• barnevennlig

Ocean Beach Club - Kreta

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Velkommen til et designhotell med avslappende atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare ekstra lekkert innpakket.

Ocean Beach Club - Kreta (OBC) er et hotell som er bygget for familieluksus. OBC er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på OBC kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred. Vi kan ikke ta æren for horisonten og havet, men vi har toppet idyllen med et designhotell for den moderne familien.

OBC har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare prate og slappe av. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Ikke glem Ocean Beach Clubs Club House – generøse suiter med fantastisk havutsikt, terrasse og tilgang til privat basseng.

Hotellet ligger vendt ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS-timer.

Hvis du vil ta en tur utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det finnes også en del butikker og muligheter for litt shopping.

Internett

WiFi Internett* er inkludert på alle Ocean Beach Club. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet

MyO.B.C. – hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres og annen informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Ocean Beach Club i sosiale medier

Du kan følge Ocean Beach Club i sosiale medier. Lik Ocean Beach Club Kreta på Facebook.

Røykfritt hotell

Ocean Beach Club er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Kontantfritt hotell

Hotellet er kontantfritt, ved insjekkingen får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i iskiosken. Alt du kjøper settes på regningen din som betales ved utsjekkingen.

Legeservice

Lege er tilstede på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Trenger du legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle legen.

Handikapvennlighet

Store nivåforskjeller med trapper inne på hotellområdet. Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april–oktober.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Ocean Beach Clubs miljøside.

Øvrig

Resepsjon: Åpen kl. 07.00–23.00. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 12.00

Det er minibank på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach

Bygget: 1987 og 1989 Renovert: 2011

131 suiter

Etasjer: 2-3

Heis: Til noen deler av bygningene. (Ikke i Club House)

Aircondition: 1.6.–30.9. kl. 16.00–19.00 og 22.00–09.00.

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Aneza Fourlanou

Skatter & avgifter

Hellas har innført en hotellskatt på alle kommersielle overnattinger fra og med 1. januar 2018. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Suiter for opptil 6 personer
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Rett på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Hovedsentrum
  20 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Ocean Beach Club - Kreta ligger vendt ut mot havet, rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Her finner du romslige uteområder velegnet for soling og avkobling.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Compact Suite

Velutstyrte og komfortable suiter som er perfekt for en liten familie.

Compact Pool Suite

Velutstyrte suiter med en deilig terrasse med utgang til bassen. Perfekt for en liten familie.

Club Suite

Club Suite er vårt mest populære boalternativ og består av to til tre praktsisk innredede rom for opptil 6 personer.

Club Pool Suite

Herlige suiter med smart innredning og mulighet til å gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

Club House Suite

Passer for deg som vil bo rolig og litt skjermet, men allikevel i nærheten av det meste.

Club House Pool Suite

For deg som ønsker rolig beliggenhet samt tilgang til en deilig terrasse med direkte utgang til delt privat basseng

Generous Suite

Generous Suite er våre praktiskt utstyrte leilighet for storfamilien.

Mat og drikke

I restauranten på Ocean Beach Club dekkes det hver dag opp til en deilig frokostbuffé. Frukt, nybakt brød, yoghurt, frokostblanding, juice, pålegg, pølser og egg serveres sammen med en del nye innslag fra det greske kjøkkenet. I tillegg serverer vi også også ferskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler. Så du kan virkelig spise en sunn og god frokost. Hvis du ønsker å spise en senere frokost, tilbys det en lett brunsj mellom frokost og lunsj.

Til lunsj velger du fra buffeen eller blant salater, pasta, hamburgere og lokale retter fra menyen. Til middag tilbyr Ocean Beach Restaurant et helt nytt konsept: Du begynner med småretter fra vår mezebuffet, for så å velge en av våre varmretter, spesielt utvalgte av kjøkkensjefen og hans dyktige kokketeam. Det hele avrundes med en dessertbuffé, inspirert av den greske bakekunsten. Du kan også velge blant internasjonale og lokale retter fra vår kveldsmeny. Kveldsmenyen er akkompagnert av en vinliste som består av både lokale og internasjonale viner. Det tilbys også vegetarretter på Ocean Beach Club. Prøv for eksempel vår steak minute av sellerirot eller smak på en løk- og spisskålpakora i tortillalefse.!

