Ocean Beach Club - Kreta

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Velkommen til et designhotell med avslappende atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare ekstra lekkert innpakket.

Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er et hotell som er bygget for familieluksus. O.B.C. er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på O.B.C. kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred. Vi kan ikke ta æren for horisonten og havet, men vi har toppet idyllen med et designhotell for den moderne familien.

O.B.C. har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare prate og slappe av. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Ikke glem Ocean Beach Clubs Club House – generøse suiter med fantastisk havutsikt, terrasse og tilgang til privat basseng.

Hotellet ligger vendt ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS-timer.

Hvis du vil ta en tur utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det finnes også en del butikker og muligheter for litt shopping.

Internett

WiFi Internett er inkludert på alle Ocean Beach Club. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet

MyO.B.C.

På hotellets informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MyO.B.C., sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Resepsjonen på Ocean Beach Club er åpen for våre gjester mellom kl. 07.00 og 23.00. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd. På øvrige tidspunkter kan du kontakte Sunwings Help Desk.

Ocean Beach Club i sosiale medier

Du kan følge Ocean Beach Club i sosiale medier. Lik Ocean Beach Club Kreta på Facebook.

Røykfritt hotell

Ocean Beach Club er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Kontantfritt hotell

Hotellet er kontantfritt, ved insjekkingen får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i iskiosken. Alt du kjøper settes på regningen din som betales ved utsjekkingen.

Legeservice

Lege er tilstede på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Trenger du legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle legen.

Handikapvennlighet

Store nivåforskjeller med trapper inne på hotellområdet. Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april–oktober.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Ocean Beach Clubs miljøside.

Øvrig

Resepsjon: Åpen kl. 07.00–23.00. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 12.00

Det er minibank på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach

Bygget: 1987 og 1989 Renovert: 2011

131 suiter

Etasjer: 2-3

Heis: Til noen deler av bygningene. (Ikke i Club House)

Aircondition: 1.6.–30.9. kl. 16.00–19.00 og 22.00–09.00.

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Aneza Fourlanou

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Suiter for opptil 6 personer
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Rett på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Klimakompensert overnatting
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Hovedsentrum
  20 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Ocean Beach Club - Kreta ligger vendt ut mot havet, rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Her finner du romslige uteområder velegnet for soling og avkobling.

Her kan du se hvor suitene ligger.

For en ekstra komfortabel ferie – les mer om de ulike tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Compact Suite

Velutstyrte og komfortable suiter som er perfekt for en liten familie.

Compact Pool Suite

Velutstyrte suiter med en deilig terrasse med utgang til bassen. Perfekt for en liten familie.

Club Suite

Club Suite er de mest populære leilighetene. De er praktisk innredet og består av 2 eller 3 rom for opptil 6 personer.

Club Pool Suite

Herlige suiter med smart innredning og mulighet til å gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

Club House Suite

Passer for deg som vil bo rolig og litt skjermet, men allikevel i nærheten av det meste.

Club House Pool Suite

For deg som ønsker rolig beliggenhet samt tilgang til en deilig terrasse med direkte utgang til delt privat basseng

Generous Suite

Generous Suite er våre praktiske og velutstyrte leiligheter for storfamilien.

Mat og drikke

I restauranten på Ocean Beach Club dekkes det hver dag opp til en deilig frokostbuffé. Alt du vanligvis forbinder med en herlig hotellfrokost serveres sammen med en del innslag fra det greske kjøkkenet. I tillegg serverer vi også også ferskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler. Hvis du ønsker å spise en senere frokost, tilbys det en lett brunsj mellom frokost og lunsj.

Til lunsj velger du fra buffeen eller blant salater, pasta, hamburgere og lokale retter fra menyen. Middagen på Ocean Beach Club Restaurant starter med småretter fra vår mezebuffé, for så å velge en av våre varmretter fra menyen. Det hele avrundes med en dessertbuffé, inspirert av den greske bakekunsten.

