusive

Dette er inkludert i Ocean Beach All Inclusive:

 • Frokostbuffé kl. 07.30-10.30, lunsjbuffé kl. 12.30-14.30 samt middag kl. 18.30-21.30 med vann, brus, lokal vin eller øl til maten.
 • På kveldene er det meze, varmrett fra menyen samt dessertbuffét.
 • Som formiddagssnacks serveres brunsj, kl. 10.30-12.00.
 • Som ettermiddagssnacks serveres en kald buffé med salat, frukt og kalde smørbrød, kl. 14.30-18.00.
 • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer, cocktails samt kaffe og kaker i baren kl. 10.30-22.30. Kaffe og te serveres frem til kl. 22.00.
 • Iskrem med forskjellige smaker, kl. 10.30-22.30.

På avreisedagen gjelder Ocean Beach All Inclusive frem til avreisen. Har du ferie i to uker og kjøper Ocean Beach All Inclusive kun for den første uken så gjelder denne frem til kl. 14, dag 8 (en uke etter ankomst).

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Ocean Beach All Inclusive.

Basseng og strand

Ocean Beach Club - Kypros (OBC) ligger vakkert til ved en av Kypros' beste sandstrender. Her er det langgrunt og vannet er turkisblått.

Veien til total familielykke går via bassengområdet. Enten du slapper av på en solseng ved bassenget eller tar en avkjølende dukkert. Babybassenget er plassert et stykke fra voksenbassenget, slik at små barn ikke skal hoppe uti på dypt vann i et ubevoktet øyeblikk Vi har badevakter ved bassenget hver dag mellom kl. 11.00 og 17.00.

Dere trenger ikke å fylle koffertene med basseng- og strandhåndklær til hele familien. På OBC får alle låne hvert sitt myke frottéhåndkle. Trenger dere nye, er det bare å bytte de gamle - helt gratis. Det skal være enkelt å reise.

OBC ligger nær havet. Vil du tilbringe en dag på stranden, er det bare å ta med badehåndkleet og stikke ned.

Alle basseng inneholder ca. 0,7 % saltvann. Dette er fordi hotellet benytter et miljøvennlig rensesystem.

Babybasseng

Bassengtype: Babybasseng
Størrelse: 29 m2
Dybde: 40 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–19.00

Basseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 389 m2
Dybde: 10-140 cm
Vanntype: Blanding av ferskvann og saltvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–19.00

Compact & Club Suite private basseng bygning 1–7*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 55/81/97/109 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis
Åpningstider: 08.00–21.00

Club Suite Private basseng 8–9*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 94, 66 & 65 m²
Dybde: 130 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis
Åpningstider: 08.00–21.00

Strand

Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av hotellet. Nissi Beach er langgrunn, men det er ikke Sandy Bay. Begge har hvit, finkornet sand. Parasoller og solsenger til leie. Nissi Beach er 200 m lang og Sandy Bay er 100 m lang. 50–200 meter til stranden (avhengig av hvor på hotellet du bor). Parasoller og solsenger kan leies.

* Kun gjester som bor i suiter med utgang til delt privat basseng har tilgang til disse bassengene. De er oppvarmet til ca. 24 grader frem til 30. april 2019 og 31. mai 2020.

Trening og aktiviteter

På Ocean Beach Club - Kypros (OBC) er det aldri langt til treningsmulighetene. I det store og freshe fitnessenteret tilbyr vi et variert treningstilbud for alle smaker som ledes av inspirerende instruktører med utdanning fra SATS. I det herlige bassenget kan du delta i forskjellige vannsportaktiviteter eller prøve vår populære vanngymnastikk. Hvis du vil trene på egenhånd har hotellet et fint treningsstudio og vil du trene utendørs er det en treningspark ute på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. OBC passer med andre ord for deg som vil ha så mange treningsalternativ som mulig.

Fitnessenteret og treningsstudioet deles med Sunwing Sandy Bay Beach Resort og ligger rett overfor sportsbassenget der.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en løpetur eller kanskje en gruppetreningstime? På OBC kan du enkelt holde både formen og humøret på topp. Alle gruppetimer er gratis og aldersgrensen er 15 år. Husk også at foreldre og barn kan trene sammen på våre Fitness Together-timer.

