Se hotell (44)

Reiser til Parga-området

Mange reiser tilbake til Parga-området år etter år, og for alle som har besøkt dette naturskjønne området er det lett å forstå hvorfor. Tempoet er lavt og stemningen er rolig og avslappet, og den greske atmosfæren gjør seg gjeldende på alle Vings reisemål langs kysten.
Velkommen til Hellas' herlige vestkyst! Ving tilbyr feriereiser til den sjarmerende kystbyen Parga og maleriske Paleros litt lenger sør. Om du synes det er vanskelig å velge kan du kombinere flere reisemål på samme reise, og du kan til og med kombinere med øya Lefkas, rett utenfor Paleros.

Gode restauranter

Det greske kjøkken byr på velsmakende mat, og de lokale tavernaene lar ingen gå skuffet hjem. Det største utvalget av butikker, restauranter og fornøyelser finner du i Parga, uten at det blir overveldende. Stemningen er veldig lokal og avslappet, noe som garantert bidrar til at Parga er et av Vings best likte reisemål.

Herlige strender

Uansett hvilker reisemål du velger i Parga-området kan du forvente deg herlige strender og et avslappet strandliv. Ofte ligger det både én eller flere strender inne i sentrum av småbyene, men også utenfor for badegjester som ønsker større variasjon.

Utflukter i Parga-området

Opplevelsene står i kø på en reise til Parga-området. Du kan dra på båtutflukter, besøke nabolandet Albania, bli med på arrangerte utflukter til myteomspunne historiske områder, eller leie bil og utforske omgivelsene på egen hånd. Her er det noe for enhver smak, enten du foretrekker soling og badeliv, historie eller naturskjønne omgivelser.
Finn ditt hotell
Vær
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
I Parga-området og på øya Lefkas råder det middelhavsklima, med varme, tørre somre og milde, fuktige vintre. Ving har flere reisemål langs vestkysten av Hellas: Parga og Paleros på fastlandet og Nidri på øya Lefkas.

Hvis du foretrekker varme, sol og bad er høysesongen i juli og august perfekt, med en gjennomsnittstemperatur på rundt 30 grader midt på dagen. Juli er måneden med mest sol, mens vanntemperaturen er høyest i august, med 25 grader. Om du foretrekker mer nordiske sommertemperaturer skal du reise vår og høst – da er gjennomsnittstemperaturen ca. 23 grader i mai og 28 grader i september, og i havet er det 20 grader i mai og ca. 23 grader i september.

Mai og september-oktober

Disse månedene regnes som før- og ettersesong med temperaturer rundt 23-28 grader på dagtid, og kjølige netter. Vanntemperaturen ligger rundt 18 grader i mai, mens den i september er ca. 23 grader for deretter å avta utover høsten. Både vår og høst kan det være litt kjølig om kvelden og morgenen, ned mot 13 grader. Regn kan forekomme sporadisk både i mai og september-oktober.

Juni

I mai stiger temperaturen både på land og i vannet. I luften kan den komme opp i 23 grader og i vannet nærmer det seg 20 grader. Regn kan forekomme, men det er uvanlig.

Juli og august

Juli og august regnes som høysesong i Parga-området og på Lefkas, med temperaturer som kan krype over 30 grader på dagtid og sjelden under 19 grader nattestid. I vannet kan man regne med at temperaturen stiger til 25 grader. Det regner sjelden i løpet av sommermånedene.

Reiser til Parga-området

Parga
 • Strender
 • Attraksjoner
 • Underholdning
Parga er et av våre mest populære reisemål, og gjestenes egne vurderinger av hotellene våre taler sitt tydelige språk.
Paleros
 • Strender
Paleros er lokalt, vakkert og veldig gresk. Bestiller du en leiebil sammen med reisen kan du også glede deg til fantastiske utflukter og opplevelser.
Nyhet!
Ammoudia
Amoudia er en liten pittoresk landsby som passer perfekt for total avslapning, tilbakelent strandliv og utflukter i de billedskjønne omgivelsene.

Finn reise til Parga-området
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.