Vil du ha det ekstra behagelig, kan du som bor på Ocean Beach Club bestille vårt All Inclusive-tilbud. Da får du helpensjon, med frokostbuffé, brunch, lunsjbuffé, afternoon snacks og O.B.C.'s populære middagskonsept. Du får dessuten tilgang til vår populære cocktail- og bassengbar fra morgen til kveld.

Mer informasjon om tilbudet vårt samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MyO.B.C.

Restauranten

Ocean Beach Clubs mezerestaurant tilbyr det meste av Middelhavets mat. Her er det ingen grenser for smaksopplevelsene, og du kan velge mellom retter fra det greske, det tyrkiske, det libanesiske og det italienske kjøkkenet. Har du bestilt et av våre Inclusive-tilbud, er det her du får servert lunsj- og middagsbuffé.

Bar

Både før og etter middag kan du ta en drink i baren. Her har de også barnevennlig drikke, is, små snacks og kaffe.

Manolis Beach Bar

Her serveres enkel mat og drikke

Mini Market

Alt fra postkort, Lollo & Bernie kosedyr, sjokolade, solkrem, bleier, barnemat og babyprodukter, godteri og solkrem til nybakt brød, take away og drikke finner du i Mini Market.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Når du bestiller et av All Inclusive-tilbudene på O.B.C. er du også velkommen til å benytte deg av All Inclusive-programmet på Sunwing Makrigialos Beach. Du som velger å bestille Ocean Beach Inclusive kan også spise måltidene dine på Sunwing Makrigialos Beach.
Mer informasjon om tilbudet vårt samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MyO.B.C.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter! Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 dukes det opp med en fantastisk frokostbuffé på Ocean Beach Club. Frukt, nybakt brød, surmelk, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg, bacon, ferskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler. Flaks at frokosten sies å være dagens viktigste måltid! Glem ikke at barn under 12 år spiser gratis sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Ocean Beach Inclusive

Du spiser på hotellet 5 av 7 dager, og lar de to andre dagene være åpne for spontane gjøremål og utflukter.

I Ocean Beach Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé hver dag.
 • Fem buffélunsjer med vann, brus, lokal vin eller øl til maten.
 • Fem middager med meze-retter, varmrett fra meny, dessertbuffé og vann, brus lokal vin eller øl til maten.

Mer informasjon finner du på hotellets informasjonsside MyO.B.C..

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Ocean Beach Inclusive.

Ocean Beach All Inclusive

I Ocean Beach All Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé kl. 07.30-10.30, lunsjbuffé kl. 12.30-14.30 samt middag kl. 18.30-21.30 med vann, brus, lokal vin eller øl til maten.
 • På kveldene er det meze, varmrett fra menyen samt dessertbuffé.
 • Som formiddagssnacks serveres brunsj, kl. 10.30-12.00.
 • Som ettermiddagssnacks serveres en kald buffé med salat, frukt og kalde smørbrød, kl. 14.30-18.00.
 • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer, cocktails samt kaffe og kaker i baren kl. 10.30-22.30. Kaffe og te serveres frem til kl. 22.00.
 • Iskrem med forskjellige smaker, kl. 10.30-22.30.

På avreisedagen gjelder Ocean Beach All Inclusive frem til avreisen. Har du ferie i to uker og kjøper Ocean Beach All Inclusive kun for den første uken så gjelder denne frem til kl. 14, dag 8 (en uke etter ankomst).

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Ocean Beach All Inclusive.

Basseng og strand

Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) ligger vakkert til ved en av Middelhavets og Kretas beste strender. Her er det langgrunt og vannet er helt turkis.

O.B.C. ligger nær havet. Vil du tilbringe dagen på stranden, kan du naturligvis ta med deg badehåndkleet fra hotellet ned dit også.

Babybasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 15 m²
Dybde: 30 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Basseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 327 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Spabasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 78 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–19.00

Club House Private Pool 1*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 50 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Club House Private Pool 2*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 85 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Club Suite Private Pool*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 161 m2
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Strand

200 m langgrunn sandstrand nedenfor hotellområdet. Trapper ned til stranden. Parasoller og solsenger til leie. 0–100 m til stranden (avhengig av hvor på hotellområdet du bor).