Nyhet sommeren 2019! Vil du utfordre deg selv på flere nivåer kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Prøv mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Vanngymnastikk

På Sunwing Sandy Bay Beach har Ocean Beach Clubs gjester tilgang til vanngymnastikk som kanskje er den mest populære aktivitet i alle kategorier og i alle aldersgrupper. Hopp i bassenget og opplev en treningstime utenom det vanlige, under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i fine treningslokaler, helt gratis. Vårt treningsstudio ligger ved siden av sportsbassenget på Sunwing Sandy Bay Beach og har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 13 år.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Bestill en PT i ferien

På Ocean Beach Club har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din basert på dine egne forutsetninger. Uansett hva slags mål eller tidligere erfaring du har bidrar en PT til å gjøre treningen mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er sammen med deg under hele treningsøkten og tilbyr alt fra enkel kostholdsrådgivning til individuelt tilpasset treningsprogram. Gjelder i perioden 1.4.–4.11.2019.

Velg mellom tre forskjellige pakker:
50 min 475 kr
3x50 min 1245 kr
5x50 min 1795 kr

Mer informasjon finner du her.

PT Duo

Vil du trene med en personlig trener sammen med en annen kan du bestille PT Duo. Den personlige treneren coacher og hjelper dere under treningstimen og dere jobber sammen mot treningsmålene deres.

Prisen er 725 kr for 50 min, og pakken er for to personer. Gjelder 1.4.–4.11. 2019.

Crawlkurs for nybegynnere

En aktivitet for både voksne og barn. Gjennom tre kurstimer får du et basiskurs i crawl av våre dyktige instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak og benspark, hvordan man puster samt å praktisk øve på og forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken.

Alder: Fra 12 år
Mål: Å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust.
Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)
Kurslengde: 3 kurstimer à 40 minutter
Periode: 8.6.–15.8.2019, for- eller ettermiddag, kan bestilles av gjester med ankomstdag mandag og fredag.

Les mer om svømmeskolen.

PT Swim – privat svømmelærer

En egen aktivitet tilpasset dine personlige behov. Det kan være å lære seg grunnprinsippene for crawl eller finpusse teknikken for deg som allerede har grunnlaget. Du får hjelp av din private svømmelærer til å legge opp riktig trening over en eller flere kurstimer slik at du når dine individuelle mål.

Ferdighetskrav: Ingen (timen tilpasses individuelle forutsetninger og mål)
Kurslengde: 1 økt à 40 minutter
Sted: Nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach
Periode: 8.6.–15.8.2019, for- eller ettermiddag, kan bestilles av gjester med ankomstdag mandag og fredag.

Tennis & multisport

Som gjest på Ocean Beach Club har du tilgang til både tennisbane og multisportsbane på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Utstyr kan du låne og leie i resepsjonen. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du i resepsjonen, tider kan variere. Du kan også gå en runde på Sunwing Sandy Bay Beach minigolfbane eller utfordre naboen i boccia.

Sykling

Ocean Beach Club er et fint utgangspunkt for sykkelturer hvis du vil utforske omgivelsene på egen hånd. Vi har kartlagt våre favorittruter og du kan laste dem ned via BikeMap.net. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned sykkelrutene til treningsappen din

Rulleski

I nærheten av hotellet er det flere gode rulleskiløyper. Vi har kartlagt våre favoritter og dessuten gjort dem tilgjengelig for nedlasting til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned til treningsappen din

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwings aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Der barna trives, trives også de voksne. Livet på Ocean Beach Club - Kypros er rolig og kretser rundt bassengene, stranden og det herlige familielivet.

OBC er rolig men ikke kjedelig. Hos vår nabo Sunwing Sandy Bay Beach er barn og ungdom fra OBC alltid velkommen. Der finner du Mini Land, show, lekepark og en mengde barneaktiviteter. Alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vannleker. I Mini Land er det også åpent hus der alle barn som er lei av å bade komme for å tegne, leke eller se på film.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

Lollo & Bernie's Mini Land ligger like ved Teen Lounge og sportsbassenget. Her samles barna når det er tid for aktiviteter og hit kan de også gå for å tegne, leke eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på MySunwing. Scenen ligger i tilknytning til Lime Bar. Her kan du se våre populære barneshow og barna kan være med på Lollo & Bernie's Mini Stars eller Mini Disco. På Ocean Beach Club er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av de mange aktivitetene vi tilbyr.

Aktivitetsprogram

Hva skjer på hotellet i løpet av oppholdet? Hvilke aktiviteter som arrangeres kan du se i Holiday Planner. Programmet er live, det betyr at du bare kan se det de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst. Les om alle aktivitetene på Sunwing Sandy Bay.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo og Bernie har et eget lekehus som kalles Lollo & Bernie's Mini Land. Flere dager i uken er det åpent hus, da er barn og voksne i alle aldre velkommen til å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land ligger det en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash og Mini Play

Flere dager i uken kan alle barn delta i Play & Splash – vannøvelser med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Mini Play er lek og bevegelse til musikk for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de får utvikle sin kreativitet og lære seg å samarbeide med andre barn.