Vil du ha det ekstra behagelig, kan du som bor på Ocean Beach Club bestille vårt All Inclusive-tilbud. Da får du helpensjon, med frokostbuffé, brunch, lunsjbuffé, afternoon snacks og OBC's nye og populære middagskonsept. Du får dessuten tilgang til vår populære cocktail- og bassengbar fra morgen til kveld.

Velkommen til å nyte et All Inclusive-konsept i et herlig miljø! Og dessuten - når du bestiller et av All Inclusive-tilbudene på OBC er du også velkommen til å benytte deg av All Inclusive-programmet på Sunwing Makrigialos Beach. Du som velger å bestille Ocean Beach Inclusive kan også spise måltidene dine på Sunwing Makrigialos Beach. Mer informasjon om tilbudet vårt samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MyO.B.C.

Restauranten

Åpen:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.30
Middag: 18.30–21.30
Ocean Beach Clubs mezerestaurant tilbyr det meste av Middelhavets mat. Her er det ingen grenser for smaksopplevelsene, og du kan velge mellom retter fra det greske, det tyrkiske, det libanesiske og det italienske kjøkkenet. Har du bestilt et av våre Inclusive-tilbud, er det her du får servert lunsj- og middagsbuffé.

Bar

Åpen: 10.30–22.30
Både før og etter middag kan du ta en drink i baren. Her har de også barnevennlig drikke, is, små snacks og kaffe.

Manolis Beach Bar

Åpen: 10.00–17.00
Her serveres enkel mat og drikke

Mini Market

Åpent: 08.00–22.00
Alt fra postkort, Lollo & Bernie kosedyr, sjokolade, solkrem, bleier, barnemat og babyprodukter, godteri og solkrem til nybakt brød, take away og drikke finner du i Mini Market.

Åpningstidene kan bli endret i løpet av sesongen. Aktuelle åpningstider finnes på hotellet ved ankomst.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter! Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 dukes det opp med en fantastisk frokostbuffé på Ocean Beach Club. Frukt, nybakt brød, surmelk, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg, bacon, ferskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler. Flaks at frokosten er dagens viktigste måltid! Glem ikke at barn under 12 år spiser gratis sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Ocean Beach Inclusive

Du spiser på hotellet 5 av 7 dager, og lar de to andre dagene være åpne for spontane gjøremål og utflukter.

I Ocean Beach Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé hver dag.
 • Fem buffélunsjer med vann, brus, lokal vin eller øl til maten.
 • Fem middager med meze-retter, varmrett fra meny, dessertbuffé og vann, brus lokal vin eller øl til maten.

Mer informasjon finner du på hotellets informasjonsside MyO.B.C..

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Ocean Beach Inclusive.

Ocean Beach All Inclusive

I Ocean Beach All Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé kl. 07.30-10.30, lunsjbuffé kl. 12.30-14.30 samt middag kl. 18.30-21.30 med vann, brus, lokal vin eller øl til maten.
 • På kveldene er det meze, varmrett fra menyen samt dessertbuffé.
 • Som formiddagssnacks serveres brunsj, kl. 10.30-12.00.
 • Som ettermiddagssnacks serveres en kald buffé med salat, frukt og kalde smørbrød, kl. 14.30-18.00.
 • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer, cocktails samt kaffe og kaker i baren kl. 10.30-22.30. Kaffe og te serveres frem til kl. 22.00.
 • Iskrem med forskjellige smaker, kl. 10.30-22.30.

På avreisedagen gjelder Ocean Beach All Inclusive frem til avreisen. Har du ferie i to uker og kjøper Ocean Beach All Inclusive kun for den første uken så gjelder denne frem til kl. 14, dag 8 (en uke etter ankomst).

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Ocean Beach All Inclusive.

Basseng og strand

Ocean Beach Club - Kreta (OBC) ligger vakkert til ved en av Middelhavets og Kretas beste strender. Her er det langgrunt og vannet er helt turkis.

Uansett om du vil ta deg en forfriskende dukkert eller bare vil slappe av i en solseng – hotellets bassengområde er et fint sted å være for både liten og stor. Babybassenget er plassert i betryggende avstand fra det dypere voksenbassenget, og badevaktene våre er på plass ved bassenget hver dag mellom klokken 10.00 og 17.00.