*Kun gjester som bor i suiter med utgang til delt, privat basseng har tilgang til disse bassengene.
De private bassengene inneholder ca. 2 % saltvann. Dette er fordi hotellet benytter et miljøvennlig rensesystem.

Trening og aktiviteter

På Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er det kort vei til treningsmulighetene. I vårt store, luftige fitnessenter og treningsstudio tilbyr vi et variert treningstilbud med inspirerende instruktører med utdanning fra SATS i spissen. I bassenget kan du prøve ulike typer vannsport eller vår populære vanngymnastikk.

Ved Sunwing Makrigialos Beach er det både tennisbane og multisportsbane, og i nærområdet er det også flere mer eller mindre utfordrende turstier. O.B.C. passer med andre ord bra for deg som liker å ha mange forskjellige treningsalternativer.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en Power Walk, eller kanskje en gruppetreningstime? På O.B.C. kan du enkelt holde både formen og humøret på topp. Alle gruppetimer er inkludert i prisen og aldersgrensen er 15 år, med unntak av våre Fitness Together-timer, der barn/ungdom i alderen 11–15 år kan trene sammen med foreldrene.

Vanngymnastikk

På Sunwing Makrigialos Beach kan gjester på Ocean Beach Club delta på en av våre mest populære aktiviteter; nemlig vanngymnastikk. Hopp i bassenget på Sunwing Family Resort og opplev en treningstime litt utenom det vanlige, i regi av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i freshe treningslokaler. Vårt treningsstudio ligger på O.B.C. og har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense er 13 år, unntatt på Fitness Together.

Bestill en PT i ferien

På Ocean Beach Club har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din – helt ut ifra dine egne forutsetninger. Uansett hva du har som mål eller tidligere erfaring gjør din PT treningen både mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er med deg gjenom hele treningstimen, og hjelper deg med alt fra kostholdsrådgivning til å legge opp et individuelt tilpasset treningsprogram.

Velg mellom tre forskjellige pakker:
50 minutter – 450 kr
3x50 minutter – 1200 kr
5x50 minutter – 1750 kr

Mer informasjon om personlig trening.

PT Duo

Vil du trene med en personlig trener sammen med noen andre, kan du bestille PT Duo. Den personlige treneren veileder og hjelper da dere begge under treningsøkten, og dere jobber sammen for å nå deres treningsmål.

Prisen er 625 kr for 50 min og dere bestiller en pakke som gjelder for to personer.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Tennis & multicourt

På Sunwing Makrigialos Beach har Ocean Beach Clubs gjester tilgang til både tennisbane og multisportsbane. Utstyr får du låne i resepsjonen på Sunwing Makrigialos Beach. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du via Help Desk, utvalget kan variere. Du kan også gå en runde på minigolfbanen.

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing aktivitetsverter ulike sportsaktiviteter. Oppdatert program finner du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese om hva som skjer på hotellet i ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Glade barn gir glade foreldre. Livet på Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er avslappende og handler stort sett om basseng-, strand- og familieliv. I loungen er det god plass til sosialt samvær og et fint bibliotek for lek, spill og datasurfing.

På O.B.C. er det rolig, men langt ifra kjedelig. På nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach er barn og ungdommer fra O.B.C. alltid velkommen. Der har de gratis adgang til Mini Land, ulike show, lekepark og game room samt en massevis av barneaktiviteter. Der kan barna delta på alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vannleker.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

Lollo & Bernie's Mini Land ligger ved Pallas Athina på Sunwing Makrigialos Beach, nær Iakavo's Kitchen & Grill og bassengområdet. Her samles barna når det er tid for aktiviteter, og hit kan de også gå for å leke, slappe av med ulike aktiviteter eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på My O.B.C. På Sunwing Makrigialos Beach finner du scenen der du kan se våre populære barneshow og barna kan delta på Lollo & Bernie's Mini Stars eller Lollo & Bernie's Mini Disco. På Sunwing Makrigialos Beach er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av alle aktivitetene som tilbys.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se hva som skjer på hotellet i løpet av oppholdet. Programmet er live, det vil si at det er tilgjengelig kun i de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo og Bernie har et eget lekehus som kalles Lollo & Bernie's Mini Land. Flere dager i uken er det åpent hus, da er barn og voksne i alle aldre velkommen til å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land ligger det en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash

Flere dager i uken kan alle barn delta i vannøvelser med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de utvikler sine kreative evner og lærer seg å samarbeide med andre barn.