Svømmeskole på OBC

Nå kan alle barn lære seg å svømme i løpet av ferien på OBC! I perioden 8.6.–15.8. tilbyr vi svømmeskole på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach, i samarbeid med Medley. Tanken bak svømmeskolen er at barn og unge skal ha det gøy i vannet, og gjennom dette lære seg å svømme og bli trygge i vannet. Etter fullført kurs får barna selvsagt en medalje. Svømmeskolen ledes av svensk personale utdannet av Medley. Svømmeskolen er for barn fra 4 år og er delt inn i to nivåer med fem leksjoner pr. uke. Timene holdes på for- eller ettermiddagen, og svømmeskolen kan bestilles til barn som har ankomstdag mandag og fredag.

Bli kjent med livet under vann og lær deg å svømme som en fisk.

Nå har du sjansen til å kjenne hvordan det er å være en av de kuleste skapningene i havet. Kom alene eller sammen med en venn og opplev dette spennende eventyret! Hopp i havet og legg på svøm med din egen halefinne. Svømmetimen bestilles direkte på hotellet og tilbys i samme perioder som svømmeskolen.

Alder Fra 7 år.
Ferdighetskrav: Trygg i vannet, svømmedyktig (minst 25 m), dykke på dypt vann, svømme under vann og veksle fra mage- til ryggsvømming.
Kursvarighet: 1 kurstime à 40 minutter.
Periode: 8.6.–15.8.2019, formiddag eller ettermiddag, kan bestilles til barn med ankomst mandag og fredag

Adventure Games

I Mini Land samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernie's bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år, varer i ca. 1,5 time og arrangeres flere ganger i uken. Påmelding og betaling skjer i Help Desk.

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele timen. Økten varer i 30 minutter og passer for barn fra fylte 4 til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Mini Disco, ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom... Mini Disco varer i ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av det herlige showet med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med dem på ferie, heie på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende Cirkus Show

Les mer om showene her

Lollo & Bernie's nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Ocean Beach Club for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er valgt med omtanke og har erfaring med å jobbe med barn. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna de beste ukene i året!

For barn og ungdom mellom 8 og 11 år (opptil 15 år i høysesong, sommer- og høstferie) tilbyr Sunwing Sandy Bay Beach mye morsomt å gjøre. Du kan prøve forskjellige sportsaktiviteter både i vannet og på land. Hotellet har også spillehall, biljardbord, minigolfbane, bordtennisbord og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I vår Teen Lounge på Sunwing Sandy Bay Beach kan du spille PlayStation. Hvis du er modig kan du stille opp i Teen Idol i skoleferiene. Der får du hjelp av showteamet til å øve inn en låt som du deretter opptrer med på den store scenen foran publikum.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuellt program finner du i Resortservice eller på vår informasjonsside Holiday Planner på mobilen eller nettbretttet ditt. Programmet er live, det betyr at du bare kan se det i de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst. Les om alle aktivitetene på Sunwing Sandy Bay Beach.

Teen Lounge

Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her tilbys film, spill og underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ut i solen igjen og trenger litt mer fysiske utfordringer kan du spille minigolf eller biljard med dine nye venner.

Crawlkurs for nybegynnere

En aktivitet for både voksne og barn. Gjennom tre kurstimer får du et basiskurs i crawl av våre dyktige instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak og benspark, hvordan man puster samt å praktisk øve på og forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken.

Alder: Fra 12 år
Mål: Å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust.
Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)
Kurslengde: 3 kurstimer à 40 minutter
Periode: 8.6.–15.8.2019, formiddag eller ettermiddag, kan bestilles av gjester med ankomstdag mandag og fredag.

Les mer om svømmeskolen.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt. På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11 år.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom mellom 11 og 15 år og foreldre mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet tar en gjennomgang med dere, og så kan dere trene sammen etter et fast opplegg.

Spa Together

Spa Together gir ungdom mellom 11 og 15 år muligheten til å ta en spabehandling sammen en forelder. Vi tilbyr forskjellige typer massasje og kroppsbehandlinger samt ansiktsbehandling. Spa Together bestilles alltid for to voksne, men kan benyttes av voksne eller ungdommer mellom 11 og 15 år.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – og det beste av alt, det er helt gratis.

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Boccia, biljard ...

På Ocean Beach Club er du alltid nær flere alternativer hvis du har lyst til å røre på deg. Når som helst kan du for eksempel ta deg en runde på den populære minigolfbanen på Sunwing Sandy Bay Beach. Det samme gjelder hvis du får lyst til å spille pingpong, boccia eller biljard - alt finnes på hotellområdet eller på Sunwing Sandy Bay Beach. Du kan også spille tennis og volleyball – eller hvorfor ikke ta med en fotball ned til stranden og spille en kamp på sparket ...? Noen aktiviteter er mot betaling.