Du slipper å pakke kofferten full av badehåndklær for hele familien. På OBC får alle hvert sitt basseng- og strandhåndkle i herlig frotté. Ønsker dere nye under oppholdet, bytter dere bare ut de gamle i resepsjonen - helt gratis. Det skal være lettvint å reise.

OBC ligger nær havet. Vil du tilbringe dagen på stranden, kan du naturligvis ta med deg badehåndkleet dit også.

Babybasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 15 m²
Dybde: 30 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Basseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 327 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Spabasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 78 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–19.00

Club House Private Pool 1*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 50 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Club House Private Pool 2*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 85 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Club Suite Private Pool*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 161 m2
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 09.00–20.00

Strand

200 m langgrunn sandstrand nedenfor hotellområdet. Trapper ned til stranden. Parasoller og solsenger til leie. 0–100 m til stranden (avhengig av hvor på hotellområdet du bor).

*Kun gjester som bor i suiter med utgang til delt, privat basseng har tilgang til disse bassengene.
De private bassengene inneholder ca. 2 % saltvann. Dette er fordi hotellet benytter et miljøvennlig rensesystem.

Trening og aktiviteter

På Ocean Beach Club - Kreta (OBC) er det kort vei til treningsmulighetene. I vårt store, luftige fitnessenter og treningsstudio tilbyr vi et variert treningstilbud med inspirerende instruktører med utdanning fra SATS i spissen. I bassenget kan du prøve ulike typer vannsport eller vår populære vanngymnastikk. Ved Sunwing Makrigialos Beach er det både tennisbane og multisportsbane, og i nærområdet er det også flere mer eller mindre utfordrende turstier. OBC passer med andre ord bra for deg som liker å ha mange forskjellige treningsalternativer.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en løpetur eller kanskje en gruppetreningstime? På O.B.C. kan du enkelt holde både formen og humøret på topp. Alle gruppetimer er gratis og aldersgrensen er 15 år. Husk også at foreldre og barn kan trene sammen på våre Fitness Together-timer.

Nyhet sommeren 2019! Vil du utfordre deg selv på flere nivåer kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Prøv mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Vanngymnastikk

På Sunwing Makrigialos Beach kan gjester på Ocean Beach Club delta på en av våre mest populære aktiviteter; nemlig vanngymnastikk. Hopp i bassenget på Sunwing Family Resort og opplev en treningstime litt utenom det vanlige, i regi av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i freshe treningslokaler, helt gratis. Vårt treningsstudio ligger på OBC og har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense er 13 år.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Crawlkurs for nybegynnere

En aktivitet for både voksne og barn. Gjennom tre kurstimer får du et basiskurs i crawl av våre dyktige instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak og benspark, hvordan man puster samt å praktisk øve på og forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken.

Alder: Fra 12 år
Mål: Å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust.
Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)
Kurslengde: 3 timer à 40 minutter
Sted: Nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach
Periode: 7.6.–14.8., formiddag eller ettermiddag, kan bestilles av gjester med ankomstdag torsdag.

Les mer om svømmeskolen.

PT svømming – privat svømmelærer

En egen aktivitet tilpasset dine personlige behov. Det kan være å lære seg grunnprinsippene for crawl eller finpusse teknikken for deg som allerede har grunnlaget. Du får hjelp av din private svømmelærer til å legge opp riktig trening over en eller flere kurstimer slik at du når dine individuelle mål.

Ferdighetskrav: Ingen, timen tilpasses individuelle forutsetninger og mål
Kurslengde: 1 time à 40 minutter
Sted: Nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach
Periode: 7.6.–14.8., formiddag eller ettermiddag, kan bestilles av gjester med ankomstdag torsdag.

Tennis & multicourt

På Sunwing Makrigialos Beach har Ocean Beach Clubs gjester tilgang til både tennisbane og multisportsbane. Utstyr får du låne i resepsjonen på Sunwing Makrigialos Beach. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du via Help Desk, utvalget kan variere. Du kan også gå en runde på minigolfbanen.