Adventure Games

Adventure Games

I Mini Land samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år, varer i ca. halvannen time og arrangeres flere ganger i uken. Påmelding til aktivitetene gjør du via Holiday Planner på MyO.B.C. og betaling skjer i resepsjonen.

Familietrening

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene sine. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele timen. Økten varer i 30 minutter og passer for barn fra fylte 4 til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Lollo & Bernie's Mini Disco, et høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom? Lollo & Bernie's Mini Disco varer ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige showene med Lollo & Bernie! Bli med dem på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller få med deg Lollo & Bernies spennende Cirkus Show!

Les mer om showene her

Lollo & Bernies nettbutikk

Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Ocean Beach Club for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Personalet

Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er valgt med omtanke og har erfaring med å jobbe med barn. De vil gjøre alt de kan for at barna skal få gode minner for livet!

Ocean Beach Club - Kreta gir barn og ungdom mellom 8 og 11 år (opptil 15 år i høysesong påske- og sommerferie) mulighet til å være med på morsomme aktiviteter på vårt nabohotell Sunwing Makrigialos Beach. Her får du prøve forskjellige sportsaktiviteter både i vannet og på land. Dessuten kan du spille biljard, minigolf, bordtennis, utendørssjakk og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I Teen Lounge på Sunwing Makrigialos Beach kan du spille PlayStation. Er du av den modige sorten kan du være med i Teen Talent i skoleferien. Da får du hjelp av showteamet til å øve inn en sang som du opptrer med foran publikum på den store scenen.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuelt program finner du i Resortservice eller i Holiday Planner via mobil eller nettbrett. Programmet er live, noe som betyr at du kan se det kun i de periodene hotellet holder åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Teen Lounge

Vår Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her kan du slappe av med film, spill og underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ut i solen igjen og trenger litt mer fysiske utfordringer kan du ta en runde bordtennis eller biljard med dine nye venner.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11 år.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom mellom 11 og 15 år og foreldre mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet tar en gjennomgang med dere, og så kan dere trene sammen etter et fast opplegg.

Spa Together

Spa Together gir ungdom mellom 11 og 15 år muligheten til å ta en spabehandling sammen en forelder. Vi tilbyr forskjellige typer massasje og kroppsbehandlinger samt ansiktsbehandling. Spa Together bestilles alltid for to voksne, men kan benyttes av voksne eller ungdommer mellom 11 og 15 år.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – og det beste av alt, det er helt gratis.

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Utfordre vennene dine!

På Sunwing Makrigialos Beach finnes det mange alternativ hvis du har lyst til å utfordre de nye kompisene dine på en match. Når som helst kan dere for eksempel ta en runde på vår populære minigolfbane. Golfballer kjøper man i Mini Market og man får da spille så mye man vil i hele ferien uten at det koster noe ekstra. Dere kan også spille tennis, pingpong, biljard eller utendørssjakk. Eller hvorfor ikke ta med en fotball til hotellets fine multisportsbane og arrangere en kamp?

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

Personalet

De ansvarlige for aktivitetene på Ocean Beach Club - Kreta og Sunwing Makrigialos Beach har erfaring med å jobbe med barn og ungdom og er valgt med omtanke. De vil gjøre hva de kan for at de unge skal få gode minner for livet!

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet direkte ved havet. Noen leiligheter som vender mot gaten kan forstyrres av trafikk, barer og restauranter. Store nivåforskjeller og mange trapper ved hotellet. Avstand til landsbyen Makrigialos ca. 1,5 km. Det er et lokalt utvalg av restauranter i nærheten av hotellet.