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Flash Mob

... en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personale

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Sandy Bay Beach er nøye utvalgte, og har erfaring med å jobbe med barn og ungdom. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna og ungdommene de beste ukene i året.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet rett ved havet. Avstand til Ayia Napa sentrum er ca. 2,5 km. Busstransport fra flyplassen tar ca. 50 minutter. I noen leiligheter kan underholdning fra nabohotell og trafikkstøy fra veien utenfor hotellet oppleves som forstyrrende.

75 Nissi Avenue
P.O Box 30150
5340 Ayia Napa
Cyprus

Telefon: +357 2384 6000
E-post (skriv på engelsk):
cyprus@oceanbeachclub.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Thomas Cook Airlines

Som gjest på Ocean Beach Club Kypros tilbys du Easy Travel. Det betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Flyr du med Thomas Cook Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet.

Underholdning

Når de varme, solfylte dagene har blitt til svale kvelder drar vi i gang underholdningen på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og våre populære barneshow og proffe familieshow avløser hverandre. Sett deg godt til rette med en forfriskning i glasset og nyt underholdningen.

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showene her

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av fantastisk underholdning med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo & Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende Cirkus Show.

Les mer om showene her

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernie's Mini Disco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom ...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Kritthvite strender, turkist vann og strålende sol er vel og bra – men vil du føle deg ekstra bra i ferien anbefaler vi et besøk i vår eksklusive spa-avdeling. Her kan du nyte flere ulike typer massasje, topp-til-tå-peeling, ansiktsbehandlinger og mange andre skjønne behandlinger. På menyen finner du alt fra 25-minuttersbehandlinger til tretimersprogram.

Spa Together er en mulighet til å nyte en spabehandling sammen. Hvorfor ikke unne deg litt kvalitetstid med din kjære eller en venn. Ønsker dere en 50-minutters behandling, bestiller dere vår populære Duopakke. Timebestilling og behandlingsvalg ordner dere når dere kommer frem. Begge må ha samme type behandling. Ønsker dere kortere eller lengre behandlingstid, må dere bestille på hotellet etter ankomst. Aldersgrense 11 år. Les mer her eller på hotellets egen informasjonsside MyO.B.C.

For våre yngre gjester kan vi tilby Lollos økologiske oljemassasje og Bernies økologiske sjokolademassasje og Lollo & Bernies minimanikyr. Vi tilbyr også Teen Face for ungdom. Mer informasjon finner du i linken ovenfor.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi har flere spapakker som kan forhåndsbestilles før du reiser.

Spa-avdelingen deles med Sunwing Sandy Bay Resort og ligger rett overfor sportsbassenget inne på Sunwing Sandy Bay Beach.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. en dyprengjørende aromatisk ansiktsbehandling, en hot-oil massasje eller en klassisk pedikyr.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, du kan velge mellom blant annet Hot stone massage, Sunwing Ritual, en topp-til-tå-behandling eller kanskje en ansiktsmassasje + farging av vipper og bryn?

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tid for behandlingen bestilles på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Aldersgrensen på våre spa er 15 år (unntaket er Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for barn).

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,8/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 4784 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
98% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,8
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,6
Hotellpersonalet
4,8
Trivsel & stemning
4,8
Barnebasseng
4,6
Barnevennlig
4,7
Wifi
4,7
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "Drømmeferie"

  Veldig fint hotell, fine rom, godt vedlikehold og renhold. God mat, flinkt og hyggelig personale. Topp med ferskpresset appelsinjuice til frokost. Savnet vann/isbitmaskin, ellers fornøyd med det meste!
 • 5/5

  "Veldig fornøyd"

  Hotellet er helt fantastisk, komfortable rom og elsker at det er sofa på balkongen. Flott beliggenhet og herlig lounge mot havet.
 • 5/5

  "Max opphold "

  Intet og bemerke,alt helt topp. Gleder oss til neste reise til samme sted🤗
 • 5/5

  "Fantastisk"

  Veldig flott hotell. Satte stor pris på flott fruktkorg, brus, øl, vin, vann og div snacks som var på rommet ved ankomst. Gode senger. Rent og pent. Stille og rolig. Flott beliggenhet i nærhet til flere strender. Flott å gå langs sjøen inn til Ayia Napa sentrum. Anbefales virkelig.
 • 5/5

  "SOMMEREN 2019"

  Nydelige Kypros, sommerferie to år på rad på dette herlige hotellet med den flotte beliggenheten, høy standard, fantastiske ansatte med store smil, veldig god mat, det nydelige havet like ved, følte oss som "konger", vi kommer tilbake!
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.