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing aktivitetsverter ulike sportsaktiviteter. Oppdatert program finner du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese om hva som skjer på hotellet i ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Glade barn gir glade foreldre. Livet på Ocean Beach Club - Kreta (OBC) er avslappende og handler stort sett om basseng-, strand- og familieliv. I loungen er det god plass til sosialt samvær og et fint bibliotek for lek, spill og datasurfing.

På OBC er det rolig, men langt ifra kjedelig. På nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach er barn og ungdommer fra OBC alltid velkommen. Der har de gratis adgang til Mini Land, ulike show, lekepark og game room samt en massevis av barneaktiviteter. Der kan barna delta på alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vannleker.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner kan du se her . Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

Lollo & Bernie's Mini Land ligger mellom Hera og Pallas Athina på Sunwing Makrigialos Beach, nær Iakavo's Kitchen & Grill og bassengområdet. Her samles barna når det er tid for aktiviteter, og hit kan de også gå for å leke, slappe av med ulike aktiviteter eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på My OBC På Sunwing Makrigialos Beach finner du scenen der du kan se våre populære barneshow og barna kan delta på Lollo & Bernie's Mini Stars eller Lollo & Bernie's Mini Disco. På Sunwing Makrigialos Beach er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av alle aktivitetene som tilbys.

Aktivitetsprogram

Hva skjer på hotellet i ferien din? Se hvilke aktiviteter som arrangeres i Holiday Planner. Programmet er live, det betyr at du bare kan se det de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst. Les om alle aktivitetene på Sunwing Makrigialos Beach.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo og Bernie har et eget lekehus som kalles Lollo & Bernie's Mini Land. Flere dager i uken er det åpent hus, da er barn og voksne i alle aldre velkommen til å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land ligger det en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash og Mini Play

Flere dager i uken kan alle barn delta i vannøvelser med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Mini Play er lek og bevegelse til musikk i fitnessalen for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de får utvikle sin kreativitet og lære seg å samarbeide med andre barn.

Svømmeskole på OBC

Nå kan alle barn lære seg å svømme i løpet av ferien på OBC! I perioden 7.6.–14.8.2019 tilbyr vi svømmeskole på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach, i samarbeid med Medley. Tanken bak svømmeskolen er at barn og unge skal ha det gøy i vannet, og gjennom dette lære seg å svømme og bli trygge i vannet. Etter fullført kurs får barna selvsagt en medalje. Svømmeskolen ledes av svensk personale utdannet av Medley. Svømmeskolen er for barn fra 4 år og er delt inn i to nivåer med fem ganger pr. uke, på for- og ettermiddag. Kurset holdes på formiddagen eller ettermiddagen og kan bestilles til barn med ankomstdag torsdag.

Bli kjent med livet under vann og lær deg å svømme som en fisk.

Nå har du sjansen til å kjenne hvordan det føles å være en av de kuleste skapningene i havet. Kom alene eller sammen med en venn og opplev dette spennende eventyret! Hopp i havet og legg på svøm med din egen halefinne. Svømmetimen bestilles direkte på hotellet og tilbys i samme perioder som svømmeskolen.

Alder Fra 7 år.
Ferdighetskrav: Trygg i vannet, svømmedyktig (minst 25 m), dykke på dypt vann, svømme under vann og veksle fra mage- til ryggsvømming.
Kursvarighet: 1 kurstime à 40 minutter.
Periode: 7.6.–14.8.2019, formiddag eller ettermiddag, kan bestilles til barn med ankomstdag torsdag.

Adventure Games

I Mini Land samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år, varer i ca. halvannen time og arrangeres flere ganger i uken. Påmelding til aktivitetene gjør du via Holiday Planner på MyO.B.C. og betaling skjer i resepsjonen.

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene sine. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele timen. Økten varer i 30 minutter og passer for barn fra fylte 4 til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Lollo & Bernie's Mini Disco, et høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom? Lollo & Bernie's Mini Disco varer ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige showene med Lollo & Bernie! Bli med dem på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller få med deg Lollo & Bernies spennende Cirkus Show!

Les mer om showene her

Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Ocean Beach Club for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er valgt med omtanke og har erfaring med å jobbe med barn. De vil gjøre alt de kan for at barna skal få gode minner for livet!