Hotel OBC Makrigialos,
72055, Analipsi, Crete
Telefon +30 28 4306 4300
crete@oceanbeachclub.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Ocean Beach Club - Kreta tilbyr Easy Travel, som betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen.

Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: apr-okt

Busstransport

Busstransport

Bussturen fra flyplassen tar ca. 2 timer og 15 minutter (rastestopp ikke medregnet) langs vakre, men stedvis svingete veier. Vi legger inn et rastestopp omtrent halvveis, for toalettbesøk eller kjøp av drikke og snacks.

Underholdning

Når solen har senket seg på himmelen stiger temperaturen på scenen på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach, en kort rusletur fra Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.). Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Showene er selvsagt helt gratis for gjester på O.B.C..

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showene her.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige showene med Lollo & Bernie! Bli med dem på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller få med deg Lollo & Bernies spennende eventyr.

Les mer om showene her.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernie's Mini Disco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Vil du føle litt ekstra velvære i ferien, anbefaler vi et besøk i vår helt nye spa-avdeling. Her kan du velge mellom flere forskjellige typer massasje, kroppspeeling, ansiktsbehandlinger, pedikyr og mange andre herlige behandlinger. På menyen finnes alt fra ulike 25-minutters behandlinger til 90-minutters spapakker.

Spa Together er en mulighet til å nyte en spabehandling sammen. Hvorfor ikke unne deg litt kvalitetstid med din kjære eller en venn. Ønsker dere en 50-minutters behandling, bestiller dere vår populære Duopakke. Timebestilling og behandlingsvalg ordner dere når dere kommer frem. Begge må ha samme type behandling. Ønsker dere kortere eller lengre behandlingstid, må dere bestille på hotellet etter ankomst. Aldersgrense 11 år. Les mer her eller på hotellets informasjonsside My O.B.C.

Våre yngste gjester kan prøve Lollos økologiske oljemassasje og Bernies sjokolademassasje. Vi tilbyr også Teen Face for ungdommer. Mer informasjon finner du på MyO.B.C.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi har flere spapakker som kan forhåndsbestilles før du reiser.

Spaavdelingen deles med Sunwing Makrialos Beach og ligger ved treningsrommet på Ocean Beach Club.

NB! Sommeren 2021 tilbys et begrenset utvalg av behandlinger.

OBS! Sommeren 2020 er behandlingstilbudet begrenset og alle spaterapeuter er lokale.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. en dyptrensende ansiktsbehandling, en hot oil-massasje eller en klassisk pedikyr.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet Hot Stone-massasje, Sunwing Ritual eller rett og slett en herlig klassisk ansiktsbehandling.

Luksus for én

90 min. Trenger du litt egentid i ferien anbefaler vi 'Luksus for én'. Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid for deg selv.

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tid for behandlingen bestilles på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Aldersgrensen på våre spa er 15 år (unntaket er Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for barn).

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,3/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 718 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
85% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,4
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,4
Hotellpersonalet
4,4
Trivsel & stemning
4,3
Barnebasseng
4,4
Barnevennlig
4,3
Wifi
4,4
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5

  "Underbar utsikt "

  Under en vecka i september bodde vi, två vuxna och ett barn på nio år, i en 1-rums CompactPoolSuite,terrass med havutsikt och delad privat bassäng. Läget på hotellet och utsikten från hotellrummet var fantastiskt. God frukost. Trevlig personal. Rummet beskrivs som "Enrumssvit för 3 personer, varav 1 vuxen i bäddbar soffa". Hur den soffan kan räknas som en bädd och kallas bäddbar är för mig en gåta. Soffan är tydligt delad i tvåstenhårda delar, som trots att vi tog in solmadrasserna från terrassen och bäddade med, var under all kritik. Så min rekommendation är att man inte räknar den som en bädd när man bokar hotellrummet. Rummet hade även små myror som var överallt.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.