• barnevennlig

Ocean Beach Club - Kreta

Nyt hav, himmel og harmoni. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Her bor du i vakre omgivelser i en skråning ned mot
havet, et stykke utenfor Makrigialos, på den sørøstre delen av øya.
O.B.C. har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare prate og slappe av
. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Hotellets lyse suiter med smarte detaljer og mye oppbevaringsmuligheter, gjør ferien så komfortabel som mulig. Flere av suitene har også direkte utgang til basseng, så du kan hoppe rett uti fra terrassen din.
Hotellet ligger vendt ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS-timer.
Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på O.B.C. kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred.
Hvis du vil ta en tur utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det finnes også en del butikker og muligheter for litt shopping.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Ocean Beach Club. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet
MyO.B.C.
På hotellets informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MyO.B.C., sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på Ocean Beach Club har du tilgang til vår service i resepsjonen kl. 07.00–23.00. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie. Ved behov kan du kontakte Sunwings Help Desk på natten.
Ocean Beach Club i sosiale medier
Du kan følge Ocean Beach Club i sosiale medier. Lik Ocean Beach Club Kreta på Facebook.
Røykfritt hotell
Ocean Beach Club er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Kontantfritt hotell
Hotellet er kontantfritt, ved innsjekkingen får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i iskiosken. Alt du kjøper settes på regningen din som betales ved utsjekkingen.
Legeservice
Lege er til stede på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Trenger du legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle legen.
Bevegelseshemmede
Det er ingen av suitene som er tilpasset bevegelseshemmede.
Store nivåforskjeller med trapper inne på hotellområdet.
Sesong
Hotellet har åpent april–oktober.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Øvrig
Resepsjon: Åpen kl. 07.00–23.00. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen.
Det er minibank på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach
Bygget: 1987 og 1989 Renovert: 2011
131 suiter
Etasjer: 2-3
Heis: Til noen deler i hovedbygningen. (Ikke i Club House Suites)
Aircondition: Ja
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.
Vaskemaskiner: Mot betaling på Sunwing Makrigialos Beach.
Hotellmanager
Aneza Fourlanou

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
Ocean Beach Club
 • Suiter for opptil 6 personer
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Rett på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Hovedsentrum
  20 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m

Krydre ferien med litt luksus!

Har du lyst til å overraske barna eller reisefølget ditt med noe ekstra i ferien? Vi har flere flotte tilvalgspakker, for både store og små. Hva sier du til et besøk av Lollo eller Bernie eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke?

Tilvalgspakkene våre bestiller du hjemmefra, samtidig med at du bestiller reisen – eller etterpå, på Min side.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.