Ocean Beach Club - Kreta gir barn og ungdom mellom 8 og 11 år (opptil 15 år i høysesong påske- og sommerferie) mulighet til å være med på morsomme aktiviteter på vårt nabohotell Sunwing Makrigialos Beach. Her får du prøve forskjellige sportsaktiviteter både i vannet og på land. Dessuten kan du spille biljard, minigolf, bordtennis, utendørssjakk og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I Teen Lounge på Sunwing Makrigialos Beach kan du spille PlayStation. Er du av den modige sorten kan du være med i Teen Idol i skoleferien. Da får du hjelp av showteamet til å øve inn en sang som du opptrer med foran publikum på den store scenen.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og bli med på morsomme konkurranser. Aktuelt program finner du i Resortservice eller i Holiday Planner på mobilen eller nettbrettet ditt. Programmet er live, det betyr at du bare kan se det de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst. Les om alle aktivitetene på Sunwing Makrigialos Beach.

Teen Lounge

Vår Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her kan du slappe av med film, spill og underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ut i solen igjen og trenger litt mer fysiske utfordringer kan du ta en runde bordtennis eller biljard med dine nye venner.

Crawlkurs for nybegynnere

En aktivitet for både voksne og barn. Gjennom tre kurstimer får du et basiskurs i crawl av våre dyktige instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak og benspark, hvordan man puster samt å praktisk øve på og forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken.

Alder: Fra 12 år
Mål: Å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust.
Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)
Kurslengde: 3 timer à 40 minutter
Sted: Nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach
Periode: 7.6.–14.8., formiddag eller ettermiddag, kan bestilles av gjester med ankomstdag torsdag.

Les mer om svømmeskolen.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11 år.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom mellom 11 og 15 år og foreldre mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet tar en gjennomgang med dere, og så kan dere trene sammen etter et fast opplegg.

Spa Together

Spa Together gir ungdom mellom 11 og 15 år muligheten til å ta en spabehandling sammen en forelder. Vi tilbyr forskjellige typer massasje og kroppsbehandlinger samt ansiktsbehandling. Spa Together bestilles alltid for to voksne, men kan benyttes av voksne eller ungdommer mellom 11 og 15 år.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – og det beste av alt, det er helt gratis.

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Minigolf, biljard...

På Sunwing Makrigialos Beach finnes det mange alternativ hvis du har lyst til å utfordre de nye kompisene dine på en match. Når som helst kan dere for eksempel ta en runde på vår populære minigolfbane. Golfballer kjøper man i Mini Market og man får da spille så mye man vil i hele ferien uten at det koster noe ekstra. Dere kan også spille tennis, pingpong, biljard eller utendørssjakk. Eller hvorfor ikke ta med en fotball til hotellets fine multisportsbane og arrangere en kamp?

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

De ansvarlige for aktivitetene på Ocean Beach Club - Kreta og Sunwing Makrigialos Beach har erfaring med å jobbe med barn og ungdom og er valgt med omtanke. De vil gjøre hva de kan for at de unge skal få gode minner for livet!

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet direkte ved havet. Noen leiligheter som vender mot gaten kan forstyrres av trafikk, barer og restauranter. Store nivåforskjeller og mange trapper ved hotellet. Avstand til landsbyen Makrigialos ca. 1,5 km. Det er et lokalt utvalg av restauranter i nærheten av hotellet.

P.O Box 38
Makrigialos
72055 Crete, Greece

Tel +30 28 4306 4300
E-post (kun på engelsk):
frontdesk@sunwing.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Thomas Cook Airlines

Ocean Beach Club - Kreta tilbyr Easy Travel, som betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Flyr du med Thomas Cook Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet.

Busstransport

Bussturen fra flyplassen tar ca. 2 timer og 15 minutter (rastestopp ikke medregnet) langs vakre, men stedvis svingete veier. Vi legger inn et rastestopp omtrent halvveis, for toalettbesøk eller kjøp av drikke og snacks.

Underholdning

Når solen har senket seg på himmelen stiger temperaturen på scenen på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach, en kort rusletur fra Ocean Beach Club - Kreta (OBC). Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Showene er selvsagt helt gratis for gjester på OBC.

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showene her.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige showene med Lollo & Bernie! Bli med dem på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller få med deg Lollo & Bernies spennende Cirkus Show!
Les mer om showene her.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernie's Mini Disco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Vil du føle litt ekstra velvære i ferien, anbefaler vi et besøk i vår helt nye spa-avdeling. Her kan du velge mellom flere forskjellige typer massasje, kroppspeeling, ansiktsbehandlinger, pedikyr og mange andre herlige behandlinger. Alt fra forskjellige 25-minutters behandlinger til 3-timersprogram finnes på menyen.

Spa Together er en mulighet til å nyte en spabehandling sammen. Hvorfor ikke unne deg litt kvalitetstid med din kjære eller en venn. Ønsker dere en 50-minutters behandling, bestiller dere vår populære Duopakke. Timebestilling og behandlingsvalg ordner dere når dere kommer frem. Begge må ha samme type behandling. Ønsker dere kortere eller lengre behandlingstid, må dere bestille på hotellet etter ankomst. Aldersgrense 11 år. Les mer her eller på hotellets informasjonsside My O.B.C.

Våre yngste gjester kan prøve Lollos økologiske oljemassasje, Bernies sjokolademassasje og Lollo & Bernies mini-manikyr. Vi tilbyr også Teen Face for ungdommer. Mer informasjon finner du på MyO.B.C.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi har flere spapakker som kan forhåndsbestilles før du reiser.

Spaavdelingen deles med Sunwing Makrialos Beach og ligger ved treningsrommet på Ocean Beach Club.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en hot oil-massasje eller en klassisk pedikyr.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, velg blant f.eks.: Hot stone-massasje, Sunwing Ritual; en topp-til-tå-behandling eller hva med ansiktsmassasje + farging av vipper og bryn?

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tid for behandlingen bestilles på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Aldersgrensen på våre spa er 15 år (unntaket er Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for barn).

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 3719 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
93% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,4
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,4
Hotellpersonalet
4,5
Trivsel & stemning
4,5
Barnebasseng
4,3
Barnevennlig
4,5
Wifi
4,4
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "Anbefales"

  Fantastisk service og nydelig mat
 • 5/5

  "Beste av Kreta"

  Service var meget bra alle hyggelig og hjelpsomRommet var reint og imøtekommendeLigger litt langt fra flyplassen men verd turen. Vannet her har blå flagg kvalitet med sand strand
 • 4/5

  "Litt som paradis!"

  Flott hotell med fantastisk beliggenhet ut mot sjøen. Rent og pent og delikat , men kan virke noe slitt her og der. Rolig stemning og ok bassengområdet. Personale er særdeles hyggelig og serviceminded. Du er virkelig velkommen og barna blir tatt veldig godt imot. Maten er helt ok. Både buffeen og menyen ellers hvor man kan velge mellom ulike retter hver dag. Likevel kan nok maten oppgraderes/fornyes noe og barnenuffeen kan virke litt for mye «barn» og litt ensformig. Et minus er at man må betale for solsenger på stranden. Vi valgte å ligge ved bassengområdet og heller gå den korte trappen ned til stranden. Fungerte veldig bra.Fint treningsrom med det du trenger for en treningsøkt Alt i alt et veldig bra hotell hvor du virkelig kan slappe av. Vi kommer definitivt tilbake!
 • 5/5

  "Fantastiske Makrigialos??"

  Servicen på hotellet er helt fantastisk, betjeningen er alltid hyggelige å imøtekommende. Rommene er også veldig fine, helt grei standard. Både til små og store familier. Hotellet ligger rett ved havet, med en helt utrolig strand. Ca 500 meter fra sentrum med butikker og restauranter. Det er også flere restauranter rett ved hotellet, og på hotellet. Eneste negative er at det er en busstur på kremere to og en halv time, men det blir glemt når du får oppleve Makrigialos. Det er en grunn til at vi har vært der 15 ganger🤗☀️🍷🇬🇷
 • 5/5

  "Fantastisk ??"

  Syns hotellet æ topp👍Alltid rent👍Fine rom👍Servicen æ topp👍Blide og kjempehyggelige folk som jobber der👍😍Herlig strand😍Rolig og avslappende plass👍😍med godt vær stort sett hele tiden👍☀️🇬🇷Ét minus at det er litt lang busstur😉Å at noen reisetidspunkt går på kvelden nedover,føler vi blir litt snytt for en hel uke😉Men alt i alt tipp topp👍😍🇬🇷❤😍
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.