Sunwing Family Resorts
Sunwing

Velkommen til

Sunwing Family Resorts

Vings familieparadis

Sunwing Family Resorts er Vings egne familiehotell og det beste valget for barnefamilier. Sommeren 2024 lanserer vi flere nyheter enn noensinne, for eksempel Happy Baby Splash Pool-leiligheter med privat plaskebasseng for de minste. Vi har pusset opp flere av hotellene og kan dessuten presentere et helt nytt Sunwing på Mallorca.

Romslige leiligheter med god oppbevaringsplass, gratis trening, massevis av aktiviteter for både barn og voksne, smarte måltidspakker og gratis mat for barn opp til 12 år er bare noe av det som gjør Sunwing Family Resorts til et skikkelig familieparadis.

Alltid på Sunwing Family Resorts

  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Aktiviteter og underholdning
  • Rimelige og praktiske tilvalg
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
  • Barneklubb med Lollo & Bernie
  • Direktebuss og Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
Alltid på Sunwing Family Resorts
Best blir enda bedre!
Nyhet!

Best blir enda bedre!

Til sommeren 2024 lanserer Sunwing Family Resorts flere nyheter for å sørge for at du og din familie får en uforglemmelig ferie. Hva med et nyåpnet Sunwing Cala Bona Seafront, nye leiligheter med direkte utgang til basseng, privat plaskebasseng for de minste og oppfriskning av treningsstudio og barneklubbene? Vi vil dessuten sørge for at baby- og barnebassengene er oppvarmet på alle hotell.

Alle nyheter hos Sunwing

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS

Nyheter på Sunwing sommeren 2024

Sunwing Cala Bona Seafront
Nyhet!

Sunwing Cala Bona Seafront

Endelig gjenåpnes vårt populære Sunwing Cala Bona Seafront etter renovering! Her har leiligheter, restaurant, resepsjon, spa, fitness-senter og Lollo & Bernie Club fått en grundig oppussing. Vi kan dessuten friste med et helt nytt treningsstudio og en like ny Teen Lounge for ungdommer som vil ha det kult og henge med nye venner.

Sunwing Kallithea Beach
Nyhet!

Sunwing Kallithea Beach

Familiefavoritten Sunwing Kallithea Beach kan i sommer tilby enda flere av våre svært populære leiligheter med direkte utgang til privat basseng. I tillegg har vi nyrenoverte leiligheter, oppvarmede baby- og barnebasseng og en nyrenovert Lollo & Bernie Club. Vi lanserer dessuten leilighetskonseptet 'Happy Baby Splash Pool', med privat plaskebasseng for de minste medlemmene i familien.

Sunwing Sandy Bay Beach
Nyhet!

Sunwing Sandy Bay Beach

Ønsker du å bo i en nyrenovert leilighet, kanskje med basseng rett utenfor terrassen? Da er Sunwing Sandy Bay Beach det rette valget for deg! Til sommeren får samtlige leiligheter på dette populære hotellet en skikkelig ansiktsløftning. I tillegg til flere leiligheter med direkte utgang til basseng, pusser vi også opp resort service, show og bar, loungen og Mini Market. Velkommen!

Kickstart ferien med Personlig Trening

Vi vet at inspirasjon, planlegging og tips for effektiv trening gjør det mye enklere å komme i gang, og også fortsette med treningen. I våre pakker Get Started og Get More får du mange muligheter til å komme i gang med treningen med hjelp fra en av våre Personlige Trenere.

All Inclusive Premium
Nyhet!

Vår beste All Inclusive!

Vi har introdusert All Inclusive Premium, en enda bedre variant av vår populære All Inclusive, der du kan velge mellom å spise i enten buffé- eller à la carte-restauranten. Prisen inkluderer alt fra vår store frokostbuffé hver dag til aperitiff før middag, oppgradert vinliste og mye mer.

Gjør oppholdet ekstra behagelig

Krydre ferien med litt luksus!

Har du lyst til å overraske barna eller reisefølget ditt med noe ekstra i ferien? Vi har flere smarte tilvalg og løsninger som passer for både store og små. Hva sier du til et besøk av Lollo eller Bernie, en praktisk babypakke – eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke Royal?

Tilvalgspakkene våre bestiller du hjemmefra, samtidig med at du bestiller reisen – eller etterpå, på Min side.

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dukker de koselige maskotene våre, Lollo & Bernie, stadig opp og hilser på både barn og voksne. Du kan treffe Lollo & Bernie hvor som helst på hotellet – ved bassenget, i restauranten, på Lollo & Bernies minidisco og i Lollo & Bernie-klubben.

Easy Travel

Easy Travel

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C.

Sydenferie med små barn – skal, skal ikke? Se reiser hos Ving

Sydenferie med små barn – skal, skal ikke?

Med et nytt familiemedlem i hus dukker det plutselig opp mange, nye spørsmål når ferien skal planlegges. Vi hjelper deg med tips som gjør ferien med småbarn enklere.

MER OM SUNWING FAMILY RESORTS

Se filmen fra våre Sunwing Family Resorts. Vings egne familiehotell og det desidert beste valget for barnefamilier.

VÅRE SUNWING FAMILY RESORTS

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell